2330 Dunaharaszti, Szondi utca 77.

Esküvő vendégkönyv

+ Új hozzászólás
Név:
 
E-mail:
 
Üzenet:
 
#234
Edina és Tibor 2023.10.06.
2023.10.09
Kedves János és Ági, Kata és a teljes Csapat! Szeretnénk mégegyszer megköszönni, az egész csapatnak,hogy igazi Álom esküvőt varázsoltatok nekünk . Kata a dekorációval minden képzeletünket felülmulta. A pincérek ,a pultos lányok, mindenki szuper kedves volt és közvetlen . Az ételek fenségesek voltak,a zenekar szuper bulit csinált,Zsolt pedig felejthetetlen élményt adott nekünk. Külön köszönet azért,hogy ennyire figyeltetek Edina ételallergiájára. A násznép is nagyon jól érezte magát. Köszönjük mégegyszer, hogy felejthetetlenné tettétek a nagy napunkat. KÖSZÖNJÜK!!
#233
Tami & Gabesz
2023.08.28
Kedves Ági, Jani és az összes dolgozó! 2023.07.28-án volt nálatok az esküvő nk amit azóta is emlegetünk, nem csak mi, de a násznép és a szolgáltatók is. Rendkívül profi, nagy tapasztalattal rendelkező felkészült csapat vagytok! Jani és Ági mindent kézben tartott, az esküvőt megelőző találkozókon felkészültünk minden eshetőségre és nekünk csak nyugodtan kellett várni a nagy napot, minden apróságra gondoltatok és emlékeztettek minket amikor kellett. A dekorunk gyönyörűbb lett, mint amit elképzeltünk, amit ez úton is köszönünk Katának. Az esküvői vacsora mindenkinek nagyon ízlett és az adagok bőségesek voltak, ti voltatok az első esküvői helyszín ahol valóban mindenki elégedett volt. A felszolgálok rendkívül kedvesek, összeszokott csapat volt. Minden szuper volt, életünk eddigi legszebb napja volt ami nélkületek biztosan nem sikerült volna ilyen tökéletesnek, KÖSZÖNÜNK MINDENT❤️
#232
Réka&Tomi 2023.08.04.
2023.08.22
Kedves Ági, János és a teljes csapat! Mindent köszönünk nektek, tökéletes Nagy Napot varázsoltatok nekünk! Az előkészületek alatt is látszott, hogy egy profi csapat áll mellettünk, akik teljes szívükkel és erejükkel dolgoznak értünk, ez pedig az esküvőn csak még biztosabbá vált. Kata keze által gyönyörű lett a hely, az ételek nagyon finomak voltak (ezt azóta is emlegetik a vendégek), a zenekar és Zsolt pedig kiváló hangulatot teremtett. A személyzet végig mosolygós és figyelmes volt, profin és kedvesen szolgálták ki a vendégeket. Hála nektek, az esküvőnket tényleg meg tudtuk élni és élvezhettük, nem kellett rohangálnunk és kapkodnunk semmi miatt. Köszönjük, hogy mellettünk voltatok, segítettetek és támogattatok minket, így pedig egy felejthetetlen, gyertyafényes napot élhettünk meg!
#231
Bia és Dani 2023.07.22
2023.08.06
Kedves DHR csapat! Szavakkal le sem lehet írni mennyire hálásak vagyunk Nektek, hogy általatok létrejöhetett az álomesküvőnk. Sokan azt mondogatták nekem a nagy nap előtt, hogy készüljek fel rá, hogy lesznek buktatók, és nem lesz minden tökéletes. Mindannyian tévedtek, mert nem volt egyetlen mozzanata se az esküvőnek, ami ne lett volna számomra tökéletes. Ági, János és a személyzet profizmusának köszönhetően egyetlen percig sem izgultam, teljesen át tudtam adni magam a napnak. Mindenki hihetetlenül kedves és segítőkész volt. A dekoráció egy műalkotás volt, Kata a legtehetségesebb dekoros akivel valaha találkoztam, az ételeket pedig a mai napig dicséri az egész násznép. Még egyszer köszönjük ezt az élményt, amit adtatok nekünk.
#230
Kimberli és Lajos
2023.08.01
Először is NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNJÜK csupa nagy betűvel! Ha bárkinél szóba fog kerülni, hogy hol legyen az esküvőjük ezt a helyet meleg szívvel és erőltetve fogjuk ajánlani! A visszajelzések parádésak, sokan voltak nálunk már esküvőn és másnap rengetegen felhívtak, hogy életük legjobb lagzija volt, tényleg olyan volt, mint a filmekben, egyszerűen csodálatos volt! Nagyon rég ettünk ilyen isteni finomat (de ez tényleg csak hab a tortán). Látszott minden dolgozón, hogy szívükön veszik, hogy szép esténk legyen, ami sikerült! Bárcsak meg lehetne ismételni
#229
Szandra & Máté 2023.06.17.
2023.06.27
Ezúton is szeretnénk megköszönni a lehetőséget, hogy Nálatok rendezhettük meg az esküvőnket. Minden nagyon jól sikerült, mi is, és a visszajelzések alapján a vendégek is jól érezték magukat, ha újra csinálnánk, akkor se tudnánk jobb esküvőt szervezni és jobb helyszínt találni. Az ételekkel, italokkal és a szolgáltatókkal is tökéletesen meg voltunk elégedve, a helyszínt pedig a jövőben előszeretettel fogjuk ajánlani. Reméljük visszatérhetünk még egy másik esküvő alkalmával. Üdvözlettel: Szandra & Máté
#228
Oli és Tomi 2023.06.23.
2023.06.24
Kedves Ági és János, illetve az egész DRH Csapat! Amikor először elmentünk Hozzátok, nem tudtuk, hogy mire számítsunk. Ti voltatok az első helyszín, ahova elmentünk, mert már a képek is magukkal ragadtak minket, de mikor leültünk beszélni, azonnal tudtuk, hogy Rátok van szükségünk. Nem szimplán profik és elhivatottak vagytok, de szeretitek a munkátokat és a párokat is, ez pedig olyan dolog, amit mindenkinek csak kívánni tudunk, hogy átélje, miközben élete Nagy Napjára készül! Nem volt olyan, amit ne tudtatok volna megoldani, nem volt olyan bugyuta kérdés, amire ne válaszoltatok volna végtelen türelemmel, nem tudtunk olyat kérni, amit ne teljesítettetek volna. Minden megbeszélés jó hangulatban zajlott és minden alkalommal csak erősödött bennünk az érzés, hogy jól döntöttünk, mikor Titeket választottunk. Kata gyönyörű dekorációt készített és az utolsó pillanatban kiderülő "krízist" is kisujjból megoldotta, amit ezúton is nagyon szépen köszönünk!:) Endy zseniális bulit hozott össze, pontosan tudta, hogy mi kell a népnek, és mikor azt hittük, hogy kezd leülni a buli, megoldotta, hogy mégis mindenki táncra perdüljön. Külön köszönet az este végén adott kiskoncertért, jól esett a lelkemen belül is érezni a rockot :) Zsoltot mindenki imádta (köztük mi is), teljesen odavoltak, hogy ilyen nagyszerű vőfélyt még egy esküvőn se láttak! Úgy navigált minket végig a lagzin, hogy végig odafigyelt ránk és a násznépre is, és bármikor megszólalt, hatalmas röhögés volt a vége, ezzel pedig mindenkiben mély nyomot hagyott. Köszönjük, hogy végig ott volt velünk! :) Az ételek csodásak voltak, mindenki talált magának kedvére valót és bárkivel beszéltünk, mindenki ódákat zengett a fenséges ételekről! :) Hatalmas köszönet a felszolgálóknak és a konyhafőnöknek, akik végig mosolyogva dolgoztak, és bármilyen kérést azonnal teljesítettek. Végtelen profizmusukért és odafigyelésükért is nagyon hálásak vagyunk! :) Nélkületek nem jöhetett volna létre az az esküvő, amiről álmodoztunk. Köszönjük!♥
#227
Andi és Gábor 2023.05.26.
2023.05.31
Kedves János, Ági és kedves Nagycsapat! Ismét egy fergeteges, számunkra, és a násznép számára is felejthetetlen esküvőt tudhattok a magatokénak. Ezért és mindenért nagyon hálásak vagyunk, 1000 köszönet érte! Mivel már volt szerencsém több szenzációs rendezvényházas esküvőn részt venni, nem volt kérdés, hogy a mi esküvőnk is itt lesz, nyugodt szívvel bíztuk rátok az előkészületeket. A nagy napon nem volt más dolgunk, csak sodródni az eseményekkel és kiélvezni minden pillanatot. Vendégeinktől is csak pozitív visszajelzéseket kaptunk. Mindenki el volt ájulva a gyönyörű helyszíntől, külön kiemelték a személyzet kedvességét, segítőkészségét és hogy lagziban ilyen finomat még nem ettek. Ismét bebizonyítottátok, hogy a legjobbak vagytok!?? Profi szervezés, készülődés a nyugalom szigetén, kedvesség és nagy odafigyelés mindenki részéről, csodaszép dekor, álmaim csokra, meghitt szertartás, isteni sütemények, gyönyörű és finom torta, finomabbnál finomabb ételek, jó hangulat és a legszuperebb vőfély. Hálásan köszönünk mindent!!!??
#226
Petra és Gabi 2023.05.28.
2023.05.31
Sziasztok! Nagyon nagyon szépen köszönünk mindent, csodás volt az egész napunk. Nagyon jól éreztük magunkat és mindennel nagyon elégedettek voltunk, élveztük minden percét. Sikerült Veletek együtt felejthetetlenné tenni a Nagy napunkat! Hihetetlenek vagytok! Még egyszer köszönjük Nektek!!!
#225
Adri és Dávid 2023.04.29.
2023.05.23
Szeretnénk még egyszer megköszönni a sok jó tanácsot, a szervezés körüli segítséget, az esküvő napjának lebonyolítását, a polgári ceremónia irányítását és még sorolhatnám, de köszönünk mindent! Sokan dicsérték a helyszínt, milyen szép, a pincérek munkáját, és hogy milyen finomak voltak az ételek. Tényleg szuperül sikerült minden! Dóri nagyon jó ajánlás volt, csodaszép sminket készített. Zsolt is nagyon klasszul végigvezette az esküvőt. A díszítés is és a csokor is nagyon szép volt, köszönjük Katának! Örülünk, hogy titeket választottunk!
© IntroWeb | 2024 - Weboldal készítés, SEO