2330 Dunaharaszti, Szondi utca 77.

Vendégkönyv

+ Új hozzászólás
Név:
 
E-mail:
 
Üzenet:
 
#15
Brigi és Laci
2011.08.29

Kedves János és szuper csapata! Szeretnénk  megköszönni Mindnyájatoknak az egészen apró részletekig terjedő tökéletes szervezést, a fáradozást és azt a kíváló csapatmunkát, mely végigkísérte az esküvőnket és a lagzit. Családtagjaink, rokonaink és barátaink azóta áradoznak, hogy mennyire szép és csodálatos volt minden! Tökéletessé és álomszéppé tettétek az esküvőnket, felejthetetlen élményt szereztetek mindnyájunknak! Örök hála érte!!! Külön köszönet Mihalik Zsolt vőfélynek, aki felejthetetlen és egyedi humorával mosolyt varázsolt mindannyiunk arcára és nem utolsó sorban ügyelt arra, hogy minden a tervek szerint menjen és közben mindenki nagyon jól érezze magát! Köszönet Briginek a finom süteményekért és a csodálatosan szép tortákért! Köszönet Juditnak a gyönyörű dekorációért és a szép virágokért! Az ételek-italok rendkívül ízletesre sikerültek, öszönet érte a szakácsoknak! Köszönet Attilának és Andreának, akik minden fontos dologra figyeltek helyettünk is! A pincérek és az egész személyzet udvarisak és nagyon segítőkészek voltak, köszönjük nekik is a fáradozásukat! Köszönjük Zsoltnak a fotósnak ill. Józsinak és Kathynak a 14 órás kitartást a rendezvény alatt, reméljük a felvételek is jól sikerülnek majd! Utoljára, de nem utolsó sorban köszönjük Ciml Jánosnak, akinek a profizmusa nélkül az egész nem jöhetett volna létre! Még egyszer nagyon köszönjük Nektek életünk legszebb, legboldogabb napját! Bátran ajánlottuk eddig is és ezután is a DRH lelkes kis csapatát! Brigi és Laci.

#14
Ildi és Laci
2011.08.22

Nagyon köszönünk nektek mindent, tökéletes nap volt! Az ételek kitűnőek voltak, a Lilaköd által készített dekoráció álomszép, a kiszolgálás - egy vendégünk szavaival élve- Oscar díjas volt, a Kozelka tényleg kit ünő hangulatot csinált, és külön köszönet a teremfőnöknek is! János, most már értjük miért van tele minden hétvége a Rendezvényházban! Csak így tovább! Mindenkinek csak ajánlani tudunk Titeket!!! Ez volt életünk legszebb napja!  KÖSZÖNJÜK!!!!!

#13
Niki & Sanyi
2011.08.16

Nagyon örülünk, hogy Nálatok szervezhettük meg az esküvőnket, mert maximálisan meg voltunk elégedve az általatok nyújtott szolgáltatásokkal, külön kiemelendő János türelme, kedvessége és szakmai felkészültsége. Köszönetet szeretnénk még mondani Zolinak és Erikának, amiért egy csodaszép keringőt tanítottak meg nekünk! 2011. június 11. volt életünk legboldogabb napja, köszönjük:)!

#12
Bene Nikolett és Bene László
2011.08.16

Megálmodtunk egy esküvőt és az álmunk 2011. augusztus 13.-án valóra vált. Köszönettel tartozunk Ciml Jánosnak és a Dunaharaszti Rendezvényház összes dolgozójának az álmainkat is túlszárnyaló csodálatos napért. Ha azt mondjuk, hogy tökéletes volt akkor még semmit nem mondtunk. ÉLETÜNK LEGSZEBB NAPJA VOLT!!!! A vacsora fantasztikus volt, a kiszolgálás figyelmes, kifogástalan, a Dimenzió zenekarnál jobb nem is létezik, a dekoráció /Lila köd/ gyönyörű, elegáns, ízléses. Vőfélyünk Mihalik Zsolt humoros, figyelmes, kedves, csodálatos ember!!!! Vendégeink egytől-egyig azt mondták, hogy soha nem voltak még ilyen tökéletes esküvőn és lakodalomban. Köszönjük Nektek, hogy TÉNYLEG felejthetetlenné tettétek számunkra ezt a napot!!!! Szeretünk Benneteket!!! Niki és Laci

#11
Zita & Csabi 2011.08.06.
2011.08.15

Kedves János és CSAPATA!Egy álmunk vált valóra!!! Az egy éves közös munkánknak meg lett a  gyümölcse! Köszönjük Neked, hogy végig értünk voltál, mindent értünk tettél, bármikor zavarhattunk és bármikor türelemmel voltál felénk. Köszönjük Attilának és a szuper csipet-csapatának, hogy minden kívánságunkat lesték és minden igényünket kielégítették, legyen szó akár egy kötényről, vagy egy pár cipőről az asztal alatt! ;) Mindemellett a tánctudásukról is tanúbizonyságot tettek!!! :) Köszönjük Lacinak a vőfélyek királyának, akit azóta minden vendég emleget és dicsér - hiába "Nekem a 661 Nektek életetek legszebb ünnepe!" Örülünk, hogy rábíztuk. Nem utolsó sorban köszönjük Juditnak a dekorosok királynőjének, akivel fél szavakból megértettük egymást és maximálisan eltalálta elképzeléseinket a felejthetetlen virágcsokraival. Köszönet MINDENÉRT!Zita & Csabi

#10
Szilvi és Zoli 2011. 07.30
2011.08.01

Kedves János és kedves kis csapata!Ezúton is szeretnénk megköszönni Mindenkinek a fáradozását, és munkáját, amivel TÖKÉLETESSÉ varázsolta az esküvőnket. Minden szuper volt. A vendégsereg visszajelzése alapján ilyen egy "tökéletes lagzi". Külön köszönet: Mihalik Zsolt - a világ legjobb, legviccesebb vőfélyének, akinek humora utánozhatatlan. Attilának - teremfőnök Úrnak, akinek figyelmét nem kerüli el semmi, tányér nem marad üresen, pohár nem marad szárazon :-) továbbá a felszolgáló személyzetnek. És nem utolsó sorban köszönjük Jánosnak aki ezt az egészet profin megszervezte. Ja és tényleg van neki összeköttetése ott fent mert nálunk sem esett az eső. :-)

#9
Gabi és Józsi
2011.07.25

Kedves János, Attila, Andrea és a TÖBBIEK! 2011.07.23-án volt az esküvőnk. Nem találjuk a szavakat, melyekkel le tudnánk írni elégedettségünket és hálánkat Nektek. Minden csodálatos volt, kezdve Mihalik Zsolttal és a Kozelka Band nagyszerű talpalávalójával. De nem utolsó sorban millió köszönet a vendéglátó személyzetnek az Isteni étel és italért, valamint a tökéletes kiszolgálásért. János Neked pedig azért, hogy bíztál Bennünk, hogy ki fog sütni a nap a szertartásra.
U.i.: Minden leendő házasulandónak üzenjük: Jánosnak tényleg van odafent összeköttetése ; ) Mindent köszönünk!!! Gabi & Józsi

#8
Orsi és Zoli
2011.07.19

:)  2011.07.16-án volt az esküvőnk nálatok. Minden nagyon szuper volt, és ezt nem csak mi állítjuk a férjemmel :) , hanem az ÖSSZES VENDÉG is!! Szuper volt az étel,a felszolgálás,a zene (KOZELKA BAND) ÉS minden! Külön köszönet Jánosnak amiért tényleg figyelt mindenre és a Lányának, meg az összes pultosnak aki segített hajnalban hulla fáradtan munka után megtalálni az elkóborolt öcsémet. :) Ha bárki kérdezi én titeket foglak ajánlani. Köszönjük!

#7
Szandi és Robi
2011.06.25

2011.06.04-én tartottuk nálatok az esküvőnket! Remek nap volt, mind ketten megvoltunk elégedve a kiszolgálással, az ételekkel, és a dekorációval is! Mindenkinek tudjuk ajánlani!!!! Köszönjük ezt a szép napot, amit kaptunk!!!!!:)

#6
Ancsa és Balázs
2011.06.08

Sziasztok! Idén május 28-án volt az esküvőnk Nálatok! Elmondhatjuk, hogy valóban életünk legszebb napja volt május 28-a, ami nagyrészt egy kiváló csapatnak is köszönhető !A násznép kivétel nélkül csak elismeréssel beszélt nekünk a helyet, a szervezést és a kiszolgálást illetően, amely úgy ahogy volt tökéletes volt! Ezt a hajnali ötig tartó mulatság is bizonyította. Azt a fajta lelkiismeretes törődést, kedvességet, amit felénk nyújtottatok, azt hiszem nem is lehet igazán szavakkal kifejezni, ezt át kell élni! KÖSZÖNJÜK MINDENKINEK, aki munkájával hozzájárult ahhoz, hogy életünk egyik legfontosabb eseménye ilyen csodálatos volt! Ancsa és Balázs

© IntroWeb | 2018 - Weboldal készítés, SEO