2330 Dunaharaszti, Szondi utca 77.

Vendégkönyv

+ Új hozzászólás
Név:
 
E-mail:
 
Üzenet:
 
#137
Sásdi Béla
2018.06.25

Ha röviden akarnék fogalmazni, akkor azt mondanám, hogy TÖKÉLETESEN PROFI!! De nem akarok?? A gyönyörű és az eskűvő intézményének tökéletesen megfelelő helyszínen túl, rugalmas, kedves, profi vezetés és személyzet dolgozik a jegyes pár legfontosabb napjáért. A legelső találkozásunk után azt kérdeztük rögtön egymástól, hogy MI A CSEL?? Gyönyörű, profi és nem csillagászati az ár! NEM VOLT CSEL!? Detti rugalmassága, kedvessége, mindenre kiterjedő figyelme, János profizmusa, Kata szépérzéke és Csaba azon képessége, hogy higgadtan, odaadóan, szinte észrevétlenül, de tökéletes szakértelemmel lenavigálta az éttermi csapatot, még varázslatosabbá tette a napunkat. Egyszerűen a legapróbb részletekre is odafigyelnek. Mindent alárendeltek annak, hogy tényleg tökéletes napunk legyen. Az volt!!Kedves Detti,János,Kata,Csaba és a csapat! Nagyon-nagyon köszö nünk mindent!!???
ÉVI&BÉLA

#136
Fruzsi és Geri
2018.06.12
Kedves Detti, János, Kata és a Dunaharaszti Rendezvényház személyzete! Már évek óta csodálkozva néztem a gyönyörű esküvői képeket a rendezvényház facebook oldalán...:) A rengeteg pozitív párok általi visszacsatolás megerősített minket abban, hogy Titeket fogunk választani a Nagy Napunk helyszínéül. A vőlegény a Rendezvényház megtekintése, valamint János és Detti profizmusát látva 100%- osan egyetértett az ötletemmel. Már az első beszélgetésen látszott, hogy egy nagy tapasztalattal bíró csapatról van szó, az esküvőkkel kapcsolatos ötleteiket megosztották velünk, így nekünk csak ki kellett választani az elképzeléseinknek legmegfelelőbbeket...:)Nem kellett gondolkoznunk a forgatókönyven, a játékokon, a programok időtartamán, az eszközök, dekorációs anyagok beszerzésén... stb., mert minden a rendelkezésünkre állt. Kata és Norbi hozzállását és segítőkészségét, kreativitását külön köszönjük, nagy türelemmel álltak hozzánk az utolsó pillanatos variálásoknál is.:) Detti és János, köszönjük, hogy minden apró részletre figyeltetek, maximálisan megszerveztetek mindent, nekünk az esküvőnk napján már csak élveznünk kellett a felejhetetlen pillanatokat! Az esküvőn és másnap is szinte efórikus állapotba kerültem, olyannyira tökéletesnek és csodálatosnak éreztem/éreztünk mindent.:):) Más menyasszonyoktól sokszor azt lehet hallani, hogy mennyire stresszesek, idegesek az esküvőjük napján, mi ebből semmit nem tapasztaltunk, minden a helyén volt és egy percig nem aggódtunk semmin.:) A vendégek közül még a legkritikusabb emberek is kiemelték, hogy mennyire jól szervezett esküvő volt, semmire nem kellett várni, és nagyon finom ételek voltak. Köszönöm Katának a gyönyörű díszítést, le voltak nyűgözve a vendégek és én is.:) A vőlegénnyel együtt úgy emlékszünk vissza és reméljük az elkövetkezendő 60 évben is úgy fogunk visszaemlékezni erre a napra, hogy szuper esküvőnk volt, nagyon jót ettünk és buliztunk a szeretteinkkel együtt! Köszönünk mindent! Puszi: Fruzsi és Geri
#135
Szabina & Joci
2018.04.20

Kedves János és csapata!

Köszönetünket szeretnénk kifejezni mindenért, amit értünk tettetek ezen a csodálatos napon. Ahogy az előttem szólók hozzászólásait olvasom, nem mi voltunk az egyetlenek, akik a Rendezvényházba érkezés után felhagytak a helyszín-kutatással :). Magával ragadó a gyönyörű kert, az épület kívül-belül ( a mosdót imádtam :) ). Bár a vőlegény még szkeptikus volt, számomra nem is volt kérdés, hogy ez lesz a tökéletes helyszín :)

Rengeteg terhet vettetek le a vállunkról az előkészületek során. Először alig hittük, de tényleg mindent meg lehetett beszélni azalatt a kis idő alatt, amennyit találkoztunk :)

Egyszerűen minden összejött, amit elterveztünk, még a nap is hétágra sütött:), amit meg nem terveztünk, az úgy volt jó, ahogy volt :)

A vendégeinktől csak pozitív visszajelzést kaptunk :) , pedig kíváncsiak voltunk az építő kritikára is (nem mintha mégegy esküvőt terveznénk :))

A Rendezvényház személyzetének munkáját 10-es skálán 10-esre értékelnénk :) Még reggel ötkor is fülig érő mosollyal ugráltak körbe minket és teljesítették minden kérésünket. Sőt vasárnap délelőtt is, amikor visszamentünk a rengeteg ételért, ami megmaradt, pedig nem kis étvágyú vendégsereggel érkeztünk :)

Csak egy dolgot sajnálunk, hogy az időt nem lehetett közben néha-néha megállítani :) Annyira gyorsan történt minden és ért véget ez az este.

Reméljük, lesz még alkalmunk élvezni a Rendezvényház vendégszeretetét, az biztos, hogy mi minden házasulandó barátunknak ajánlani fogjuk! :)

Minden szuper volt! :)

Szabina & Joci

#134
Reni & Gergő
2017.12.11

Kedves János, Detti és a DRH csapat összes tagja!

Ezúton szeretnénk megköszönni hogy a Nagy Napunkat felejthetetlenn é varázsoltátok.

Már az első találkozás alkalmával szerelmesek lettünk a rendezvényházba és annak gyönyörű kertjébe, így nem is volt kérdés, hogy hol tartsuk az esküvőnket. A találkozók alkalmával a hihetetlen profizmus, segítőkészség és a rengeteg jó ötlet már megnyugtatott minket, hogy itt jókezekben leszünk. Köszönjük Nektek, hogy segítettek megtalálni a legmegfelelőbb szolgáltatókat. Minden szolgáltatóval maximálisan elégedettek voltunk.

Köszönjük a remek hangulatot és a mulatós talpalávalót a Kozelka együttesnek, Katának a csodás dekorációt és a gyönyörű csokrokat, virágdíszeket. Minden olyan volt, mint amilyennek megálmodtuk. Köszönjük Áginak és Zsófinak, vagyis a Fotolla csapatának a csodás képeket, Katáéknak (VisualArt) a videót.

Szeretnénk külön megköszönni Józsa László vőfélyünknek a könnyfakasztóan szép búcsúztatókat, vicces játékokat és az egész este remek levezénylését.

Köszönjük a Páratlan Cukrászdának a finomabbnál finomabb tortákat, aprósüteményeke t és különösen a meseszép esküvői tortánkat. Köszönjük a rendezvényház séfjének is a finom vacsorát.

A sok-sok pozitív visszajelzés mind azt bizonyítja, hogy jól választottuk, amikor a Rendezvényház mellett döntöttünk. Mindennel maximálisan elégedettek voltunk, még egyszer köszönjük, hogy életünk legszebb napját itt tarthattuk és Ti ezt felejthetetlenn é tettétek!

Reni & Gergő
2017.05.20

#133
Fórizs Csilla & Fórizs István
2017.12.08

Kedves Detti, Kedves János!

Köszönetet szeretnénk mondani a Nagy Napunk körüli események profi leszervezésével kapcsolatban! Mindenkinek csak ajánlani tudom a Rendezvényház szolgáltatásait ! Nem volt olyan dolog, amit kértünk és ne teljesítették volna. Tökéletes volt a dekorációtól a szervezésen keresztül az ételekig minden! János: gondolkozunk, hogy 10 évente megrendeznénk Nálatok az évfordulókat! Kérlek foglald le nekünk a 2027.07.08.-át! :) Hatalmas élménnyel gazdagodva mondunk köszönetet!

Üdvözlettel:
Fórizs Család

#132
Niki és Sanyi
2017.12.05

Kedves Detti, János, Kata, Zsolt!
Nagyon köszönjük a sok segítséget amit kaptunk és a csodás napot. A vendégek jól érezték magukat, mindenki dicsérte a helyet, a dekort, az ételeket, a hangulatot. Mi és a családunk is mosolyogva/megh atottan fog emlékezni október 21-ére, hála Nektek!  
U.i.: Jánosnak igaza volt, tényleg nem esett a nagy napon, ami nagyjából csodaszámba ment azon a héten! 

#131
Rami Pisti és Lili
2017.12.04

Kedves Detti és János!

Köszönünk Nektek mindent! Csodás nap volt, felejthetetlen minden pillanata! Profi csapat, profi munka, maximális odafigyelés és hozzáállás. Semmire nem volt gondunk aznap, minden úgy történt, ahogy szerettük volna!
Nagyon köszönjük!

#130
Adri és Dani
2017.11.15

Kedves Detti és János! :)

Szeretnénk mindent megköszönni, amivel hozzájárultatok ahhoz, hogy felejthetetlen legyen a mi nagy napunk.
Mi már határozottan úgy érkeztünk hozzátok, hogy a Dunaharaszti Rendezvényházba n szeretnénk tartani az esküvőnket. A helyszín szépsége magával ragadott minket. Akkor még nem tudtuk, ami nagyon hamar kiderült, hogy nem "csak" egy helyszínt kapunk, hanem egy profi csapatot is. :)
Teljesen tudatlanul érkeztünk hozzátok, az esküvő szervezésével kapcsolatban, de mindenben segítséget kaptunk. Rengeteg terhet vettetek le a vállunkról. A Ti tapasztalatotok segített abban, hogy minden tökéletes legyen.
Fantasztikus csapattal dolgoztok együtt! Mihalik Zsolt vőfély lenyűgözött minket és a vendégeket. Ahogy a helyzet megkívánta meghatóan beszélt vagy épp viccelődött. nem volt se túl sok, se túl kevés. A buliban pedig tánctudásával kápráztatott el minket. A Dimenzio Zenekar rendületlenül állta a sarat. Nem sok időt hagytunk nekik a pihenésre. nekik köszönhető, hogy az egész estét végigtáncoltuk. Az ételek rendkívül finomak voltak és nagyon kedves, figyelmes volt a kiszolgálás. Köszönjük Katának meseszép díszítést, Eszternek a fantasztikus táncoktatást.
Egész nap tudnánk dicsérni, amit letettetek az asztalra, hogy a mi nagy napunk ilyen felejthetetlenn é váljon!

Üdv: Adri és Dani

#129
Adri & Ádám
2017.11.15

Kedves Dunaharaszti Rendezvényház! Kedves János és Detti!

Másfél hónapja volt az esküvőnk nálatok, ami az életünk legszebb napja volt.
Köszönjük nektek a támogatást és a segítséget, és azt, hogy megvalósíthattu k az összes elképzelésünket , Ti mindenben partnerek voltatok!
Ha ma állnánk neki szervezni az esküvőnket, újból Titeket választanánk! :) Mindenkinek bátran ajánlunk Titeket!
Köszönjük, hogy ezt a csodát nálatok élhettük át: Adri&Ádám

#128
Nóri és Balu
2017.10.26

Kedves Detti, János és az egész Rendezvényház-csapat!

Amióta csak nekiláttunk az esküvőnk megszervezésnek , mindig azt reméltük, hogy olyan lesz a nagy napunk, amilyet megálmodtunk.
Nem lett igazunk.
Az esküvőnk sokkal szebb, meghittebb, jól szervezettebb, cukibb, szerelmesebb, boldogabb lett, mint az valaha is remélni mertük. :) A legvadabb álmainkban sem szerepelt az, hogy az esküvő első pillanatától az utolsóig minden tökéletes lesz. Minden (!) vendégünk elismeréssel beszél azóta is arról a napról, és nem győzik sorolni nekünk, hogy mik tetszettek nekik a legjobban. Kritikát egyáltalán nem kaptunk azóta sem. Mi igyekeztünk másnap összeszedni, hogy mik azok, amik a legjobban tetszettek, és mik azok, amiken talán változtathattun k volna. Ez utóbbihoz azóta sem jutott eszünkbe semmi, úgy érezzük, ez az esküvő a lehető legtökéletesebb en sikerült. :)

A kapott és a saját visszajelzéseke t szeretnénk megosztani veletek, hogy ezzel is segítsünk benneteket a további munkában, hogy továbbra is ilyen remek és kifogástalan esküvőket szervezhessetek . :)

Zsuzsi:
a menyasszonyi smink még másnap is kitartott, pedig Nóri szorgalmasan sírt... egyszóval nagyon elégedettek voltunk Zsuzsi munkájával, visszük a hírét. :)
Ági:
bár a képek még készülőben vannak, ettől függetlenül is nagyon elégedettek voltunk Ági munkájával, csodás vele dolgozni, a mosolygós személyisége szerintünk sokat hozzátesz a nap hangulatához. :)
ColorBand:
a zenekar hihetetlenül profi volt! Érződött, hogy nagyon figyelnek a közönség minden rezdülésére, épp ezért óriási hangulatot varázsoltak. Sokat elmond szerintem, hogy a barátaim úgy éjjel 1 óra felé a zenekar nevét kezdték el skandálni. :) Nélkülük tuti nem lett volna ilyen király a lagzi, örök hálánk nekik, és reméljük, még tudunk majd velük bulizni még. :)
Ceremóniamester:
Gergő is profi volt, a munkájával nagyon sokat hozzátett ahhoz, hogy minden remek legyen. Reméljük, ti is elégedettek voltatok vele. :) Ha bárki ceremóniamester t keres, mi tűzbe tesszük érte a kezünket.
Személyzet:
A násznépből többen kiemelték, hogy mennyire profi, kedves, segítőkész volt mindenki. A felszolgálók gyorsak és mindig pontosak voltak. Az italok és ételek mindig készen álltak, feltöltve, a vendégeknek külön öröm volt, hogy sosem kellett sorban állva várni, hogy hozzájussanak az italokhoz. Még az elcsomagolásban is segítettek. Szóval óriási hála és köszönet nekik is! :)
Ételek:
A tyúkhúsleves több vendég szerint az egyik legjobb volt, amit életükben ettek.
A húsok közül a Milán kedvence másoknak is a kedvence lett, és a többi hússal is nagyon elégedett volt mindenki, és külön kiemelték, hogy milyen jó, hogy nem a más rendezvényeken is megszokott menüsor várta őket.
Ami viszont az abszolút kedvence volt mindenkinek, az a gyümölcssaláta. :)
Kata:
A dekor maga volt a gyönyörűség. Kata jól megértette az összes kívánságunkat, és remekül megvalósított mindent. Még sokkal szebben is, mint mi előzetesen elképzeltük. :) Sok vendég emelte ki, hogy a dekor mennyire illik hozzánk, mennyire elegáns, mégis visszafogott.
A virágok hihetetlenek voltak. Ma, csütörtökön, még mindig van olyan oázis, ami még mindig szépséges. A menyasszonyi csokron Nóri elsírta magát. :)
És ami még eszünkbe jut, és eddig kimaradt:
A lányok közül többen megjegyezték, hogy mennyire sokat dobott a szemükben az, hogy a mosdók végig szép tiszták voltak.
A sofőrszolgálatt al is minden rendben volt, mindenki rendben hazajutott.
A Camino Panzióval is meg voltak elégedve a vendégeink.

Detti, János!
Még egyszer szívből köszönjük az odafigyelést, a törődést, a megnyugtatásoka t, a rugalmasságot és a profizmusotokat ! Azt, hogy az egész nap folyamán nyugodtak tudtunk maradni és maximálisan ki tudtuk élvezni az egészet, azt nektek köszönhetjük! :)

Csak egyet tudunk kívánni nektek: csak így tovább! :)
Reméljük,ügyesen adjuk majd tovább a híreteket, és még sokszor találkozunk! :) Ahogy már mondtuk, a 2067-ben esedékes aranylakodalmun kat mindenképpen itt tartjuk majd :)

Még egyszer nagyon-nagyon köszönünk mindent

Nóri és Balu

© IntroWeb | 2018 - Weboldal készítés, SEO