2330 Dunaharaszti, Szondi utca 77.

Pénteki esküvő előnyei

Csúcsszezonban a szombatokból nincs sok, így azok hamar betelnek, de ez nem jelenti azt, hogy a Ti esküvőtök ne lehetne nálunk.

Érdemes elgondolkodni a pénteki esküvőn, mert számos előnye van. A legfontosabb mind közül az, hogy sokkal több esküvői szolgáltató ér rá pénteken, így nagyobb merítésből tudsz választani, míg a szombatok mindenkinél gyorsan betelnek.

A vendégek miatt nem kell aggódni, meg fogják oldani, hogy ott legyenek. Eljönnek előbb a munkából vagy kivesznek szabadnapot. Mi úgy látjuk, hogy a pénteki esküvőkön nincsenek kevesebben és nem is kisebb a buli. Sőt!

A legtöbben azt mesélik, hogy nagyon várták a pénteket, és sokkal jobban el tudták engedni magukat. Külön előny, hogy utána két teljes napja marad mindenkinek a pihenésre.

dunakeszi esküvő

A Dunaharaszti Rendezvényházban pénteken is ugyanazt a minőséget nyújtjuk, mint szombaton

Megkértük az egyik párt, írjanak pár sort a péntekkel kapcsolatos tapasztalataikról. Íme a menyasszony levele:

"Az évfordulónk napján szerettünk volna összeházasodni, ami szombatra esett. Sajnos szinte mindenhol a kinézett dátum foglalt volt, de nem csak ez, hanem szinte minden szombat foglalt volt szeptemberig. Több helyet is végigjártunk, mire rábukkantunk Jánosékra és a Rendezvényházra. A Dunaharaszti Rendezvényház teljesen magával ragadott minket, és az örömszülőket is… Ekkor már tudtuk, biztosan itt szeretnénk összeházasodni, a szigeten, amit már annyi romantikus filmben láttam. De itt is FOGLALT volt minden kinézett dátum. János megkérdezte mit szólnánk esetleg a péntekhez? Addig meg sem fordult a fejünkben ez a nap. Pénteken esküvő?? De életünk egyik legjobb döntését hoztuk, (persze azon kívül, hogy összeházasodtunk :-)) hogy ezt a napot választottuk…

1. Kedvezményesen bérelhettük a menyasszonyi autót, és a legjobb vőfélyt is megtaláltuk.
2. A templomban azonnal sikerül időpontot egyeztetni. Mindig is rettegtem, hogy jaj, majd utánunk azonnal jön a következő pár, nem lesz időnk fotózkodni, nem tudok csokrot dobni, a gratulációkat fogadni, mert percre pontosan kell távozni, hogy a következő pár is a templom elé érkezhessen, vagy mi futunk bele az érkezésünkkel egy másik esküvőbe. Pénteken ezzel semmi gond sem volt, mi voltunk és a násznép, az esti misén kívül senki sem sürgetett minket.
3. A fodrásznál nem volt más menyasszony csak Én
4. Sikerült megszereznünk a Dimenzió Zenekart, akiknek minden szombatja tele volt, de ugye péntek, szerencsére szabad…  Ja, és egy picit alkudni is tudtam!!
5. A vendégek utólagos visszajelzései szerint, is jó döntés volt a péntek, mert 2 teljes napot tudtak pihenni. És külön öröm volt számunkra, hogy a vidéki rokonokkal szinte „kipihenve” együtt tölthettük a vasárnapot, egy közös ebéd kíséretében. Nőiesen bevallom, picit féltem, hogy többen nem jönnek el a péntek miatt. De több mint 3 hónappal hamarabb megkapták a meghívót, így 2 ember kivételével mindenki el tudott jönni. Tehát akik azt mondják, hogy a péntek emiatt gáz, azoknak nincs igaza!

MEGÉRTE a vendégek fantasztikusan érezték magukat, a mi álmunk teljesült, összeházasodtunk!!!! Bátran ajánlom a pénteki napot, minden házasulandó párnak.
Ha már megírtam a levelet, magam és férjem nevében ismét szeretnék köszönetet mondani a Dunaharaszti Rendezvényház fantasztikus csapatának. Ti is nagyban hozzájárultatok, hogy ilyen fantasztikusra sikeredett életünk egyik legfontosabb napja!

Szép Napot Mindenkinek!

Lili és Gábor"

Tovább az ajánlatkéréshez!

Vissza
© IntroWeb | 2024 - Weboldal készítés, SEO