2330 Dunaharaszti, Szondi utca 77.

Vendégkönyv

+ Új hozzászólás
Név:
 
E-mail:
 
Üzenet:
 
#97
Blanka és Gábor
2016.07.08

Kedves János, Detti, Kata, Zsolt és Személyzet!

Amikor 2011-ben Dunaharasztiba költöztünk és először haladtunk el autóval a Rendezvényház előtt, a hely szépsége és varázsa egyből megfogott és azt éreztük, milyen jó lenne egy ilyen helyen kimondani az igent. Amikor tavaly novemberben elkezdtük szervezni az esküvőnket, még nem tudtuk, hogy mennyire jó döntés volt Titeket választani. Felkészültek, alaposak, végtelenül segítőkészek és kedvesek voltatok egész idő alatt.

Kedves János!
Az a segítőkészség, kreativitás, örömteli hozzáállás és profizmus, amivel végig segítettél minket az esküvőszervezés folyamán, példaértékű. Mindenre gondoltál, még arra is, amire mi nem is gondoltuk volna, hogy gondolnunk kellene :)) Mindenre és mindenkire volt figyelmed, köszönjük többek között Neked Zsoltot is! :)

Kedves Zsolt!
Én hajdúsági lány vagyok vidéki gyökerekkel és nagyon fontos volt számomra a jelenléted és mindaz, amit vőfélyként az esküvőnk napján képviseltél. Az egész násznép nevében szeretném megköszönni, hogy ilyen szeretettel, vidámsággal teli esküvői hangulatot teremtettél számunkra. Rigmusaid mosolyt csaltak a vendégek arcára, és nem győztük hallgatni az elismerő visszajelzéseket Veled kapcsolatban! :) Köszönjük, hogy velünk voltál ezen a napon!

Kedves Kata!
Köszönjük szépen a dekorációban nyújtott segítségedet! :)

Kedves Detti!
Szeretnénk Neked is megköszönni a szervezésben nyújtott segítségedet és kedvességedet! :)

És végül szeretnénk megköszönni a személyzetnek a fantasztikusan finom ételeket, a kifogástalan felszolgálást, hogy a speciális étkezési igényű vendégeink is tele hassal és boldog mosollyal az arcukon dőltek hátra székükön a vacsora után :))))) és hogy volt figyelmük a vendégek igényeinek maximális kielégítésére.

Örök élmény marad számunkra és vendégeink számára is esküvőnk napja! :)

#96
Detti & Jani
2016.06.28

Kedves János, Kedves DHR csapat!

Szeretnénk köszönetet mondani a tökéletes esküvőnkért, minden úgy zajlott, ahogyan szerettük volna! Először tavaly októberben jártunk a Rendezvényházban, akkor még csak vendégként érkeztünk egy esküvőre, de már akkor tudtuk, hogy mi is itt szeretnénk tartani a nagy napunkat! A legjobb döntés volt Titeket választani! Már az egyeztetések alkalmával tudtok, hogy a legjobb helyen vagyunk, János segítőkészsége, korrektsége, tapasztalata megnyugtatott minket, hogy nekünk csak élvezni kell majd a nagy napot, hiszen profi csapat fogja lebonyolítani! Így is lett, minden percét imádtuk.

A vendégek is elégedettek voltak mindennel, csak pozitív visszajelzéseket kaptunk. A gyönyörű dekorációval, az isteni ételekkel, a kedves és gyors kiszolgálással nekünk és kedves vendégeinknek is maradandó emlékké tettétek az esküvőnket.

Köszönjük, hogy általatok profi szolgáltatókat ismerhettünk meg, akik hozzájárultak, hogy tökéletes legyen minden. Köszönjük Eisenberger Áginak (Fotolla) a csodás képeket, Jobbágy Esztinek a tánc betanítást, Visual Art Stúdiónak a videózást, Bónis Katának a csodálatos dekorációt, DJ Endynek a fantasztikus hangulatú estét. És végül Julcsának millió puszi, hogy vállalta a sziromszórást a polgári szertartáson, nagyon aranyos és csinos volt!

A legjobbakat kívánjuk az egész csapatnak, további sok sikert!

#95
2016.05.28. Kata és Misi
2016.06.19

Drága DHR csapat! Életünk eddigi legszebb napját köszönhetjük nektek. MINDEN tökéletes volt! A vendégek csak ámuldoztak, milyen profi és összeszokott csapat vagytok. Szó szerint idézem: "Na, kérem, ez lakodalom volt!" A LEGJOBB döntés volt, hogy benneteket választottunk! Korrekt, megbízható, professzionális szervezést kaptunk és nagyon jó döntés volt, hogy a vőfélyt, zenekart, dekorációt, sminkest, tánctanárt is a ti segítségetekkel választottuk ki. Már az első alkalommal, mikor kiléptünk az autóból tudtuk, hogy itt fogunk összeházasodni. Már az első perctől kezdve láttuk, hogy van egy jól működő esküvőszervezési folyamatotok, időtervetek, előre megbeszélt találkozók, láttuk itt nem akármilyen a szervezés: kőprofi. Amikor pedig a több száz kérdéscsomagot végigjártuk tudtuk, hogy a lakodalmunkon egy dolgunk lesz: örülni. Aggódni okunk nem lesz! Kóstoláskor tudtuk, hogy itt igazán jól főznek és minden fogás mennyei lesz! Tudtuk, hogy a profi, igényes és udvarias személyzet minden kívánságunkat lesi majd, s ez így is volt, mind a vendégek, mind jómagunk úgy éreztük, hogy a vendéglátás csillagos ötös! A pohár sosem maradt üres, a tányérokra újra és újra étel került, nem kellett jelentkezni, várni, kalimpálni, a pincérek professzionálisan szolgálták ki a vendégeket. Tudtuk, hogy a helyszín bármilyen időjárási körülményre gyorsan tud reagálni és essen eső süssön nap, gyönyörűen és profin meg lesz szervezve minden. Nem kell izgulni azon, jaj, mi lesz, ha....Végül ragyogó napsütést kaptunk. Tudtuk, hogy a mosdók makulátlan állapotúak, a konyha tiszta, a teremben nem lesz hőség sem fagypont alatti a hőmérséklet, mert a klímák jól működnek és jó helyen vannak. Azt is tudtuk, hogy a számtalan világító berendezés a falon minden egyes programnak hangulatos fényt kölcsönöz. Tudtuk, hogy a nagy szabad tér, a kis tó, a sok zöld és a végtelen nyugalom, ami ebből a helyből árad a vendégeink kedvére lesz majd. János, aki az egész atyjaként végig velünk volt, mint apánk támogatott minket, kalauzolt végig minket s adott hasznos, értékes, jó tanácsokat, mit érdemes mérlegelni, mire érdemes figyelni, miből lehet engedni. Így a büdzsénkre is tudtunk vigyázni és hatékonyan gazdálkodni úgy, hogy azt kell mondanom pazar, igényes dekorációt, menüt és italsort raktunk össze!. A vőfélyt egyszerűen imádták a vendégek, a zenekar pedig akkora bulit csapott, hogy csak na! Andi, aki bár előző nap is hajnalig dolgozott, hajnali 5-ig végig mosolyogva velünk volt, minden pillantásunkat leste, végig koncentrált ránk és a személyzetet ügyesen koordinálta. Tudnánk még vagy 20 oldalt írni, miért érezzük úgy, hogy TÖKÉLETES volt az esküvőnk. A lényeg, hogy édes nosztaligával emlékezünk vissza és őszintén mondhatjuk, imádtuk minden percét. Bárcsak elölről kezdhetnénk  s megélhetnénk újra! Ezzel a fotóval szeretnénk Nektek megköszönni ezt a csodalátos napot! Puszilunk Benneteket, Kata & Misi (2016.05.28)

#94
Tami és Gyuri
2016.06.19

Kedves Dunaharaszti Rendezvényház! Szeretnénk megköszönni még egyszer ebben a formában is, mindent amit az esküvő kapcsán tőletek kaptunk! Le a kalappal János szaktudása, tapasztalata és profizmusa előtt! Köszönjük Dettinek, hogy egész nap velünk volt ;) Az egész rendezvény lebonyolítását, a gyönyörű termet, a csoda díszítést, a finom ételeket, a felszolgálók munkáját, Andit kiemelve !!!! :) köszönjük az ajánlásokat a szolgáltatókra, maximálisan elégedettek voltunk mindenkivel akit csak ajánlottatok! Örülünk, hogy nálatok tarthattuk életünk eddigi legszebb napját, bátran ajánlunk tovább titeket! Köszönjük : Tami es Gyuri

#93
Kitti & Ottó
2016.06.12

Kedves János és csapata!

Már az első találkozáson éreztük, hogy profi csapat áll rendelkezésünkre, a tegnapi nap be is bizonyult. Szüleink és vendégeink nevében is csak jót tudunk mondani. Mindenki le volt nyűgözve, a dekoráció gyönyörű volt, kiszolgálás barátságos és gyors, isteni ételek, jó szervezés, hangulatos helyszín. Nagyon jól éreztük magunkat az esküvőnkön, ilyet álmodtunk meg.  Köszönjük 

#92
Hajni és Viktor
2016.06.08

Kedves Rendezvényház, kedves János!

Szeretnénk itt is megköszönni azt a munkának nem is nevezhető együttműködést, amitől ennyire szuperül összeállt az esküvőnk. Mert szerintünk nem is dolgozni járnak oda az emberek, hanem örömet szerezni!
A rengeteg pozitív visszajelzés pedig mind ezt igazolja! Nagyon jól éreztük magunkat, semmi dolgunk se volt! :)
János végtelen türelemmel segített minket végig, nagyon köszönjük neki!
Zsolt tökéletesen vezette az esküvőnket, pont úgy, ahogy szerettük volna! Nagy köszönet!
Az esti szertartás pedig meseszép a szigeten! Csak ajánlani tudjuk mindenkinek!
A kiszolgálás pedig hihetetlenül profi, összehangolt, zökkenésmentes... És mindez mosolyogva!
Nem találhattunk volna jobb helyet! További sok sikert! :)

Köszönettel: Hajni és Viktor
 

#91
Szandi és Miki 2016.05.14.
2016.05.31

Kedves DHR Csapat!
A legjobb szó az esküvőnkre, hogy a legtökéletesebb helyszínt választottuk! :) És ezt Nektek köszönhetjük! :) Szuperül éreztük magunkat, csak úgy mint a vendégek. A helyszín egyszerűen gyönyörű, a dekoráció pedig pontosan olyan volt amilyennek megálmodtam! A kiszolgálás profi és a legfontosabb, hogy a csapat minden részletre oda figyelt. Hetekkel az esküvő után is mondták a barátaink, hogy mennyire jól érezték magukat, mennyire csodálatos helyszínt választottunk, és a kiszolgálástól el voltak ájulva! Mindenki kedves volt velük még hajnalok-hajnalán is! Egyszerűen profi volt minden!
János és Csapata a szívén viseli minden egyes párocska nagy napját! Ez a titok! :)

Köszönjük!
Szandra & Miki

#90
Niki & Tomi
2016.05.28

Kedves János és a Rendezvényház csapat minden tagja!
Szeretnénk nektek köszönetet mondani a csodás esküvőnkért. Kezdve a szervezéstől, az elejétől fogva, a csodálatos dekorációért, a "videó forgatásért" a táncunkhoz....Az ételek isteni finomak voltak egytől-egyig, a kiszolgálást színvonala, a kedvessége mindenkinek 5*.
A szertartás is gyönyörű és megható volt, a vőfély Zsolt, 10-es skálan 1000-es. A közreműködése,ahogyan az egész esküvőt koordinálta, mindenkire figyelve Nr.1.
Köszönet a szintén általatok ajánlott zenekarnak is, fantasztikus hangulatot csinaltak, barmit eljátszottak, amit csak megkívánt a násznép.

Röviden,tömören összefoglalva minden és mindenki fantasztikus volt, szuper csapat vagytok, csak így tovább.

Köszönjük.

#89
Netti és Bazsi 2016.04.09.
2016.04.17

Kedves Dunaharaszti Rendezvényház, kedves János és csapata!
Nagyon hálásak vagyunk a tökéletes esküvőnkért, ami Nélkületek nem lett volna ilyen csodás: a forgatókönyvért, a finomabbnál finomabb ételekért, a kedves kiszolgálásért és az egész családi miliőért, ami körülvett minket onnantól kezdve, hogy először találkoztunk.
Mindenkinek szeretnénk köszönetet mondani:
János, hálával tartozunk a kedvességedért, segítőkészségedért és a rugalmasságodért, ami végigkísérte az egész szervezést és az egész esküvőt.
Zsolt a vőfélyek LEGESLEGJE: a játékai, mondókái, versei és főleg maga a személye felejthetetlenné tette a Nagy napunkat nemcsak számunkra, de a vendégeink számára is.
Köszönjük Andreának és Dettinek a sok segítséget, Tominak a képet  és a türelmét a sofőrszolgálatos kérdéseink miatt és köszönjük Katának az új kitűzőket  
Az Anyakönyvvezető gyönyörű szövegén és a szertartáson mindenki meghatódott, nem csak mi.  
Ami a legfontosabb, amit sosem fogunk elfelejteni az a szeretet, ami belőletek áradt végig felénk. Köszönünk mindenkinek mindent, fantasztikusak vagytok!
A legjobbakat kívánjuk mindenkinek, csak így tovább, Ti vagytok a legjobbak!  
Netti és Bazsi

#88
Eszti & Gergő
2015.10.25

A mi nagy napunk pontosan fél éve volt Dunaharasztin :)

Aki már járt ott annak ez nem újdonság, de szeretnénk minden jegyes párt bátorítani, hogy látogasson el oda, hiszen nem csak a rendezvényház szép és esküvői helyszínnek kifejezetten alkalmas kialakítasa, hanem Csilla és János barátságos és profi, minden részletre figyelmet fordító szervezése tette számunkra is ideális valasztássá.

Minden vendéngünk (pedig 130 főből mindig akad 1-2 kritikus) és mi is nagyon jól érezteük magunkat. Minden adott volt a felhőtlen pillanatokhoz, főleg, hogy a menyasszony is szép időt rendelt arra a napra.

Természetesen ez nem lett volna így a pincérek, a két Zsolt, Petra, a Kozelka zenekar és a Marcella cukrászda hozzáértése és segítőkészsége nélkül.

Köszönjük szépen, hogy csak csupa jóra emlékezhetünk 2015. április 25-ről.

Üdvözlettel:
Eszti és Gergő

© IntroWeb | 2018 - Weboldal készítés, SEO