2330 Dunaharaszti, Szondi utca 77.

Vendégkönyv

+ Új hozzászólás
Név:
 
E-mail:
 
Üzenet:
 
#102
Hadas Szilvia
2016.08.08

Kedves Mindenki!

Ha most mindent leírnánk ide, ami a fejünkben kavarog, lehet, hogy tovább tartana, mint az esküvő megszervezése volt…  aki pedig nem értené a helyzet komolyságát, annak annyit elárulhatunk, hogy a mi közös történetünk már több mint két éves múltra tekint vissza  - külön köszönet mindenért-
Az igazság az, hogy nincs könnyű dolgunk most, hiszen több száz oldal is kevés lenne ahhoz, hogy elmondjuk, mennyire hálásak vagyunk Nektek!!! Aztán, mikor nekilátunk a levélnek, rájövünk, hogy igazából nem is tudjuk, hogy mit is írhatnák, ami kifejezné azt, amit érzünk.

Ha csak annyit írnánk, hogy a Rendezvényház csapatának minden tagja szívből imádja a munkáját, igazából mindent elmondtunk az itt és velük dolgozó emberekről, és arról, hogy mit is kaptunk tőlük.

A helyszínbe 2014 májusában díszítés nélkül is beleszerettünk, (egy igazi gyöngyszem megbújva Dunaharaszti szívében) de Kata a dekorációval a legtitkosabb vágyainkat valósította meg, ezúton is köszönjük neki!
Eszterrel az első pillanattól kezdve olyan hangulatban teltek a táncórák, mintha ezer éve ismertük volna egymást. Kedvességével, vidámságával, belevalóságával, kreativitásával felejthetetlenné tette a vasárnapjainkat!  Köszönjük!!! Ha időnk és kislányunk engedi, a jövőben is szeretnénk tanulni tőled!

Zsolt összefogta, terelgette a násznépet és az eseményeket. Humorával lenyűgözött bennünket és a násznépet egyaránt. Neki köszönhetően felszabadultan lehettünk az esküvőnk részesei! Victor Hugot idézve és kicsit átírva… Egyetlen csepp bor elég, hogy pirosra fessen egy tele pohár vizet. Ahhoz pedig, hogy a násznép kedélyállapota átszíneződjék, nem kell más, mint Zsolt! Külön köszönet a menyasszony szabadító sorokért. (Vers a szépséges Bundás kenyérhez) Köszönünk mindent!

Andinak és felszolgáló csapatának határtalan kedvességére, odafigyelésére, szakszerűségére nincsenek szavak… a kéréseinket, kérés nélkül is megvalósították, a chef pedig tőlünk megkapja a Michelin csillagot!  

Dj Endy fergeteges bulit rendezett nekünk, mindig figyelt arra, hogy melyik zene arat sikert a násznép körében. Sokan mondták, hogy nem tudtak leülni, mert mindig egy olyan szám jött, amire muszáj volt táncolni!!! Igazi profi, ahogy azt vártuk is. Köszönjük, hogy zenéltél nekünk!!!

Áginak köszönjük a türelmét, hogy mindig segített, hogy a kezünket, lábunkat és egyéb testrészeinket úgy tartsuk, hogy az a képeken is jól mutasson.  Köszönjük, hogy a napsütés ellenére is megtalálta a módját annak, hogy az elképzeléseinket megvalósítsa. Köszönjük, hogy pozitív kisugárzásával mindig sikerült ellazítania minket. Köszönjük, hogy a videós csapattal profi módon együtt tudott dolgozni! És köszönjük, hogy az előzetes képekkel olyan hamar meglepett minket. Már nagyon várjuk a teljes anyagot!

Detti köszönjük a Te segítségedet is, és hogy mindig elérhető voltál, a kérdéseinkre azonnal megadtad a megnyugtató válaszokat.

És végül, de nem utolsó sorban Jánosnak tartozunk a legnagyobb köszönettel, hisz ő az, aki már az első találkozás alkalmával lenyűgözött minket profizmusával, humorával és a sztorijaival. Aki akkor is támogatott bennünket, amikor kiderült az esküvőnket el kell tolnunk egy évvel, hisz egy nagy csoda úgy gondolta, hogy koszorúslány szeretne lenni a szülei esküvőjén.  Szóval köszönünk mindent és csak gratulálni tudunk Neked, hogy egy ilyen remek csapatod van, büszke lehetsz rájuk!

Szilvi&Ricsi 2016.08.06.

#101
Barbi & Norbi 2016.07.29.
2016.07.31

Kedves Dunaharaszti Rendezvényház!!!
Köszönetet szeretnénk mondani, hogy csodálatosan megvalósítottátok életünk Legszebb Napját!
Dettinek és Jánosnak a kiváló és profi munkájáért, szervezéséért!
Katának a kiváló és gyönyörű virágokért és dekorációért!
Zsolt Vőfélyünknek a szuper játékokért, tökéletes program levezényléséért, türelméért, szuper táncáért!??????
A Dimenzió zenekarnak a kiváló talpalávalóért, fantasztikus hangulatért!
Áginak a jobbnál-jobb fotós élményekért, segítőkészségéért!
Visual Art-nak a profi videót, türelmes együttműködést!
A felszolgálók pontos, precíz, figyelmes, udvarias, kedves kiszolgálásért!
Szakácsnak külön köszönet az isteni levesért, finom ételekért!

Álomszép esküvőnk volt, tökéletesen valóra váltottátok az elképzeléseinket a vendégeink nem győztek dicséretet mondani a csapatotok kiváló munkájáért!
Egyszóval fantasztikusak vagytok!!!!!
Örülünk, hogy titeket választottunk, nekünk feledhetetlenné tettétek a Nagy Napunkat!!!!!!
1000 köszönet érte!!!!??

Barbi&Norbi

#100
Heni & Tomi
2016.07.30

Kedves János,Detti és a DRH csapata!

Csodás kis nászutunkból visszatérve eljött az idő,hogy pár sorban megköszönjük amit értünk tettetek életünk legfontosabb napján. Valószínűleg ilyenkor mindenki csak kedves szavakat,köszönetet ír nektek. Mi is így teszünk,mivel olyan profizmussal,akarattal és kedvességgel szerveztétek meg a nagy napunkat,hogy mást nem is lehetne írni!

János: ahogy Te ezt az egész rendezvényházat kitaláltad,megálmodtad, majd létrehoztad le a kalappal. hatalmas gratuláció nem csak a mi nevünkben,de szerintem az összes pár és vendég nevében aki megfordult nálatok. az a maximalizmus és alázat ahogy csinalod ezt az egészet elismerésre méltó! Bármikor kellett a segítséged,lehetett számítani rád (tanácsokban,segítsegben,megoldásokban,ötletekben). Legelőször mikor elmentünk hozzátok a RH-ba már tudtuk,hogy jó kezekben vagyunk és semmi okunk az idegeskedésre a szervezéssel kapcsolatban!! Ez egy nagyon fontos szempont volt és már akkor tudtunk, hogy jó kezekben leszünk, megvan a tökéletes helyszín és csapat!
Természetesen minden sikeres férfi mögött ott áll egy nő ?? Dettit sem lehet elfelejteni aki mindig mindent a kezed alá adott. Néha kisegített mikor elfelejtettél valamit,néha elaludt a reggeli megbeszélésen, de az ő szerepe is vitathatalan!!

A "szolgáltatók" mind az általatok ajánlottak lettek, mivel úgy gondoltuk,hogy ilyen szakértelem mellett rosszat úgy sem ajánlotok. Hát nem tévedtünk...pár szó róluk is.

Fotolla-Ági: kicsit nagyobb fordulatszámon pörgött,mint mi. mivel nem vagyunk profi modellek,így a kreatív fotozáson azt se tudtuk mire számítsunk. hát ő belevágott a közepébe. az első 20percben a "magunkhoz térés" szakasza volt számunkra. nagyon profin, felkészülten (ellenben velünk ?? ) érkezett a fotozásra, de par perc után szerintem sikerült felvennünk a ritmusát. Utána mar mi is és szerintem ő is élvezte a közös munkát a nap folyamán. Nagyon jól döntöttünk, hogy Ágit választottuk.

Móni és János: róluk is ugyan ezeket a dolgokat tudnám elmondani. Nagyon profik,segítőkészek. Kicsit másképp viselkedik az ember kamera előtt, hát mi is...talán az esküvő végére sikerült megszoknunk, hogy ott vannak 2-3 kamerával ?? de nagyon szimpatikus párnak ismertük meg őket és külön elismerés,hogy párként is ilyen jól együtt tudnak működni munka közben. Nagyon köszönünk nekik is mindent!! Az biztos, hogy a végeredménnyel mindenki elégedett lesz!

Dimenzió zenekar: a zene az egyik legfontosabb része egy ilyen rendezvénynek. Ismeretlenül, a ti ajánlásotokkal őket választottuk. A legjobb döntés volt. Előre hallgattunk meg tőlük zenéket a neten. Ott már leesett az állunk. Aztán élőben...teljesen lenyűgöztek. Világszínvonal!!

Felszolgálás: Andi és csapata első osztályú volt! Figyelmesek,precízek,profik. Mindig mindenkinek volt valami a kezében - ennivaló, innivaló. Senkit nem hagytak éhen-szomjan halni ?? csupa jó visszajelzéseket kaptunk ezzel kapcsolatban is! Ilyennek kell lenni egy összeszokott vendéglátós csapatnak! Le a kalappal! A szakácsokat is külön kiemelnénk, ugyanis első osztályú ételekkel kápráztattak el mindenkit! Isteni volt minden fogás!

Kata-dekoráció: Kata kreativitásának és ötleteinek köszönhetően minden olyan lett, mint ahogy megálmodtuk. A virágok kiválasztásában is nagy segítségünkre volt. Valamint az extra kellékek beszerzésében is azonnal intézkedett.

Zsolt - A VŐFÉLY: Természetesen nem maradhat ki aki nélkül a nagy napunk nem lett volna ennyire folyamatos,pontos,élvezetes,szórakoztató és teljes. Nagyon nagy köszönet Zsoltnak. Gondolom neki egy esküvő már rutinból megy, de az hogy ennyire oda figyelve,lelkesen, precízen állt hozzánk, ezért külön köszönet. Igazából Zsoltnak köszönhetően semmit nem kellett csinalnunk a 2 igen kimondásán kívül(szerencsére még abban is segített?? ) Mindig mindennek megvolt a pontos ideje esetleg ha valami történt azonnal korrigált,úgy, hogy még mi sem vettük észre ?? A humorára pedig senki sem panaszkodhat ?? Köszönjük!!

Azt hiszem mindenkit megemlítettünk akik fontos szerepet játszottak a Nagy napunkban!
Mindenkinek csak ajánlani tudjuk a DRH-t Jánossal az élen, Ágit, Mónit és Jánost, Katát és természetesen Zsoltot is!

Köszönjük szépen!!
Heni & Tomi
2016.07.30.

#99
2016.07.22. Hajni & Zola
2016.07.25

Kedves János és Csapata!

Nem tudjuk elégszer megköszönni Nektek azt a rengeteg segítséget, odaadást, figyelmességet, türelmet, rugalmasságot és megértést, amivel hozzájárultatok ahhoz, hogy a mi Nagy Napunk valóban a mi napunk legyen. Egyszerűen tökéletes volt. "Magasra tettétek a lécet!", "Ez volt az évszázad esküvője." "Eddig még nem voltunk ennyire jó esküvőn." és hasonló mondatokat kaptunk a rokonoktól, barátoktól, ami a Ti profi szervezéseteknek köszönhető. Az esküvő előtti napon épp azt beszéltük Zolával, hogy mennyire jó kezekben vagyunk, Nélkületek nem éreztük volna ennyire biztonságban magunkat.

Köszönjük Katának a csodás dekorációt, fantasztikusan lepkésre sikeredett. :) Amikor János bevezetett minket, hogy megnézzük elállt a lélegzetem, annyira szép volt. Másnap fel is díszítettük a lakást a kiegészítőkkel.

Köszönjük Áginak a gyönyörű fotókat, a segítségét a ruhaigazításnál, a kedvességét, a türelmét a rokonok iránt, akik mindenáron fotózni akartak. :) És azt, hogy minden pillanatnál ott volt, amikor kellett. A jegyesfotózáson készült képekért, amik az asztalokon voltak, mindenki odáig volt. :)

Zsolt hihetetlen profi hozzáállásának köszönhetően óriási terhet vett le nemcsak a mi, hanem anyósom válláról is. Zsolt a legelső pillanatban ott termett a templomnál, hogy segítsen a kocsiszalagok kiosztásánál és még sorolhatnám. Mindenki azt kérdezte, hogy a ceremóniamestert/vőfélyt honnan szereztük, mert annyira jó. :) Egy percig sem unatkozott a násznép.

Köszönjük Endynek a zenéket, és, hogy maximálisan tartotta magát, ahhoz, amit kértünk. Mindenki elégedett volt.

Józsiéknak köszönet a videóért, ami főleg azoknak a rokonoknak/barátoknak lesz egy élmény, akik nem lehettek ott. Az autópályás felvételre már nagyon kíváncsiak vagyunk. :)

És nem utolsósorban köszönjük Andiéknak, hogy mindenből tettek félre nekünk, ami főleg másnap jött jól. Ha ők nincsenek, nem is kóstoljuk meg a tortánkat, a sütiket, az éjszakai vacsorát. Köszönjük a személyzetnek a tökéletes vacsorát és a kiszolgálást, az anyakönyvezetőnek a csodálatos beszédet. A Karl Cukrászdának is köszönjük az isteni finom sütiket és természetesen a fantasztikus tortánkat. Lenyűgöző volt.

Bízunk benne, hogy a közeljövőben ismét találkozunk és már, mint vendég vehetünk részt egy DHR-s esküvőn. :)

Köszönettel: Hajni & Zola

#98
Niki és Viktor
2016.07.19

Kedves Detti, Andi, János!
Nagyon köszönjük ezt a csodás napot, amit Nálatok tölthettünk. Köszönjük a rengeteg szervezést, az odaadó törődést és mindazt, amivel hozzájárultatok ahhoz, hogy a Mi napunk tökéletes legyen! Nagyon köszönjük Katának a dekorációt, egyszerűen tökéletes volt, ennél szebbet nem is kívánhattunk volna magunknak. Köszönjük a világ legjobb vőfélyének, Zsoltnak, hogy mindig figyelt mindenre és legfőképp arra, hogy tökéletes hangulatot teremtsen. A zenekar lenyűgöző volt, nem hisszük, hogy van hozzájuk hasonló csapat, akik ennyire szívvel-lélekkel zenélnek. Fergeteges este volt.
Természetes mindenkinek nagyon hálásak vagyunk, akik a nap folyamán azért voltak, hogy a lehető legnagyobb odaadással segítsék a napunkat. Külön köszönet Esztinek a táncért, nagyon nagy sikert arattunk, sok munka volt benne ??. Az ételek és a sütemények is kiválóak voltak, minden vendég nagyon elégedett volt.
Boldogok vagyunk, hogy életünk legszebb napját tökéletessé tettétek és Nálatok tölthettük. Az biztos, hogy sosem felejtjük el Nektek mindazt, amit értünk tettetek. Kiváló csapat, csupa szív emberekkel.
Nagyon köszönjük és kívánjuk, hogy továbbra is maradjatok ilyenek.
Bízunk benne, hogy a későbbiekben lesz még lehetőségünk találkozni, természetesen vendégként ??

#97
Blanka és Gábor
2016.07.08

Kedves János, Detti, Kata, Zsolt és Személyzet!

Amikor 2011-ben Dunaharasztiba költöztünk és először haladtunk el autóval a Rendezvényház előtt, a hely szépsége és varázsa egyből megfogott és azt éreztük, milyen jó lenne egy ilyen helyen kimondani az igent. Amikor tavaly novemberben elkezdtük szervezni az esküvőnket, még nem tudtuk, hogy mennyire jó döntés volt Titeket választani. Felkészültek, alaposak, végtelenül segítőkészek és kedvesek voltatok egész idő alatt.

Kedves János!
Az a segítőkészség, kreativitás, örömteli hozzáállás és profizmus, amivel végig segítettél minket az esküvőszervezés folyamán, példaértékű. Mindenre gondoltál, még arra is, amire mi nem is gondoltuk volna, hogy gondolnunk kellene :)) Mindenre és mindenkire volt figyelmed, köszönjük többek között Neked Zsoltot is! :)

Kedves Zsolt!
Én hajdúsági lány vagyok vidéki gyökerekkel és nagyon fontos volt számomra a jelenléted és mindaz, amit vőfélyként az esküvőnk napján képviseltél. Az egész násznép nevében szeretném megköszönni, hogy ilyen szeretettel, vidámsággal teli esküvői hangulatot teremtettél számunkra. Rigmusaid mosolyt csaltak a vendégek arcára, és nem győztük hallgatni az elismerő visszajelzéseket Veled kapcsolatban! :) Köszönjük, hogy velünk voltál ezen a napon!

Kedves Kata!
Köszönjük szépen a dekorációban nyújtott segítségedet! :)

Kedves Detti!
Szeretnénk Neked is megköszönni a szervezésben nyújtott segítségedet és kedvességedet! :)

És végül szeretnénk megköszönni a személyzetnek a fantasztikusan finom ételeket, a kifogástalan felszolgálást, hogy a speciális étkezési igényű vendégeink is tele hassal és boldog mosollyal az arcukon dőltek hátra székükön a vacsora után :))))) és hogy volt figyelmük a vendégek igényeinek maximális kielégítésére.

Örök élmény marad számunkra és vendégeink számára is esküvőnk napja! :)

#96
Detti & Jani
2016.06.28

Kedves János, Kedves DHR csapat!

Szeretnénk köszönetet mondani a tökéletes esküvőnkért, minden úgy zajlott, ahogyan szerettük volna! Először tavaly októberben jártunk a Rendezvényházban, akkor még csak vendégként érkeztünk egy esküvőre, de már akkor tudtuk, hogy mi is itt szeretnénk tartani a nagy napunkat! A legjobb döntés volt Titeket választani! Már az egyeztetések alkalmával tudtok, hogy a legjobb helyen vagyunk, János segítőkészsége, korrektsége, tapasztalata megnyugtatott minket, hogy nekünk csak élvezni kell majd a nagy napot, hiszen profi csapat fogja lebonyolítani! Így is lett, minden percét imádtuk.

A vendégek is elégedettek voltak mindennel, csak pozitív visszajelzéseket kaptunk. A gyönyörű dekorációval, az isteni ételekkel, a kedves és gyors kiszolgálással nekünk és kedves vendégeinknek is maradandó emlékké tettétek az esküvőnket.

Köszönjük, hogy általatok profi szolgáltatókat ismerhettünk meg, akik hozzájárultak, hogy tökéletes legyen minden. Köszönjük Eisenberger Áginak (Fotolla) a csodás képeket, Jobbágy Esztinek a tánc betanítást, Visual Art Stúdiónak a videózást, Bónis Katának a csodálatos dekorációt, DJ Endynek a fantasztikus hangulatú estét. És végül Julcsának millió puszi, hogy vállalta a sziromszórást a polgári szertartáson, nagyon aranyos és csinos volt!

A legjobbakat kívánjuk az egész csapatnak, további sok sikert!

#95
2016.05.28. Kata és Misi
2016.06.19

Drága DHR csapat! Életünk eddigi legszebb napját köszönhetjük nektek. MINDEN tökéletes volt! A vendégek csak ámuldoztak, milyen profi és összeszokott csapat vagytok. Szó szerint idézem: "Na, kérem, ez lakodalom volt!" A LEGJOBB döntés volt, hogy benneteket választottunk! Korrekt, megbízható, professzionális szervezést kaptunk és nagyon jó döntés volt, hogy a vőfélyt, zenekart, dekorációt, sminkest, tánctanárt is a ti segítségetekkel választottuk ki. Már az első alkalommal, mikor kiléptünk az autóból tudtuk, hogy itt fogunk összeházasodni. Már az első perctől kezdve láttuk, hogy van egy jól működő esküvőszervezési folyamatotok, időtervetek, előre megbeszélt találkozók, láttuk itt nem akármilyen a szervezés: kőprofi. Amikor pedig a több száz kérdéscsomagot végigjártuk tudtuk, hogy a lakodalmunkon egy dolgunk lesz: örülni. Aggódni okunk nem lesz! Kóstoláskor tudtuk, hogy itt igazán jól főznek és minden fogás mennyei lesz! Tudtuk, hogy a profi, igényes és udvarias személyzet minden kívánságunkat lesi majd, s ez így is volt, mind a vendégek, mind jómagunk úgy éreztük, hogy a vendéglátás csillagos ötös! A pohár sosem maradt üres, a tányérokra újra és újra étel került, nem kellett jelentkezni, várni, kalimpálni, a pincérek professzionálisan szolgálták ki a vendégeket. Tudtuk, hogy a helyszín bármilyen időjárási körülményre gyorsan tud reagálni és essen eső süssön nap, gyönyörűen és profin meg lesz szervezve minden. Nem kell izgulni azon, jaj, mi lesz, ha....Végül ragyogó napsütést kaptunk. Tudtuk, hogy a mosdók makulátlan állapotúak, a konyha tiszta, a teremben nem lesz hőség sem fagypont alatti a hőmérséklet, mert a klímák jól működnek és jó helyen vannak. Azt is tudtuk, hogy a számtalan világító berendezés a falon minden egyes programnak hangulatos fényt kölcsönöz. Tudtuk, hogy a nagy szabad tér, a kis tó, a sok zöld és a végtelen nyugalom, ami ebből a helyből árad a vendégeink kedvére lesz majd. János, aki az egész atyjaként végig velünk volt, mint apánk támogatott minket, kalauzolt végig minket s adott hasznos, értékes, jó tanácsokat, mit érdemes mérlegelni, mire érdemes figyelni, miből lehet engedni. Így a büdzsénkre is tudtunk vigyázni és hatékonyan gazdálkodni úgy, hogy azt kell mondanom pazar, igényes dekorációt, menüt és italsort raktunk össze!. A vőfélyt egyszerűen imádták a vendégek, a zenekar pedig akkora bulit csapott, hogy csak na! Andi, aki bár előző nap is hajnalig dolgozott, hajnali 5-ig végig mosolyogva velünk volt, minden pillantásunkat leste, végig koncentrált ránk és a személyzetet ügyesen koordinálta. Tudnánk még vagy 20 oldalt írni, miért érezzük úgy, hogy TÖKÉLETES volt az esküvőnk. A lényeg, hogy édes nosztaligával emlékezünk vissza és őszintén mondhatjuk, imádtuk minden percét. Bárcsak elölről kezdhetnénk  s megélhetnénk újra! Ezzel a fotóval szeretnénk Nektek megköszönni ezt a csodalátos napot! Puszilunk Benneteket, Kata & Misi (2016.05.28)

#94
Tami és Gyuri
2016.06.19

Kedves Dunaharaszti Rendezvényház! Szeretnénk megköszönni még egyszer ebben a formában is, mindent amit az esküvő kapcsán tőletek kaptunk! Le a kalappal János szaktudása, tapasztalata és profizmusa előtt! Köszönjük Dettinek, hogy egész nap velünk volt ;) Az egész rendezvény lebonyolítását, a gyönyörű termet, a csoda díszítést, a finom ételeket, a felszolgálók munkáját, Andit kiemelve !!!! :) köszönjük az ajánlásokat a szolgáltatókra, maximálisan elégedettek voltunk mindenkivel akit csak ajánlottatok! Örülünk, hogy nálatok tarthattuk életünk eddigi legszebb napját, bátran ajánlunk tovább titeket! Köszönjük : Tami es Gyuri

#93
Kitti & Ottó
2016.06.12

Kedves János és csapata!

Már az első találkozáson éreztük, hogy profi csapat áll rendelkezésünkre, a tegnapi nap be is bizonyult. Szüleink és vendégeink nevében is csak jót tudunk mondani. Mindenki le volt nyűgözve, a dekoráció gyönyörű volt, kiszolgálás barátságos és gyors, isteni ételek, jó szervezés, hangulatos helyszín. Nagyon jól éreztük magunkat az esküvőnkön, ilyet álmodtunk meg.  Köszönjük 

© IntroWeb | 2018 - Weboldal készítés, SEO