2330 Dunaharaszti, Szondi utca 77.

Céges rendezvények

Ha ügyféltalálkozó vagy partnertalálkozó rendezvényre keres kiváló ár/érték arányú termet Pest megyében, akkor a legjobb helyen jár.

Rendezvényhelyszín minden igényre

A Dunaharaszti rendezvényház vállal céges rendezvényeket is. A nagy terem tökéletes helyszíne lehet céges rendezvény, konferencia, céges tréning, csapatépítő program, családi vagy baráti összejövetel, árubemutató, gélavacsora, divatbemutató, színházi előadás, kiállítás, börze, előadói est, tanfolyam, előadás, küzdősport vagy táncórák számára is.

Legfőbb előnyök

Az egyik legnagyobb előnyünk, hogy a 7000 m² területen csak a rendezvény résztvevői és a személyzet tartózkodik, más társaságokkal, eseménnyel nem kell osztozni a helyen. A vendégeket 62 férőhelyes, kényelmes parkolóval tudjuk fogadni.

öbölház rendezvényközpont

Helyiségek

A rendezvényterem 240 m², amely ültetett rendezvény esetén 120 fő kényelmes befogadására alkalmas. Tartozik hozzá egy tágas előtér bárpulttal, ahol regisztrációs pultot, desszertasztalt szoktak létrehozni megrendelőink.

Fedett, oldalt nyitott esőbeállónk egy 160 fős terület, ahol kültéri, szellőzést igénylő események, bemutatók tarthatóak, illetve eső esetén a kültéri rendezvények is megtarthatóak alatta.

Az óriási füves kert a tóval és vízeséssel mindig lenyűgözi a látogatókat, így minden bizonnyal az ön ügyfeleit, alkalmazottait is. Csak a rendezvényszervező fantáziája szab határt annak, hogy az ön cége mit hoz ki a helyszínből partnerei, vendégei számára.

Extra szolgáltatások

A rendezvényre tudunk biztosítani kávészünetet, pogácsával vagy apró süteménnyel, nemzetközi vagy országspecifikus büfé ebédet, állófogadást vagy ültetett ebédet.

Folyamatosan bővülő eszközeink között megtalálható nagy felületű vetítővászon, projektor, a hangosításhoz szükséges felszerelés, kényelmes bankett székek, asztalok.

rendezvény helyszínek

Céges bulik

Díjazza, motiválja a kemény munkát egy közös ünnepléssel, egy igazi céges partival! Szervezzen munkavállalóinak egy elegáns céges rendezvényt, karácsonyi bulit, évfordulót.

Farsang, Húsvét, Mikulás alkalmával akár céges családi nap is nagyszerű helyszíne lehet a Dunaharaszti Rendezvényház.

Szervezzünk közösen egy olyan céges eseményt, amit a kollégák/partnerek évekig emlegetnek majd.

Kérjen ajánlatot vagy tegye fel kérdéseit kollégáinknak!

© IntroWeb | 2023 - Weboldal készítés, SEO