2330 Dunaharaszti, Szondi utca 77.

Vendégkönyv

+ Új hozzászólás
Név:
 
E-mail:
 
Üzenet:
 
#87
Justyna és Laci 10.10.
2015.10.25

Köszönjük szépen a munkátokat, nagyon jól sikerült a buli!
Nagyon tetszett minden, és ami a mi véleményünknél is fontosabb: a vendégeinktől is csak kétfajta visszajelzést kaptunk, vagy hogy még soha nem voltak ilyen jó esküvőn, vagy hogy már nagyon rég nem voltak ilyen jó esküvőn. Mind az idősebb, mind a fiatalabb vendégeinktől csak ilyen véleményeket hallottuk az esküvő után.
Külön meg szeretnénk köszönni a Dimenzó zenekarnak és Mihalik Zsolt vőfélynek a jó hangulatot és Jánosnak és csapatának a buli lebonyolítását valamint a háttérben történt szervezőmunkát, ami - a mi részünkről történt minimális időbefektetés ellenére - szuper eredményhez vezetett. Számomra bonyolultnak tűnő kér(d)ések is nagyon gyorsan, az esküvő időpontja miatti szűk határiők dacára megoldásra kerültek.

Nagyon hálás köszönet még egyszer mindenért!

Justyna és Laci

#86
Petrás Ágnes & Vass István
2015.10.10

Drága Csilla, kedves János,

hol is kezdjük?

Például ott, hogy mostanra sikerült magunkat annyira kipihenni, hogy gép elé merjünk ülni, és köszönetet mondani a Dunaharaszti Rendezvényház minden kedves munkatársának.
Félelmetesen profik vagytok. Olyan esküvőt szerveztetek nekünk, amit mi magunktól soha sem tudtunk volna. Minden úgy működött, mint az olajozott gépezet. Már-már zavaróan nem volt semmi dolgunk, csak ahogy mondtátok anno. (amit akkor még nem hittünk el) érezzük jól magunkat. Ez sikerült! Annyira jó volt, hogy még ha nemet is mondtunk volna a kedves anyakönyv vezetőnek, akkor is az lett volna életünk eddigi legjobb napja!  Zsolt is parádés volt, esélyt sem adott nekünk a hibázásra. De tényleg mindenki nagyon odatette magát értünk, és ezt nem tudjuk elégszer megköszönni! Látszik rajtatok, hogy szeretitek ezt csinálni, és minden pár fontos nektek.
A következő lépésünk az lesz, hogy a baráti társaság még össze nem házasodott tagjait elkezdjük motiválni, hogy újra visszatérhessünk hozzátok!  
Száz szónak is egy vége: Köszönjük!!!
A mielőbbi viszontlátásig egy ősi indián mondással búcsúzunk:
„Könyvet a könyvesboltból, esküvőt a DRH-tól!”  
Mély tisztelettel, őszinte csodálattal, ezer köszönettel:
Ági & István

#85
Anita és Zoli
2015.09.30

Kedves Dunaharaszti Rendezvényház! Úgy gondoljuk, hogy az ember nem tudja igazán átérezni, mekkora segítséget nyújt egy olyan csapat, mint a Tiétek csupán a sok áradozó beszámoló alapján. Ezt át kell élni!!! Az igazat megvallva már első találkozásra teljesen elvarázsolt minket az egész hely
 
Végtelenül hálásak vagyunk nektek, hogy ilyen széppé és könnyűvé tettétek számunkra ezt a nagy napot. Nekünk tényleg nem kellett semmivel foglalkoznunk, mindenről előre szóltatok, és így nyugodtan és jókedvűen élhettünk át minden pillanatát az esküvőnknek. Szívesen emlékszünk vissza mindenre veletek kapcsolatban, Csilla megingathatatlan jókedvére és arra, hogy bármikor rendelkezésünkre állt, János és csapata abszolút profizmusára. Zsolt fenomenális volt, mindenki dicséri az esküvő után is (még a videósunk is külön kiemelte, hogy ritkán dolgozott ilyen profi vőféllyel). Szuper napunk volt és ebben nagy szerepet játszottatok, amit sosem felejtünk el. Már alig várjuk, hogy vendégként is visszamehessünk egyszer!
 
Kívánjuk, hogy továbbra is hasonló lelkesedéssel végezzétek a munkátokat. Sok szeretettel, Anita és Zoli

#84
Kati és Gyuszi
2015.09.25

Kedves János és Csapata!

Nehéz szavakba öntenem, hogy mit érzünk és mi mindent köszönhetünk Nektek. Az eljegyzésünk után már konkrétan álmodozhattunk az esküvőnkről, hogy milyen legyen a szertartás, valami szép helyszínen, természetesen profi szervezésben… és egy mindenki számára felejthetetlen élményként képzeltük el.

Elkezdtük a helyszínkeresést, végigjártuk az esküvő kiállításokat, és ahogy teltek a hetek, egyre reménytelenebbnek tűnt, hogy megtaláljuk a tökéletest. Rá kellett ébrednem, hogy amit egy életre szóló csodaként várok, az csak nekünk fontos, és lehet, hogy nem sikerülhet olyan tökéletesre…

Alig akartam elhinni, amikor először jártunk Dunaharasztiban: „lehet, hogy mégis…?” A helyszín gyönyörű, kényelmes a parkolás, a terem tágas és egy kedves, mosolygós, mackós ember, aki tudja mit jelent ez a nap egy pár életében, és aki legalább olyan lelkesedéssel fogadja az esküvőnket, mint mi.

Első látásra beleszerettünk a helybe és János lelkes hozzáállásába, újra felébredt bennem a remény, hogy mégis lehet álomesküvőnk. Nem csak egy minden szempontból tökéletes helyszínt találtunk, hanem egy profi szervezőt is, már az első megbeszélés végére vőfélyünk és zenekarunk is lett. Leírhatatlan örömmel és nyugalommal töltött el, hogy jó kezekben vagyunk.

Mindenki, akit ajánlottál fantasztikus volt, kedvesek, segítőkészek és a teljes szervezés során igazi hercegnőnek érezhettem magam, végig mosolyogva készülődhettünk a nagy napra. Esztinek is köszönjük szépen a táncokat, azóta is emlegeti minden vendégünk.

Zsolt tényleg a legjobb vőfély, akit valaha láttunk, igazi vendéglátó, minden vendégünk kivétel nélkül hangsúlyozta, hogy fantasztikus volt, mindenkihez volt pár kedves szava, és nagyon profin vezényelte le az eseményeket.

Számomra valóban hihetetlenül fantasztikus érzés volt, hogy a nagy napon semmiért sem kellett aggódnom – pedig ez az én esetemben tényleg nagy teljesítmény és nem az én érdemem volt, hanem a Tiéd kedves János –, hogy minden tökéletesen a helyén volt, akkor, amikor kellett és úgy, ahogy kellett. Már az utolsó megbeszélésen éreztem ahogy megkönnyebbülök, de az esküvőnk napján a készülődéskor láttam is, nem kell, hogy én figyeljek a részletekre, minden rendben lesz!  

Hihetetlen volt látni, hogy mennyire szíveden viseled az esküvőnket, és más párokkal is látva Téged a megbeszéléseken, Neked tényleg az a legfontosabb, hogy valóra váltsd a mennyasszonyok álmát.

Nagyon szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hogy Nálatok lehetett az esküvőnk! Így utólag már csak mosolygok a decemberi telefonbeszélgetésünkön, amikor megköszönted, hogy Benneteket választottunk… Mi tartozunk köszönettel és örök hálával ezért az életre szóló, felejthetetlen élményért és emlékért.

Köszönjük, hogy igazi otthont adtál az esküvőnknek, a csapatodnak pedig a profi együttműködést!

Szeretettel:
Kati és Gyuszi

#83
Dóri & Tamás
2015.09.09

Kedves János és Csapata!
Ezúton is szeretnénk külön megköszönni a szervezést és minden egyéb mást, amiben a segítségünkre voltatok. Tököli templom, amit János ajánlottál egy igazi élmény volt nekünk is és a násznépnek. Azóta is, ha járunk, arra betérünk, mert ilyen pap ritka és fantasztikus. Ezért a templomi egy kis vicces akár még a Hofi műsorán is túltett szertartás volt. Utána a vacsora, ami fantasztikusan finom volt egy igazán profi kis csapat kiszolgálásával. Külön köszönet lányodnak, fiadnak, akik lesték gondolatainkat és mindenben segítettek még a fotózásba is :). Köszönjük a felejthetetlen polgári esküvőt, ami ellentétbe a templomival egy igazi romantikus gyertyafényes volt. A vendégek is nagyon elégedettek voltak mindennel, szuper volt az étel, a dekor, a helyszín, a kiszolgálás.
Nagyon szépen köszönjük az egész csapatnak az estét.
Üdv,
Dóri&Tamás

#82
Niki és Feca 2015.08.20.
2015.08.27

Kedves Dunaharaszti Rendezvényház csapat MINDEN egyes tagja!

Hol is kezdjük....? Jöjjünk a megszokott "mindenért hálásak vagyunk és köszönjük a fantasztikus munkátokat" szöveggel? Akár hiszitek, akár nem, de mi is beállunk a sorba, mert nem győzünk elég hálásak lenni:)
Kezdjük azzal, hogy imádtunk veletek szervezni, ötletelni, találkozni, széppé tettétek a szervezés minden pillanatát.
A helyszín gyönyörű, az ételek isteniek, személyzet kedves volt(nem mellékesen óriási partyarcok). A vőfélyünk, Zsolt egy aranyember, gyönyörűen vezényelte le az egész lagzit, még akkor is, ha a vőlegény már kevésbé volt beszámítható :)
A Kozelka zenekar olyan hangulatot csinált, hogy másnapra mindenkinek izomláza lett a lábában, külön köszönet az orosz hangulatért Lacinak!
Csilla aznapra a legjobb barátnőm lett, a legjobb az egészben az volt, hogy nekem semmin nem kellett aggódnom, mindent kézben tartott, mindent koordinált. Külön köszönjük, hogy a Tőletek teljesen függetlenül kialakult feszültséget is vérprofi módon kezeltétek.
A legtöbb vendégünk sok lagzit megjárt, pestit, vidékit, puccosat, kevésbé felkapottat, de egytől egyig azt mondták, hogy az évszázad bulija/esküvője volt a mienk.
Feledhetetlen élmény marad a násznép számára, és ugyanúgy nekünk is. Minden elismerésünk a Tieteké, hiszen szerintünk megismertetek minket annyira, hogy rájöjjetek: nálunk semmi sem megy úgy, mint a normális embereknél.:)))
Reméljük mi is adhattunk Nektek valami pluszt a bolond kis világunkból, egy kis magyar hagyományőrzést, egy kis orosz pezsgést, egy hastáncoló menyasszonyt és egy félmeztelen vőlegényt (vasutassapkában!:D). Őszintén megkedveltünk Titeket, hisszük, hogy az élet még összehoz minket (vodkát tuti innunk kell kovi-ubival, plusz még egy borscs-ot is beígértünk).

Még egyszer óriási köszönet Nektek,
Sok sok puszi:

A 2015-ös szezon legőrültebb párja:

Niki és Feca:)))

#81
Kaluha Csaba és Kaluha-Guti Alexandra
2015.08.27

Kedves János, Csilla, Zsolt és minden kedves dolgozó! :)

Ezúton itt is szeretnénk hatalmas köszönetet mondani a feltétel nélküli kedvességetekért és segítőkészségetekért.
Életünk legszebb napján igazi profi gárda vezetett végig minket, minden segítséget megadva ahhoz hogy gördülékenyen menjen minden.
A helyszín álomszép, a kiszolgálás kifogástalan, az ételek fantasztikusak voltak. :))
Csilla mindig minden problémát megoldott, lehetetlent nem ismert. :)
Zsolt és a Zenekar egész este remek hangulatot teremtettek, senkit nem hagytak unatkozni...  
Egy baj volt az egésszel: Olyan hamar elsuhant az este, hogy észre sem vettük, hogy már reggel van és vége ennek a csodaszép napnak. Csináltuk volna másnap reggelig :))
Vendégek visszajelzései szerint "Ez volt életük legjobb esküvője" , ez azt hiszem mindent elárul! Azóta is folyamatosan kapjuk a pozitív visszajelzéseket minden találkozáskor.
Nagyon megszerettünk mindenkit és nagy szeretettel gondolunk vissza az összes találkozóra, egyeztetésre és legfőképpen a "Nagy Napra".

Nagyon szépen köszönjük Nektek ezt! Az esküvőnk olyan lett amilyennek álmunkban elképzeltük és ez nektek köszönhető. :)

Puszilunk mindenkit és kívánunk a későbbiekben is ilyen jó esküvőt mindenkinek!

Szasza & Csucsu

#80
2015.08.22. Kati és Andris
2015.08.27

"Ezúttal szeretnénk köszönetet mondani a Dunaharaszti Rendezvényház tulajdonosának, illetve a szervező, - és vendéglátó személyzet valamennyi tagjának, hogy munkájukkal hozzájárultak életünk legfontosabb napjának a tökéletes kivitelezéséhez. Jó érzéssel gondolunk vissza Rátok, további sikeres álomesküvőket kívánunk Nektek!
Szívélyes üdvözlettel: Kati és Andris"

#79
Ági & Norbi 2015.07.25.
2015.08.17

Kedves János, Csilla, Zsolti, Zsolt, Endy és Minden kedves dolgozó!

A Rendezényház a legszebb helyszínt biztosította számunkra életünk egyik legjelentősebb napján. A személyzet precíz és gondos munkavégzése, a Vőfély pozitív személyisége és humora, a finom ételek és a remek hangulat maradandó emlék lesz családunk, barátaink és a mi számunkra.

Külön köszönöm Csilla munkáját, aki mindig megnyugtató szavakkal és plusz információkkal állt rendelkezésre.  Vele igazán könnyű és gördülékeny volt minden teendőt elintézni.

Kedves János, minden nagyon igényes, ami a Rendezvényház nevéhez kötődik. Ez a Te kitartó, alapos és aktív munkád eredménye, amiért minden pár nagy-nagy köszönetet mond Neked, miután Nálatok élhette át az esküvőjét!

Így köszönjük mi is!

Ági&Norbi

#78
Kati és Zoli 2015.07.18.
2015.07.25

Kedves János, Csilla, és a Rendezvényház minden dolgozója!

Köszönjük!!!
Hogy mit is? Azt, hogy megszerveztétek álmaim esküvőjét!
Kicsit több mint egy éve keresgéltem az interneten esküvői helyszínek után. Hosszas keresgélés után, nagy tanácstalanságomban beírtam a keresőbe a bűvös szót: Rendezvényház. Néztem, Dunaharaszti, közel van Pesthez, rákattintottam, szóltam Zolinak, hogy találtam valami talán tényleg jót. Elsőre nagyon tetszett a környezet, gyönyörű udvar, tó, csodás dekoráció az esküvős képeken. Megnéztük személyesen, beleszerettünk. Jól tettük!  
Így találtunk Rátok, a világ leghozzáértőbb, legprofibb és legkedvesebb esküvős csapatára!
János, köszönöm Neked, hogy már az első találkozásunkkor megválaszoltad az akkori összes kérdésemet anélkül, hogy bármit is kellett volna kérdeznem! Már ekkor láttuk azt, hogy nagyon jó kezekbe kerültünk. Aztán ahogy teltek a hetek és hónapok, egyre több mindent kellett intéznünk, végig ott volt mellettünk Csilla, akinek a személyisége és hozzáértése olyan nyugtatóan hatott rám, hogy néha csak elmondtam magamnak, hogy nincs aggódnivalóm, hiszen Tőletek mindig tudunk segítséget kérni. Csilla, nagyon hálás vagyok Neked, főleg az utolsó hétért, amikor minden nap legalább ötször felhívtalak.  
Most éppen egy héttel az esküvőnk után, és egy nappal a nászutunk előtt úgy érzem, hogy még most el kell mondanom az esküvőnkkel kapcsolatos mondanivalónkat.  
Csodálatos esküvőt szerveztetek nekünk. Petra dekorációja gyönyörű volt, pont, amilyet kértünk, amilyet elképzeltünk. Petra, köszönjük Neked mindezt, és, hogy Téged is bármikor kereshettünk. A csokromat és az autódíszt imádtam.  
A vendégek nagyon jól érezték magukat, a vacsoráról áradoztak, illetve János, bárki, aki szóba elegyedett Veled, megjegyezte, mennyire jó Veled beszélgetni, és látszik a hozzáértésed.  Azóta is folyamatosan jönnek a pozitív visszajelzések a vendégektől a helyről és a buliról egyaránt.
A pincéreid tánca jókedvre derítette a vendégeinket, nagyon pozitívan hatottak a násznépre. Köszönöm Zsoltnak is, hogy végig számíthattam Rá az éjszaka folyamán, bármilyen nyűgöm volt, segített, megoldottuk. Zoli, azóta sokat emlegetett kedvenc momentuma, ami szerintem jól mutatja az egész csapat hozzáállását, az volt, amikor az egyik kolléganőtök a konyhából KITÁNCOLT hozzánk, sok boldogságot kívánt, adott mellé mindkettőnknek két nagy puszit, és visszament a konyhába.  
Nagyon jó választás volt Gergő mint ceremóniamester, tetszett a humorossága, illetve, hogy mindig tudta, mikor kell szólnia a násznéphez. Neki is köszönjük az estét!  
Mesés az udvarotok, sikerült sok fotót készíteni, a naplementés képeket különösen várom, gondolom Te is.  A gyerekek pedig végképp szerettek kint futkározni, játszani.
Lehet, hogy túlzásnak, lehet, hogy soknak tűnik, de nekem (és persze Zolinak is  ) ez volt maga az ÁLOMESKÜVŐ. Jó zenekarral, jó személyzettel, jó szakáccsal, sok segítőkész emberrel. Nagyon jól éreztük magunkat Nálatok! Mindig nagyon hálásak leszünk Nektek, hogy ez a napunk ilyen tökéletesre sikerült. Olyan jó visszagondolni az egészre az elejétől a végéig. Köszönöm szépen, hogy meg tudtuk élni a pillanatokat, hogy nem kellett azon aggódnunk, hogy minden rendben megy-e, hiszen tudtuk, hogy ott vagy, így csak rendben mehet minden.  
Még írhatnék rengeteget, de csak ugyanezt tudnám leírni. Köszönünk Nektek mindent, és még sok-sok olyan esküvőt kívánunk Nektek, mint amilyen a miénk volt. Remélem, egyszer az egyiken mi is részt veszünk majd, ugyanis nagyon visszatérnénk Hozzátok vendégként is.  Küldünk majd fotókat is, amint elkészülnek.

Szeretettel:
Kati&Zoli 2015. július 18-ról

Ui: Zoli külön köszöni Neked a finom hortobágyi húsos palacsintát!  

© IntroWeb | 2018 - Weboldal készítés, SEO