2330 Dunaharaszti, Szondi utca 77.

Vendégkönyv

+ Új hozzászólás
Név:
 
E-mail:
 
Üzenet:
 
#82
Niki és Feca 2015.08.20.
2015.08.27

Kedves Dunaharaszti Rendezvényház csapat MINDEN egyes tagja!

Hol is kezdjük....? Jöjjünk a megszokott "mindenért hálásak vagyunk és köszönjük a fantasztikus munkátokat" szöveggel? Akár hiszitek, akár nem, de mi is beállunk a sorba, mert nem győzünk elég hálásak lenni:)
Kezdjük azzal, hogy imádtunk veletek szervezni, ötletelni, találkozni, széppé tettétek a szervezés minden pillanatát.
A helyszín gyönyörű, az ételek isteniek, személyzet kedves volt(nem mellékesen óriási partyarcok). A vőfélyünk, Zsolt egy aranyember, gyönyörűen vezényelte le az egész lagzit, még akkor is, ha a vőlegény már kevésbé volt beszámítható :)
A Kozelka zenekar olyan hangulatot csinált, hogy másnapra mindenkinek izomláza lett a lábában, külön köszönet az orosz hangulatért Lacinak!
Csilla aznapra a legjobb barátnőm lett, a legjobb az egészben az volt, hogy nekem semmin nem kellett aggódnom, mindent kézben tartott, mindent koordinált. Külön köszönjük, hogy a Tőletek teljesen függetlenül kialakult feszültséget is vérprofi módon kezeltétek.
A legtöbb vendégünk sok lagzit megjárt, pestit, vidékit, puccosat, kevésbé felkapottat, de egytől egyig azt mondták, hogy az évszázad bulija/esküvője volt a mienk.
Feledhetetlen élmény marad a násznép számára, és ugyanúgy nekünk is. Minden elismerésünk a Tieteké, hiszen szerintünk megismertetek minket annyira, hogy rájöjjetek: nálunk semmi sem megy úgy, mint a normális embereknél.:)))
Reméljük mi is adhattunk Nektek valami pluszt a bolond kis világunkból, egy kis magyar hagyományőrzést, egy kis orosz pezsgést, egy hastáncoló menyasszonyt és egy félmeztelen vőlegényt (vasutassapkában!:D). Őszintén megkedveltünk Titeket, hisszük, hogy az élet még összehoz minket (vodkát tuti innunk kell kovi-ubival, plusz még egy borscs-ot is beígértünk).

Még egyszer óriási köszönet Nektek,
Sok sok puszi:

A 2015-ös szezon legőrültebb párja:

Niki és Feca:)))

#81
Kaluha Csaba és Kaluha-Guti Alexandra
2015.08.27

Kedves János, Csilla, Zsolt és minden kedves dolgozó! :)

Ezúton itt is szeretnénk hatalmas köszönetet mondani a feltétel nélküli kedvességetekért és segítőkészségetekért.
Életünk legszebb napján igazi profi gárda vezetett végig minket, minden segítséget megadva ahhoz hogy gördülékenyen menjen minden.
A helyszín álomszép, a kiszolgálás kifogástalan, az ételek fantasztikusak voltak. :))
Csilla mindig minden problémát megoldott, lehetetlent nem ismert. :)
Zsolt és a Zenekar egész este remek hangulatot teremtettek, senkit nem hagytak unatkozni...  
Egy baj volt az egésszel: Olyan hamar elsuhant az este, hogy észre sem vettük, hogy már reggel van és vége ennek a csodaszép napnak. Csináltuk volna másnap reggelig :))
Vendégek visszajelzései szerint "Ez volt életük legjobb esküvője" , ez azt hiszem mindent elárul! Azóta is folyamatosan kapjuk a pozitív visszajelzéseket minden találkozáskor.
Nagyon megszerettünk mindenkit és nagy szeretettel gondolunk vissza az összes találkozóra, egyeztetésre és legfőképpen a "Nagy Napra".

Nagyon szépen köszönjük Nektek ezt! Az esküvőnk olyan lett amilyennek álmunkban elképzeltük és ez nektek köszönhető. :)

Puszilunk mindenkit és kívánunk a későbbiekben is ilyen jó esküvőt mindenkinek!

Szasza & Csucsu

#80
2015.08.22. Kati és Andris
2015.08.27

"Ezúttal szeretnénk köszönetet mondani a Dunaharaszti Rendezvényház tulajdonosának, illetve a szervező, - és vendéglátó személyzet valamennyi tagjának, hogy munkájukkal hozzájárultak életünk legfontosabb napjának a tökéletes kivitelezéséhez. Jó érzéssel gondolunk vissza Rátok, további sikeres álomesküvőket kívánunk Nektek!
Szívélyes üdvözlettel: Kati és Andris"

#79
Ági & Norbi 2015.07.25.
2015.08.17

Kedves János, Csilla, Zsolti, Zsolt, Endy és Minden kedves dolgozó!

A Rendezényház a legszebb helyszínt biztosította számunkra életünk egyik legjelentősebb napján. A személyzet precíz és gondos munkavégzése, a Vőfély pozitív személyisége és humora, a finom ételek és a remek hangulat maradandó emlék lesz családunk, barátaink és a mi számunkra.

Külön köszönöm Csilla munkáját, aki mindig megnyugtató szavakkal és plusz információkkal állt rendelkezésre.  Vele igazán könnyű és gördülékeny volt minden teendőt elintézni.

Kedves János, minden nagyon igényes, ami a Rendezvényház nevéhez kötődik. Ez a Te kitartó, alapos és aktív munkád eredménye, amiért minden pár nagy-nagy köszönetet mond Neked, miután Nálatok élhette át az esküvőjét!

Így köszönjük mi is!

Ági&Norbi

#78
Kati és Zoli 2015.07.18.
2015.07.25

Kedves János, Csilla, és a Rendezvényház minden dolgozója!

Köszönjük!!!
Hogy mit is? Azt, hogy megszerveztétek álmaim esküvőjét!
Kicsit több mint egy éve keresgéltem az interneten esküvői helyszínek után. Hosszas keresgélés után, nagy tanácstalanságomban beírtam a keresőbe a bűvös szót: Rendezvényház. Néztem, Dunaharaszti, közel van Pesthez, rákattintottam, szóltam Zolinak, hogy találtam valami talán tényleg jót. Elsőre nagyon tetszett a környezet, gyönyörű udvar, tó, csodás dekoráció az esküvős képeken. Megnéztük személyesen, beleszerettünk. Jól tettük!  
Így találtunk Rátok, a világ leghozzáértőbb, legprofibb és legkedvesebb esküvős csapatára!
János, köszönöm Neked, hogy már az első találkozásunkkor megválaszoltad az akkori összes kérdésemet anélkül, hogy bármit is kellett volna kérdeznem! Már ekkor láttuk azt, hogy nagyon jó kezekbe kerültünk. Aztán ahogy teltek a hetek és hónapok, egyre több mindent kellett intéznünk, végig ott volt mellettünk Csilla, akinek a személyisége és hozzáértése olyan nyugtatóan hatott rám, hogy néha csak elmondtam magamnak, hogy nincs aggódnivalóm, hiszen Tőletek mindig tudunk segítséget kérni. Csilla, nagyon hálás vagyok Neked, főleg az utolsó hétért, amikor minden nap legalább ötször felhívtalak.  
Most éppen egy héttel az esküvőnk után, és egy nappal a nászutunk előtt úgy érzem, hogy még most el kell mondanom az esküvőnkkel kapcsolatos mondanivalónkat.  
Csodálatos esküvőt szerveztetek nekünk. Petra dekorációja gyönyörű volt, pont, amilyet kértünk, amilyet elképzeltünk. Petra, köszönjük Neked mindezt, és, hogy Téged is bármikor kereshettünk. A csokromat és az autódíszt imádtam.  
A vendégek nagyon jól érezték magukat, a vacsoráról áradoztak, illetve János, bárki, aki szóba elegyedett Veled, megjegyezte, mennyire jó Veled beszélgetni, és látszik a hozzáértésed.  Azóta is folyamatosan jönnek a pozitív visszajelzések a vendégektől a helyről és a buliról egyaránt.
A pincéreid tánca jókedvre derítette a vendégeinket, nagyon pozitívan hatottak a násznépre. Köszönöm Zsoltnak is, hogy végig számíthattam Rá az éjszaka folyamán, bármilyen nyűgöm volt, segített, megoldottuk. Zoli, azóta sokat emlegetett kedvenc momentuma, ami szerintem jól mutatja az egész csapat hozzáállását, az volt, amikor az egyik kolléganőtök a konyhából KITÁNCOLT hozzánk, sok boldogságot kívánt, adott mellé mindkettőnknek két nagy puszit, és visszament a konyhába.  
Nagyon jó választás volt Gergő mint ceremóniamester, tetszett a humorossága, illetve, hogy mindig tudta, mikor kell szólnia a násznéphez. Neki is köszönjük az estét!  
Mesés az udvarotok, sikerült sok fotót készíteni, a naplementés képeket különösen várom, gondolom Te is.  A gyerekek pedig végképp szerettek kint futkározni, játszani.
Lehet, hogy túlzásnak, lehet, hogy soknak tűnik, de nekem (és persze Zolinak is  ) ez volt maga az ÁLOMESKÜVŐ. Jó zenekarral, jó személyzettel, jó szakáccsal, sok segítőkész emberrel. Nagyon jól éreztük magunkat Nálatok! Mindig nagyon hálásak leszünk Nektek, hogy ez a napunk ilyen tökéletesre sikerült. Olyan jó visszagondolni az egészre az elejétől a végéig. Köszönöm szépen, hogy meg tudtuk élni a pillanatokat, hogy nem kellett azon aggódnunk, hogy minden rendben megy-e, hiszen tudtuk, hogy ott vagy, így csak rendben mehet minden.  
Még írhatnék rengeteget, de csak ugyanezt tudnám leírni. Köszönünk Nektek mindent, és még sok-sok olyan esküvőt kívánunk Nektek, mint amilyen a miénk volt. Remélem, egyszer az egyiken mi is részt veszünk majd, ugyanis nagyon visszatérnénk Hozzátok vendégként is.  Küldünk majd fotókat is, amint elkészülnek.

Szeretettel:
Kati&Zoli 2015. július 18-ról

Ui: Zoli külön köszöni Neked a finom hortobágyi húsos palacsintát!  

#77
Edina és Tibi 2015.07.10.
2015.07.20

Kedves Csilla és János!

Szeretnénk megköszönni a profi szervezést és a sok segítséget. :) Nagyon jól éreztük magunkat, minden úgy történt ahogy megbeszéltük, illetve elképzeltünk ?. A családnak és a barátoknak is nagyon tetszett minden. Az ételek finomak voltak, a díszítés mesés volt és a zenekar is szuper volt, a Zsoltról nem is beszélve, aki rendkívüli hangulatot csinált minden egyes verselésével és játékával. Amit külön köszönünk, hogy mindenki nagyon kedves, mosolygós és segítőkész volt.
És még egyszer nagyon köszönjük, hogy elintéztétek a focipálya lefoglalását a fotózáshoz, szuper képek lettek, már kaptunk néhány ízelítőt. ?

Puszi
Edina & Tibi

#76
Nóri & István 2015.05.30
2015.07.14

Férj:
Kedves János, Csilla és a Személyzet többi tagja, nagyon köszönjük a sok segítséget és a vendégeink kiszolgálását. Borzasztó magasra tettétek a lécet az öcsémék soron következő esküvőjéhez :)
Nekünk 2 dolog mond nagyon sokat: az egyik, hogy az összes vendégünk vidám volt, jókedvű egész este, és hogy bárkit kérdeztünk, mindenki örömódákat zengett, hogy mennyire jól érezte magát és mennyire szuper volt minden.
A vacsora (leves, főételek, sütik, csokiszökőkút, éjjeli menüben mind2 fogás) egyszerűen zseniális volt. Ezt nagyon sokan megemlítették, hogy mindent forrón tálaltatok, és minden hihetetlen finom volt, ami a magyar esküvők nem mindegyikére igaz sajnos. A tortáért és főleg a csokiszökőkútért is megőrült mindenki :) a hortobágyi palacsinta úgy elfogyott, mintha sose lett volna, aki evett belőle, az egekig magasztalta, aki lemaradt róla, az meg elszomorodott (mi is :( ).
A kiszolgálás volt a másik amit többen megjegyeztek, a pincérek nagyon gyorsan hozták a megrendelt italt, mindenki mosolygós volt, félszavakból értették a vendégek óhaját és egymást is, és nagyon aranyos volt, ahogy a csini pultos lányok a zenére táncolva töltötték az italokat :)
A helyszín is mesés, de ezt úgyis látja mindenki, aki elmegy megtekinteni. A kert, a pázsit, a virágok gyönyörűek, a kis tavacska és a benne lévő vízesés csobogása romantikus, a ház pedig nagy, kényelmes. Az előterem tökéletesen megfelel a célnak, elfér benne szépen a pult és az egyéb dolgok, a nagy TV, a csokiszökökút. A mellékhelyiségek modernek, és tiszták. Széf, és ultra széles wc (a menyasszonynak) is található itt, tehát a tulajdonosok komolyan egyszerűen mindenre gondoltak.
A szolgáltatók, akiket ajánlott János mind kedvesek és profik voltak, bár mi jópár külsőst hoztunk, de egy szavunk nem lehet erre sem. Ja, és a szolgáltatók is (akik azért jópár esküvőn részt vettek már), őszinte csodálattal adóztak a szervezettségnek és minden másnak.
Emellett (bár nem nagyon szereti, ha megemlítik :) ) János a sok éves esküvős tapasztalatával profin megoldást tud javasolni bármire (a menetrendtől kezdve a dekoros kérdéseken át a jaj, megcsúsztunk időben, mit csináljunk kérdésekig). Jót mosolyogtunk, mikor ő és a CM versenyt futottak azért, hogy ki veszi észre hamarabb, hogy van egy vendég üres pohárral, vagy hogy lassan kezdenie kell a DJ-nek a háttérzene indítását (általában János nyert :) ).

Ezek voltak egy elégedett férj szavai. Szerintem Kedves Menyasszonyok, innentől nincs kérdésetek :) Vagyis csak egy: Mikor tudtok időpontot egyeztetni Jánosékkal.
Ami biztos, minden szót vegyetek biztosítéknak a vendégkönyvből! Ne aggódjatok semmin, mert TÉNYLEG felesleges! A Menyasszonyoknak még van egy plusz hatalmas segítség az esküvőn, aki aznap a legjobb barátnőd, a legnagyobb segítséged, és aki mindenben azonnal a rendelkezésedre áll, számára sincs lehetetlen! Ő Csilla, aki minden Menyasszony álma a Nagy Napon! Tényleg minden adott ahhoz, hogy egy friss házaspárnak SEMMI MÁS DOLGA ne legyen, mint ÉLVEZNI AZ ESKÜVŐJE MINDEN MÁSODPERCÉT! :)
Az ételek fenségesek, tényleg nem hiszed addig el a vendégkönyvből, amíg nem vagy ott a saját esküvődön, és már ott nem győzik majd dicsérni a vendégek! Már ott a helyszínen...!
A felszolgáló személyzet folyamatosan ott van, ahol lennie kell, és az arcukon nem az 'unottság és a mikor lesz már vége az estének' kifejezés van, hanem a 'hol tudok segíteni, kinek kínálhatok italt, bármit' látod, és megint megnyugszol, minden a tökéletes medrében folyik.
A legnehezebb feladatod akkor lesz, amikor vége a nagy napnak, haza mész, és megpróbálod majd összeszedni a rengeteg emléket, élményt és megpróbálod belesűríteni egy kommentbe. Nah az feladat. De a legédesebb, mert ez azt jelenti, hogy jó helyen voltál, és egy ÖRÖK, BOLDOG, FELHŐTLEN emlék lett az esküvőd, amire mindig támaszkodhatsz! :)
És a végére pár vendég hozzászólás:
'Az esküvőtökön minden tökéletes volt! Ha valaki mást mert mondani, ne előttem tegye!' Örömapa
'Nagyon jó szervezés volt, minden élet, a hely, a felszolgálás, minden tökéletes volt!'Örömapa
'Nórikám! Nagyon szép esküvőtök volt, nagybetűvel kezdtétek és ponttal fejeztétek be! Gratulálunk hozzá!'
'Az esküvő pedig nagyon szuper volt! Szép volt - az esküvő is és Nóri is : ) -, nagyon tetszett a helyszín is, szórakoztató volt az esemény a templomi esküvőtől kezdve, és minden nagyon flottul meg volt szervezve, tényleg magától értetődően zajlott minden. Remek választás volt, jól éreztük magunkat!'
'Remélem Ti is olyan jól éreztétek magatokat, ahogy mi. A szállás klassz volt (hátul még egy csúszdát is találtak a gyerekek), a hely Dunaharasztiban meg pláne: szép és gyerekbarát placc, szép (és fotós-barát) beltér, udvarias személyzet, finom ételek (és mennyiségre sem sajnálták), ó és majdnem elfejtettem a sárga autót amit mindenki megcsodált :) Mintha valamit még kihagytam volna... ja igen, a fess vőlegényt. Más már nem maradt ki, azt hiszem... vagy ha mégis, akkor a csinos menyasszony :)'
'Nagyon sok esküvőn voltunk, sok szép helyszínen, de valami mindig hibádzott, és legtöbbször ez az élet volt. De itt nem! :) Ennyit, ilyen minőségben még nem ettem esküvőn! Köszönjük a jó tapasztalást!'
'A saját esküvőmre fűszeres burgonyát kértem, azt mondták nem lehet megcsinálni, marad a normál hasáb ilyen mennyiségben. Amikor megérkeztek a köretek az asztalhoz kiderült, hogy igenis meg lehet csinálni!!! :)'
És akkor még folytathatnám! :)
Egy szónak is száz a vége, ha erre a honlapra eljutottatok nem kell tovább keresni!

Őszintén szeretnénk még egyszer megköszönni Jánosnak, Csillának és Zsoltnak a tökéletes esküvőnkhöz való hozzájárulást! Mindenkinek szívből ajánlunk Benneteket!

Nekem van is egy titkos vágyam: Szeretnék egyszer vendég lenni nálatok! :)

Köszönettel és szeretettel:
A Györki Család :) Nóri és István

#75
Gina és Attila
2015.06.21

Kedves János és Csapata!

Ezúton is szeretnénk megköszönni, mindazt amit értünk tettetek. Nagyon nehéz szavakba foglalni amit érzünk, de azért megpróbáljuk! :) Hála nektek minden képzeletet és az összes álmunkat felülmúló esküvőnk volt. Minden pillanatát élveztük.Vendégeink is áradoznak a finom ételekről, italokról és a lélegzetelállító dekorációról. A profi , kedves , figyelmes szolgáltatók mind hozzájárultak ehhez a felejthetetlen naphoz, álmaink beteljesüléséhez! Precizitásotok és figyelmességetek tették lehetővé a nyugodt készülődést és a felhőtlen szórakozást! Külön szeretnénk kiemelni a vőfélyünket, Zsoltot, akinek humorát ,szövegét és mozgását fiú, lány egyaránt imádta. Nagyon nagy hála és köszönet jár Csillának is , aki mindig örömmel és tárt karokkal várt bármi kérdésünk volt és a szervezés elejétől a lagzi utolsó pillanatáig támaszunk és segítségünk volt!
Reméljük, mihamarabb újra találkozunk nálatok egy másik esküvőn! Mi csak ajánlani és dicsérni tudunk és fogunk is titeket!

Millió puszi és ezer köszönet!:)

#74
Halasi-R.Tímea & Halasi László
2015.06.21

Kedves Dunaharaszti Rendezvényház!

Túl az 1. házassági "hónapfordulónkon" lassacskán sikerül felocsúdnunk a bűvöletből, amit a tökéletes álomszép esküvőnk okozott, kezdünk visszatérni a hétköznapokba, így végre van alkalmam megfogalmazni a vendégkönyvbe szánt elismeréseinket.

Mindenkinek kívánom, hogy egyszer elmondhassa, hogy a valaha volt legszebb, legjobb, legtökéletesebb esküvő, amin járt, az a saját menyegzője volt.
Mi vagyunk olyan szerencsések, hogy elmondhatjuk ezt a miénkről, s ez csodás élmény és emlék számunkra.
Igazán hálásak vagyunk Nektek, amiért ilyen tökéletes módon megszerveztétek és kiviteleztétek az esküvőnket.
Vendégeink nem győzték dicsérni a hely szépségét és kényelmét, az ételek kiválóak voltak, a felszolgálás / szervizelés szintén első osztályú.
Több vendégünk egymástól függetlenül mondta, hogy ez egy "varázslatos esküvő" volt, minden szempontból "legek- legje", amin valaha is részt vettek...
Ennél nagyobb elismerést aligha kaphattunk volna.

János, szakmabeli profizmusod megkérdőjelezhetetlen.
-Emlékszem, mikor először találkoztunk, még nagyon a szervezés elején voltunk, én úgy mentem oda, mint a "mindent jobban tudó menyasszony" tipikus példája ;
"Én aztán nem engedem, hogy bárki bármivel is beleszóljon, én tudom a legjobban" mottóval a homlokomra írva...
Te szerencsére mégis elmondtad nekünk a tanácsaid bizonyos kérdésekben, megosztottad velünk a sok éves szakmai tapasztalataidból adódó tudásod.
- Mert bár eleinte azt gondoltam, hogy a legjobb úgy lesz, ahogy én gondolom és nem feltétlen kell rád hallgatnom ,de aztán menetközben ,ahogy egyre jobban megismertünk Téged és sorra találkoztunk a sok kis kérdéssel és intézni valóval,(ami felmerül az esküvőszervezés kapcsán) rájöttem, hogy tényleg nagyon érted a szakmát, mi több, vérbeli profi vagy, s legjobb lesz, ha kikérem a véleményed és hallgatok rád és ezért a mai napig is nagyon hálás vagyok...
Az elképzeléseim is megvalósultak, de nagyon örülök, hogy megfogadtam a tanácsaid, mert mindenben igazad volt, amikre korábban felhívtad a figyelmünk, így lett végül minden nagyszerű és hibátlan, segítőkészséged és emberséged, amit a szervezés során is tanúsítottál felénk szintén példaértékű.
Asszisztensed, a bűbájos Csilla kifogyhatatlan kedvessége is páratlan, igazán jó érzés volt, hogy hozzá is bármikor,bármilyen kérdéssel / kéréssel kapcsolatban fordulhattunk a szervezés alatt és a Nagy Napon is egyaránt.
Zsolt, pedig tényleg a legjobb vőfély az országban, ezt aligha tudnám jobban megfogalmazni, szinte az összes vendég dicsérte már ott is és utólag azóta is, folyamatosan kapjuk az elismerő szavakat , sokan mondták róla, hogy nemcsak profi vőfély, de emberileg is nagyon szimpatikus, pozitív kisugárzással, páratlan humorával és fellépésével, lehengerlő személyiség!
-Mi is így vélekedünk, és nagy hála van a szívünkben, hogy Ő lehetett a vőfélyünk.

És sorolhatnám még a neveket a végtelenségig, köszönet mindenkinek,aki a Rendezvényházban folyamatosan dolgozik azért, hogy az esküvőkön minden tökéletes legyen,ez egy igazi ÁLOMCSAPAT és ezt nem túlzással állítom, itt mindenki legjobb tudása szerint,lelkiismeretesen végzi a rábízott feladatot, egy igazán összehangolt csapatmunka minden tekintetben.

Az esküvői előkészületeket és a szervezés minden percét élveztük, jóleső érzés visszagondolni arra az időszakra is.
Az ifjú pár,főleg a menyasszonyok eléggé feszült idegállapotba tudnak kerülni,ahogy közeleg "a dátum", nekünk viszont nagyon megnyugtató volt látni végig ,hogy jó kezek közt vagyunk és minden rendben lesz,ez a nyugalom, főleg az esküvő előtti utolsó napokban felbecsülhetetlen egy menyasszony számára, én már csak tudom...  

Ezért mi azt tudjuk tanácsolni minden párnak,akik még csak gondolkodnak a lehetséges helyszínekben és a Rendezvényház is felmerült az opciók közt, hogy ne gondolkozzanak tovább, mert aligha fognak ennél tökéletesebb helyszínt és fantasztikusabb csapatot találni álomesküvőjük valóra váltásához!

-S azt is hozzá kell még tennem,hogy mindezt igazán megfizethető áron, ritka manapság, főleg az esküvő-iparban, amikor a minőség és az elérhető ár ilyen szépen „kéz a kézben” együtt jár…
-hogy stílszerű legyek  

Persze ez csak a mi véleményünk
(és rajtunk kívül még néhány száz házaspáré,aki itt tartotta az esküvőjét), de én azt javaslom, hogy aki nem hiszi,az járjon utána!  

Mi nagyon örülünk, hogy a Rendezvényházat választottuk, még egyszer ezer hála és köszönet a Csapatnak mindenért, pont olyan esküvőnk volt, amilyenről mindig is álmodoztunk.
Hasonlóan fényes és sikeres évadokat kívánunk Nektek a jövőt illetően is!

Szeretettel;

Timi és Laci

#73
Prianics András és Fehér Csilla
2015.05.25

Tisztelt Dunaharaszti Rendezvényház!

Életünk nagy napja a várakozásunk felett teljesült, mely teljes mértékben a Dunaharaszti Rendezvényház kedves csapatának köszönhető. Semmivel sem cserélnénk el azt az érzést, amit Harasztin kaptunk esküvőnk alkalmából. A mai rohanó világban kevesen gondolnak arra, hogy milyen jó érzés adni, és ami még nagyobb érték, hogy azt szívből és szeretetből adják!
Véletlenek nincsenek! Egy félresikerült esküvőhelyszín szervezés után vezetett az utunk Ciml Jánoshoz és a maximalista profizmussal bíró kedves csapatához, aki erőt, észt és időt nem spórolva felépített egy meseszép esküvői helyszínt és a hozzá illő jó hangulatú tudásbázist.
A családtagok, rokonok, barátok visszajelzéseitől mosolyog a kis lelkünk, hogy Jánosék mennyire megédesítették a Mi Nagy Napunkat!
A helyszín meseszép, a kiszolgálás gyors, kedves és tisztelettudó. Az étel- és édességkínálat lenyűgöző (Anyukám visszajelzése: „Azt hittem, hogy én tudom a világ legjobb húslevesét csinálni, de ma kiderült, hogy mégsem!”:-))
A Rendezvényház által ajánlott szolgáltatókat csak ajánlani tudjuk (dekor, dj/zenekar, esküvői torta, sós-, édes aprósütemények).

A sok kedvességet és segítséget az ember minden esetben és sokszorozódva kapja vissza az élettől!
A jövőben ezt a sok jóságot, szerencsét és magabiztos maximalizmust kívánjuk Cziml Jánosnak és kedves csapatának!

Köszönettel: Pribanics András és Fehér Csilla

© IntroWeb | 2018 - Weboldal készítés, SEO