2330 Dunaharaszti, Szondi utca 77.

Vendégkönyv

+ Új hozzászólás
Név:
 
E-mail:
 
Üzenet:
 
#77
Edina és Tibi 2015.07.10.
2015.07.20

Kedves Csilla és János!

Szeretnénk megköszönni a profi szervezést és a sok segítséget. :) Nagyon jól éreztük magunkat, minden úgy történt ahogy megbeszéltük, illetve elképzeltünk ?. A családnak és a barátoknak is nagyon tetszett minden. Az ételek finomak voltak, a díszítés mesés volt és a zenekar is szuper volt, a Zsoltról nem is beszélve, aki rendkívüli hangulatot csinált minden egyes verselésével és játékával. Amit külön köszönünk, hogy mindenki nagyon kedves, mosolygós és segítőkész volt.
És még egyszer nagyon köszönjük, hogy elintéztétek a focipálya lefoglalását a fotózáshoz, szuper képek lettek, már kaptunk néhány ízelítőt. ?

Puszi
Edina & Tibi

#76
Nóri & István 2015.05.30
2015.07.14

Férj:
Kedves János, Csilla és a Személyzet többi tagja, nagyon köszönjük a sok segítséget és a vendégeink kiszolgálását. Borzasztó magasra tettétek a lécet az öcsémék soron következő esküvőjéhez :)
Nekünk 2 dolog mond nagyon sokat: az egyik, hogy az összes vendégünk vidám volt, jókedvű egész este, és hogy bárkit kérdeztünk, mindenki örömódákat zengett, hogy mennyire jól érezte magát és mennyire szuper volt minden.
A vacsora (leves, főételek, sütik, csokiszökőkút, éjjeli menüben mind2 fogás) egyszerűen zseniális volt. Ezt nagyon sokan megemlítették, hogy mindent forrón tálaltatok, és minden hihetetlen finom volt, ami a magyar esküvők nem mindegyikére igaz sajnos. A tortáért és főleg a csokiszökőkútért is megőrült mindenki :) a hortobágyi palacsinta úgy elfogyott, mintha sose lett volna, aki evett belőle, az egekig magasztalta, aki lemaradt róla, az meg elszomorodott (mi is :( ).
A kiszolgálás volt a másik amit többen megjegyeztek, a pincérek nagyon gyorsan hozták a megrendelt italt, mindenki mosolygós volt, félszavakból értették a vendégek óhaját és egymást is, és nagyon aranyos volt, ahogy a csini pultos lányok a zenére táncolva töltötték az italokat :)
A helyszín is mesés, de ezt úgyis látja mindenki, aki elmegy megtekinteni. A kert, a pázsit, a virágok gyönyörűek, a kis tavacska és a benne lévő vízesés csobogása romantikus, a ház pedig nagy, kényelmes. Az előterem tökéletesen megfelel a célnak, elfér benne szépen a pult és az egyéb dolgok, a nagy TV, a csokiszökökút. A mellékhelyiségek modernek, és tiszták. Széf, és ultra széles wc (a menyasszonynak) is található itt, tehát a tulajdonosok komolyan egyszerűen mindenre gondoltak.
A szolgáltatók, akiket ajánlott János mind kedvesek és profik voltak, bár mi jópár külsőst hoztunk, de egy szavunk nem lehet erre sem. Ja, és a szolgáltatók is (akik azért jópár esküvőn részt vettek már), őszinte csodálattal adóztak a szervezettségnek és minden másnak.
Emellett (bár nem nagyon szereti, ha megemlítik :) ) János a sok éves esküvős tapasztalatával profin megoldást tud javasolni bármire (a menetrendtől kezdve a dekoros kérdéseken át a jaj, megcsúsztunk időben, mit csináljunk kérdésekig). Jót mosolyogtunk, mikor ő és a CM versenyt futottak azért, hogy ki veszi észre hamarabb, hogy van egy vendég üres pohárral, vagy hogy lassan kezdenie kell a DJ-nek a háttérzene indítását (általában János nyert :) ).

Ezek voltak egy elégedett férj szavai. Szerintem Kedves Menyasszonyok, innentől nincs kérdésetek :) Vagyis csak egy: Mikor tudtok időpontot egyeztetni Jánosékkal.
Ami biztos, minden szót vegyetek biztosítéknak a vendégkönyvből! Ne aggódjatok semmin, mert TÉNYLEG felesleges! A Menyasszonyoknak még van egy plusz hatalmas segítség az esküvőn, aki aznap a legjobb barátnőd, a legnagyobb segítséged, és aki mindenben azonnal a rendelkezésedre áll, számára sincs lehetetlen! Ő Csilla, aki minden Menyasszony álma a Nagy Napon! Tényleg minden adott ahhoz, hogy egy friss házaspárnak SEMMI MÁS DOLGA ne legyen, mint ÉLVEZNI AZ ESKÜVŐJE MINDEN MÁSODPERCÉT! :)
Az ételek fenségesek, tényleg nem hiszed addig el a vendégkönyvből, amíg nem vagy ott a saját esküvődön, és már ott nem győzik majd dicsérni a vendégek! Már ott a helyszínen...!
A felszolgáló személyzet folyamatosan ott van, ahol lennie kell, és az arcukon nem az 'unottság és a mikor lesz már vége az estének' kifejezés van, hanem a 'hol tudok segíteni, kinek kínálhatok italt, bármit' látod, és megint megnyugszol, minden a tökéletes medrében folyik.
A legnehezebb feladatod akkor lesz, amikor vége a nagy napnak, haza mész, és megpróbálod majd összeszedni a rengeteg emléket, élményt és megpróbálod belesűríteni egy kommentbe. Nah az feladat. De a legédesebb, mert ez azt jelenti, hogy jó helyen voltál, és egy ÖRÖK, BOLDOG, FELHŐTLEN emlék lett az esküvőd, amire mindig támaszkodhatsz! :)
És a végére pár vendég hozzászólás:
'Az esküvőtökön minden tökéletes volt! Ha valaki mást mert mondani, ne előttem tegye!' Örömapa
'Nagyon jó szervezés volt, minden élet, a hely, a felszolgálás, minden tökéletes volt!'Örömapa
'Nórikám! Nagyon szép esküvőtök volt, nagybetűvel kezdtétek és ponttal fejeztétek be! Gratulálunk hozzá!'
'Az esküvő pedig nagyon szuper volt! Szép volt - az esküvő is és Nóri is : ) -, nagyon tetszett a helyszín is, szórakoztató volt az esemény a templomi esküvőtől kezdve, és minden nagyon flottul meg volt szervezve, tényleg magától értetődően zajlott minden. Remek választás volt, jól éreztük magunkat!'
'Remélem Ti is olyan jól éreztétek magatokat, ahogy mi. A szállás klassz volt (hátul még egy csúszdát is találtak a gyerekek), a hely Dunaharasztiban meg pláne: szép és gyerekbarát placc, szép (és fotós-barát) beltér, udvarias személyzet, finom ételek (és mennyiségre sem sajnálták), ó és majdnem elfejtettem a sárga autót amit mindenki megcsodált :) Mintha valamit még kihagytam volna... ja igen, a fess vőlegényt. Más már nem maradt ki, azt hiszem... vagy ha mégis, akkor a csinos menyasszony :)'
'Nagyon sok esküvőn voltunk, sok szép helyszínen, de valami mindig hibádzott, és legtöbbször ez az élet volt. De itt nem! :) Ennyit, ilyen minőségben még nem ettem esküvőn! Köszönjük a jó tapasztalást!'
'A saját esküvőmre fűszeres burgonyát kértem, azt mondták nem lehet megcsinálni, marad a normál hasáb ilyen mennyiségben. Amikor megérkeztek a köretek az asztalhoz kiderült, hogy igenis meg lehet csinálni!!! :)'
És akkor még folytathatnám! :)
Egy szónak is száz a vége, ha erre a honlapra eljutottatok nem kell tovább keresni!

Őszintén szeretnénk még egyszer megköszönni Jánosnak, Csillának és Zsoltnak a tökéletes esküvőnkhöz való hozzájárulást! Mindenkinek szívből ajánlunk Benneteket!

Nekem van is egy titkos vágyam: Szeretnék egyszer vendég lenni nálatok! :)

Köszönettel és szeretettel:
A Györki Család :) Nóri és István

#75
Gina és Attila
2015.06.21

Kedves János és Csapata!

Ezúton is szeretnénk megköszönni, mindazt amit értünk tettetek. Nagyon nehéz szavakba foglalni amit érzünk, de azért megpróbáljuk! :) Hála nektek minden képzeletet és az összes álmunkat felülmúló esküvőnk volt. Minden pillanatát élveztük.Vendégeink is áradoznak a finom ételekről, italokról és a lélegzetelállító dekorációról. A profi , kedves , figyelmes szolgáltatók mind hozzájárultak ehhez a felejthetetlen naphoz, álmaink beteljesüléséhez! Precizitásotok és figyelmességetek tették lehetővé a nyugodt készülődést és a felhőtlen szórakozást! Külön szeretnénk kiemelni a vőfélyünket, Zsoltot, akinek humorát ,szövegét és mozgását fiú, lány egyaránt imádta. Nagyon nagy hála és köszönet jár Csillának is , aki mindig örömmel és tárt karokkal várt bármi kérdésünk volt és a szervezés elejétől a lagzi utolsó pillanatáig támaszunk és segítségünk volt!
Reméljük, mihamarabb újra találkozunk nálatok egy másik esküvőn! Mi csak ajánlani és dicsérni tudunk és fogunk is titeket!

Millió puszi és ezer köszönet!:)

#74
Halasi-R.Tímea & Halasi László
2015.06.21

Kedves Dunaharaszti Rendezvényház!

Túl az 1. házassági "hónapfordulónkon" lassacskán sikerül felocsúdnunk a bűvöletből, amit a tökéletes álomszép esküvőnk okozott, kezdünk visszatérni a hétköznapokba, így végre van alkalmam megfogalmazni a vendégkönyvbe szánt elismeréseinket.

Mindenkinek kívánom, hogy egyszer elmondhassa, hogy a valaha volt legszebb, legjobb, legtökéletesebb esküvő, amin járt, az a saját menyegzője volt.
Mi vagyunk olyan szerencsések, hogy elmondhatjuk ezt a miénkről, s ez csodás élmény és emlék számunkra.
Igazán hálásak vagyunk Nektek, amiért ilyen tökéletes módon megszerveztétek és kiviteleztétek az esküvőnket.
Vendégeink nem győzték dicsérni a hely szépségét és kényelmét, az ételek kiválóak voltak, a felszolgálás / szervizelés szintén első osztályú.
Több vendégünk egymástól függetlenül mondta, hogy ez egy "varázslatos esküvő" volt, minden szempontból "legek- legje", amin valaha is részt vettek...
Ennél nagyobb elismerést aligha kaphattunk volna.

János, szakmabeli profizmusod megkérdőjelezhetetlen.
-Emlékszem, mikor először találkoztunk, még nagyon a szervezés elején voltunk, én úgy mentem oda, mint a "mindent jobban tudó menyasszony" tipikus példája ;
"Én aztán nem engedem, hogy bárki bármivel is beleszóljon, én tudom a legjobban" mottóval a homlokomra írva...
Te szerencsére mégis elmondtad nekünk a tanácsaid bizonyos kérdésekben, megosztottad velünk a sok éves szakmai tapasztalataidból adódó tudásod.
- Mert bár eleinte azt gondoltam, hogy a legjobb úgy lesz, ahogy én gondolom és nem feltétlen kell rád hallgatnom ,de aztán menetközben ,ahogy egyre jobban megismertünk Téged és sorra találkoztunk a sok kis kérdéssel és intézni valóval,(ami felmerül az esküvőszervezés kapcsán) rájöttem, hogy tényleg nagyon érted a szakmát, mi több, vérbeli profi vagy, s legjobb lesz, ha kikérem a véleményed és hallgatok rád és ezért a mai napig is nagyon hálás vagyok...
Az elképzeléseim is megvalósultak, de nagyon örülök, hogy megfogadtam a tanácsaid, mert mindenben igazad volt, amikre korábban felhívtad a figyelmünk, így lett végül minden nagyszerű és hibátlan, segítőkészséged és emberséged, amit a szervezés során is tanúsítottál felénk szintén példaértékű.
Asszisztensed, a bűbájos Csilla kifogyhatatlan kedvessége is páratlan, igazán jó érzés volt, hogy hozzá is bármikor,bármilyen kérdéssel / kéréssel kapcsolatban fordulhattunk a szervezés alatt és a Nagy Napon is egyaránt.
Zsolt, pedig tényleg a legjobb vőfély az országban, ezt aligha tudnám jobban megfogalmazni, szinte az összes vendég dicsérte már ott is és utólag azóta is, folyamatosan kapjuk az elismerő szavakat , sokan mondták róla, hogy nemcsak profi vőfély, de emberileg is nagyon szimpatikus, pozitív kisugárzással, páratlan humorával és fellépésével, lehengerlő személyiség!
-Mi is így vélekedünk, és nagy hála van a szívünkben, hogy Ő lehetett a vőfélyünk.

És sorolhatnám még a neveket a végtelenségig, köszönet mindenkinek,aki a Rendezvényházban folyamatosan dolgozik azért, hogy az esküvőkön minden tökéletes legyen,ez egy igazi ÁLOMCSAPAT és ezt nem túlzással állítom, itt mindenki legjobb tudása szerint,lelkiismeretesen végzi a rábízott feladatot, egy igazán összehangolt csapatmunka minden tekintetben.

Az esküvői előkészületeket és a szervezés minden percét élveztük, jóleső érzés visszagondolni arra az időszakra is.
Az ifjú pár,főleg a menyasszonyok eléggé feszült idegállapotba tudnak kerülni,ahogy közeleg "a dátum", nekünk viszont nagyon megnyugtató volt látni végig ,hogy jó kezek közt vagyunk és minden rendben lesz,ez a nyugalom, főleg az esküvő előtti utolsó napokban felbecsülhetetlen egy menyasszony számára, én már csak tudom...  

Ezért mi azt tudjuk tanácsolni minden párnak,akik még csak gondolkodnak a lehetséges helyszínekben és a Rendezvényház is felmerült az opciók közt, hogy ne gondolkozzanak tovább, mert aligha fognak ennél tökéletesebb helyszínt és fantasztikusabb csapatot találni álomesküvőjük valóra váltásához!

-S azt is hozzá kell még tennem,hogy mindezt igazán megfizethető áron, ritka manapság, főleg az esküvő-iparban, amikor a minőség és az elérhető ár ilyen szépen „kéz a kézben” együtt jár…
-hogy stílszerű legyek  

Persze ez csak a mi véleményünk
(és rajtunk kívül még néhány száz házaspáré,aki itt tartotta az esküvőjét), de én azt javaslom, hogy aki nem hiszi,az járjon utána!  

Mi nagyon örülünk, hogy a Rendezvényházat választottuk, még egyszer ezer hála és köszönet a Csapatnak mindenért, pont olyan esküvőnk volt, amilyenről mindig is álmodoztunk.
Hasonlóan fényes és sikeres évadokat kívánunk Nektek a jövőt illetően is!

Szeretettel;

Timi és Laci

#73
Prianics András és Fehér Csilla
2015.05.25

Tisztelt Dunaharaszti Rendezvényház!

Életünk nagy napja a várakozásunk felett teljesült, mely teljes mértékben a Dunaharaszti Rendezvényház kedves csapatának köszönhető. Semmivel sem cserélnénk el azt az érzést, amit Harasztin kaptunk esküvőnk alkalmából. A mai rohanó világban kevesen gondolnak arra, hogy milyen jó érzés adni, és ami még nagyobb érték, hogy azt szívből és szeretetből adják!
Véletlenek nincsenek! Egy félresikerült esküvőhelyszín szervezés után vezetett az utunk Ciml Jánoshoz és a maximalista profizmussal bíró kedves csapatához, aki erőt, észt és időt nem spórolva felépített egy meseszép esküvői helyszínt és a hozzá illő jó hangulatú tudásbázist.
A családtagok, rokonok, barátok visszajelzéseitől mosolyog a kis lelkünk, hogy Jánosék mennyire megédesítették a Mi Nagy Napunkat!
A helyszín meseszép, a kiszolgálás gyors, kedves és tisztelettudó. Az étel- és édességkínálat lenyűgöző (Anyukám visszajelzése: „Azt hittem, hogy én tudom a világ legjobb húslevesét csinálni, de ma kiderült, hogy mégsem!”:-))
A Rendezvényház által ajánlott szolgáltatókat csak ajánlani tudjuk (dekor, dj/zenekar, esküvői torta, sós-, édes aprósütemények).

A sok kedvességet és segítséget az ember minden esetben és sokszorozódva kapja vissza az élettől!
A jövőben ezt a sok jóságot, szerencsét és magabiztos maximalizmust kívánjuk Cziml Jánosnak és kedves csapatának!

Köszönettel: Pribanics András és Fehér Csilla

#72
Ildi és Zsolt 2014.05.02.
2015.05.11

Sokszor nekifogtunk ennek a levélnek, de valahogy sosem lett elég kerek. Most 1 éve annak, hogy a Ti közreműködéseteknek hála, megünnepelhettük első házassági évfordulónkat és olyan élménnyel lettünk gazdagabbak, amik a mai napig kitartanak. "Mintha csak tegnap történt volna" Igazán hálásak vagyunk Nektek és a munkátoknak, törekvéseiteknek. A levélírás azért is volt olyan nehéz, mert az, hogy tökéletes esküvőt rendeztetek nekünk szinte már-már túl közhelyes. De sajnos egyszerűen nem is tudjuk másként megfogalmazni a dolgot. Tökéletes volt! Ha mindent elölről kezdenénk semmit, DE tényleg semmit nem változtatnák meg rajta. A vendégeink és mi magunk is fenomenálisan éreztük magunkat. A legapróbb részletektől kezdve a legnagyobbakig minden tökéletesen alakult. Nagyon hálásak vagyunk és köszönjük Nektek, hogy tökéletes lehetett a Nagy Nap!

Köszönettel és hálával:
Ildi és Zsolti

#71
Stefikné Kis Éva, Stefik Attila
2015.03.03

Kedves János És Csapata!

Számomra egy igazi álmot valósítottatok meg! A nap minden apró részletében tökéletes volt.
A profi csapatnak köszönhetően, mi is élvezhettük a nagy napot, az isteni vacsorát, és a hatalmas hajnalig tartó bulit.
Köszi!

#70
Leila és Laci 2014.09.05.
2015.02.11

Szia János!
Lacival már ugyan beszéltél telefonon, de én is szeretném külön megköszönni a szervezést és minden egyéb mást, amiben a segítségünkre voltatok. Igazán profi kis csapat vagytok, fogunk is ajánlani bátran titeket a házasulandó barátainknak. A vendégek is nagyon elégedettek voltak mindennel, szuper volt az étel, a dekor, a helyszín, a kiszolgálás. Kívánom hogy a magyar vendéglátósok csak fele ennyire legyenek lelkesek és profik, és szárnyalna az ország vendéglátásban:)
A Vőfély úr email címét nem tudom külön, ezért kérlek majd olvasd fel neki ezt a részt:)
Kedves Zsolt, hatalmas sikert arattál, mindenki ódákat zeng rólad és mi is maximálisan elégedettek voltunk Veled. Nagyon profin vitted az egész estét, Nélküled biztos nem sikerült volna így ez a lagzi, látszik, hogy a profi hozzáállásod mellett szereted is amit csinálsz:)

Nagyon szépen köszönjük az egész csapatnak az estét.
Üdv,
Leila&Laci

#69
Zsuzsi és Laci 05.17.
2015.02.05

2014. május 17. ~ Zsuzsi&Laci
Egy esküvő két dolgon múlik: a tökéletes pár és a tökéletes helyszín megtalálásán. Ha ezen a facebook oldalon jársz, akkor gratulálunk a párválasztáshoz ? és megnyugodhatsz, a legalkalmasabb helyszínt és Csapatot is megtaláltad!
Egy éve ilyenkor csak egy aggódó jegyespár voltunk. Azzal a gondolattal ébredtünk, hogy jó helyen vagyunk egymás mellett, ezért már csak egy másik jó helyet kellett találni, hogy ezt az érzést megosztva Családunkkal és Barátainkkal méltón megünnepeljük egybekelésünket.
Ajánlás alapján került a listánkra a Dunaharaszti Rendezvényház és ez a lista nem is folytatódott tovább. Jánosékkal való első egyeztetésünket követően hátradőlhettünk, hiszen semmi másra nem volt gondunk, csak hogy megtanuljunk táncolni a NAGY napig ?. Gondoltuk alaposan feladtuk a leckét a Csapatnak azzal az elvárásunkkal, hogy olyan esküvőt képzeltünk magunknak, ami tényleg a jegyespárról szól és a szerettük volna kihagyni a „klasszikus” esküvőszervezés körüli konfliktusokat. Az álmunk valóra vált: Jánosék profin szerveztek a kihelyezett anyakönyvi hivataltól kezdve a dekoráción, a menün, a tortán, a fotóson, a zenekaron, a táncórákon keresztül a gyermek animátorig bezárólag mindent, ránk mindössze a mulatás maradt. Sosem felejtjük azt a bulit és higgyétek el a násznép sem csak illemből emlegeti lassan 1 év elteltével, hogy a legjobb esküvő volt, amire emlékeznek: a park festői, a konyha és a kiszolgálás ötcsillagos, a zenekar mulatós és a szervezői lehetőségek tárháza kifogyhatatlan volt.
Köszönjük Dunaharaszti Rendezvényház!!!

#68
Sári & Zsolt
2015.01.24

Sziasztok!
Kicsit késve, de annál is szebb emlékekkel írunk most nektek.
A szervezéshez először – vendéglátós révén – kicsit kritikus szemmel álltunk, de az első találkozók után éreztük, hogy egy profi csapattal dolgoztok, és ez be is bizonyosodott. Csodálatos milyen magas színvonalú szervezettséggel bonyolítottátok le az egészet, mennyi erőt, energiát és szervezést fektettetek bele érződött. János, a „rendező” minden találkozónkra napra készen jött, minden kérésünket megvalósítottátok (buborékfújógép), semmit nem erőltetettetek. És amivel a szívünkbe loptátok magatokat és szerintem minden menyasszony (és vőlegény) hallani akar – és megvalósulni szeretne – az: „Ez a Ti napotok, mindent úgy valósítunk meg, ahogy Ti szeretnétek”.
Az augusztusi esküvőnk szervezését már tavasszal elkezdtük. A pénteki esküvő remek ötlet volt, annál is inkább, hogy a család nagy része más városból jött, és még az elszállásolásukban is segítettetek.
Köszönjük, hogy a dekorálásban is jó partnerek voltatok és tudtunk az általunk készített dolgokkal is dekorálni.
Az esküvő előtti készülődésben sokat segített, hogy már előző nap „be tudtam költözni” és fotózásnak is csodálatos környezetet és helyszínt (szövöde) is biztosítottatok. Mi is élveztük és kikapcsoltunk nem kellett a „program menettel” foglalkoznunk.
A vőfélyünk, Zsolt – akiről az összes vendégünk, azóta is ódákat zeng – csodálatosan levezette a vendégvárást, a ceremóniát, a vacsorát , a játékokat és az egész esküvőt. A hangulat sose lapult, mindig hozta a hangulatot és a táncos lábakat.
A DJ-nk, Endy, akivel csak egyszer egyeztettünk, egyszerűen hihetetlenül megragadta azt, amit szerettünk volna. A 90’ évek olyan jó zenéit hozta, hogy a 3 éves gyerekektől kezdve a nagyszülőkig mindenki a parkett rabjává vált.
A vacsorát mind ízre, mind minőségre egy többcsillagos szállodához tudnám hasonlítani. A töltött káposzta pedig olyan volt, mint ha a család csinálta volna.
A vendégeink, akiknek már volt esküvőjük sajnálják, hogy nem nálatok volt; akik most tervezik, a miénkhez mérik.
Összefoglalva, nagyon köszönjük a teljes szervezést és lebonyolítást, bár köszönetünket ez a pár sor csak halványan tudja visszaadni.
További sok sikeres rendezvény lebonyolítást!
Sári & Zsolt

© IntroWeb | 2018 - Weboldal készítés, SEO