2330 Dunaharaszti, Szondi utca 77.

Dunaharaszti Rendezvényház

A Dunaharaszti Rendezvény és esküvői helyszín Pest megye középnyugati részén, Budapestől délre található. 2009. január 17-én nyitotta meg kapuját. Tervezése és építése során minden olyan igényt figyelembe vettünk, amik egy esküvőszervezés során felmerülhet. Kiemelt szempont volt a Házban tartandó esküvőkön résztvevő párok és vendégeik számára a kényelmes és a családias hangulat megteremtése.

Mindent a kényelemért

A Rendezvényház 50 főtől 170 főig alkalmas tábla asztalos, és 50 főtől 137 főig kör asztalos ültetett rendezvény szervezésére, így a terem egyharmada mindenképpen tágas tánctér marad. A teremben nincsenek oszlopok, így minden vendég jól láthatja az ünnepelteket.

Hatalmas park és 62 férőhelyes parkoló fogadja a hozzánk érkezőket. Esős időjárás esetén fedett beállónkat használva vendégeink szárazon juthatnak be a rendezvény helyszínére. A női mosdóban kialakítottunk egy exta széles fülkét is, hogy abroncsos ruhában is biztosított legyen a menyasszony kényelme.

Esküvő helyszínek - Dunaharaszti Rendezvényház

A pár részére zárható pihenőszobánk is van, ahol az Nagy Nap során nyugodtan készülődhetnek, este felfrissíthetik magukat egy zuhannyal, és ahová bekészíthetik a szükséges kellékeket, váltóruháikat.

Étel és ital, ahogy az ifjú pár óhatja

A násznép vendéglátásáról saját konyhánk és profi séfünk csapata gondoskodik. Menüinket mindig a párok igényei szerint állítjuk össze, a hagyományostól a gourmet-ig. Mesterszakácsaink mindig gondoskodnak a megfelelő minőségről és mennyiségről. A felszolgálás módja szabadon választható, lehet tányér-, tál-, büfészerviz is.

Esküvői helyszínek pest megye

Italpultunkról korlátlanul fogyasztható italaink között található a Heineken gyár csapolt sörei, Villányi, és Etyeki borgazdaságok minőségi borai, a Törley pezsgői, a Coca-Cola termékei, NaturAqua ásványvizek, a Rauch 100%-os rostos gyümölcslevei és a Dallmayr kávéi.

Az esküvő az egyik legfontosabb családi esemény, ezért nálunk természetes, hogy a család által készített ajándék tortákat, süteményeket és háztáji pálinkát behozhatják, ezzel is kifejezve jó kívánságukat az ifjú pár és a rokonok, barátok felé.

15 év / 500 esküvő tapasztalata

Esküvőszervezőink sokat bizonyított szolgáltatóinkkal közösen, a párok igényei szerint állítják össze a nagy nap legjobb csapatát és programját, majd személyes felügyeletükkel segítik a gördülékeny lebonyolítást, és a időpontok tartását is.

Esküvő helyszín Budapest

Dunaharaszti Rendezvényház a legszebb esküvői helyszínek között

Parkunk 7000 négyzetméteren terül el, ami egyben a szabadtéri esküvő helyszín is. A park „Tisztásnak” nevezett területén, virágot mintázó Pavilonunkban, és tavunk szigetén is lehetőség van kültéri szertartások lebonyolítására. Lehetőséget nyújt a terület látványos tűzijáték, kívánság lámpás és lufi, illetve lufiposta felengedésére, galamb- és pillangóreptetésre is.

esküvői helyszín pest megye

Május végén, június elején, a parkot körülvevő hársfák virágoznak. Ilyenkor a szertartásokat kellemes virágillat lengi körül. Egész biztosan ez az egyik legszebb a szabadtéri esküvői helyszínek között.

Dunaharaszti Rendezvényház egy időben egy rendezvény befogadására alkalmas, nem kell osztozni a helyszínen senkivel.

Céges rendezvényhelyszín is

Esküvők mellett a Dunaharaszti Rendezvényház alkalmas céges rendezvény, konferencia, tréning, csapatépítő program, workshop, termékbemutató, céges farsang, családi és baráti összejövetel, árubemutató, divatbemutató, színházi előadás, előadói est, tanfolyam, küzdősport vagy táncóra megtartására is.

>>>Bővebben a céges rendezvényekről itt olvashatsz.

A rendezvényre tudunk biztosítani nagy felületű vetítővásznat, projektort, a hangosításhoz szükséges felszereléseket, valamint kényelmes bankett székeket és asztalokat.

Nem léteznek olcsó esküvői helyszínek, de a Dunaharaszti Rendezvényház kiváló ár/érték arányú rendezvényhelyszín. Gyertek el, és ismerjetek meg minket!

Vélemények a rendezvényházról

Gond nélkül lement nálunk már több mint 500 esküvő és 200 céges rendezvény. A pároktól mindig kérünk egy részletes véleményt, ami az érdeklődőknek is segítség, és mi is a visszajelzésekből tudjuk, hogy jól csináljuk, amit csinálunk:

 

>>> Esküvői idézetek pároktól, akik nálunk keltek egybe. Klikk ide!

© IntroWeb | 2024 - Weboldal készítés, SEO