2330 Dunaharaszti, Szondi utca 77.

Esküvőszervező csapatunk

Egy profi esküvőszervező felkérése a Nagy Napotok szervezésére és lebonyolítására a legjobb ötlet. A Dunaharaszti Rendezvényházban azonban erre nem lesz szükség, mert a szolgáltatásunk része, hogy nem csak az esküvői helyszínt biztosítjuk, de mindent meg is szervezünk nektek, és helyettetek ügyelünk rá, hogy az esküvő menete flottul menjen. Az esküvőszervezés árak tehát egyből lejönnek a költségekből.

dunaharszti

Az esküvő minden részletére van ötletünk, szakemberünk, partnerünk

A minden alatt azt értjük, hogy tényleg mindent. Esküvői dekorációra is van egy profi csapatunk, és tudunk ajánlani megbízható szakembereket.

Ceremóniamester vagy vőfély esküvőre? Ebben is tudunk segíteni, és 500 hibátlanul lement esküvővel a hátunk mögött sejthetitek, hogy nem dolgozunk akárkikkel. De tudunk segíteni esküvői fotós videós szolgáltatókkal kapcsolatban is, és zenekarból, dj-ből is több kiváló partnert tudunk ajánlani nektek meggyőző referenciákkal.

megfizethető esküvői helyszínek

Pontosan tudjuk, mitől jó egy esküvő.

Egy esküvő szervezése összetett és hosszadalmas feladat. Épp ezért nem szabad a párnak vállalnia, legjobb ha ránk bízzátok.

Elég ha elmondjátok mit szeretnétek, mi pedig megvalósítjuk. Ha bizonytalanok vagytok, több ötletünk is van a Nagy Nap összes mozzanatára, Nektek csak ki kell választani a számotokra legkedvesebb megoldást.

Az esküvő napja nagyon intenzív, és az idő szokatlanul gyorsan telik, ezért fontos, hogy a pár élvezze minden percét, és a rokonokkal, barátokkal töltse az értékes órákat. Azzal, hogy éppen milyen program következik, megjött-e az esküvői torta vagy mikor kerüljön átadásra az esküvői ajándék elég ha mi foglalkozunk.

Az egész forgatókönyvet veletek közösen állítjuk össze, amit egészen apró részletekig rugalmasan módosíthattok, míg össze nem áll számotokra az álomesküvő.

Onnantól az esküvőszervező csapatunk feladata a párok érdekeit képviselve az ajánlatok bekérése, szerződések előkészítése és megkötése, minimum, maximum költségvetés elkészítése és végleges, feladatokra bontott forgatókönyv összeállítása is.  Az esküvő napján koordináljuk a lebonyolítást és gondoskodunk a rendezvény zökkenőmentes lebonyolításáról.

rendezvényházak

Miért érdemes minket választani?

  • Mert elérhető áron, megfizethető szolgáltatókkal dolgozunk, akikért maximálisan felelősséget vállalunk.
  • Mert túl vagyunk 500 jól sikerült esküvőn, így mára pontosan tudjuk mitől jó egy lakodalom, és hol rontják el mások.
  • Mert minden apró részletre figyelünk, és a Ti kéréseiteknek megfelelően támogatást nyújtunk.
  • Mert a Dunahraszti Rendezvényházat a legszebb esküvői helyszínek között emlegetik
  • Az esküvős piac ismeretével költséghatékony megoldásokat tudunk kínálni azoknak, akik minket választanak.
  • Mert egyetlen célunk, hogy elégedetten és boldogan távozzon az ifjú pár, és a nászútra is maradjon a költségkeretből.
  • Mert nálunk a család által készített ajándéktortákat, süteményeket és háztáji pálinkát szabadon be lehet hozni.
budapest esküvői helyszín

Amiben tudunk segíteni:

Rendezvényhelyszín, ami a tökéletes esküvőért épült

Esküvő helyszín Pest megye egyik legjobb helyén, Dunaharasztiban, kényelmes parkolóval, kifejezetten esküvőre tervezett rendezvényteremmel, és egy varázslatos kerttel, ami mindenki lenyűgöz. Dunaharaszti esküvő – ahogy megálmodtad!

Esküvői dekoráció

Dekoros csapatunk minden elképzeléseteket meg tudja valósítani. Zavarbaejtően sok színvariácóból tudtok választani, és rengeteg esküvői dekor ötletünk van, ami között mindenki talál olyat, amit az esküvőjére elképzelt. Sőt, még az esküvői meghívó tervezésében és gyártásában is tudunk segíteni.

Menyasszonyi ruha

Az esküvői ruha az egyik legfontosabb eleme a Nagy Napnak. Minden lány megálmodja magának, milyen lesz a ruhája, amikor majd oltárhoz vezeti a nagy ő. Több kiváló esküvői ruhaszalon közül is választhattok, akik mindenféle menyasszonyi ruha típust ismernek.

Polgári ceremónia a helyszínen, szabadtéren

A Dunaharaszti Rendezvényház kis szigete, Pavilonja, és gyönyörű tisztása kiválóan alkalmas kültéri szertatások lebonyolítására. A dunaharaszti anyakönyvvezető örömmel adja össze a párokat a Rendezvényház helyszínén. (A bejárat előtti fedett váró, eső esetén helyet biztosít a ceremóniának.)

Vendéglátás

Az esküvői vacsora fantasztikusan finom lesz! Erről próbavacsora keretében meggyőződhetnek a párok is. A menüsort hatalmas és változatos kínálatunkból tudjátok összeállítani. Van ajánlatunk a gyerekek és a vegetáriánusok számára is, valamint ételallergia esetére is.

Az esküvői vacsorát mesterszakácsaink készítik el, a Rendezvényház saját konyhájában hagyományos ízektől kezdve az ínyenc vacsorákig!

A Rendezvényháznak nincs saját szállása, de több dunaharaszti szállás javaslatunk is van a közelben, amiket taxival, sofőrszolgálattal vagy saját ingyenes transzferünkkel percek alatt elérhetnek a vendégek.

dunaharaszti rendezvenyhaz

Esküvői torta

Mi már rengeteg esküvői tortát láttunk és kóstoltunk, és mindig kikérjük a vendégek véleményét is. Így nyugodt szívvel állíthatjuk, hogy a legjobb cukrászmestereket fogjuk ajánlani Nektek, akik el tudják készíteni a tortát, amit megálmodtatok.

Zenekar vagy Dj

Partnereink között klasszikus esküvői zenekar, házibuli zenekar és esküvői dj is áll a párok rendelkezésére. Csak olyan szolgáltatót ajánlunk, akik már többször bizonyítottak nálunk, és garantáltan fergeteges lagzit csinálnak.

Esküvői smink és fodrász

Mesterfodrászaink és sminkeseink gondoskodnak arról, hogy a Nagy Napon te legyél a legszebb és legelbűvölőbb menyasszony. Kis csapatunk igény esetén az esküvő napján házhoz megy, és nem csak a menyasszonyt, de a koszorúslányokat, örömanyákat is megszépítik. Az esküvő előtti napokban, hetekben lehetőséget biztosítunk, próbafrizura és próbasmink elkészítésére, hogy megtaláld a tökéletes összhatást.

Vőfély vagy ceremóniamester

Az esküvőszervező után a legfontosabb személy az esküvő napján. Ő szabadítja meg a párt az idegeskedéstől, és instruálja a násznépet a programok között, játékot szervez, hangulatot csinál, megnevetett, mederben tartja a programot, kezeli a kéréseket.

A vőfély hagyományőrző, akinek feladata a magyar kultúrának megfelelő esküvő vezénylése, és a vendégek maximális kiszolgálásáról gondoskodik. Rengeteg viccet és verset tud, és hagyományos magyar népviseletben érkezik.

A ceremóniamester feladatai ugyanazok, de ő rímek nélkül, modern játékokkal és szövegekkel készül, és hétköznapi elegáns öltözetben érkezik.

Köszönő esküvői ajándék a vendégeknek

Köszönőajándék átadása a vendégeknek külföldön régóta elterjedt szokás. Az ifjú pár egy apró kedvességgel megajándékozza az esküvőre és azt követő lakodalomra érkező vendégeket. Ez egy kedves gesztus a vendégek felé, melyet hazavihetnek és évek múltán is visszaemlékeznek az esküvőtökre!

eskuvo

Táncoktatás

Az esküvői fogadást az újdonsült pár, saját előadásban esküvői tánccal, nyitja meg. Bármilyen táncban (keringő, modern, népi) gondolkodtok, a DanceLand TSE tánctanárai magánórákon tudnak felkészíteni titeket a nagy napra. Eddig egy vőlegény sem fogott ki rajtuk!

Esküvői fotózás és videózás

Az esküvő megörökítését nem bízhatjátok akárkire, de főleg nem ismerősre. A nálunk megfordult számtalan fotós és videós csapatból csak a legjobbakat vettük be állandó partnereink közé, akikre nyugodtan rábízhatjátok a felejthetetlen pillanatok profi rögzítését.

Babysitter

Mi gondolunk a legkisebbekre is! Igény esetén szakképzett pedagógusaink vigyáznak a legfiatalabb vendégekre, annak érdekében, hogy a kisgyermekkel érkező szülők felhőtlenül mulathassanak, és ne az örömanyának kelljen vigyázni a kicsikre a legfontosabb események alatt.

Kedvező esküvő ár

Az, hogy mennyibe kerül egy esküvő, rengeteg tényezőn múlik, de mi segítünk belül maradni a költségkeretben. Az esküvő helyszín árak között a Dunaharaszti Rendezvényház kedvezőnek számít, de az árajánlatunk teljesen rugalmas, és igényeiteknek megfelelően számos trükköt ismerünk az esküvő költségek lefaragására. Esküvő kalkulátor táblázatunkban mindent pontosan tudtok követni és számolni, amit már az első találkozásunkkor megmutatunk minden párnak.

Kérj ajánlatot még ma!

© IntroWeb | 2023 - Weboldal készítés, SEO