2330 Dunaharaszti, Szondi utca 77.

Vendégkönyv

+ Új hozzászólás
Név:
 
E-mail:
 
Üzenet:
 
#107
Andi és Gyuri 2016.09.23.
2016.10.13

Kedves János, Detti és a DRH csapata!
Nem vagyunk biztosak benne, hogy egy levél kifejezi mind azt az elégedettséget, hálát, amit érzünk :)
Csodálatos esküvőnk volt és remek hangulatú lagzink, ami nagyban Nektek köszönhető :)

János és Detti: nagyon köszönjük az egyeztetések alkalmával mutatott türelmet és profizmust. Detti, neked külön köszönet a barack süteményért, amit mégis el tudtál nekünk intézni, nagyon-nagyon hálásak vagyunk érte :)
Mindent a kezünk alá raktatok, nekünk csak élvezni kellett az estét.

Kata: csodálatos dekorációt készítettél nekünk. Sok vendég megjegyezte, hogy milyen szép harmóniában van minden :)
A pavilont is gyönyörűen feldíszítetted. Nagyon hangulatos volt ott tartani a polgári szertartást. Mindenkinek ajánljuk a pavilont, akik még nem döntötték el, hogy a ceremóniát a szigeten, a tóparton vagy a pavilonban szeretnék tartani.

Zsolt: profizmusoddal nem csak minket, hanem az egész násznépet lenyűgözted. Te vagy a legjobb vőfély, akivel valaha találkoztunk :)

Andi és a csapat: nagyon hálásak vagyunk a kedvességetekért. Több vendég megjegyezte, hogy mennyire finomak voltak az ételek, mennyire gyors volt a kiszolgálás és, hogy milyen mérhetetlen türelemmel és kedvességgel fordultatok hozzájuk. Külön köszönet, amiért a főasztalnál bármikor amikor leültünk tele pohár innivaló várt bennünket.

Dimenzió zenekar: a legjobb együttes minden túlzás nélkül.

Külön köszönet az anyakönyvvezetőnek, amiért igazán különlegesnek érezhettük az esküvőnket. Nem volt vontatott, nem volt unalmas, nem érzetük, hogy egy futószalagon vagyunk, ahol aznap mi vagyunk az ötödik pár és utánunk még jönnek öten. Az egyik kedves barátunk szavaival élve, 10-ből 15-ös volt :)

Péntek óta még mindig kapjuk a jobbnál-jobb visszajelzéseket :) Nagyon elégedettek voltunk és azt hiszem bátran kijelenthetjük, hogy ez pontosan olyan nap volt, mint amilyet megálmodtunk magunknak.
Nagyon reméljük, hogy vendégként minél hamarabb vissza tudunk térni Hozzátok :)

Nagyon köszönjük!!!
Andi&Gyuri

#106
Niki és Lala
2016.10.03

Kedves Mindenki !!!

Nagyon szépen Köszönünk mindent ,nagyon szép volt minden,nagyon jó csapat van itt,imádtuk hogy mindenki segítőkész és aranyos volt!!Nagyon örültünk hogy titeket választottunk!A násznépünk csak pozitív visszajelzést kaptunk!Valaki azt mondta olyan a helyszín mintha egy amerikai filmben lennénk!Finomak voltak az ételek és kiváló volt a felszolgálás!
Nagyon szépen köszönjük Zsoltnak is nagyon jól vezényelt :)
Másoknak is csak ajánlani tudjuk ezt helyszínt és a segítőket!!
Imádtuk az esküvőnk minden pillanatát!!

Köszönettel Niki és Lala :)

#105
Dóri & Attila
2016.10.02

Kedves Dunaharaszti Rendezvényház Csapata!

A lánykérést követően ötletünk sem volt, hol és hogyan tovább. Hosszas keresgélés után rábukkantunk a Ház honlapjára, ahol kétkedve fogadtuk a rengeteg pozitív visszajelzést, hiszen nem hallottunk még olyan esküvőről, ahol minden ennyire tökéletes lett volna. Így igazi magyar módjára kissé bizalmatlanul fordultunk hozzátok.

A találkozások alkalmával azonban nem tudtunk semmibe belekötni, (pedig igyekeztünk  )a helyszín mesés, minden annyira profin zajlott, félelmeink alaptalanná váltak.

Kedves Detti és János! Ezúton szeretnénk Nektek köszönetet mondani az esküvőnk lebonyolításáért, MINDEN rendben volt, nagyon elégedettek vagyunk!

A vacsora nagyon ízlett mindenkinek, még a sokat vitatott baracklevesnek is sikere volt, a húslevest pedig egyenesen istenien csináljátok, volt olyan vendég, aki háromszor is szedett belőle. A másnapi morzsaparti és a vidéki rokonok ellátása után is annyi étel megmaradt, hogy utána még 5(!) napig azt ettük.

Köszönjük szépen a Karl cukrászdának a dekoratív és finom tortát, nagyon elégedettek voltunk, a vendégek is a csodájára jártak. Arankát is mindenképpen meg kell, hogy említsük: a házi süteményeinek egyszerűen nincs párja, annyira finomak voltak, kiérzett rajtuk a házias jelleg, köszönjük szépen neki is a munkáját!

Zsolt a legjobb vőfély, akivel valaha találkoztunk, az összes vendég dicsérte, fotósnak is sokat segített. A Dimenzió zenekarnál nem is kívánhattunk volna jobbat, teljesen eltalálták az ízlésünket! Az AC/DC-ért külön köszönet!  

Külön köszönjük Katának a gyönyörű virágokat és a dekorációt, Zsuzsinak a csodaszép sminket, Andinak és az összes pincérnek, pultoslánynak a kedves kiszolgálást és a jó hangulatot! Szuperek vagytok, csak így tovább!  

Köszönettel:
Dóri&Attila 2016.09.09.

#104
Sovágó-Sütő Eszter
2016.09.23

Kedves DRH csapata!

Nászutunkról visszatérve itt az ideje, hogy pár sorban megköszönjük amit értünk tettetek!

A nagy napra utólag úgy emlékszünk vissza, mintha egy álomba csöppentünk volna!!!

Már az első pillanattól kezdve, amikor megláttuk a rendezvényházat és a hozzá tartozó káprázatos parkot, akkor tudtuk, hogy nálatok szeretnék megünnepelni a legfontosabb napunkat! Innentől kezdve egészen egy éven át az egész szervezésben akkora segítséget nyújtottatok, amit nem győzünk elég sokszor megköszönni, Olyan dolgokra is gondoltatok, ami egyébként eszünkbe sem jutott volna!
Minden és mindenki akit ti ajánlottatok (vőfély, zenekar, dekor.. hogy csak a legfontosabbakat említsem) végig hatalmas profizmussal vitte végig az egész napot/estét!
A dekoráció gyönyörű lett, az étel nagyon finom volt, Zsoltnak a legjobb vőfélynek pedig külön ezer köszönet és puszi így utólag is! Mindenkinél osztatlan sikert aratott (még azon hitetleneknél is, akik szerint semmi szükség az efféle "bohóckodásra" :)) Akkor és ott volt nekünk mindig, ahol és amikor szükségünk volt rá, a tőle kapott ajándékok pedig a lakás legkedvesebb díszei lettek!

Igazából órákig tudnánk ömlengeni rólatok, mert tényleg a legcsodálatosabbá tettétek ezt az eseményt az életünkben, de összegeznem kell, úgyhogy mindenkinek meleg szívvel tudlak csak ajánlani titeket és reméljük, hogy minél hamarabb mehetünk hozzátok egy újabb esküvőre!!! :)

A legjobbakat kívánunk az egész csapatnak és további sok sikert kívánunk a továbbiakhoz

Puszi és pacsi:
Eszter és Zsolt (2016.09.03)

#103
Kriszta és Viktor
2016.08.10

Kedves DRH csapat!
Amikor legelőször jártunk nálatok, egyből beleszerettünk a helybe. Csodálatos volt és első perctől kezdve szimpatikus volt az egész hozzáállásod János! Mindig felhívhattalak ha valami kis apróság épp eszembe jutott. Az esküvőn maga is csodálatos volt. Az ételek fantasztikusak!! annyi maradt hogy egy egész hétig ette még a család XD. Zsolt a vőfély is maximálisan azt hozta amit mi szerettünk volna. Mindenki csak dicsérte! Detty neked is köszönöm a segítséget, hogy egész nap velünk voltál! És végül, de nem utolsó sorban a felszolgálóknak, pultosoknak, Andinak is hatalmas dicséret! Sürögtek-forogtak, semmiben nem volt hiány.
Köszönjük még egyszer, hogy életünk legszebb napját nálatok tarthattuk!!

#102
Hadas Szilvia
2016.08.08

Kedves Mindenki!

Ha most mindent leírnánk ide, ami a fejünkben kavarog, lehet, hogy tovább tartana, mint az esküvő megszervezése volt…  aki pedig nem értené a helyzet komolyságát, annak annyit elárulhatunk, hogy a mi közös történetünk már több mint két éves múltra tekint vissza  - külön köszönet mindenért-
Az igazság az, hogy nincs könnyű dolgunk most, hiszen több száz oldal is kevés lenne ahhoz, hogy elmondjuk, mennyire hálásak vagyunk Nektek!!! Aztán, mikor nekilátunk a levélnek, rájövünk, hogy igazából nem is tudjuk, hogy mit is írhatnák, ami kifejezné azt, amit érzünk.

Ha csak annyit írnánk, hogy a Rendezvényház csapatának minden tagja szívből imádja a munkáját, igazából mindent elmondtunk az itt és velük dolgozó emberekről, és arról, hogy mit is kaptunk tőlük.

A helyszínbe 2014 májusában díszítés nélkül is beleszerettünk, (egy igazi gyöngyszem megbújva Dunaharaszti szívében) de Kata a dekorációval a legtitkosabb vágyainkat valósította meg, ezúton is köszönjük neki!
Eszterrel az első pillanattól kezdve olyan hangulatban teltek a táncórák, mintha ezer éve ismertük volna egymást. Kedvességével, vidámságával, belevalóságával, kreativitásával felejthetetlenné tette a vasárnapjainkat!  Köszönjük!!! Ha időnk és kislányunk engedi, a jövőben is szeretnénk tanulni tőled!

Zsolt összefogta, terelgette a násznépet és az eseményeket. Humorával lenyűgözött bennünket és a násznépet egyaránt. Neki köszönhetően felszabadultan lehettünk az esküvőnk részesei! Victor Hugot idézve és kicsit átírva… Egyetlen csepp bor elég, hogy pirosra fessen egy tele pohár vizet. Ahhoz pedig, hogy a násznép kedélyállapota átszíneződjék, nem kell más, mint Zsolt! Külön köszönet a menyasszony szabadító sorokért. (Vers a szépséges Bundás kenyérhez) Köszönünk mindent!

Andinak és felszolgáló csapatának határtalan kedvességére, odafigyelésére, szakszerűségére nincsenek szavak… a kéréseinket, kérés nélkül is megvalósították, a chef pedig tőlünk megkapja a Michelin csillagot!  

Dj Endy fergeteges bulit rendezett nekünk, mindig figyelt arra, hogy melyik zene arat sikert a násznép körében. Sokan mondták, hogy nem tudtak leülni, mert mindig egy olyan szám jött, amire muszáj volt táncolni!!! Igazi profi, ahogy azt vártuk is. Köszönjük, hogy zenéltél nekünk!!!

Áginak köszönjük a türelmét, hogy mindig segített, hogy a kezünket, lábunkat és egyéb testrészeinket úgy tartsuk, hogy az a képeken is jól mutasson.  Köszönjük, hogy a napsütés ellenére is megtalálta a módját annak, hogy az elképzeléseinket megvalósítsa. Köszönjük, hogy pozitív kisugárzásával mindig sikerült ellazítania minket. Köszönjük, hogy a videós csapattal profi módon együtt tudott dolgozni! És köszönjük, hogy az előzetes képekkel olyan hamar meglepett minket. Már nagyon várjuk a teljes anyagot!

Detti köszönjük a Te segítségedet is, és hogy mindig elérhető voltál, a kérdéseinkre azonnal megadtad a megnyugtató válaszokat.

És végül, de nem utolsó sorban Jánosnak tartozunk a legnagyobb köszönettel, hisz ő az, aki már az első találkozás alkalmával lenyűgözött minket profizmusával, humorával és a sztorijaival. Aki akkor is támogatott bennünket, amikor kiderült az esküvőnket el kell tolnunk egy évvel, hisz egy nagy csoda úgy gondolta, hogy koszorúslány szeretne lenni a szülei esküvőjén.  Szóval köszönünk mindent és csak gratulálni tudunk Neked, hogy egy ilyen remek csapatod van, büszke lehetsz rájuk!

Szilvi&Ricsi 2016.08.06.

#101
Barbi & Norbi 2016.07.29.
2016.07.31

Kedves Dunaharaszti Rendezvényház!!!
Köszönetet szeretnénk mondani, hogy csodálatosan megvalósítottátok életünk Legszebb Napját!
Dettinek és Jánosnak a kiváló és profi munkájáért, szervezéséért!
Katának a kiváló és gyönyörű virágokért és dekorációért!
Zsolt Vőfélyünknek a szuper játékokért, tökéletes program levezényléséért, türelméért, szuper táncáért!??????
A Dimenzió zenekarnak a kiváló talpalávalóért, fantasztikus hangulatért!
Áginak a jobbnál-jobb fotós élményekért, segítőkészségéért!
Visual Art-nak a profi videót, türelmes együttműködést!
A felszolgálók pontos, precíz, figyelmes, udvarias, kedves kiszolgálásért!
Szakácsnak külön köszönet az isteni levesért, finom ételekért!

Álomszép esküvőnk volt, tökéletesen valóra váltottátok az elképzeléseinket a vendégeink nem győztek dicséretet mondani a csapatotok kiváló munkájáért!
Egyszóval fantasztikusak vagytok!!!!!
Örülünk, hogy titeket választottunk, nekünk feledhetetlenné tettétek a Nagy Napunkat!!!!!!
1000 köszönet érte!!!!??

Barbi&Norbi

#100
Heni & Tomi
2016.07.30

Kedves János,Detti és a DRH csapata!

Csodás kis nászutunkból visszatérve eljött az idő,hogy pár sorban megköszönjük amit értünk tettetek életünk legfontosabb napján. Valószínűleg ilyenkor mindenki csak kedves szavakat,köszönetet ír nektek. Mi is így teszünk,mivel olyan profizmussal,akarattal és kedvességgel szerveztétek meg a nagy napunkat,hogy mást nem is lehetne írni!

János: ahogy Te ezt az egész rendezvényházat kitaláltad,megálmodtad, majd létrehoztad le a kalappal. hatalmas gratuláció nem csak a mi nevünkben,de szerintem az összes pár és vendég nevében aki megfordult nálatok. az a maximalizmus és alázat ahogy csinalod ezt az egészet elismerésre méltó! Bármikor kellett a segítséged,lehetett számítani rád (tanácsokban,segítsegben,megoldásokban,ötletekben). Legelőször mikor elmentünk hozzátok a RH-ba már tudtuk,hogy jó kezekben vagyunk és semmi okunk az idegeskedésre a szervezéssel kapcsolatban!! Ez egy nagyon fontos szempont volt és már akkor tudtunk, hogy jó kezekben leszünk, megvan a tökéletes helyszín és csapat!
Természetesen minden sikeres férfi mögött ott áll egy nő ?? Dettit sem lehet elfelejteni aki mindig mindent a kezed alá adott. Néha kisegített mikor elfelejtettél valamit,néha elaludt a reggeli megbeszélésen, de az ő szerepe is vitathatalan!!

A "szolgáltatók" mind az általatok ajánlottak lettek, mivel úgy gondoltuk,hogy ilyen szakértelem mellett rosszat úgy sem ajánlotok. Hát nem tévedtünk...pár szó róluk is.

Fotolla-Ági: kicsit nagyobb fordulatszámon pörgött,mint mi. mivel nem vagyunk profi modellek,így a kreatív fotozáson azt se tudtuk mire számítsunk. hát ő belevágott a közepébe. az első 20percben a "magunkhoz térés" szakasza volt számunkra. nagyon profin, felkészülten (ellenben velünk ?? ) érkezett a fotozásra, de par perc után szerintem sikerült felvennünk a ritmusát. Utána mar mi is és szerintem ő is élvezte a közös munkát a nap folyamán. Nagyon jól döntöttünk, hogy Ágit választottuk.

Móni és János: róluk is ugyan ezeket a dolgokat tudnám elmondani. Nagyon profik,segítőkészek. Kicsit másképp viselkedik az ember kamera előtt, hát mi is...talán az esküvő végére sikerült megszoknunk, hogy ott vannak 2-3 kamerával ?? de nagyon szimpatikus párnak ismertük meg őket és külön elismerés,hogy párként is ilyen jól együtt tudnak működni munka közben. Nagyon köszönünk nekik is mindent!! Az biztos, hogy a végeredménnyel mindenki elégedett lesz!

Dimenzió zenekar: a zene az egyik legfontosabb része egy ilyen rendezvénynek. Ismeretlenül, a ti ajánlásotokkal őket választottuk. A legjobb döntés volt. Előre hallgattunk meg tőlük zenéket a neten. Ott már leesett az állunk. Aztán élőben...teljesen lenyűgöztek. Világszínvonal!!

Felszolgálás: Andi és csapata első osztályú volt! Figyelmesek,precízek,profik. Mindig mindenkinek volt valami a kezében - ennivaló, innivaló. Senkit nem hagytak éhen-szomjan halni ?? csupa jó visszajelzéseket kaptunk ezzel kapcsolatban is! Ilyennek kell lenni egy összeszokott vendéglátós csapatnak! Le a kalappal! A szakácsokat is külön kiemelnénk, ugyanis első osztályú ételekkel kápráztattak el mindenkit! Isteni volt minden fogás!

Kata-dekoráció: Kata kreativitásának és ötleteinek köszönhetően minden olyan lett, mint ahogy megálmodtuk. A virágok kiválasztásában is nagy segítségünkre volt. Valamint az extra kellékek beszerzésében is azonnal intézkedett.

Zsolt - A VŐFÉLY: Természetesen nem maradhat ki aki nélkül a nagy napunk nem lett volna ennyire folyamatos,pontos,élvezetes,szórakoztató és teljes. Nagyon nagy köszönet Zsoltnak. Gondolom neki egy esküvő már rutinból megy, de az hogy ennyire oda figyelve,lelkesen, precízen állt hozzánk, ezért külön köszönet. Igazából Zsoltnak köszönhetően semmit nem kellett csinalnunk a 2 igen kimondásán kívül(szerencsére még abban is segített?? ) Mindig mindennek megvolt a pontos ideje esetleg ha valami történt azonnal korrigált,úgy, hogy még mi sem vettük észre ?? A humorára pedig senki sem panaszkodhat ?? Köszönjük!!

Azt hiszem mindenkit megemlítettünk akik fontos szerepet játszottak a Nagy napunkban!
Mindenkinek csak ajánlani tudjuk a DRH-t Jánossal az élen, Ágit, Mónit és Jánost, Katát és természetesen Zsoltot is!

Köszönjük szépen!!
Heni & Tomi
2016.07.30.

#99
2016.07.22. Hajni & Zola
2016.07.25

Kedves János és Csapata!

Nem tudjuk elégszer megköszönni Nektek azt a rengeteg segítséget, odaadást, figyelmességet, türelmet, rugalmasságot és megértést, amivel hozzájárultatok ahhoz, hogy a mi Nagy Napunk valóban a mi napunk legyen. Egyszerűen tökéletes volt. "Magasra tettétek a lécet!", "Ez volt az évszázad esküvője." "Eddig még nem voltunk ennyire jó esküvőn." és hasonló mondatokat kaptunk a rokonoktól, barátoktól, ami a Ti profi szervezéseteknek köszönhető. Az esküvő előtti napon épp azt beszéltük Zolával, hogy mennyire jó kezekben vagyunk, Nélkületek nem éreztük volna ennyire biztonságban magunkat.

Köszönjük Katának a csodás dekorációt, fantasztikusan lepkésre sikeredett. :) Amikor János bevezetett minket, hogy megnézzük elállt a lélegzetem, annyira szép volt. Másnap fel is díszítettük a lakást a kiegészítőkkel.

Köszönjük Áginak a gyönyörű fotókat, a segítségét a ruhaigazításnál, a kedvességét, a türelmét a rokonok iránt, akik mindenáron fotózni akartak. :) És azt, hogy minden pillanatnál ott volt, amikor kellett. A jegyesfotózáson készült képekért, amik az asztalokon voltak, mindenki odáig volt. :)

Zsolt hihetetlen profi hozzáállásának köszönhetően óriási terhet vett le nemcsak a mi, hanem anyósom válláról is. Zsolt a legelső pillanatban ott termett a templomnál, hogy segítsen a kocsiszalagok kiosztásánál és még sorolhatnám. Mindenki azt kérdezte, hogy a ceremóniamestert/vőfélyt honnan szereztük, mert annyira jó. :) Egy percig sem unatkozott a násznép.

Köszönjük Endynek a zenéket, és, hogy maximálisan tartotta magát, ahhoz, amit kértünk. Mindenki elégedett volt.

Józsiéknak köszönet a videóért, ami főleg azoknak a rokonoknak/barátoknak lesz egy élmény, akik nem lehettek ott. Az autópályás felvételre már nagyon kíváncsiak vagyunk. :)

És nem utolsósorban köszönjük Andiéknak, hogy mindenből tettek félre nekünk, ami főleg másnap jött jól. Ha ők nincsenek, nem is kóstoljuk meg a tortánkat, a sütiket, az éjszakai vacsorát. Köszönjük a személyzetnek a tökéletes vacsorát és a kiszolgálást, az anyakönyvezetőnek a csodálatos beszédet. A Karl Cukrászdának is köszönjük az isteni finom sütiket és természetesen a fantasztikus tortánkat. Lenyűgöző volt.

Bízunk benne, hogy a közeljövőben ismét találkozunk és már, mint vendég vehetünk részt egy DHR-s esküvőn. :)

Köszönettel: Hajni & Zola

#98
Niki és Viktor
2016.07.19

Kedves Detti, Andi, János!
Nagyon köszönjük ezt a csodás napot, amit Nálatok tölthettünk. Köszönjük a rengeteg szervezést, az odaadó törődést és mindazt, amivel hozzájárultatok ahhoz, hogy a Mi napunk tökéletes legyen! Nagyon köszönjük Katának a dekorációt, egyszerűen tökéletes volt, ennél szebbet nem is kívánhattunk volna magunknak. Köszönjük a világ legjobb vőfélyének, Zsoltnak, hogy mindig figyelt mindenre és legfőképp arra, hogy tökéletes hangulatot teremtsen. A zenekar lenyűgöző volt, nem hisszük, hogy van hozzájuk hasonló csapat, akik ennyire szívvel-lélekkel zenélnek. Fergeteges este volt.
Természetes mindenkinek nagyon hálásak vagyunk, akik a nap folyamán azért voltak, hogy a lehető legnagyobb odaadással segítsék a napunkat. Külön köszönet Esztinek a táncért, nagyon nagy sikert arattunk, sok munka volt benne ??. Az ételek és a sütemények is kiválóak voltak, minden vendég nagyon elégedett volt.
Boldogok vagyunk, hogy életünk legszebb napját tökéletessé tettétek és Nálatok tölthettük. Az biztos, hogy sosem felejtjük el Nektek mindazt, amit értünk tettetek. Kiváló csapat, csupa szív emberekkel.
Nagyon köszönjük és kívánjuk, hogy továbbra is maradjatok ilyenek.
Bízunk benne, hogy a későbbiekben lesz még lehetőségünk találkozni, természetesen vendégként ??

© IntroWeb | 2018 - Weboldal készítés, SEO