2330 Dunaharaszti, Szondi utca 77.

Esküvő vendégkönyv

+ Új hozzászólás
Név:
 
E-mail:
 
Üzenet:
 
#3
Emese és Péter
2010.09.28

 A mi esküvönk is ezen a gyönyörű helyen volt, minden nagyon jól sikerült, az ételek nagyon izletesek voltak, a kiszolgálás remek volt. Mindenkinek csak ajánlani tudom!Köszönjük, hogy életünk legszebb napját igazi álomesküvővé varázsoltátok. További munkátokhoz sok sikert kívánunk! Még nagyon sok elégedett megrendelést a jövőben!

#2
Örökös Beáta
2010.02.18

Milyen szép lett volna, ha a 8 éve, Dunaharasztin tartott esküvőnket ilyen színvonalas, igényes környezetben rendezhettük volna meg! No majd az aranylakodalmat ide szervezzük! Gratulálunk hozzá! 2010. febr.

#1
Nagy Alexandra
2009.09.18

A mai napon táncra szerettünk volna jelentkezni. Egy nagyon kedves fiatal ember fogadott minket, utólag derült ki, hogy a tulajdonos fia, aki kedvességével teljesen elvarázsolt bennünket. Az éppen kezdődő rendezvény ellenére teljes körbevezetést kaptunk, amit ezúton is nagyon szépen köszönünk. A mai világban csak gratulálni lehet az ilyen hozzáálláshoz, nem számított mibe és mikor mentünk, mégis maximális tájékoztatásban volt részünk.  Ez a hosszú siker titka! Gratula

© IntroWeb | 2023 - Weboldal készítés, SEO