2330 Dunaharaszti, Szondi utca 77.

Vendégkönyv

+ Új hozzászólás
Név:
 
E-mail:
 
Üzenet:
 
#117
Réka és Zoli
2017.05.03

Kedves DRH csapat Detti és Jani!

Még nagyon friss az élményünk ezért gyorsan leírom nektek hogy nagyon nagyon köszönünk mindent amit értünk és a násznépért tettetek. Felejthetetlen számunkra ez a dátum 2017.04.29. Nagyon köszönjük hogy ilyen profi módon szerveztétek meg a mi 2. Nagy napunkat ( mivel mi már 6 éve házasok vagyunk és ez egy megerősítő házasság volt). A felszolgálás, zenekar, étel, ital, sütemények minden a legprofibb volt. Zsolti a vőfély egy főnyeremény :) A násznéptől csak pozitív visszajelzéseke t kapunk ami nagyon nagy örömmel tölt el minket mert akkor nem csak mi éreztük úgy hogy ez volt a legnagyobb buli az életünkben :) A dekoráció is gyönyörű volt köszönjük Katának!
A szervezés és megvalósítás a legprofibb módon sikerült, János és Detti nagyon nagyon köszönjük  
Mindenkinek csak ajánlani tudlak titeket, reméljük hogy találkozunk még és újra egy felejthetetlen napot töltünk nálatok akár vendégként is.
Köszönünk mindent és puszi az egész DRH csapatnak!!!

Réka és Zoli

#116
Icus és Peti 2017.03.25.
2017.04.04

Sziasztok!
Szeretnék megköszönni Nektek a sok segítséget, támogatást, tanácsot, amit nyújtottatok az esküvő szervezése során. :) A Nagy Napunkon minden a megbeszéltek alapján zajlott, igazán kedvesek voltatok velünk és a vendégeinkkel is. Mindenki pozitívan nyilatkozott a Rendezvényházró l, a barátságos felszolgálókról , az isteni ételekről. Itt megjegyeznénk: nagyon sajnáljuk, hogy végül nem volt alkalmunk megkóstolni a Rendezvényház specialitását, a finom tiramisut (nagyon sokan dicsérték) :( Szívből reméljük, hogy fogunk még találkozni, hiszen többen is beleszerettek a helyszínbe.
Kata! Neked köszönjük a szép dekorációt. Az oldalon láthattuk már a munkáidat, de az ember a saját esküvőjével mégis csak kritikusabb. Igazán szép volt a csokor, a teremdíszítés, a tó körüli mécsesek pedig még inkább hangulatossá tették az egész ceremóniát.
Képeket később fogunk Nektek küldeni. :)
Szeretettel gondolunk Rátok!
Icus és Peti

#115
Szabó-Halász Ágica & Szabó Zoli
2017.01.26

Kedves Detti és János!
Kedves DHR csapat!

Amikor az első megbeszélés alkalmával hazaértünk, megnyugodtunk, hogy jó kezekben van az esküvőnk, hogy egy profi csapattal fogunk együtt munkálkodni. Az idő előrehaladtával ezt mindig egyre biztosabban éreztük. ?
Amikor a Nagy Nap délelőttjén megérkeztünk hozzátok, mosolyogva vártatok minket és a ti nyugalmatok minket is magával ragadott.
Sokat jelentett, hogy még az utolsó pillanatban, a végső simítások alkalmával is készek voltatok bármin változtatni. Bár ilyenre nem volt szükség, hiszen minden a megbeszéltek szerint zajlott.
Detti és János! Köszönjük nektek az előkészületek alatt és a Nagy Napon nyújtott jókedvet, rugalmasságot, együttműködést! Profi csapat vagytok! Köszönjük nektek az ajánlott szolgáltatásokat is, fantasztikus bulit csapott nekünk a Dimenzió zenekar, a Karl cukrászda tortája meseszép és fenségesen finom volt, Kata kreatív együttműködése pedig tökéletessé tette a dekorációt.
Hálásan köszönjük nektek, hogy életünk eddigi legszebb napjához minden tőletek telhetőt hozzátettetek. Szeretettel gondolunk vissza minden percre. ?
Ágica & Zoli
2016.04.30.

#114
Zsuzsi & Szabi 2016.05.21.
2017.01.16

Kedves János!
Kedves DHR csapata!

Így hónapok távlatából is visszagondolva rátok, és a MI nagy napunkra boldogság tölti el a lelkünket.

Nem véletlenül emeltük ki, hogy a MI nagy napunk. Tényleg azt éreztünk, hogy mindenki értünk van, hogy mindenki a mi kívánságunkat lesi, nem pedig azt, hogy mi is csak egy futószalag kellékei vagyunk és a szokásos esküvős sablont szeretnétek ránk húzni.

Köszönjük János profizmusát és jó tanácsait, köszönjük a csapat lelkiismeretes munkáját, köszönjük, hogy hajnali fél 6-kor is ugyanolyan kedvességgel szolgáltátok ki a kitartó vendégeinket...

Köszönet a gyönyörű helyszínért, a finomabbnál finomabb ételekért. Köszönjük, hogy biztattatok a hagyományos menüsor "felrúgásával", ami nagy sikert aratott, sokan örültek, hogy az éjféli vacsoránál nem csak töltött káposztát találtak...

Nem tudunk mást mondani, csak hogy köszönjük, köszönjük, köszönjük....

Zsuzsi & Szabi
2016.05.21.

#113
Anna & Gábor
2016.12.21

Kedves Csapat!

Köszönjük a segítőkészségeteket, az egész csapat nagyon korrekt volt, a pincérek kedvesek, Jánosnak mindenre van egy története vagy vicce. Detti egy kincs  
Az ajánlott szolgáltatókkal is nagyon meg voltunk elégedve, Ági nagyon szép képeket csinált, a Presszó band érezte, hogy mikor mit játsszon, Zsuzsi nagyon szép sminket készített.
Az ételek mind ízre, mind kinézetre elnyerték mindenki tetszését.

Reméljük, mint vendégek még más esküvőkön is ellátogathatunk hozzátok.

Dr.Ancsika&Gábor 2016.06.25

#112
Vercsi & Balázs
2016.11.14

Kedves János, Detti és a DRH munkatársai!

Ezúton Szeretnénk köszönetet mondani Nektek, hogy a ''NAGY'' napunkat (2016.09.10) legszebbé tettétek. Minden úgy alakult ahogy ezt megálmodtuk, tökéletes szervezéssel, nagyon kedves, mosolygós és segítőkész személyzettel, nagyon finom ételekkel és süteményekkel! Katának és munkatársainak köszönjük a szép dekorációt és a szebbnél szebb virágokat! Köszönjük Mihalik Zsoltnak kedvenc vőfélyünknek a nagyon profi esküvő levezénylését, annyit szerepel amennyit tényleg szükséges, de amikor kell akkor nagyon oda teszi magát ?, ránk mindig odafigyelt, hogy igyunk együnk eleget nehogy rosszul legyünk, mindenkinek ajánlani tudjuk! Ezek mellett köszönjük a Dimenzió Rendezvény zenekar Tagjainak a zenéjükkel még magasabbra fokozták a vendégek hangulatát! Nagyon kedves és velünk együtt reggelig kitartó Andinak is nagyon szépen köszönjük minden segítségét! Végül Detti és János Nektek is köszönjük, hogy tökéletesen segítettétek és leszerveztétek ezt a gyönyörű napot ezzel levéve a terhet a vállunkról! Mindenkinek csak ajánlani tudjuk Őket és a helyet, itt ez a nap tényleg csak Rólunk szólt!
Pusszantás Nektek Vercsi & Balázs

#111
Dóri & Csabi
2016.11.14

Kedves János,

… kereken fél évvel ezelőtt történt, hogy két ” igen” elhangzott nálatok, ami a mi ígéretünk volt egymásnak!
Szeretnénk megköszönni a DRH csapatának, hogy ezen a napon nem kellett semmivel foglalkoznunk, csak élvezni azt a napot, ami rólunk szólt!
A minden részletre kiterjedő profizmusotok hihetetlen, nagyon jólesett, hogy már az első megbeszéléstől azt érezhettük, hogy családtagként kezeltek minket, a megbeszélésekre „haza” mentünk. Köszönjük, hogy az ötleteitekkel, javaslataitokkal tökéletesítettétek az esküvőt. Jó volt érezni, hogy ez a nap legalább olyan fontos nektek, mint nekünk.

Köszönjük az életre szóló élményt!

Dóri & Csabi

#110
Viki & Bali
2016.11.02

Kedves János, Detti és a DHR csapat minden egyes tagja!!!!
Szeretnénk Köszönetet mondani nektek, hogy életünk legszebb napját ilyen gördülékenyen és precízen megvalósítottátok nekünk:))
Nagy örömmel tölt el, hogy mióta megvolt a Mi Kis Nagy Napunk elég sok barátunk megjegyezte, hogy eddig nem szerettek volna esküvőt, de a miénk láttán kedvet kaptak:))))
Fantasztikus élményt okoztatok nekünk a szuper finom ételekkel és süteményekkel! A gyönyörű környezettel! A vidám, pörgös és fiatalos felszolgáló személyzettel:) a szuper zenekar (kozelka band), a jófej és tapasztalt vőfély (Zsolti), a csodálatos és kreatív dekoros (Kata) akik nélkül ez a nap nem is válhatott volna valóra:)))
Detti téged pedig imádunk! Köszönjük a közreműködést:))) János neked meg a profizmusodat:)))

#109
Jaczenkó Zsófi
2016.10.30

Kedves Detti és János!

Már 1 hónap telt el a Nagy Napunk óta, de olyan, mintha tegnap történt volna. :)
Az ember egész életében tervezgeti és próbálja elképzelni, hogy milyen lesz majd az a nap, amikor végleg összeköti az életét élete párjával, a másik felével. A mi napunk tökéletesre sikeredett, elképzelni sem tudtunk volna szebbet! Nagyon hálásak vagyunk nektek mindenért, a rengeteg előkészületért és azért is, ahogy a nagy napon lestétek minden kívánságunkat. Zsolt fantasztikus volt, mindig tudta, mikor mit kell tennie és mondania. Andi gondolatolvasói képességével pedig még mindig nem tudtunk betelni :) Kérjük, továbbítsátok feléjük, hogy mennyire szuperek voltak! Fura, hogy már nem lesz több megbeszélés, hiányozni fog ez az elmúlt időszak. Ha lehetne, újra végigcsinálnánk és csakis veletek!

Köszönünk mindent!!!

Zsófi, Zsolti és persze Marci is :)

#108
Tami & Laci 2016.10.07.
2016.10.15

Kedves DRH csapat!  

Köszönjük szépen azt a felejthetetlen napot, amit számunkra és az általunk meghívott vendégeink számára nyújtottatok!
Így utólag bevalljuk, nem tudtuk elképzelni, hogy az életünk egyik legszebb napját, alig 2 hónap alatt ilyen precízen és ennyire tökéletesen meg lehet szervezni, de tessék!!  Nektek Sikerült és ezért nagyon hálásak vagyunk!
A szervezés profi,a dekoráció csodálatos, az ételek kifogástalanok, a zenekar szintén a lehető legjobb volt! A felszolgálás ezzel az odafigyeléssel és munkával..Le a kalappal!!Na és természetesen a Vőfélyünk, aki nélkül nem sikerült volna a násznépet így terelgetni   Mindenben a segítségünkre volt és fantasztikus humorával lekenyerezett mindenkit!
Tehát köszönjük Dettinek,Jánosnak,Katának,Andinak,Zsoltnak, a Dimenzió zenekarnak és természetesen a vendéglátásért felelős személyzetnek!!  

Élveztük az esküvőnk minden pillanatát!

Örülünk, hogy megismerhettünk Benneteket és további sok sikert kívánunk Nektek!  

Tami&Laci
2016.10.07.

© IntroWeb | 2018 - Weboldal készítés, SEO