2330 Dunaharaszti, Szondi utca 77.

Vendégkönyv

+ Új hozzászólás
Név:
 
E-mail:
 
Üzenet:
 
#110
Viki & Bali
2016.11.02

Kedves János, Detti és a DHR csapat minden egyes tagja!!!!
Szeretnénk Köszönetet mondani nektek, hogy életünk legszebb napját ilyen gördülékenyen és precízen megvalósítottátok nekünk:))
Nagy örömmel tölt el, hogy mióta megvolt a Mi Kis Nagy Napunk elég sok barátunk megjegyezte, hogy eddig nem szerettek volna esküvőt, de a miénk láttán kedvet kaptak:))))
Fantasztikus élményt okoztatok nekünk a szuper finom ételekkel és süteményekkel! A gyönyörű környezettel! A vidám, pörgös és fiatalos felszolgáló személyzettel:) a szuper zenekar (kozelka band), a jófej és tapasztalt vőfély (Zsolti), a csodálatos és kreatív dekoros (Kata) akik nélkül ez a nap nem is válhatott volna valóra:)))
Detti téged pedig imádunk! Köszönjük a közreműködést:))) János neked meg a profizmusodat:)))

#109
Jaczenkó Zsófi
2016.10.30

Kedves Detti és János!

Már 1 hónap telt el a Nagy Napunk óta, de olyan, mintha tegnap történt volna. :)
Az ember egész életében tervezgeti és próbálja elképzelni, hogy milyen lesz majd az a nap, amikor végleg összeköti az életét élete párjával, a másik felével. A mi napunk tökéletesre sikeredett, elképzelni sem tudtunk volna szebbet! Nagyon hálásak vagyunk nektek mindenért, a rengeteg előkészületért és azért is, ahogy a nagy napon lestétek minden kívánságunkat. Zsolt fantasztikus volt, mindig tudta, mikor mit kell tennie és mondania. Andi gondolatolvasói képességével pedig még mindig nem tudtunk betelni :) Kérjük, továbbítsátok feléjük, hogy mennyire szuperek voltak! Fura, hogy már nem lesz több megbeszélés, hiányozni fog ez az elmúlt időszak. Ha lehetne, újra végigcsinálnánk és csakis veletek!

Köszönünk mindent!!!

Zsófi, Zsolti és persze Marci is :)

#108
Tami & Laci 2016.10.07.
2016.10.15

Kedves DRH csapat!  

Köszönjük szépen azt a felejthetetlen napot, amit számunkra és az általunk meghívott vendégeink számára nyújtottatok!
Így utólag bevalljuk, nem tudtuk elképzelni, hogy az életünk egyik legszebb napját, alig 2 hónap alatt ilyen precízen és ennyire tökéletesen meg lehet szervezni, de tessék!!  Nektek Sikerült és ezért nagyon hálásak vagyunk!
A szervezés profi,a dekoráció csodálatos, az ételek kifogástalanok, a zenekar szintén a lehető legjobb volt! A felszolgálás ezzel az odafigyeléssel és munkával..Le a kalappal!!Na és természetesen a Vőfélyünk, aki nélkül nem sikerült volna a násznépet így terelgetni   Mindenben a segítségünkre volt és fantasztikus humorával lekenyerezett mindenkit!
Tehát köszönjük Dettinek,Jánosnak,Katának,Andinak,Zsoltnak, a Dimenzió zenekarnak és természetesen a vendéglátásért felelős személyzetnek!!  

Élveztük az esküvőnk minden pillanatát!

Örülünk, hogy megismerhettünk Benneteket és további sok sikert kívánunk Nektek!  

Tami&Laci
2016.10.07.

#107
Andi és Gyuri 2016.09.23.
2016.10.13

Kedves János, Detti és a DRH csapata!
Nem vagyunk biztosak benne, hogy egy levél kifejezi mind azt az elégedettséget, hálát, amit érzünk :)
Csodálatos esküvőnk volt és remek hangulatú lagzink, ami nagyban Nektek köszönhető :)

János és Detti: nagyon köszönjük az egyeztetések alkalmával mutatott türelmet és profizmust. Detti, neked külön köszönet a barack süteményért, amit mégis el tudtál nekünk intézni, nagyon-nagyon hálásak vagyunk érte :)
Mindent a kezünk alá raktatok, nekünk csak élvezni kellett az estét.

Kata: csodálatos dekorációt készítettél nekünk. Sok vendég megjegyezte, hogy milyen szép harmóniában van minden :)
A pavilont is gyönyörűen feldíszítetted. Nagyon hangulatos volt ott tartani a polgári szertartást. Mindenkinek ajánljuk a pavilont, akik még nem döntötték el, hogy a ceremóniát a szigeten, a tóparton vagy a pavilonban szeretnék tartani.

Zsolt: profizmusoddal nem csak minket, hanem az egész násznépet lenyűgözted. Te vagy a legjobb vőfély, akivel valaha találkoztunk :)

Andi és a csapat: nagyon hálásak vagyunk a kedvességetekért. Több vendég megjegyezte, hogy mennyire finomak voltak az ételek, mennyire gyors volt a kiszolgálás és, hogy milyen mérhetetlen türelemmel és kedvességgel fordultatok hozzájuk. Külön köszönet, amiért a főasztalnál bármikor amikor leültünk tele pohár innivaló várt bennünket.

Dimenzió zenekar: a legjobb együttes minden túlzás nélkül.

Külön köszönet az anyakönyvvezetőnek, amiért igazán különlegesnek érezhettük az esküvőnket. Nem volt vontatott, nem volt unalmas, nem érzetük, hogy egy futószalagon vagyunk, ahol aznap mi vagyunk az ötödik pár és utánunk még jönnek öten. Az egyik kedves barátunk szavaival élve, 10-ből 15-ös volt :)

Péntek óta még mindig kapjuk a jobbnál-jobb visszajelzéseket :) Nagyon elégedettek voltunk és azt hiszem bátran kijelenthetjük, hogy ez pontosan olyan nap volt, mint amilyet megálmodtunk magunknak.
Nagyon reméljük, hogy vendégként minél hamarabb vissza tudunk térni Hozzátok :)

Nagyon köszönjük!!!
Andi&Gyuri

#106
Niki és Lala
2016.10.03

Kedves Mindenki !!!

Nagyon szépen Köszönünk mindent ,nagyon szép volt minden,nagyon jó csapat van itt,imádtuk hogy mindenki segítőkész és aranyos volt!!Nagyon örültünk hogy titeket választottunk!A násznépünk csak pozitív visszajelzést kaptunk!Valaki azt mondta olyan a helyszín mintha egy amerikai filmben lennénk!Finomak voltak az ételek és kiváló volt a felszolgálás!
Nagyon szépen köszönjük Zsoltnak is nagyon jól vezényelt :)
Másoknak is csak ajánlani tudjuk ezt helyszínt és a segítőket!!
Imádtuk az esküvőnk minden pillanatát!!

Köszönettel Niki és Lala :)

#105
Dóri & Attila
2016.10.02

Kedves Dunaharaszti Rendezvényház Csapata!

A lánykérést követően ötletünk sem volt, hol és hogyan tovább. Hosszas keresgélés után rábukkantunk a Ház honlapjára, ahol kétkedve fogadtuk a rengeteg pozitív visszajelzést, hiszen nem hallottunk még olyan esküvőről, ahol minden ennyire tökéletes lett volna. Így igazi magyar módjára kissé bizalmatlanul fordultunk hozzátok.

A találkozások alkalmával azonban nem tudtunk semmibe belekötni, (pedig igyekeztünk  )a helyszín mesés, minden annyira profin zajlott, félelmeink alaptalanná váltak.

Kedves Detti és János! Ezúton szeretnénk Nektek köszönetet mondani az esküvőnk lebonyolításáért, MINDEN rendben volt, nagyon elégedettek vagyunk!

A vacsora nagyon ízlett mindenkinek, még a sokat vitatott baracklevesnek is sikere volt, a húslevest pedig egyenesen istenien csináljátok, volt olyan vendég, aki háromszor is szedett belőle. A másnapi morzsaparti és a vidéki rokonok ellátása után is annyi étel megmaradt, hogy utána még 5(!) napig azt ettük.

Köszönjük szépen a Karl cukrászdának a dekoratív és finom tortát, nagyon elégedettek voltunk, a vendégek is a csodájára jártak. Arankát is mindenképpen meg kell, hogy említsük: a házi süteményeinek egyszerűen nincs párja, annyira finomak voltak, kiérzett rajtuk a házias jelleg, köszönjük szépen neki is a munkáját!

Zsolt a legjobb vőfély, akivel valaha találkoztunk, az összes vendég dicsérte, fotósnak is sokat segített. A Dimenzió zenekarnál nem is kívánhattunk volna jobbat, teljesen eltalálták az ízlésünket! Az AC/DC-ért külön köszönet!  

Külön köszönjük Katának a gyönyörű virágokat és a dekorációt, Zsuzsinak a csodaszép sminket, Andinak és az összes pincérnek, pultoslánynak a kedves kiszolgálást és a jó hangulatot! Szuperek vagytok, csak így tovább!  

Köszönettel:
Dóri&Attila 2016.09.09.

#104
Sovágó-Sütő Eszter
2016.09.23

Kedves DRH csapata!

Nászutunkról visszatérve itt az ideje, hogy pár sorban megköszönjük amit értünk tettetek!

A nagy napra utólag úgy emlékszünk vissza, mintha egy álomba csöppentünk volna!!!

Már az első pillanattól kezdve, amikor megláttuk a rendezvényházat és a hozzá tartozó káprázatos parkot, akkor tudtuk, hogy nálatok szeretnék megünnepelni a legfontosabb napunkat! Innentől kezdve egészen egy éven át az egész szervezésben akkora segítséget nyújtottatok, amit nem győzünk elég sokszor megköszönni, Olyan dolgokra is gondoltatok, ami egyébként eszünkbe sem jutott volna!
Minden és mindenki akit ti ajánlottatok (vőfély, zenekar, dekor.. hogy csak a legfontosabbakat említsem) végig hatalmas profizmussal vitte végig az egész napot/estét!
A dekoráció gyönyörű lett, az étel nagyon finom volt, Zsoltnak a legjobb vőfélynek pedig külön ezer köszönet és puszi így utólag is! Mindenkinél osztatlan sikert aratott (még azon hitetleneknél is, akik szerint semmi szükség az efféle "bohóckodásra" :)) Akkor és ott volt nekünk mindig, ahol és amikor szükségünk volt rá, a tőle kapott ajándékok pedig a lakás legkedvesebb díszei lettek!

Igazából órákig tudnánk ömlengeni rólatok, mert tényleg a legcsodálatosabbá tettétek ezt az eseményt az életünkben, de összegeznem kell, úgyhogy mindenkinek meleg szívvel tudlak csak ajánlani titeket és reméljük, hogy minél hamarabb mehetünk hozzátok egy újabb esküvőre!!! :)

A legjobbakat kívánunk az egész csapatnak és további sok sikert kívánunk a továbbiakhoz

Puszi és pacsi:
Eszter és Zsolt (2016.09.03)

#103
Kriszta és Viktor
2016.08.10

Kedves DRH csapat!
Amikor legelőször jártunk nálatok, egyből beleszerettünk a helybe. Csodálatos volt és első perctől kezdve szimpatikus volt az egész hozzáállásod János! Mindig felhívhattalak ha valami kis apróság épp eszembe jutott. Az esküvőn maga is csodálatos volt. Az ételek fantasztikusak!! annyi maradt hogy egy egész hétig ette még a család XD. Zsolt a vőfély is maximálisan azt hozta amit mi szerettünk volna. Mindenki csak dicsérte! Detty neked is köszönöm a segítséget, hogy egész nap velünk voltál! És végül, de nem utolsó sorban a felszolgálóknak, pultosoknak, Andinak is hatalmas dicséret! Sürögtek-forogtak, semmiben nem volt hiány.
Köszönjük még egyszer, hogy életünk legszebb napját nálatok tarthattuk!!

#102
Hadas Szilvia
2016.08.08

Kedves Mindenki!

Ha most mindent leírnánk ide, ami a fejünkben kavarog, lehet, hogy tovább tartana, mint az esküvő megszervezése volt…  aki pedig nem értené a helyzet komolyságát, annak annyit elárulhatunk, hogy a mi közös történetünk már több mint két éves múltra tekint vissza  - külön köszönet mindenért-
Az igazság az, hogy nincs könnyű dolgunk most, hiszen több száz oldal is kevés lenne ahhoz, hogy elmondjuk, mennyire hálásak vagyunk Nektek!!! Aztán, mikor nekilátunk a levélnek, rájövünk, hogy igazából nem is tudjuk, hogy mit is írhatnák, ami kifejezné azt, amit érzünk.

Ha csak annyit írnánk, hogy a Rendezvényház csapatának minden tagja szívből imádja a munkáját, igazából mindent elmondtunk az itt és velük dolgozó emberekről, és arról, hogy mit is kaptunk tőlük.

A helyszínbe 2014 májusában díszítés nélkül is beleszerettünk, (egy igazi gyöngyszem megbújva Dunaharaszti szívében) de Kata a dekorációval a legtitkosabb vágyainkat valósította meg, ezúton is köszönjük neki!
Eszterrel az első pillanattól kezdve olyan hangulatban teltek a táncórák, mintha ezer éve ismertük volna egymást. Kedvességével, vidámságával, belevalóságával, kreativitásával felejthetetlenné tette a vasárnapjainkat!  Köszönjük!!! Ha időnk és kislányunk engedi, a jövőben is szeretnénk tanulni tőled!

Zsolt összefogta, terelgette a násznépet és az eseményeket. Humorával lenyűgözött bennünket és a násznépet egyaránt. Neki köszönhetően felszabadultan lehettünk az esküvőnk részesei! Victor Hugot idézve és kicsit átírva… Egyetlen csepp bor elég, hogy pirosra fessen egy tele pohár vizet. Ahhoz pedig, hogy a násznép kedélyállapota átszíneződjék, nem kell más, mint Zsolt! Külön köszönet a menyasszony szabadító sorokért. (Vers a szépséges Bundás kenyérhez) Köszönünk mindent!

Andinak és felszolgáló csapatának határtalan kedvességére, odafigyelésére, szakszerűségére nincsenek szavak… a kéréseinket, kérés nélkül is megvalósították, a chef pedig tőlünk megkapja a Michelin csillagot!  

Dj Endy fergeteges bulit rendezett nekünk, mindig figyelt arra, hogy melyik zene arat sikert a násznép körében. Sokan mondták, hogy nem tudtak leülni, mert mindig egy olyan szám jött, amire muszáj volt táncolni!!! Igazi profi, ahogy azt vártuk is. Köszönjük, hogy zenéltél nekünk!!!

Áginak köszönjük a türelmét, hogy mindig segített, hogy a kezünket, lábunkat és egyéb testrészeinket úgy tartsuk, hogy az a képeken is jól mutasson.  Köszönjük, hogy a napsütés ellenére is megtalálta a módját annak, hogy az elképzeléseinket megvalósítsa. Köszönjük, hogy pozitív kisugárzásával mindig sikerült ellazítania minket. Köszönjük, hogy a videós csapattal profi módon együtt tudott dolgozni! És köszönjük, hogy az előzetes képekkel olyan hamar meglepett minket. Már nagyon várjuk a teljes anyagot!

Detti köszönjük a Te segítségedet is, és hogy mindig elérhető voltál, a kérdéseinkre azonnal megadtad a megnyugtató válaszokat.

És végül, de nem utolsó sorban Jánosnak tartozunk a legnagyobb köszönettel, hisz ő az, aki már az első találkozás alkalmával lenyűgözött minket profizmusával, humorával és a sztorijaival. Aki akkor is támogatott bennünket, amikor kiderült az esküvőnket el kell tolnunk egy évvel, hisz egy nagy csoda úgy gondolta, hogy koszorúslány szeretne lenni a szülei esküvőjén.  Szóval köszönünk mindent és csak gratulálni tudunk Neked, hogy egy ilyen remek csapatod van, büszke lehetsz rájuk!

Szilvi&Ricsi 2016.08.06.

#101
Barbi & Norbi 2016.07.29.
2016.07.31

Kedves Dunaharaszti Rendezvényház!!!
Köszönetet szeretnénk mondani, hogy csodálatosan megvalósítottátok életünk Legszebb Napját!
Dettinek és Jánosnak a kiváló és profi munkájáért, szervezéséért!
Katának a kiváló és gyönyörű virágokért és dekorációért!
Zsolt Vőfélyünknek a szuper játékokért, tökéletes program levezényléséért, türelméért, szuper táncáért!??????
A Dimenzió zenekarnak a kiváló talpalávalóért, fantasztikus hangulatért!
Áginak a jobbnál-jobb fotós élményekért, segítőkészségéért!
Visual Art-nak a profi videót, türelmes együttműködést!
A felszolgálók pontos, precíz, figyelmes, udvarias, kedves kiszolgálásért!
Szakácsnak külön köszönet az isteni levesért, finom ételekért!

Álomszép esküvőnk volt, tökéletesen valóra váltottátok az elképzeléseinket a vendégeink nem győztek dicséretet mondani a csapatotok kiváló munkájáért!
Egyszóval fantasztikusak vagytok!!!!!
Örülünk, hogy titeket választottunk, nekünk feledhetetlenné tettétek a Nagy Napunkat!!!!!!
1000 köszönet érte!!!!??

Barbi&Norbi

© IntroWeb | 2018 - Weboldal készítés, SEO