2330 Dunaharaszti, Szondi utca 77.

Magunkról

A Dunaharaszti Rendezvény és Esküvős Ház 2009. január 17-én nyitotta meg kapuját. Tervezése és építése során elsődleges szempont volt a Házban tartandó esküvőkön résztvevő párok és vendégeik kényelme és a családias hangulat megteremtése.

Hatalmas park és 62 férőhelyes parkoló fogadja a hozzánk érkezőket. Esős időjárás esetén fedett beállónkat használva vendégeink szárazon juthatnak be a rendezvény helyszínére. A Hölgyek számára kialakított mosdóban kényelmes lehetőséget biztosítunk sminkjeik rendbehozatalára, és a menyasszony részére megtalálható nagyméretű fülke sokat segít az abroncsos ruha okozta bonyodalmakon. A pár részére zárható pihenőszobát biztosítunk, ahol az éjszaka során felfrissíthetik magukat, és ahova már az esküvő napját megelőzően bekészíthetik a szükséges eszközöket, ruhadarabokat.

A Rendezvényház 50 főtől 170 főig alkalmas tábla asztalos, és 50 főtől 137 főig kör asztalos ültetett fogadásra, így a terem egyharmada mindenképpen kényelmes tánctér marad. Oszlopok a teremben nem találhatóak, így minden vendég jól láthatja az ünnepelteket. A násznép vendéglátásáról saját konyhánk és profi személyzete gondoskodik. Menüinket mindig a párok igényei szerint állítjuk össze. Ételválasztásuk a hagyományostól a gourmandig is terjedhet, mesterszakácsaink mindig gondoskodnak a megfelelő minőségről és mennyiségről. A felszolgálás módja szabadon választható, rendelkezésre áll tányér-, tál-, büfészerviz.

Italpultunkról korlátlanul fogyasztható italaink között található a Heinekken gyár csapolt sörei, Villányi, és Etyeki borgazdaságok minőségi borai, a Törley pezsgői, a Coca Cola termékei, Natur Aqua ásványvizek, a Rauch 100%-os rostos levei és a Dallmayer kávéi. Az esküvő az egyik legfontosabb családi esemény, ezért nálunk természetes, hogy a család által készített ajándék tortákat, süteményeket és háztáji pálinkát behozhatják, ezzel is kifejezve jó kívánságukat az ifjú pár és a rokonok, barátok felé.
A Ház egy időben egy rendezvény befogadására alkalmas, nem kell osztozni a helyszínen senkivel.

Ha mindennapjaik nem engedik meg, hogy elegendő időt fordítsanak esküvőjük megszervezésére, tapasztalt esküvőszervezőnk és kipróbált szolgáltatói csapatunk segítségével mindössze 12 óra alatt, négy személyes találkozóval, igényeik szerint összeállítjuk életük egyik nagy napját, és kívánságra személyes felügyeletünkkel, segítünk annak gördülékeny lebonyolításában is.

Parkunk 7000 négyzetméteren terül el. A park „Tisztásnak” nevezett területén, virágot mintázó Pavilonunkban, és tavunk szigetén is lehetőség van kültéri szertartások lebonyolítására. Lehetőséget nyújt a terület látványos tűzijáték, kívánság lámpás és lufi, illetve lufiposta felengedésére, galamb- és pillangóreptetésre is.

Esküvők mellett a Ház alkalmas céges rendezvények, konferenciák, tréningek, csapat építő programok, családi, baráti összejövetelek, árubemutatók, divatbemutatók, színházi előadások, előadói estek, tanfolyamok, előadások, küzdősportok, táncórák megtartására is. Folyamatosan bővülő eszközeink között megtalálható nagy felületű vetítővászon, projektor, a hangosításhoz szükséges felszerelés, kényelmes bankett székek, asztalok.

© IntroWeb | 2018 - Weboldal készítés, SEO