2330 Dunaharaszti, Szondi utca 77.

Vendégkönyv

+ Új hozzászólás
Név:
 
E-mail:
 
Üzenet:
 
#141
Dr. Szűcs-Veres Nikolett és Dr. Veres Ferenc
2018.08.31
Kedves DRH csapat! Elmondhatatlan büszkeséggel tölt el az a rengeteg dicséret, amit vendégeinktől kaptunk az esküvőnk napján és kapunk azóta is. A dekorunk szépsége a képzeletünket is felülmúlta, hála Katának! Nem hittük volna Ferivel, hogy a nagy napot élvezhetjük, és hogy mi is szórakozhatunk önfeledten! De ti, Jani és Detti, lehetővé tettétek azzal, hogy a szervezés nagy részét átvállaltátok tőlünk és, hogy minden csodásan szép, és a vacsora is nagyon finom volt! Az általatok ajánlott szolgáltatók is remekül teljesítettek számunkra, remek zenére táncolhattunk és igazán jó fotókat és videót kaptunk, amit sok év múltán is visszaidézik számunkra majd azt a hangulatot, amiben részünk lehetett! Köszönjük szépen még egyszer! Határozottan állítom, hogy szebb esküvőt el se tudtunk volna képzelni magunknak!
#140
Kata & Pista
2018.08.11
Napok óta próbáljuk megfogalmazni, mit is jelent nekünk a Dunaharaszti Rendezvényház. Nem egyszerű szavakba önteni a csodát, amit itt az esküvőkön, 2018.07.13-án átéltünk. Ami már első pillanatban látható a fotókról: varázslatos környezetben bújik meg ez a gyöngyszem. De a lényeg a nézelődő számára még láthatatlan: kivételes emberek ( János, Detti, Zsolt, Kitti,J Eszter, Kata, Krisztina, Dóri, Milán, M. Eszter, Sanyi és még sokan mások), profi, pontos és áldozatos munkája teszi ezt a helyet kiemelkedővé az esküvői helyszínek sorában. Elképesztő figyelemben, segítségben, kedvességben volt részünk végig a szerevezés, tánctanulás, egyeztetések és a NAGY NAPON (még hajnal negyed 6-kor is), minden pillanatot imádtunk! Tökéletes volt a lebonyolítás, a dekor, a vőfély, az ételek, az italok, a kiszolgálás, a zenekar (Dimenzió),a sütemények, a torta (Mónika tortái)…egyszóval MINDEN! Hálás szívvel köszönjük még egyszer (soha nem elég) az egész csapatnak, hogy feledhetetlenné, igazi életre szóló élménnyé varázsolták számunkra és vendégeink számára a házasságkötésünket és annak megünneplését! Ui : Ígérjük a fájl másolást pedig gyakorolni fogjuk :) Kata & Pisti
#139
Viki és Guszti
2018.07.31

Kedves DRH csapat! Nehéz megfogalmazni, amit érzünk. Nagyon köszönünk mindent, amit értünk tettetek életünk legszebb napján! Hála Nektek, felejthetetlen élményekkel gazdagodtunk!

#138
Piókerné Nyíri Éva
2018.07.19
Kedves János, Detti és a Rendezvényház csapata! "Mikor egyszer csak egy tündérmesébe csöppensz..." Idézet egyik vendégünktől, aki részt vett az esküvőnkön. Ő így élte meg ezt a napot és vele együtt mi is, és ezért hálásak vagyunk Nektek! Köszönjük Neked János, hogy profizmusoddal és mindenre kiterjedő tapasztalatoddal és határozottságoddal elkészítetted az egész nap vázát és egy percre sem hagytad magad kizökkenteni... Köszönjük Neked Detti, a sok kedvességet, lágyságot és bájt amit az esküvőnkbe tettél és ami a már a személyiségedből is árad... Köszönjük Neked Zsolt, hogy hála Neked egy percre sem ült le a hangulat, hogy a táncos lábad vitte a násznépet magával... És köszönjük, hogy egész este "Vigyáztál" ránk, még ha ezt akkor észre sem vettük... Köszönjük Neked Kata, hogy a dekorációddal megteremtetted azt a mesevilágot amibe csöppentünk mi és vendégeink is... Köszönjük Neked Csaba, hogy minden vendégünk maradéktalanul elégedett volt és ezért hatalmas köszönet a Csapat egész napos profi munkájának... Külön köszönet, hogy az egész napos munka fáradalmai ellenére is mosolygós arcoktól köszönhettünk el hajnalban... Köszönjük a BuliVanBand-nek a tökéletesen hozzánk illő zenéket, az egész este remek hangulatát. Ifjú párként a Highway to Hell-re bevonulni már eleve egy álom megvalósulása, de Emese hangjára...Azt hiszem felülmúlhatatlan... Köszönet a hely varázsáért, a kis Szerelem szigetért, amibe az első pillanatban beleszerettünk... A nap egyetlen szívfájdalma, hogy olyan gyorsan elrepült, néha jó lett volna megállítani az időt és kiélvezni a pillanatok minden varázsát... Ezért ha nem zavarunk időnként meglátogatnánk Titeket és a Mesevilágot, hogy újra átéljük egy picit... Köszönünk mindent! Éva&Tamás
#137
Sásdi Béla
2018.06.25

Ha röviden akarnék fogalmazni, akkor azt mondanám, hogy TÖKÉLETESEN PROFI!! De nem akarok?? A gyönyörű és az eskűvő intézményének tökéletesen megfelelő helyszínen túl, rugalmas, kedves, profi vezetés és személyzet dolgozik a jegyes pár legfontosabb napjáért. A legelső találkozásunk után azt kérdeztük rögtön egymástól, hogy MI A CSEL?? Gyönyörű, profi és nem csillagászati az ár! NEM VOLT CSEL!? Detti rugalmassága, kedvessége, mindenre kiterjedő figyelme, János profizmusa, Kata szépérzéke és Csaba azon képessége, hogy higgadtan, odaadóan, szinte észrevétlenül, de tökéletes szakértelemmel lenavigálta az éttermi csapatot, még varázslatosabbá tette a napunkat. Egyszerűen a legapróbb részletekre is odafigyelnek. Mindent alárendeltek annak, hogy tényleg tökéletes napunk legyen. Az volt!!Kedves Detti,János,Kata,Csaba és a csapat! Nagyon-nagyon köszö nünk mindent!!???
ÉVI&BÉLA

#136
Fruzsi és Geri
2018.06.12
Kedves Detti, János, Kata és a Dunaharaszti Rendezvényház személyzete! Már évek óta csodálkozva néztem a gyönyörű esküvői képeket a rendezvényház facebook oldalán...:) A rengeteg pozitív párok általi visszacsatolás megerősített minket abban, hogy Titeket fogunk választani a Nagy Napunk helyszínéül. A vőlegény a Rendezvényház megtekintése, valamint János és Detti profizmusát látva 100%- osan egyetértett az ötletemmel. Már az első beszélgetésen látszott, hogy egy nagy tapasztalattal bíró csapatról van szó, az esküvőkkel kapcsolatos ötleteiket megosztották velünk, így nekünk csak ki kellett választani az elképzeléseinknek legmegfelelőbbeket...:)Nem kellett gondolkoznunk a forgatókönyven, a játékokon, a programok időtartamán, az eszközök, dekorációs anyagok beszerzésén... stb., mert minden a rendelkezésünkre állt. Kata és Norbi hozzállását és segítőkészségét, kreativitását külön köszönjük, nagy türelemmel álltak hozzánk az utolsó pillanatos variálásoknál is.:) Detti és János, köszönjük, hogy minden apró részletre figyeltetek, maximálisan megszerveztetek mindent, nekünk az esküvőnk napján már csak élveznünk kellett a felejhetetlen pillanatokat! Az esküvőn és másnap is szinte efórikus állapotba kerültem, olyannyira tökéletesnek és csodálatosnak éreztem/éreztünk mindent.:):) Más menyasszonyoktól sokszor azt lehet hallani, hogy mennyire stresszesek, idegesek az esküvőjük napján, mi ebből semmit nem tapasztaltunk, minden a helyén volt és egy percig nem aggódtunk semmin.:) A vendégek közül még a legkritikusabb emberek is kiemelték, hogy mennyire jól szervezett esküvő volt, semmire nem kellett várni, és nagyon finom ételek voltak. Köszönöm Katának a gyönyörű díszítést, le voltak nyűgözve a vendégek és én is.:) A vőlegénnyel együtt úgy emlékszünk vissza és reméljük az elkövetkezendő 60 évben is úgy fogunk visszaemlékezni erre a napra, hogy szuper esküvőnk volt, nagyon jót ettünk és buliztunk a szeretteinkkel együtt! Köszönünk mindent! Puszi: Fruzsi és Geri
#135
Szabina & Joci
2018.04.20

Kedves János és csapata!

Köszönetünket szeretnénk kifejezni mindenért, amit értünk tettetek ezen a csodálatos napon. Ahogy az előttem szólók hozzászólásait olvasom, nem mi voltunk az egyetlenek, akik a Rendezvényházba érkezés után felhagytak a helyszín-kutatással :). Magával ragadó a gyönyörű kert, az épület kívül-belül ( a mosdót imádtam :) ). Bár a vőlegény még szkeptikus volt, számomra nem is volt kérdés, hogy ez lesz a tökéletes helyszín :)

Rengeteg terhet vettetek le a vállunkról az előkészületek során. Először alig hittük, de tényleg mindent meg lehetett beszélni azalatt a kis idő alatt, amennyit találkoztunk :)

Egyszerűen minden összejött, amit elterveztünk, még a nap is hétágra sütött:), amit meg nem terveztünk, az úgy volt jó, ahogy volt :)

A vendégeinktől csak pozitív visszajelzést kaptunk :) , pedig kíváncsiak voltunk az építő kritikára is (nem mintha mégegy esküvőt terveznénk :))

A Rendezvényház személyzetének munkáját 10-es skálán 10-esre értékelnénk :) Még reggel ötkor is fülig érő mosollyal ugráltak körbe minket és teljesítették minden kérésünket. Sőt vasárnap délelőtt is, amikor visszamentünk a rengeteg ételért, ami megmaradt, pedig nem kis étvágyú vendégsereggel érkeztünk :)

Csak egy dolgot sajnálunk, hogy az időt nem lehetett közben néha-néha megállítani :) Annyira gyorsan történt minden és ért véget ez az este.

Reméljük, lesz még alkalmunk élvezni a Rendezvényház vendégszeretetét, az biztos, hogy mi minden házasulandó barátunknak ajánlani fogjuk! :)

Minden szuper volt! :)

Szabina & Joci

#134
Reni & Gergő
2017.12.11

Kedves János, Detti és a DRH csapat összes tagja!

Ezúton szeretnénk megköszönni hogy a Nagy Napunkat felejthetetlenn é varázsoltátok.

Már az első találkozás alkalmával szerelmesek lettünk a rendezvényházba és annak gyönyörű kertjébe, így nem is volt kérdés, hogy hol tartsuk az esküvőnket. A találkozók alkalmával a hihetetlen profizmus, segítőkészség és a rengeteg jó ötlet már megnyugtatott minket, hogy itt jókezekben leszünk. Köszönjük Nektek, hogy segítettek megtalálni a legmegfelelőbb szolgáltatókat. Minden szolgáltatóval maximálisan elégedettek voltunk.

Köszönjük a remek hangulatot és a mulatós talpalávalót a Kozelka együttesnek, Katának a csodás dekorációt és a gyönyörű csokrokat, virágdíszeket. Minden olyan volt, mint amilyennek megálmodtuk. Köszönjük Áginak és Zsófinak, vagyis a Fotolla csapatának a csodás képeket, Katáéknak (VisualArt) a videót.

Szeretnénk külön megköszönni Józsa László vőfélyünknek a könnyfakasztóan szép búcsúztatókat, vicces játékokat és az egész este remek levezénylését.

Köszönjük a Páratlan Cukrászdának a finomabbnál finomabb tortákat, aprósüteményeke t és különösen a meseszép esküvői tortánkat. Köszönjük a rendezvényház séfjének is a finom vacsorát.

A sok-sok pozitív visszajelzés mind azt bizonyítja, hogy jól választottuk, amikor a Rendezvényház mellett döntöttünk. Mindennel maximálisan elégedettek voltunk, még egyszer köszönjük, hogy életünk legszebb napját itt tarthattuk és Ti ezt felejthetetlenn é tettétek!

Reni & Gergő
2017.05.20

#133
Fórizs Csilla & Fórizs István
2017.12.08

Kedves Detti, Kedves János!

Köszönetet szeretnénk mondani a Nagy Napunk körüli események profi leszervezésével kapcsolatban! Mindenkinek csak ajánlani tudom a Rendezvényház szolgáltatásait ! Nem volt olyan dolog, amit kértünk és ne teljesítették volna. Tökéletes volt a dekorációtól a szervezésen keresztül az ételekig minden! János: gondolkozunk, hogy 10 évente megrendeznénk Nálatok az évfordulókat! Kérlek foglald le nekünk a 2027.07.08.-át! :) Hatalmas élménnyel gazdagodva mondunk köszönetet!

Üdvözlettel:
Fórizs Család

#132
Niki és Sanyi
2017.12.05

Kedves Detti, János, Kata, Zsolt!
Nagyon köszönjük a sok segítséget amit kaptunk és a csodás napot. A vendégek jól érezték magukat, mindenki dicsérte a helyet, a dekort, az ételeket, a hangulatot. Mi és a családunk is mosolyogva/megh atottan fog emlékezni október 21-ére, hála Nektek!  
U.i.: Jánosnak igaza volt, tényleg nem esett a nagy napon, ami nagyjából csodaszámba ment azon a héten! 

© IntroWeb | 2018 - Weboldal készítés, SEO