2330 Dunaharaszti, Szondi utca 77.

Vendégkönyv

+ Új hozzászólás
Név:
 
E-mail:
 
Üzenet:
 
#92
Hajni és Viktor
2016.06.08

Kedves Rendezvényház, kedves János!

Szeretnénk itt is megköszönni azt a munkának nem is nevezhető együttműködést, amitől ennyire szuperül összeállt az esküvőnk. Mert szerintünk nem is dolgozni járnak oda az emberek, hanem örömet szerezni!
A rengeteg pozitív visszajelzés pedig mind ezt igazolja! Nagyon jól éreztük magunkat, semmi dolgunk se volt! :)
János végtelen türelemmel segített minket végig, nagyon köszönjük neki!
Zsolt tökéletesen vezette az esküvőnket, pont úgy, ahogy szerettük volna! Nagy köszönet!
Az esti szertartás pedig meseszép a szigeten! Csak ajánlani tudjuk mindenkinek!
A kiszolgálás pedig hihetetlenül profi, összehangolt, zökkenésmentes... És mindez mosolyogva!
Nem találhattunk volna jobb helyet! További sok sikert! :)

Köszönettel: Hajni és Viktor
 

#91
Szandi és Miki 2016.05.14.
2016.05.31

Kedves DHR Csapat!
A legjobb szó az esküvőnkre, hogy a legtökéletesebb helyszínt választottuk! :) És ezt Nektek köszönhetjük! :) Szuperül éreztük magunkat, csak úgy mint a vendégek. A helyszín egyszerűen gyönyörű, a dekoráció pedig pontosan olyan volt amilyennek megálmodtam! A kiszolgálás profi és a legfontosabb, hogy a csapat minden részletre oda figyelt. Hetekkel az esküvő után is mondták a barátaink, hogy mennyire jól érezték magukat, mennyire csodálatos helyszínt választottunk, és a kiszolgálástól el voltak ájulva! Mindenki kedves volt velük még hajnalok-hajnalán is! Egyszerűen profi volt minden!
János és Csapata a szívén viseli minden egyes párocska nagy napját! Ez a titok! :)

Köszönjük!
Szandra & Miki

#90
Niki & Tomi
2016.05.28

Kedves János és a Rendezvényház csapat minden tagja!
Szeretnénk nektek köszönetet mondani a csodás esküvőnkért. Kezdve a szervezéstől, az elejétől fogva, a csodálatos dekorációért, a "videó forgatásért" a táncunkhoz....Az ételek isteni finomak voltak egytől-egyig, a kiszolgálást színvonala, a kedvessége mindenkinek 5*.
A szertartás is gyönyörű és megható volt, a vőfély Zsolt, 10-es skálan 1000-es. A közreműködése,ahogyan az egész esküvőt koordinálta, mindenkire figyelve Nr.1.
Köszönet a szintén általatok ajánlott zenekarnak is, fantasztikus hangulatot csinaltak, barmit eljátszottak, amit csak megkívánt a násznép.

Röviden,tömören összefoglalva minden és mindenki fantasztikus volt, szuper csapat vagytok, csak így tovább.

Köszönjük.

#89
Netti és Bazsi 2016.04.09.
2016.04.17

Kedves Dunaharaszti Rendezvényház, kedves János és csapata!
Nagyon hálásak vagyunk a tökéletes esküvőnkért, ami Nélkületek nem lett volna ilyen csodás: a forgatókönyvért, a finomabbnál finomabb ételekért, a kedves kiszolgálásért és az egész családi miliőért, ami körülvett minket onnantól kezdve, hogy először találkoztunk.
Mindenkinek szeretnénk köszönetet mondani:
János, hálával tartozunk a kedvességedért, segítőkészségedért és a rugalmasságodért, ami végigkísérte az egész szervezést és az egész esküvőt.
Zsolt a vőfélyek LEGESLEGJE: a játékai, mondókái, versei és főleg maga a személye felejthetetlenné tette a Nagy napunkat nemcsak számunkra, de a vendégeink számára is.
Köszönjük Andreának és Dettinek a sok segítséget, Tominak a képet  és a türelmét a sofőrszolgálatos kérdéseink miatt és köszönjük Katának az új kitűzőket  
Az Anyakönyvvezető gyönyörű szövegén és a szertartáson mindenki meghatódott, nem csak mi.  
Ami a legfontosabb, amit sosem fogunk elfelejteni az a szeretet, ami belőletek áradt végig felénk. Köszönünk mindenkinek mindent, fantasztikusak vagytok!
A legjobbakat kívánjuk mindenkinek, csak így tovább, Ti vagytok a legjobbak!  
Netti és Bazsi

#88
Eszti & Gergő
2015.10.25

A mi nagy napunk pontosan fél éve volt Dunaharasztin :)

Aki már járt ott annak ez nem újdonság, de szeretnénk minden jegyes párt bátorítani, hogy látogasson el oda, hiszen nem csak a rendezvényház szép és esküvői helyszínnek kifejezetten alkalmas kialakítasa, hanem Csilla és János barátságos és profi, minden részletre figyelmet fordító szervezése tette számunkra is ideális valasztássá.

Minden vendéngünk (pedig 130 főből mindig akad 1-2 kritikus) és mi is nagyon jól érezteük magunkat. Minden adott volt a felhőtlen pillanatokhoz, főleg, hogy a menyasszony is szép időt rendelt arra a napra.

Természetesen ez nem lett volna így a pincérek, a két Zsolt, Petra, a Kozelka zenekar és a Marcella cukrászda hozzáértése és segítőkészsége nélkül.

Köszönjük szépen, hogy csak csupa jóra emlékezhetünk 2015. április 25-ről.

Üdvözlettel:
Eszti és Gergő

#87
Justyna és Laci 10.10.
2015.10.25

Köszönjük szépen a munkátokat, nagyon jól sikerült a buli!
Nagyon tetszett minden, és ami a mi véleményünknél is fontosabb: a vendégeinktől is csak kétfajta visszajelzést kaptunk, vagy hogy még soha nem voltak ilyen jó esküvőn, vagy hogy már nagyon rég nem voltak ilyen jó esküvőn. Mind az idősebb, mind a fiatalabb vendégeinktől csak ilyen véleményeket hallottuk az esküvő után.
Külön meg szeretnénk köszönni a Dimenzó zenekarnak és Mihalik Zsolt vőfélynek a jó hangulatot és Jánosnak és csapatának a buli lebonyolítását valamint a háttérben történt szervezőmunkát, ami - a mi részünkről történt minimális időbefektetés ellenére - szuper eredményhez vezetett. Számomra bonyolultnak tűnő kér(d)ések is nagyon gyorsan, az esküvő időpontja miatti szűk határiők dacára megoldásra kerültek.

Nagyon hálás köszönet még egyszer mindenért!

Justyna és Laci

#86
Petrás Ágnes & Vass István
2015.10.10

Drága Csilla, kedves János,

hol is kezdjük?

Például ott, hogy mostanra sikerült magunkat annyira kipihenni, hogy gép elé merjünk ülni, és köszönetet mondani a Dunaharaszti Rendezvényház minden kedves munkatársának.
Félelmetesen profik vagytok. Olyan esküvőt szerveztetek nekünk, amit mi magunktól soha sem tudtunk volna. Minden úgy működött, mint az olajozott gépezet. Már-már zavaróan nem volt semmi dolgunk, csak ahogy mondtátok anno. (amit akkor még nem hittünk el) érezzük jól magunkat. Ez sikerült! Annyira jó volt, hogy még ha nemet is mondtunk volna a kedves anyakönyv vezetőnek, akkor is az lett volna életünk eddigi legjobb napja!  Zsolt is parádés volt, esélyt sem adott nekünk a hibázásra. De tényleg mindenki nagyon odatette magát értünk, és ezt nem tudjuk elégszer megköszönni! Látszik rajtatok, hogy szeretitek ezt csinálni, és minden pár fontos nektek.
A következő lépésünk az lesz, hogy a baráti társaság még össze nem házasodott tagjait elkezdjük motiválni, hogy újra visszatérhessünk hozzátok!  
Száz szónak is egy vége: Köszönjük!!!
A mielőbbi viszontlátásig egy ősi indián mondással búcsúzunk:
„Könyvet a könyvesboltból, esküvőt a DRH-tól!”  
Mély tisztelettel, őszinte csodálattal, ezer köszönettel:
Ági & István

#85
Anita és Zoli
2015.09.30

Kedves Dunaharaszti Rendezvényház! Úgy gondoljuk, hogy az ember nem tudja igazán átérezni, mekkora segítséget nyújt egy olyan csapat, mint a Tiétek csupán a sok áradozó beszámoló alapján. Ezt át kell élni!!! Az igazat megvallva már első találkozásra teljesen elvarázsolt minket az egész hely
 
Végtelenül hálásak vagyunk nektek, hogy ilyen széppé és könnyűvé tettétek számunkra ezt a nagy napot. Nekünk tényleg nem kellett semmivel foglalkoznunk, mindenről előre szóltatok, és így nyugodtan és jókedvűen élhettünk át minden pillanatát az esküvőnknek. Szívesen emlékszünk vissza mindenre veletek kapcsolatban, Csilla megingathatatlan jókedvére és arra, hogy bármikor rendelkezésünkre állt, János és csapata abszolút profizmusára. Zsolt fenomenális volt, mindenki dicséri az esküvő után is (még a videósunk is külön kiemelte, hogy ritkán dolgozott ilyen profi vőféllyel). Szuper napunk volt és ebben nagy szerepet játszottatok, amit sosem felejtünk el. Már alig várjuk, hogy vendégként is visszamehessünk egyszer!
 
Kívánjuk, hogy továbbra is hasonló lelkesedéssel végezzétek a munkátokat. Sok szeretettel, Anita és Zoli

#84
Kati és Gyuszi
2015.09.25

Kedves János és Csapata!

Nehéz szavakba öntenem, hogy mit érzünk és mi mindent köszönhetünk Nektek. Az eljegyzésünk után már konkrétan álmodozhattunk az esküvőnkről, hogy milyen legyen a szertartás, valami szép helyszínen, természetesen profi szervezésben… és egy mindenki számára felejthetetlen élményként képzeltük el.

Elkezdtük a helyszínkeresést, végigjártuk az esküvő kiállításokat, és ahogy teltek a hetek, egyre reménytelenebbnek tűnt, hogy megtaláljuk a tökéletest. Rá kellett ébrednem, hogy amit egy életre szóló csodaként várok, az csak nekünk fontos, és lehet, hogy nem sikerülhet olyan tökéletesre…

Alig akartam elhinni, amikor először jártunk Dunaharasztiban: „lehet, hogy mégis…?” A helyszín gyönyörű, kényelmes a parkolás, a terem tágas és egy kedves, mosolygós, mackós ember, aki tudja mit jelent ez a nap egy pár életében, és aki legalább olyan lelkesedéssel fogadja az esküvőnket, mint mi.

Első látásra beleszerettünk a helybe és János lelkes hozzáállásába, újra felébredt bennem a remény, hogy mégis lehet álomesküvőnk. Nem csak egy minden szempontból tökéletes helyszínt találtunk, hanem egy profi szervezőt is, már az első megbeszélés végére vőfélyünk és zenekarunk is lett. Leírhatatlan örömmel és nyugalommal töltött el, hogy jó kezekben vagyunk.

Mindenki, akit ajánlottál fantasztikus volt, kedvesek, segítőkészek és a teljes szervezés során igazi hercegnőnek érezhettem magam, végig mosolyogva készülődhettünk a nagy napra. Esztinek is köszönjük szépen a táncokat, azóta is emlegeti minden vendégünk.

Zsolt tényleg a legjobb vőfély, akit valaha láttunk, igazi vendéglátó, minden vendégünk kivétel nélkül hangsúlyozta, hogy fantasztikus volt, mindenkihez volt pár kedves szava, és nagyon profin vezényelte le az eseményeket.

Számomra valóban hihetetlenül fantasztikus érzés volt, hogy a nagy napon semmiért sem kellett aggódnom – pedig ez az én esetemben tényleg nagy teljesítmény és nem az én érdemem volt, hanem a Tiéd kedves János –, hogy minden tökéletesen a helyén volt, akkor, amikor kellett és úgy, ahogy kellett. Már az utolsó megbeszélésen éreztem ahogy megkönnyebbülök, de az esküvőnk napján a készülődéskor láttam is, nem kell, hogy én figyeljek a részletekre, minden rendben lesz!  

Hihetetlen volt látni, hogy mennyire szíveden viseled az esküvőnket, és más párokkal is látva Téged a megbeszéléseken, Neked tényleg az a legfontosabb, hogy valóra váltsd a mennyasszonyok álmát.

Nagyon szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hogy Nálatok lehetett az esküvőnk! Így utólag már csak mosolygok a decemberi telefonbeszélgetésünkön, amikor megköszönted, hogy Benneteket választottunk… Mi tartozunk köszönettel és örök hálával ezért az életre szóló, felejthetetlen élményért és emlékért.

Köszönjük, hogy igazi otthont adtál az esküvőnknek, a csapatodnak pedig a profi együttműködést!

Szeretettel:
Kati és Gyuszi

#83
Dóri & Tamás
2015.09.09

Kedves János és Csapata!
Ezúton is szeretnénk külön megköszönni a szervezést és minden egyéb mást, amiben a segítségünkre voltatok. Tököli templom, amit János ajánlottál egy igazi élmény volt nekünk is és a násznépnek. Azóta is, ha járunk, arra betérünk, mert ilyen pap ritka és fantasztikus. Ezért a templomi egy kis vicces akár még a Hofi műsorán is túltett szertartás volt. Utána a vacsora, ami fantasztikusan finom volt egy igazán profi kis csapat kiszolgálásával. Külön köszönet lányodnak, fiadnak, akik lesték gondolatainkat és mindenben segítettek még a fotózásba is :). Köszönjük a felejthetetlen polgári esküvőt, ami ellentétbe a templomival egy igazi romantikus gyertyafényes volt. A vendégek is nagyon elégedettek voltak mindennel, szuper volt az étel, a dekor, a helyszín, a kiszolgálás.
Nagyon szépen köszönjük az egész csapatnak az estét.
Üdv,
Dóri&Tamás

© IntroWeb | 2018 - Weboldal készítés, SEO