2330 Dunaharaszti, Szondi utca 77.

Vendégkönyv

+ Új hozzászólás
Név:
 
E-mail:
 
Üzenet:
 
#131
Rami Pisti és Lili
2017.12.04

Kedves Detti és János!

Köszönünk Nektek mindent! Csodás nap volt, felejthetetlen minden pillanata! Profi csapat, profi munka, maximális odafigyelés és hozzáállás. Semmire nem volt gondunk aznap, minden úgy történt, ahogy szerettük volna!
Nagyon köszönjük!

#130
Adri és Dani
2017.11.15

Kedves Detti és János! :)

Szeretnénk mindent megköszönni, amivel hozzájárultatok ahhoz, hogy felejthetetlen legyen a mi nagy napunk.
Mi már határozottan úgy érkeztünk hozzátok, hogy a Dunaharaszti Rendezvényházba n szeretnénk tartani az esküvőnket. A helyszín szépsége magával ragadott minket. Akkor még nem tudtuk, ami nagyon hamar kiderült, hogy nem "csak" egy helyszínt kapunk, hanem egy profi csapatot is. :)
Teljesen tudatlanul érkeztünk hozzátok, az esküvő szervezésével kapcsolatban, de mindenben segítséget kaptunk. Rengeteg terhet vettetek le a vállunkról. A Ti tapasztalatotok segített abban, hogy minden tökéletes legyen.
Fantasztikus csapattal dolgoztok együtt! Mihalik Zsolt vőfély lenyűgözött minket és a vendégeket. Ahogy a helyzet megkívánta meghatóan beszélt vagy épp viccelődött. nem volt se túl sok, se túl kevés. A buliban pedig tánctudásával kápráztatott el minket. A Dimenzio Zenekar rendületlenül állta a sarat. Nem sok időt hagytunk nekik a pihenésre. nekik köszönhető, hogy az egész estét végigtáncoltuk. Az ételek rendkívül finomak voltak és nagyon kedves, figyelmes volt a kiszolgálás. Köszönjük Katának meseszép díszítést, Eszternek a fantasztikus táncoktatást.
Egész nap tudnánk dicsérni, amit letettetek az asztalra, hogy a mi nagy napunk ilyen felejthetetlenn é váljon!

Üdv: Adri és Dani

#129
Adri & Ádám
2017.11.15

Kedves Dunaharaszti Rendezvényház! Kedves János és Detti!

Másfél hónapja volt az esküvőnk nálatok, ami az életünk legszebb napja volt.
Köszönjük nektek a támogatást és a segítséget, és azt, hogy megvalósíthattu k az összes elképzelésünket , Ti mindenben partnerek voltatok!
Ha ma állnánk neki szervezni az esküvőnket, újból Titeket választanánk! :) Mindenkinek bátran ajánlunk Titeket!
Köszönjük, hogy ezt a csodát nálatok élhettük át: Adri&Ádám

#128
Nóri és Balu
2017.10.26

Kedves Detti, János és az egész Rendezvényház-csapat!

Amióta csak nekiláttunk az esküvőnk megszervezésnek , mindig azt reméltük, hogy olyan lesz a nagy napunk, amilyet megálmodtunk.
Nem lett igazunk.
Az esküvőnk sokkal szebb, meghittebb, jól szervezettebb, cukibb, szerelmesebb, boldogabb lett, mint az valaha is remélni mertük. :) A legvadabb álmainkban sem szerepelt az, hogy az esküvő első pillanatától az utolsóig minden tökéletes lesz. Minden (!) vendégünk elismeréssel beszél azóta is arról a napról, és nem győzik sorolni nekünk, hogy mik tetszettek nekik a legjobban. Kritikát egyáltalán nem kaptunk azóta sem. Mi igyekeztünk másnap összeszedni, hogy mik azok, amik a legjobban tetszettek, és mik azok, amiken talán változtathattun k volna. Ez utóbbihoz azóta sem jutott eszünkbe semmi, úgy érezzük, ez az esküvő a lehető legtökéletesebb en sikerült. :)

A kapott és a saját visszajelzéseke t szeretnénk megosztani veletek, hogy ezzel is segítsünk benneteket a további munkában, hogy továbbra is ilyen remek és kifogástalan esküvőket szervezhessetek . :)

Zsuzsi:
a menyasszonyi smink még másnap is kitartott, pedig Nóri szorgalmasan sírt... egyszóval nagyon elégedettek voltunk Zsuzsi munkájával, visszük a hírét. :)
Ági:
bár a képek még készülőben vannak, ettől függetlenül is nagyon elégedettek voltunk Ági munkájával, csodás vele dolgozni, a mosolygós személyisége szerintünk sokat hozzátesz a nap hangulatához. :)
ColorBand:
a zenekar hihetetlenül profi volt! Érződött, hogy nagyon figyelnek a közönség minden rezdülésére, épp ezért óriási hangulatot varázsoltak. Sokat elmond szerintem, hogy a barátaim úgy éjjel 1 óra felé a zenekar nevét kezdték el skandálni. :) Nélkülük tuti nem lett volna ilyen király a lagzi, örök hálánk nekik, és reméljük, még tudunk majd velük bulizni még. :)
Ceremóniamester:
Gergő is profi volt, a munkájával nagyon sokat hozzátett ahhoz, hogy minden remek legyen. Reméljük, ti is elégedettek voltatok vele. :) Ha bárki ceremóniamester t keres, mi tűzbe tesszük érte a kezünket.
Személyzet:
A násznépből többen kiemelték, hogy mennyire profi, kedves, segítőkész volt mindenki. A felszolgálók gyorsak és mindig pontosak voltak. Az italok és ételek mindig készen álltak, feltöltve, a vendégeknek külön öröm volt, hogy sosem kellett sorban állva várni, hogy hozzájussanak az italokhoz. Még az elcsomagolásban is segítettek. Szóval óriási hála és köszönet nekik is! :)
Ételek:
A tyúkhúsleves több vendég szerint az egyik legjobb volt, amit életükben ettek.
A húsok közül a Milán kedvence másoknak is a kedvence lett, és a többi hússal is nagyon elégedett volt mindenki, és külön kiemelték, hogy milyen jó, hogy nem a más rendezvényeken is megszokott menüsor várta őket.
Ami viszont az abszolút kedvence volt mindenkinek, az a gyümölcssaláta. :)
Kata:
A dekor maga volt a gyönyörűség. Kata jól megértette az összes kívánságunkat, és remekül megvalósított mindent. Még sokkal szebben is, mint mi előzetesen elképzeltük. :) Sok vendég emelte ki, hogy a dekor mennyire illik hozzánk, mennyire elegáns, mégis visszafogott.
A virágok hihetetlenek voltak. Ma, csütörtökön, még mindig van olyan oázis, ami még mindig szépséges. A menyasszonyi csokron Nóri elsírta magát. :)
És ami még eszünkbe jut, és eddig kimaradt:
A lányok közül többen megjegyezték, hogy mennyire sokat dobott a szemükben az, hogy a mosdók végig szép tiszták voltak.
A sofőrszolgálatt al is minden rendben volt, mindenki rendben hazajutott.
A Camino Panzióval is meg voltak elégedve a vendégeink.

Detti, János!
Még egyszer szívből köszönjük az odafigyelést, a törődést, a megnyugtatásoka t, a rugalmasságot és a profizmusotokat ! Azt, hogy az egész nap folyamán nyugodtak tudtunk maradni és maximálisan ki tudtuk élvezni az egészet, azt nektek köszönhetjük! :)

Csak egyet tudunk kívánni nektek: csak így tovább! :)
Reméljük,ügyesen adjuk majd tovább a híreteket, és még sokszor találkozunk! :) Ahogy már mondtuk, a 2067-ben esedékes aranylakodalmun kat mindenképpen itt tartjuk majd :)

Még egyszer nagyon-nagyon köszönünk mindent

Nóri és Balu

#127
Sári és Peti
2017.10.26

Kedves Detti es Janos!

Szeretnenk megkoszonni, hogy ilyen felejthetetlen eskuvot hoztatok ossze nekunk, jobban nem is sikerulhetett volna. Mindenennel tokeletesen meg voltunk elegedve es csak ajanllani tudunk/fogunk Titeket!

Meg egyszer koszonjuk es minden jot Nektek!

Sari es Peti

#126
Dasa & Tomi
2017.10.26

Kedves Ciml János, Detti Örsi, Zsolt és mindenki aki segítette a nagy napunkat! Május 12-e örökre bevésődött az emlékezetünkbe, s reméljük mi is emlékezetesek maradtunk számotokra! Nagyon jót buliztunk nálatok! Köszönjük a sok segítséget és a profi csapatot, a kifogástalan ételeket, a mindig figyelmes felszolgálókat, s a fantasztikus hangulatot amit Zsolt mindig biztosított a nasznép számára! Ha arra járunk biztos benézünk hozzátok!
Sok olyan jó hangulatú végigtáncolós esküvőt kívánunk nektek, mint amilyen a mienk volt!
Üdv, Tomi&Dasa

#125
Zsuzsa és Tamás
2017.10.26

Kedves DRH csapat! Nagyon köszönjük nektek a szombati napot, minden úgy történt ahogy szerettük volna! :) Fantasztikus társaság vagytok, tuti időnként beköszönünk majd hozzátok :) Külön köszönet Jánosnak, Zsoltnak és Eszternek a sok-sok ötletért, tanácsért, segítségért!
Köszönjük szépen!
Kereskényi és Kereskényiné

#124
Rita és Bálint
2017.10.26

Kedves János, Detti és Dunaharaszti Rendezvény Ház Csapata!
Köszönjük Nektek, hogy a májusi esküvőnk megszervezésébe n és lebonyolításába n profi módon részt vettetek! Minden úgy volt,ahogyan Mi szerettük volna! Maximális kiszolgálást és odafigyelést kaptunk május 19-én pénteken. Külön köszönjük Csabának , Dettinek, Dórának és a felszolgálóknak , akik a szertartás és az este folyamán velünk voltak és azon fáradoztak, hogy minden tökéletes legyen! Az ételek és sütemények nagyon nagyon finomak voltak! Csakis ajánlani tudjuk a Rendezvény Házat minden házasodni vágyónak!

Rita&Bálint

#123
Bianka és Zsolt
2017.10.26

Kedves Detti és János!
Köszönjük nektek és az egész Rendezvényház csapatának, hogy május 26-án a mi nagy napunk is tökéletes lehetett! :)
Velünk együtt a vendégeink is végig nagyon jól érezték magukat! Mindig boldogsággal gondolunk majd vissza erre a napra!
Bianka és Zsolt

#122
Nóri és Balázs
2017.10.26

Azért választottuk a Rendezvényházat , mert álomesküvőt szerettünk volna. A végeredmény viszont még a legszebb álmainkat is felülmúlta. A szervezés végig zökkenő- és stresszmentes volt. A személyzet minden tagja kedves, mosolygós, segítőkész és a végletekig profi. Minden kérdésünkre volt megnyugtató válasz, a kételyeinkre minden alkalommal kreativitás és biztatás volt a reakció. Az ételek és a kiszolgálás minősége kiváló. A dekor fenomenális. Nem hittük, hogy idegeskedés, mindenfajta probléma és kellemetlen meglepetés nélkül végig lehet csinálni a nagy napot, ráadásul úgy, hogy tényleg az valósul meg, amit mi szeretnénk. Tévedtünk. :) Le a kalappal a teljes Rendezvényház csapat előtt, csak így tovább! :)

© IntroWeb | 2018 - Weboldal készítés, SEO