2330 Dunaharaszti, Szondi utca 77.

Vendégkönyv

+ Új hozzászólás
Név:
 
E-mail:
 
Üzenet:
 
#72
Ildi és Zsolt 2014.05.02.
2015.05.11

Sokszor nekifogtunk ennek a levélnek, de valahogy sosem lett elég kerek. Most 1 éve annak, hogy a Ti közreműködéseteknek hála, megünnepelhettük első házassági évfordulónkat és olyan élménnyel lettünk gazdagabbak, amik a mai napig kitartanak. "Mintha csak tegnap történt volna" Igazán hálásak vagyunk Nektek és a munkátoknak, törekvéseiteknek. A levélírás azért is volt olyan nehéz, mert az, hogy tökéletes esküvőt rendeztetek nekünk szinte már-már túl közhelyes. De sajnos egyszerűen nem is tudjuk másként megfogalmazni a dolgot. Tökéletes volt! Ha mindent elölről kezdenénk semmit, DE tényleg semmit nem változtatnák meg rajta. A vendégeink és mi magunk is fenomenálisan éreztük magunkat. A legapróbb részletektől kezdve a legnagyobbakig minden tökéletesen alakult. Nagyon hálásak vagyunk és köszönjük Nektek, hogy tökéletes lehetett a Nagy Nap!

Köszönettel és hálával:
Ildi és Zsolti

#71
Stefikné Kis Éva, Stefik Attila
2015.03.03

Kedves János És Csapata!

Számomra egy igazi álmot valósítottatok meg! A nap minden apró részletében tökéletes volt.
A profi csapatnak köszönhetően, mi is élvezhettük a nagy napot, az isteni vacsorát, és a hatalmas hajnalig tartó bulit.
Köszi!

#70
Leila és Laci 2014.09.05.
2015.02.11

Szia János!
Lacival már ugyan beszéltél telefonon, de én is szeretném külön megköszönni a szervezést és minden egyéb mást, amiben a segítségünkre voltatok. Igazán profi kis csapat vagytok, fogunk is ajánlani bátran titeket a házasulandó barátainknak. A vendégek is nagyon elégedettek voltak mindennel, szuper volt az étel, a dekor, a helyszín, a kiszolgálás. Kívánom hogy a magyar vendéglátósok csak fele ennyire legyenek lelkesek és profik, és szárnyalna az ország vendéglátásban:)
A Vőfély úr email címét nem tudom külön, ezért kérlek majd olvasd fel neki ezt a részt:)
Kedves Zsolt, hatalmas sikert arattál, mindenki ódákat zeng rólad és mi is maximálisan elégedettek voltunk Veled. Nagyon profin vitted az egész estét, Nélküled biztos nem sikerült volna így ez a lagzi, látszik, hogy a profi hozzáállásod mellett szereted is amit csinálsz:)

Nagyon szépen köszönjük az egész csapatnak az estét.
Üdv,
Leila&Laci

#69
Zsuzsi és Laci 05.17.
2015.02.05

2014. május 17. ~ Zsuzsi&Laci
Egy esküvő két dolgon múlik: a tökéletes pár és a tökéletes helyszín megtalálásán. Ha ezen a facebook oldalon jársz, akkor gratulálunk a párválasztáshoz ? és megnyugodhatsz, a legalkalmasabb helyszínt és Csapatot is megtaláltad!
Egy éve ilyenkor csak egy aggódó jegyespár voltunk. Azzal a gondolattal ébredtünk, hogy jó helyen vagyunk egymás mellett, ezért már csak egy másik jó helyet kellett találni, hogy ezt az érzést megosztva Családunkkal és Barátainkkal méltón megünnepeljük egybekelésünket.
Ajánlás alapján került a listánkra a Dunaharaszti Rendezvényház és ez a lista nem is folytatódott tovább. Jánosékkal való első egyeztetésünket követően hátradőlhettünk, hiszen semmi másra nem volt gondunk, csak hogy megtanuljunk táncolni a NAGY napig ?. Gondoltuk alaposan feladtuk a leckét a Csapatnak azzal az elvárásunkkal, hogy olyan esküvőt képzeltünk magunknak, ami tényleg a jegyespárról szól és a szerettük volna kihagyni a „klasszikus” esküvőszervezés körüli konfliktusokat. Az álmunk valóra vált: Jánosék profin szerveztek a kihelyezett anyakönyvi hivataltól kezdve a dekoráción, a menün, a tortán, a fotóson, a zenekaron, a táncórákon keresztül a gyermek animátorig bezárólag mindent, ránk mindössze a mulatás maradt. Sosem felejtjük azt a bulit és higgyétek el a násznép sem csak illemből emlegeti lassan 1 év elteltével, hogy a legjobb esküvő volt, amire emlékeznek: a park festői, a konyha és a kiszolgálás ötcsillagos, a zenekar mulatós és a szervezői lehetőségek tárháza kifogyhatatlan volt.
Köszönjük Dunaharaszti Rendezvényház!!!

#68
Sári & Zsolt
2015.01.24

Sziasztok!
Kicsit késve, de annál is szebb emlékekkel írunk most nektek.
A szervezéshez először – vendéglátós révén – kicsit kritikus szemmel álltunk, de az első találkozók után éreztük, hogy egy profi csapattal dolgoztok, és ez be is bizonyosodott. Csodálatos milyen magas színvonalú szervezettséggel bonyolítottátok le az egészet, mennyi erőt, energiát és szervezést fektettetek bele érződött. János, a „rendező” minden találkozónkra napra készen jött, minden kérésünket megvalósítottátok (buborékfújógép), semmit nem erőltetettetek. És amivel a szívünkbe loptátok magatokat és szerintem minden menyasszony (és vőlegény) hallani akar – és megvalósulni szeretne – az: „Ez a Ti napotok, mindent úgy valósítunk meg, ahogy Ti szeretnétek”.
Az augusztusi esküvőnk szervezését már tavasszal elkezdtük. A pénteki esküvő remek ötlet volt, annál is inkább, hogy a család nagy része más városból jött, és még az elszállásolásukban is segítettetek.
Köszönjük, hogy a dekorálásban is jó partnerek voltatok és tudtunk az általunk készített dolgokkal is dekorálni.
Az esküvő előtti készülődésben sokat segített, hogy már előző nap „be tudtam költözni” és fotózásnak is csodálatos környezetet és helyszínt (szövöde) is biztosítottatok. Mi is élveztük és kikapcsoltunk nem kellett a „program menettel” foglalkoznunk.
A vőfélyünk, Zsolt – akiről az összes vendégünk, azóta is ódákat zeng – csodálatosan levezette a vendégvárást, a ceremóniát, a vacsorát , a játékokat és az egész esküvőt. A hangulat sose lapult, mindig hozta a hangulatot és a táncos lábakat.
A DJ-nk, Endy, akivel csak egyszer egyeztettünk, egyszerűen hihetetlenül megragadta azt, amit szerettünk volna. A 90’ évek olyan jó zenéit hozta, hogy a 3 éves gyerekektől kezdve a nagyszülőkig mindenki a parkett rabjává vált.
A vacsorát mind ízre, mind minőségre egy többcsillagos szállodához tudnám hasonlítani. A töltött káposzta pedig olyan volt, mint ha a család csinálta volna.
A vendégeink, akiknek már volt esküvőjük sajnálják, hogy nem nálatok volt; akik most tervezik, a miénkhez mérik.
Összefoglalva, nagyon köszönjük a teljes szervezést és lebonyolítást, bár köszönetünket ez a pár sor csak halványan tudja visszaadni.
További sok sikeres rendezvény lebonyolítást!
Sári & Zsolt

#67
Timi és Levente
2015.01.04

Kedves János és szorgos csapatának minden tagja!!!

Ezúton is szeretnénk megköszönni, hogy mind az esküvőre való készülődést, mind az esküvő napját nagyszerűvé varázsoltátok! A vendégek és mi is maximálisan elégedettek voltunk a helyszínnel, a kiszolgálással, az ételek, italok széles választékával, nem beszélve az időjárásról! :) Hisz' ígérted, hogy az idő kedvezni fog! Csodás este volt!
Nagy örömmel térünk vissza hozzátok 2015 nyarán barátaink esküvőjére!!!

Timi és Levente
2014.09.20.

#66
Kinga & Barnabás
2014.11.23

Sziasztok!

Szeretnénk megköszönni Jánosnak és Csapatának, hogy a MI NAPUNK is tökéletesen sikerült! Köszönjük a remek szervezést, a szuper és fantasztikus hangulatot, a mennyei vacsorát, a kifogástalan felszolgálást, a gyönyörű dekorációt, a szuper videót és a fotókat! Mi is és a vendégek is nagyon elégedettek voltak. Mindenki figyelmes és készséges volt. Egyszerűen ennél jobbat álmodni sem tudtunk volna.  KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!!!!

#65
Anett es csaladja
2014.11.22

Kedves Adam, Janos és csapata!
2014. November 21-en tartottuk nagyszüleim 50.hazassagi evfordulójat. Nagyszüleim úgy döntöttek h a mi esküvőnk utan Ők is ezen a csodalatos helyen szeretnek megünnepelni az evfordulójukat. Ismet mindenki nagyon jól erezte magat. Az etelek nagyon finomak voltak. Csillanak is nagyon köszönjük a szervezést es a kedvesseget.
Megegyszer Mindenkinek köszönjük!
Molnar-Juhasz Anett es csaladja

#64
Írisz és András
2014.11.09

#72 Írisz és András 2014-11-09 18:57
Kedves János és csapata!

Napsütéses októberi szombaton volt az esküvőnk, amin olyan jól éreztük magunkat, hogy semmin sem változtatnánk ha újra csinálnánk. Nem gondoltuk, hogy tökéletes esküvő létezik, de a valóság az, hogy a rendezvényházban ezt éltük át, végig kiváló hangulatban.

János ('direktor úr') a legprofibb szervező, akivel összehozhat egy esküvő előtt álló párt a jó szerencséje. Rutinos, tapasztalt, de nem erőltetett ránk semmit, viszont rengeteg opciót vázolt fel - és mi választhattunk. Zsolt a legjobb vőfély, akivel eddigi esküvőlátogató pályafutásunk alatt találkoztunk: remekül teremtett hangulatot, a lábai úgy pörögnek, mint senkinek és folyamatosan ügyelt ránk. Nála jó kezekben van az este! Attila kiválóan szervezte és irányította a szintén remek munkát végző felszolgálókat és pultosokat, akik gondoskodtak róla, hogy senki se tudjon éhes vagy szomjas maradni. :) Köszönet minden szorgos kéz munkájáért!
A házra jellemző profizmus mindenütt ott van: a dekoráció szuper volt, az ételek mind ízletesek és finomak, az italok minőségiek, az aprósütemények hiányoznak és azóta pogácsáért is Dunaharasztiba járunk.

Most, egy hónappal az esküvőnk után már hiányzik az a hangulat, ami mindig fogadott minket. Szívesen újraélnénk!

És hogy a vendégeink hogy látták? Íme két idézet:
"A vacsora helyszíne egyszerűen telitalálat volt minden tekintetben. Nem hivalkodó, de nagyon szép és tökéletesen feldíszített termet kaptatok. Szép volt a kis tavas, hidas, vízeséses park. A kiszolgálás minden igényt kielégített. A személyzet minden kívánságunkat leste, néha még előbb kitalálták mit is szeretnénk, mint mi. A kajára sem lehetett panasz. Finom is volt és sok is. Mindenki megtalálhatta a számára legjobban ízlő ételt. Nem is kellett volna ennél több fajta étel, ital, süti. Így is el tudtuk érni a tele hasat.  A zenekar szintén jó választás volt. Megtalálták a társaságot megmozgató számokat, jól zenéltek és főleg jól énekeltek! Jó volt látni titeket, hogy milyen felszabadultan buliztatok és mennyire élveztétek az estét és mennyire szép pár vagytok együtt!  Ez a jó hangulat ráragadt a vendégekre és még a személyzetre is.  Szóval egyszerűen le a kalappal az esküvőtök előtt!  Köszönöm, hogy ott és a részese lehettem! :-)"

#63
Anita & Norbi
2014.10.20

Kedves János és csapata :)

Igaz már majdnem két hónap eltelt,de még egyszer szeretnénk megköszönni mindent, amit a rendezvényház csapata tett meg az esküvőnkért. Minden tökéletes volt, és hibátlan.
A visszajelzés is mind-mind pozitív volt, az isteni finom húslevestől, a gyönyörű dekoráción át a profi, kedves személyzet, a zenészekről nem is beszélve, mindenki fel volt emlegetve újra amikor végignéztük a képeket és a videót...és mivel tudtuk, hogy profi kezekben vagyunk mi is jól és felszabadultan érezhettük magunkat egész nap.(ebben persze Zsolti is a segítségünkre volt)
Még egyszer köszönjük szépen!

© IntroWeb | 2018 - Weboldal készítés, SEO