2330 Dunaharaszti, Szondi utca 77.

Vendégkönyv

+ Új hozzászólás
Név:
 
E-mail:
 
Üzenet:
 
#127
Sári és Peti
2017.10.26

Kedves Detti es Janos!

Szeretnenk megkoszonni, hogy ilyen felejthetetlen eskuvot hoztatok ossze nekunk, jobban nem is sikerulhetett volna. Mindenennel tokeletesen meg voltunk elegedve es csak ajanllani tudunk/fogunk Titeket!

Meg egyszer koszonjuk es minden jot Nektek!

Sari es Peti

#126
Dasa & Tomi
2017.10.26

Kedves Ciml János, Detti Örsi, Zsolt és mindenki aki segítette a nagy napunkat! Május 12-e örökre bevésődött az emlékezetünkbe, s reméljük mi is emlékezetesek maradtunk számotokra! Nagyon jót buliztunk nálatok! Köszönjük a sok segítséget és a profi csapatot, a kifogástalan ételeket, a mindig figyelmes felszolgálókat, s a fantasztikus hangulatot amit Zsolt mindig biztosított a nasznép számára! Ha arra járunk biztos benézünk hozzátok!
Sok olyan jó hangulatú végigtáncolós esküvőt kívánunk nektek, mint amilyen a mienk volt!
Üdv, Tomi&Dasa

#125
Zsuzsa és Tamás
2017.10.26

Kedves DRH csapat! Nagyon köszönjük nektek a szombati napot, minden úgy történt ahogy szerettük volna! :) Fantasztikus társaság vagytok, tuti időnként beköszönünk majd hozzátok :) Külön köszönet Jánosnak, Zsoltnak és Eszternek a sok-sok ötletért, tanácsért, segítségért!
Köszönjük szépen!
Kereskényi és Kereskényiné

#124
Rita és Bálint
2017.10.26

Kedves János, Detti és Dunaharaszti Rendezvény Ház Csapata!
Köszönjük Nektek, hogy a májusi esküvőnk megszervezésébe n és lebonyolításába n profi módon részt vettetek! Minden úgy volt,ahogyan Mi szerettük volna! Maximális kiszolgálást és odafigyelést kaptunk május 19-én pénteken. Külön köszönjük Csabának , Dettinek, Dórának és a felszolgálóknak , akik a szertartás és az este folyamán velünk voltak és azon fáradoztak, hogy minden tökéletes legyen! Az ételek és sütemények nagyon nagyon finomak voltak! Csakis ajánlani tudjuk a Rendezvény Házat minden házasodni vágyónak!

Rita&Bálint

#123
Bianka és Zsolt
2017.10.26

Kedves Detti és János!
Köszönjük nektek és az egész Rendezvényház csapatának, hogy május 26-án a mi nagy napunk is tökéletes lehetett! :)
Velünk együtt a vendégeink is végig nagyon jól érezték magukat! Mindig boldogsággal gondolunk majd vissza erre a napra!
Bianka és Zsolt

#122
Nóri és Balázs
2017.10.26

Azért választottuk a Rendezvényházat , mert álomesküvőt szerettünk volna. A végeredmény viszont még a legszebb álmainkat is felülmúlta. A szervezés végig zökkenő- és stresszmentes volt. A személyzet minden tagja kedves, mosolygós, segítőkész és a végletekig profi. Minden kérdésünkre volt megnyugtató válasz, a kételyeinkre minden alkalommal kreativitás és biztatás volt a reakció. Az ételek és a kiszolgálás minősége kiváló. A dekor fenomenális. Nem hittük, hogy idegeskedés, mindenfajta probléma és kellemetlen meglepetés nélkül végig lehet csinálni a nagy napot, ráadásul úgy, hogy tényleg az valósul meg, amit mi szeretnénk. Tévedtünk. :) Le a kalappal a teljes Rendezvényház csapat előtt, csak így tovább! :)

#121
Brigi és Balázs
2017.10.26

Kedves Drh csapat! Köszönjük hogy csodálatossá tettétek a Nagy Napunkat!? Nem győztünk gyönyőrködni a csodálatos dekorációban, köszönjük Kata!? Eszter szuper koreográfiát tanított be nekünk!? Köszönjük Zsoltnak hogy hihetetlen profizmussal vezényelte le az estét és a sok-sok kis apró figyelmességet amit tőle kaptunk.? Köszönjük Jánosnak és Dettinek a remek ötleteket és hogy szinte semmi szervezést nem igényelt az esküvő mert ők mindent meg tudtak oldani és szervezni. Ilyen nyugodt szervezést nem hallottunk senkitől.? Minden vendég szerint Álom Esküvő volt, de ami a legfontosabb hogy szerintünk is!

#120
Both Tóthi Katalin és Both Feri
2017.09.27

Kedves János, Detti és a DRH csapat tagjai!
Szeretném megköszönni Dettinek és Jánosnak a maximális támogatást és segítséget az esküvői előkészületekke l maximálisan megbíztam bennük minden ötletünket és kérésünket valóra váltották, így teljes nyugalommal és bizalommal mentem a nagy napra. Külön köszönet Zsoltnak a nagyszerű munkájáért fantasztikus és nevetésben gazdag estét biztosított nekünk. Köszönöm még a Dimenzió zenekarnak a fergeteges zenei aláfestést a célt elértük mert mindenki táncolt.
Köszönöm Jobbágy Esztinek, hogy ki bírta velünk ezt a pár hónapot amit a csajokkal produkáltunk,és köszönöm mind a két fantasztikus táncot amit belénk nevelt, hogy még nagyobb élményt nyújtsunk.
Találkozunk nálatok örömanyaként!
Sziasztok

#119
Gyöngyi és Andris
2017.07.29

Kedves János, Detti és a DRH Csapata!

Amikor telefonon felkerestünk Titeket, és meghallottuk János nyugalmat sugárzó hangját, akkor tudtuk, hogy jól választás lesz a Dunaharaszti Rendezvényház.
Aztán jött a találkozás, körbevezettél minket a házban, beszélgettünk, sztorizgattál, és az első megérzéseinket csak még jobban megerősítetted.

Köszönjük Neked, János és persze Dettinek is a megbeszéléseken , az esküvőt megelőző időszakban és az esküvőn nyújtott segítséget, kedvességet.
Csapatotokkal felejthetetlenn é tettétek életünk eddigi legszebb, legfontosabb napját. Felülmúlta az elképzeléseinke t, egyszerűen minden tökéletes volt.
A felszolgáló csapat és a teremfőnök nagyon figyelmes, precíz volt.
Milán, az ételek isteniek voltak és minden ideális hőmérsékleten volt felszolgálva.
A sütemények és a pogácsák is nagyon finomak voltak.
Zsolt elképesztően profi. A játékai, a mondókái/rigmus ai, a figyelmessége, az alázata az iránt, amit csinál, a kisugárzása….Le a kalappal előtte. A tánctudásán pedig csak ámultunk. :)
Kata, nagyon hálásak vagyunk, hogy beszerezted számunkra a tökéletes árnyalatú anyagot. Köszönjük az együttműködésed et, a polgári ceremónia díszítése is gyönyörű volt. :)
Zsuzsi szép, szolid sminket készített, finoman dolgozott. Maximálisan elégedettek voltunk Vele.
Ilyen meghitt, kellemes beszédet, mint amit Horváth Gézáné Klárika anyakönyvvezető mondott, még soha egyetlen esküvőn sem hallottunk. Egyetlen kritikus pont volt: a gyertyagyújtás. .. :) (az utolsó megbeszélésen János jelezte, hogy szeles a park, a gyertyagyújtás nem szokott sikerülni, de azért próbáljuk meg..) Sikerült, sőt még égett is egy darabig!!! Azzal, hogy a gyertya égve maradt, valahogy annyira megvolt az egész ceremóniának a varázsa.

A vendégek ódákat zengtek az egész napról, mindenről. Nem is lehet egy-egy dolgot külön kiemelni, mert tényleg minden fantasztikus volt.
Nagyon jól éreztük magunkat nálatok, minden percét élveztük az esküvőnek.
Már várjuk, hogy Daniék esküvőjén vendégként visszatérjünk Hozzátok!

Köszönünk mindent!
Gyöngyi és Andris

#118
Fehérék
2017.07.14

Drága DHR csapat!  

Pontosan egy hete mondtuk ki Nálatok a boldogitó igent... a kishidnál... igen a kishidnál, hiába próbálkoztál nálunk a pavilonnal, szerelembe estünk.... Mi és a kishid...  
Csodálatos volt minden pillanata, a szuper szervezésetek, a közös munka, a csapatotok.  ... annyira boldogok vagyunk, hogy megismerhettünk benneteket!
Valóban életünk legszebb napja volt!
Az, hogy nekem az esküvőm napján reggel még Lóóófaszkákért rohangáltál ( biztositó tű ) felbecsülhetetl en  
Az, hogy ezt még el is irtam az üzenetben, még felbecsülhetetl enebb...  Az, hogy nem JÓFASZKÁKAT hoztál, pedig fokozhatatlanul felbecsülhetetl en  
Szóval, mindent köszönünk Nektek, még látjuk egymást  
Soksok puszit küldd a Fehér család:

Krisztián és kisfelesége Brigi


Ui:. Az erő legyen veletek! 

© IntroWeb | 2018 - Weboldal készítés, SEO