2330 Dunaharaszti, Szondi utca 77.

Esküvő vendégkönyv

+ Új hozzászólás
Név:
 
E-mail:
 
Üzenet:
 
#4
Farkasné Kovács Enikő
2010.09.30

Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a szép helyet! Nekünk idén volt itt az esküvőnk, és mindenki nagyon jól érezte magát, mindennel meg voltak elégedve. Színvonalas, profi kiszolgálásban volt részünk, kedves és segítőkész emberek vettek minket körbe, és mindenki hozzájárult ahhoz, hogy széppé és emlékezetessé váljon életünk egyik legszebb napja, amit ezúton is még egyszer Mindenkinek nagyon szépen köszönjük!

#3
Emese és Péter
2010.09.28

 A mi esküvönk is ezen a gyönyörű helyen volt, minden nagyon jól sikerült, az ételek nagyon izletesek voltak, a kiszolgálás remek volt. Mindenkinek csak ajánlani tudom!Köszönjük, hogy életünk legszebb napját igazi álomesküvővé varázsoltátok. További munkátokhoz sok sikert kívánunk! Még nagyon sok elégedett megrendelést a jövőben!

#2
Örökös Beáta
2010.02.18

Milyen szép lett volna, ha a 8 éve, Dunaharasztin tartott esküvőnket ilyen színvonalas, igényes környezetben rendezhettük volna meg! No majd az aranylakodalmat ide szervezzük! Gratulálunk hozzá! 2010. febr.

#1
Nagy Alexandra
2009.09.18

A mai napon táncra szerettünk volna jelentkezni. Egy nagyon kedves fiatal ember fogadott minket, utólag derült ki, hogy a tulajdonos fia, aki kedvességével teljesen elvarázsolt bennünket. Az éppen kezdődő rendezvény ellenére teljes körbevezetést kaptunk, amit ezúton is nagyon szépen köszönünk. A mai világban csak gratulálni lehet az ilyen hozzáálláshoz, nem számított mibe és mikor mentünk, mégis maximális tájékoztatásban volt részünk.  Ez a hosszú siker titka! Gratula

© IntroWeb | 2024 - Weboldal készítés, SEO