2330 Dunaharaszti, Szondi utca 77.

Esküvő helyszín

Álmodjatok nagyot! Mi valóra váltjuk!

Az esküvő, amiről álmodtatok, a Dunaharaszti Rendezvényházban megvalósítható.

Nálunk egy csodás esküvői helyszín vár, 240 m²-es teremmel, fantasztikus konyhával, légkondival, ráadásul az esküvőszervezés benne van a csomagban, hogy Nektek a Nagy Napon csak a vendégekkel és főleg egymással kelljen foglalkozni!

Sőt, nálunk az esküvői dekoráció, az esküvői torta, de még a mennyasszonyi ruha sem gond. Mindenben tudunk segíteni. Szeretjük a kutyákat is, szívesen fogadjuk őket.

romantikus esküvőhelyszín

 

 15 év / 500 esküvő tapasztalatával állunk a rendelkezésetekre.

A Dunaharaszti Rendezvényház esküvői helyszínnek épült, ezért számos olyan előnye van, amit más esküvői helyszínek nem tudnak nyújtani. Például a zárható, zuhanyzós öltöző széffel (ahol kényelmesen és biztonságban helyezhetik el váltóruháikat, kiegészítőiket), az abroncsos menyasszonyi ruha számára szélesített mosdó, a légkondicionált terem, a kényelmes bárpult, a sokféleképpen variálható dekorvilágítás, és a kizárólag esküvőkre szakosodott személyzet.

Nálunk természetes, hogy a család által készített ajándéktortákat, süteményeket és háztáji pálinkát szabadon be lehet hozni.

hangulatos esküvőhelyszín

Bővebben az esküvőszervező szolgáltatásunkról.

A teremben nincsenek oszlopok, így minden vendég láthatja egymást, így egyetlen fontos pillanatról sem marad le senki. 

Az esküvő az egyik legfontosabb családi esemény, a menyasszony és a vőlegény életének egyik legszebb napja, a szülők és hozzátartozók számára pedig egy felejthetetlen emlék. Ezért nálunk természetes, hogy a család által készített ajándéktortákat, süteményeket és háztáji pálinkát szabadon be lehet hozni. 

esküvő helyszín
Álomesküvő, gyönyörű környezetben

Az esküvői menüt a pogácsától a vendégváró falatkákon át, a főfogásokon és desszerteken át, egészen az éjféli étkezésig ti állíthatjátok össze hatalmas, és változatos étlapunkról. Külön figyelmet fordítunk az ételallergiák kezelésére, és a vendégek egyéni igényeire.

A Dunaharaszti Rendezvényház csapata vállalja esküvők teljes körű szervezését, az első mozzanattól az utolsóig!

Törekszünk arra, hogy a párok igényeinek legmegfelelőbb esküvői szolgáltatókat találjuk meg! Lehetőséget biztosítunk minden szolgáltatóval egy szimpátia találkozóra, melynek során a jegyesek személyesen megismerkedhetnek azokkal a partnereinkkel, akik esküvőjük kivitelezésén, megörökítésén fognak dolgozni. Kölcsönös szimpátia esetén létrejön az együttműködés, de ha bizonytalanok vagytok, újabb partnereket mutatunk be nektek. Így megbizonyosodhattok arról, hogy esküvőtök biztos kezekben van.

A Dunaharaszti Rendezvényházban tartandó esküvők szervezése és szimpátiatalálkozók díjtalanok!

Munkatársunk mindenben a rendelkezésetekre áll, forduljatok hozzá bizalommal:

Ciml János

+36202345044

© IntroWeb | 2024 - Weboldal készítés, SEO