2330 Dunaharaszti, Szondi utca 77.

Vendégkönyv

+ Új hozzászólás
Név:
 
E-mail:
 
Üzenet:
 
#186
Dóra&Laci 2020.09.03.
2020.12.03
Szeptember 3.-án tartottuk itt az esküvőnket. Először, amikor láttuk a helyet, biztossá vált, hogy itt akarjuk tartani a lagzinkat. A helyszín mesébe illő, a kert rendezett és gyönyörű. A ház jó elrendezésű, nagy teremmel rendelkezik. Rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk a vendégek részéről, hogy nagyon finom volt az étel, a pincérek odafigyeltek mindenkire. Amint üres poharat láttak, rögtön kérdezték mit hozhatnak. 4 perc alatt kihozták mindenkinek a levest melegen. Az étel allergiásokra külön odafigyelnek. János, Domi, Kata és a többiek minden apró részletre odafigyeltek. Nekünk csak tényleg élvezni kellett a nagy napunkat. Szeretnénk megköszönni profi munkát és kiemelkedő szolgáltatást, és hogy minden az elképzelésünk szerint történt. Nyugodt szívvel tudjuk ajánlani a helyet.
#185
Borbála&Gábor 2020.07.24.
2020.12.03
Köszönjük az egész DRH csapatnak a remek munkát! Minden úgy volt ahogy szerettük volna! ❤
#184
Evelyn&Gábor 2020.08.08.
2020.12.03
Aki esküvőt tervez, másra ne is gondoljon! Tökéletes hely!❤️
#183
Szandi&Attila 2020.07.04.
2020.12.03
Köszönjük DRH, hogy Tökéletessé tettétek a Nagy napunkat! Örülünk, hogy Titeket választottunk! Tökéletes szervezés, tökéletes Vőfély (Mihalik Zsolt), dekoros (Bónis Kata) köszönjük Jánosnak a profi szervezést és Dominikának is, hogy bármikor számíthattunk rá. Csak ajánlani tudom a Rendezvényházat! Mindenkinek puszi Szandi&Attila!
#182
Zsani&Dani
2020.10.14
A Mi Nagy Napunk 2020.10.11- én volt Nálatok, a DHR- ban. :-) Hálásan köszönjük János és Domi, hogy maximalizmusotok mellett kedvesen, figyelmesen munkálkodtatok azon, hogy minden úgy legyen vasárnap, ahogy mi megálmodtuk. Csillagos 10-es a szervezésért Nektek! :-))) Katának az egyedi és gyönyörű dekorációért millió köszönet és csillagos 10-es! :-))) Külön köszönet és csillagos 10-es a Főpincérnek a figyelmességéért, profizmusáért, pörgéséért, kedvességé ért és természetesen a csapat többi tagjának is. Isteni volt a menü, gyors, precíz, figyelmes a kiszolgálás. Köszönjük Mindnyájatoknak, hogy felejthetetlenné varázsoltátok a Nagy Napunkat, szuper csapat vagytok! :-)))
#181
Németh Éva
2020.08.10
Tegnap előtt 2020.08.08-an részese voltunk Evi & Gábor házasságkötésének Önöknél a DRH ban . Nagyon jól éreztük magunkat. Külön köszönet a shefnek ill. a konyha összes dolgozójának az ételek nagyon nagyon finomak voltak, a kiszolgálás szuper a felszolgálók kedvesek gyorsak segítőkészek. A terem diszites és a terites gyönyörű volt . Köszönjük , hogy a fiatal pár legszebb napját még szebbé varázsolták . További jó munkát kívánunk az összes dolgozónak . Németh Éva
#180
Erika és Tomi (2020.07.11)
2020.07.27
Kedves Dunaharaszti Rendezvényház! Nagyon hálásak vagyunk, hogy ilyen csodás volt az esküvőnk! Nem kellett aggódnunk semmi miatt, mert tudtuk, hogy Ti mindent kézben tartotok. Nem hittük volna, hogy az esküvő előtti napon azon kell majd gondolkoznunk, hogy „most akkor tényleg nincs már semmi dolgunk?!” Az egész csapat nagyon profi, és kitűnően végzik a dolgukat, mindeközben kedvesek és figyelmesek a vendégekkel. Az egész szervezés fantasztikus volt, a dekoráció gyönyörű, az ételek isteni finomak, a hangulat pedig fergeteges. A felszolgálók minden vendég igényeit lesték, amint kiürült egy pohár, egyből érdeklődtek, mit hozhatnak. A helyszín kialakítása is tökéletes, látszik, hogy minden apróságra gondolnak és odafigyelnek. (vonat menetrendhez igazított szertartás, külön menyasszonyi WC, zuhanyzó a gyönyörű öltözőben, kedves ajándékok a vőfélytől, víz a menyasszonytánc közben megfáradt arának, és még sokáig lehetne sorolni) A vendégeink is nagyon elégedettek voltak mindennel. Már az aznapi visszajelzések is pozitívak voltak, mindenki szuperül érezte magát. De később is mondták, hogy mennyire jól szervezett minden, és milyen nagyszerű helyszínt választottunk. Ha előröl kezdhetnénk, semmit sem csinálnánk másként. Köszönjük szépen még egyszer, hogy ilyen fantasztikus élményekkel gazdagodhattunk! Örömmel gondolunk vissza arra a napra, amikor egy család lettünk. Erika és Tomi
#179
Nikolett & Petrosz 2020.06.20
2020.06.28
Szeretnénk köszönetet mondani a szervezőknek -János, Dominika, szolgáltatóknak- Mihalik Zsolt vőfély, Bónis Kata (dekor), Visualart-Kati,Józsi (video), Henart-Méder Heni (foto). Nagyon szépen köszönjük, hogy hozzájárultatok a mi csodás napunkhoz is,hogy segítettetek minket,ott voltatok velünk, mindenre és mindenkire figyeltetek. Nekünk semmire sem volt gondunk csak élvezni a mi napunkat. Nagyon jó csapat vagytok! Már az első alkalommal a helyszín magával ragadott minket. Azonnal tudtuk mind a ketten , màr szavak nélkül hogy itt szeretnénk emlékezetessé tenni az esküvőnket. Az első beszélgetés után pedig abban is biztosak voltunk, hogy itt leszünk a legjobb kezekben, hiszen egy rutinos csapat áll a helyszín mögött. DRH-nál nincs olyan hogy, akadály vagy probléma, a csapatnak mindenre van megoldása. Minden kedves házasulandó párnak nyugodt szívvel ajánljuk a Dunaharaszti Rendezvényházat. Ha esküvő akkor nem is kérdés, csak is a Dunaharaszti Rendezvényház.
#178
Szládekné Csáki Flóra
2019.12.13
Álmaink napja volt 2019.10.11.-e, és ebben hatalmas részetek volt. Már a legelső találkozásunkkor hatalmas profizmussal fogadtatok minket, mi akkor még csak tátottuk a szánkat. Nagyon köszönjük, hogy állandóan segítettetek, szó szerint ,,pesztráltatok" minket, erre volt szükségünk. A zenekart,vőfélyt, dekorost, videósokat és a sminkest is ti ajánlottátok és maximálisan megvoltunk elégedve mindenkivel. Zenekar: Foreverduo volt és nem bánjuk egy percig sem. Hatalmas bulit csináltak, még a 80+ korosztály is táncolt :) Vőfély: Zsolti, aki rögtön levett a lábunkról minket. A hangulatot vitte ő is egész este a hátán és minden barát/rokon a mai napig emlegeti. Pedig, nehéz dogla volt velünk pl. a játékok terén, de bármit kértünk az úgy volt, ami hirtelen megoldandó volt megoldotta mindig szó nélkül. Maximálisan Értünk volt és ezt éreztük is. Dekor: Kata csinálta a dekorunkat, neki se volt könnyű dolga velünk, hisz még egy alap színt se sikerült választanunk első körben..... Csodálotas, hangulatos és elegáns dekort készíett nekünk minden apró részletre kiterjedőleg. IMÁDTAM mindig segített, terelgetett a nagy napon is. Videósok: VisualArt, profik, csak ezt tudom mondani. Észrevehetetlenek voltak gyakorlatilag és mégis precizek, és figyelmesek. A személyiségük is nagyon közvetlen és a nagy napon ez nélkülözhetetlen. A Sminekmet Zsuzsi csinálta, és imádtam, tartós volt egész éjjel, hihetetlen bájos nő és imádom az ajándék rúzsomat :) Dominikának kifejezetten köszönjük, hogy velünk volt egész nap, és leste minden óhajunkat. NAgyon megnyugtató volt, a jelenléte és hogy tudtuk van valaki mögöttünk akihez fordulhatunk. Bár Zsolt is pont ilyen volt a vőfély szerepben :) Jánosnak is köszönjük a sok sok egyeztetést, megbeszélést és bíztatást. Egy ilyen csapatnak hála Mi nem izgultunk, nem stresszeltünk, csak élveztük az előkészületeket és a nagy napot. Mindenkinek őket ajánljuk! Flóra&Szabi
#177
Dóra és Gábor, 2019.09.14.
2019.11.06
Kedves Dunaharaszti Rendezvényház és kedves érdeklődő jegyespárok! Szeptember 14-én volt a mi Nagynapunk. Kicsit több, mint 1 évvel ezelőtt elkezdtük keresni a tökéletes helyszínt. Több helyen jártunk, általában nem is foglalkoztak velünk, volt hogy kinyitották a termet és beengedtek hátra, hogy nézzetek körül... semmi egyéb infót nem adtak, meg sem kérdeztek arról minket, mit is szeretnénk. Közben rátaláltunk a DHR-ra, először féltünk, hogy biztosan nagyon drága lesz, már a képekről ítélve is. Elsődlegesen kaptunk egy általános tájékoztató emailt, ami alapján azonnal kiderült, hogy itt valóban a házasulandó pár kívánságait lesik és teljes mértékben saját pénztárcához lehet alakítani mindent. A személyzet minden tagja nagyon kedves, türelmes és segítőkész. Mindig mindenről időben kaptuk meg a tájékoztatást, világosan, érthetően fogalmazva. Mivel hatalmas tapasztalatuk van már az esküvők lebonyolításában, így rengeteg olyan hasznos infót kaphattok, amire nem is gondolnátok magatoktól. Teljeskörű szolgáltatást tudnak biztosítani, mindenre van ajánlásuk... itt gondolok a dekorációra, vőfélyre, tortásra, süteményesre, tánc tanárra és még sorolhatnám. Mindegyikőjük személyével maximálisan meg voltunk elégedve, itt különös köszönetet szeretnénk adni Jánosnak, Dominikának, Katának, Zsoltnak, Gabinak és Mónikának. Remek ár-érték arányban dolgoznak, minden olyan volt, ahogy mi szerettük volna. Az esküvőnk minden egyes percét meg tudtuk élni, az előző napokban sem stresszeltünk, mert tudtuk minden a megbeszéltek szerint fog történni, úgy ahogyan mi szeretnénk. Ha egy olyan helyszínt kerestek, ahol Ti vagytok az elsők és meg akarjátok kímélni magatokat a szervezés izgalmaitól és a stressztől, akkor ne is keressetek tovább, mert a lehető legjobb helyen jártok! Köszönünk mindent ezúton is, egy egész életre szóló élményben volt részünk!!!
© IntroWeb | 2018 - Weboldal készítés, SEO