2330 Dunaharaszti, Szondi utca 77.

Vendégkönyv

+ Új hozzászólás
Név:
 
E-mail:
 
Üzenet:
 
#122
Nóri és Balázs
2017.10.26

Azért választottuk a Rendezvényházat , mert álomesküvőt szerettünk volna. A végeredmény viszont még a legszebb álmainkat is felülmúlta. A szervezés végig zökkenő- és stresszmentes volt. A személyzet minden tagja kedves, mosolygós, segítőkész és a végletekig profi. Minden kérdésünkre volt megnyugtató válasz, a kételyeinkre minden alkalommal kreativitás és biztatás volt a reakció. Az ételek és a kiszolgálás minősége kiváló. A dekor fenomenális. Nem hittük, hogy idegeskedés, mindenfajta probléma és kellemetlen meglepetés nélkül végig lehet csinálni a nagy napot, ráadásul úgy, hogy tényleg az valósul meg, amit mi szeretnénk. Tévedtünk. :) Le a kalappal a teljes Rendezvényház csapat előtt, csak így tovább! :)

#121
Brigi és Balázs
2017.10.26

Kedves Drh csapat! Köszönjük hogy csodálatossá tettétek a Nagy Napunkat!? Nem győztünk gyönyőrködni a csodálatos dekorációban, köszönjük Kata!? Eszter szuper koreográfiát tanított be nekünk!? Köszönjük Zsoltnak hogy hihetetlen profizmussal vezényelte le az estét és a sok-sok kis apró figyelmességet amit tőle kaptunk.? Köszönjük Jánosnak és Dettinek a remek ötleteket és hogy szinte semmi szervezést nem igényelt az esküvő mert ők mindent meg tudtak oldani és szervezni. Ilyen nyugodt szervezést nem hallottunk senkitől.? Minden vendég szerint Álom Esküvő volt, de ami a legfontosabb hogy szerintünk is!

#120
Both Tóthi Katalin és Both Feri
2017.09.27

Kedves János, Detti és a DRH csapat tagjai!
Szeretném megköszönni Dettinek és Jánosnak a maximális támogatást és segítséget az esküvői előkészületekke l maximálisan megbíztam bennük minden ötletünket és kérésünket valóra váltották, így teljes nyugalommal és bizalommal mentem a nagy napra. Külön köszönet Zsoltnak a nagyszerű munkájáért fantasztikus és nevetésben gazdag estét biztosított nekünk. Köszönöm még a Dimenzió zenekarnak a fergeteges zenei aláfestést a célt elértük mert mindenki táncolt.
Köszönöm Jobbágy Esztinek, hogy ki bírta velünk ezt a pár hónapot amit a csajokkal produkáltunk,és köszönöm mind a két fantasztikus táncot amit belénk nevelt, hogy még nagyobb élményt nyújtsunk.
Találkozunk nálatok örömanyaként!
Sziasztok

#119
Gyöngyi és Andris
2017.07.29

Kedves János, Detti és a DRH Csapata!

Amikor telefonon felkerestünk Titeket, és meghallottuk János nyugalmat sugárzó hangját, akkor tudtuk, hogy jól választás lesz a Dunaharaszti Rendezvényház.
Aztán jött a találkozás, körbevezettél minket a házban, beszélgettünk, sztorizgattál, és az első megérzéseinket csak még jobban megerősítetted.

Köszönjük Neked, János és persze Dettinek is a megbeszéléseken , az esküvőt megelőző időszakban és az esküvőn nyújtott segítséget, kedvességet.
Csapatotokkal felejthetetlenn é tettétek életünk eddigi legszebb, legfontosabb napját. Felülmúlta az elképzeléseinke t, egyszerűen minden tökéletes volt.
A felszolgáló csapat és a teremfőnök nagyon figyelmes, precíz volt.
Milán, az ételek isteniek voltak és minden ideális hőmérsékleten volt felszolgálva.
A sütemények és a pogácsák is nagyon finomak voltak.
Zsolt elképesztően profi. A játékai, a mondókái/rigmus ai, a figyelmessége, az alázata az iránt, amit csinál, a kisugárzása….Le a kalappal előtte. A tánctudásán pedig csak ámultunk. :)
Kata, nagyon hálásak vagyunk, hogy beszerezted számunkra a tökéletes árnyalatú anyagot. Köszönjük az együttműködésed et, a polgári ceremónia díszítése is gyönyörű volt. :)
Zsuzsi szép, szolid sminket készített, finoman dolgozott. Maximálisan elégedettek voltunk Vele.
Ilyen meghitt, kellemes beszédet, mint amit Horváth Gézáné Klárika anyakönyvvezető mondott, még soha egyetlen esküvőn sem hallottunk. Egyetlen kritikus pont volt: a gyertyagyújtás. .. :) (az utolsó megbeszélésen János jelezte, hogy szeles a park, a gyertyagyújtás nem szokott sikerülni, de azért próbáljuk meg..) Sikerült, sőt még égett is egy darabig!!! Azzal, hogy a gyertya égve maradt, valahogy annyira megvolt az egész ceremóniának a varázsa.

A vendégek ódákat zengtek az egész napról, mindenről. Nem is lehet egy-egy dolgot külön kiemelni, mert tényleg minden fantasztikus volt.
Nagyon jól éreztük magunkat nálatok, minden percét élveztük az esküvőnek.
Már várjuk, hogy Daniék esküvőjén vendégként visszatérjünk Hozzátok!

Köszönünk mindent!
Gyöngyi és Andris

#118
Fehérék
2017.07.14

Drága DHR csapat!  

Pontosan egy hete mondtuk ki Nálatok a boldogitó igent... a kishidnál... igen a kishidnál, hiába próbálkoztál nálunk a pavilonnal, szerelembe estünk.... Mi és a kishid...  
Csodálatos volt minden pillanata, a szuper szervezésetek, a közös munka, a csapatotok.  ... annyira boldogok vagyunk, hogy megismerhettünk benneteket!
Valóban életünk legszebb napja volt!
Az, hogy nekem az esküvőm napján reggel még Lóóófaszkákért rohangáltál ( biztositó tű ) felbecsülhetetl en  
Az, hogy ezt még el is irtam az üzenetben, még felbecsülhetetl enebb...  Az, hogy nem JÓFASZKÁKAT hoztál, pedig fokozhatatlanul felbecsülhetetl en  
Szóval, mindent köszönünk Nektek, még látjuk egymást  
Soksok puszit küldd a Fehér család:

Krisztián és kisfelesége Brigi


Ui:. Az erő legyen veletek! 

#117
Réka és Zoli
2017.05.03

Kedves DRH csapat Detti és Jani!

Még nagyon friss az élményünk ezért gyorsan leírom nektek hogy nagyon nagyon köszönünk mindent amit értünk és a násznépért tettetek. Felejthetetlen számunkra ez a dátum 2017.04.29. Nagyon köszönjük hogy ilyen profi módon szerveztétek meg a mi 2. Nagy napunkat ( mivel mi már 6 éve házasok vagyunk és ez egy megerősítő házasság volt). A felszolgálás, zenekar, étel, ital, sütemények minden a legprofibb volt. Zsolti a vőfély egy főnyeremény :) A násznéptől csak pozitív visszajelzéseke t kapunk ami nagyon nagy örömmel tölt el minket mert akkor nem csak mi éreztük úgy hogy ez volt a legnagyobb buli az életünkben :) A dekoráció is gyönyörű volt köszönjük Katának!
A szervezés és megvalósítás a legprofibb módon sikerült, János és Detti nagyon nagyon köszönjük  
Mindenkinek csak ajánlani tudlak titeket, reméljük hogy találkozunk még és újra egy felejthetetlen napot töltünk nálatok akár vendégként is.
Köszönünk mindent és puszi az egész DRH csapatnak!!!

Réka és Zoli

#116
Icus és Peti 2017.03.25.
2017.04.04

Sziasztok!
Szeretnék megköszönni Nektek a sok segítséget, támogatást, tanácsot, amit nyújtottatok az esküvő szervezése során. :) A Nagy Napunkon minden a megbeszéltek alapján zajlott, igazán kedvesek voltatok velünk és a vendégeinkkel is. Mindenki pozitívan nyilatkozott a Rendezvényházró l, a barátságos felszolgálókról , az isteni ételekről. Itt megjegyeznénk: nagyon sajnáljuk, hogy végül nem volt alkalmunk megkóstolni a Rendezvényház specialitását, a finom tiramisut (nagyon sokan dicsérték) :( Szívből reméljük, hogy fogunk még találkozni, hiszen többen is beleszerettek a helyszínbe.
Kata! Neked köszönjük a szép dekorációt. Az oldalon láthattuk már a munkáidat, de az ember a saját esküvőjével mégis csak kritikusabb. Igazán szép volt a csokor, a teremdíszítés, a tó körüli mécsesek pedig még inkább hangulatossá tették az egész ceremóniát.
Képeket később fogunk Nektek küldeni. :)
Szeretettel gondolunk Rátok!
Icus és Peti

#115
Szabó-Halász Ágica & Szabó Zoli
2017.01.26

Kedves Detti és János!
Kedves DHR csapat!

Amikor az első megbeszélés alkalmával hazaértünk, megnyugodtunk, hogy jó kezekben van az esküvőnk, hogy egy profi csapattal fogunk együtt munkálkodni. Az idő előrehaladtával ezt mindig egyre biztosabban éreztük. ?
Amikor a Nagy Nap délelőttjén megérkeztünk hozzátok, mosolyogva vártatok minket és a ti nyugalmatok minket is magával ragadott.
Sokat jelentett, hogy még az utolsó pillanatban, a végső simítások alkalmával is készek voltatok bármin változtatni. Bár ilyenre nem volt szükség, hiszen minden a megbeszéltek szerint zajlott.
Detti és János! Köszönjük nektek az előkészületek alatt és a Nagy Napon nyújtott jókedvet, rugalmasságot, együttműködést! Profi csapat vagytok! Köszönjük nektek az ajánlott szolgáltatásokat is, fantasztikus bulit csapott nekünk a Dimenzió zenekar, a Karl cukrászda tortája meseszép és fenségesen finom volt, Kata kreatív együttműködése pedig tökéletessé tette a dekorációt.
Hálásan köszönjük nektek, hogy életünk eddigi legszebb napjához minden tőletek telhetőt hozzátettetek. Szeretettel gondolunk vissza minden percre. ?
Ágica & Zoli
2016.04.30.

#114
Zsuzsi & Szabi 2016.05.21.
2017.01.16

Kedves János!
Kedves DHR csapata!

Így hónapok távlatából is visszagondolva rátok, és a MI nagy napunkra boldogság tölti el a lelkünket.

Nem véletlenül emeltük ki, hogy a MI nagy napunk. Tényleg azt éreztünk, hogy mindenki értünk van, hogy mindenki a mi kívánságunkat lesi, nem pedig azt, hogy mi is csak egy futószalag kellékei vagyunk és a szokásos esküvős sablont szeretnétek ránk húzni.

Köszönjük János profizmusát és jó tanácsait, köszönjük a csapat lelkiismeretes munkáját, köszönjük, hogy hajnali fél 6-kor is ugyanolyan kedvességgel szolgáltátok ki a kitartó vendégeinket...

Köszönet a gyönyörű helyszínért, a finomabbnál finomabb ételekért. Köszönjük, hogy biztattatok a hagyományos menüsor "felrúgásával", ami nagy sikert aratott, sokan örültek, hogy az éjféli vacsoránál nem csak töltött káposztát találtak...

Nem tudunk mást mondani, csak hogy köszönjük, köszönjük, köszönjük....

Zsuzsi & Szabi
2016.05.21.

#113
Anna & Gábor
2016.12.21

Kedves Csapat!

Köszönjük a segítőkészségeteket, az egész csapat nagyon korrekt volt, a pincérek kedvesek, Jánosnak mindenre van egy története vagy vicce. Detti egy kincs  
Az ajánlott szolgáltatókkal is nagyon meg voltunk elégedve, Ági nagyon szép képeket csinált, a Presszó band érezte, hogy mikor mit játsszon, Zsuzsi nagyon szép sminket készített.
Az ételek mind ízre, mind kinézetre elnyerték mindenki tetszését.

Reméljük, mint vendégek még más esküvőkön is ellátogathatunk hozzátok.

Dr.Ancsika&Gábor 2016.06.25

© IntroWeb | 2018 - Weboldal készítés, SEO