2330 Dunaharaszti, Szondi utca 77.

Vendégkönyv

+ Új hozzászólás
Név:
 
E-mail:
 
Üzenet:
 
#169
Gréti és Kornél
2019.08.20
Kedves Domi es János, Mit is mondhatnánk? Köszönünk szépen mindent! Hihetetlen profizmussal zajlott le az esküvőnk! Semmi kétség ez a csapat erre született. Mindenki le volt nyűgözve MINDENTŐL! Mind a személyzet gondos odafigyelésétől kezdve a helyszín varázsáig, minden elképesztő volt. Köszönjük, köszönjük! Az első perctől kezdve éreztük, hogy megtaláltuk azt amire szükségünk van és ez be is igazolódott! Ígérjük az aranylakodalmunk is nálatok rendezzük! Köszönettel, Gréti és Kornél
#168
Gréti és Kornél
2019.08.20
Kedves Domi és János, Mit is mondhatnánk? ☺️ Köszönünk szépen mindent ☺️
#167
Szandi és Laci 3.
2019.08.20
Gratulálni szeretnénk a Rendezvényházhoz és ehhez a szuper csapathoz! Veletek álom volt ez a majdnem egy év, ami alatt együtt összehoztuk ezt a csodát, amiről mindenki olyan kedveseket és szépeket jelzett vissza nekünk! Fenomenálisan éreztük magunkat, csak azt sajnáljuk, hogy ezt az álomesküvőt csak egyszer élhettük át, pedig szívünk szerint repetáznánk minden évben (természetesen csakis Szandi-Laci felállásban)! :D Reméljük senkit nem hagytunk ki a levelünkben, és a vendégeink nem okoztak túl sok kellemetlenséget (Hallottuk/láttuk/tapasztaltuk, hogy egy-két ember túl jól érezte magát...)! KÖSZÖNJÜK!!!!!!
#166
Szandi és Laci 2.
2019.08.20
!Az nem kifejezés!!! Köszönjük Milánnak, ilyen jót esküvőn még soha nem ettünk, de megkockáztatom, hogy komolyabb éttermekben sem túl gyakran. Mondanom sem kell, hogy a hazahozott ételek közül semmi nem ment kárba, elfogyott minden! Köszönjük szépen a kontaktot a Mi drága Gabinkhoz, csodálatos táncot hozott össze nekünk úgy, hogy néha picit fáradtak voltunk estére, néha nyűgösek, néha melegünk volt, néha elröhögcséltük Lacival a próbákat munka helyett, néha bepánikoltunk, vagy éppen a kedves férjem elkomolytalankodta az egészet. Gabi mindvégig türelmesen, jókedvűen és pozitívan állt hozzánk, mindenben segített, nagyon megszerettük Őt! Kata előtt is le a kalappal, néha kicsit bizonytalan voltam a dekorban, egyebekben, de ő mindig a lehető legszuperebb megoldást találta ki Nekünk! Minden gyogyómban partner volt, és mindenből a legtöbbet hozta ki, ötletekkel és tanácsokkal látott el Minket. Ő teremtette meg nekünk azt a mesevilágot ezen az elképesztő helyen, amire vágytunk. Minidig végtelenül kedves, és segítőkész volt! Köszönet ezért Neki! ZSOLT. Azta! Imádták a vendégeink, gondoskodott olyan dolgokról is, amikre nem is számítottunk, rendkívül felkészült vőfély. Végig kedves volt Velünk, és figyelmes is, terelgetett Minket amerre kellett! A verseitől, szövegeitől mindenki röhögésben tört ki, nagyon nagyon nagyon dicsérték a vendégeink, és Mi is maximálisan elégedettek voltunk a munkájával. Nagyon sokat segített Nekünk, nála jobbat nem is kívánhattunk volna!!! Az anyakönyvvezető gyönyörű és megható ceremónia keretein belül adott össze minket, amin szinte mindenki elmorzsolt néhány könnycseppet (Az 50 éves agyontetovált mindig vicceskedő barátunktól kezdve egy másik kedves férfi barátunkig, aki így fogalmazott: "Lehet hogy ezt ciki bevallani, de neked elmondom: Én úgy sírtam mint egy kisgyerek!").
#165
Szandi és Laci 1.
2019.08.20
Kedves Detti és János! Szeretnénk megköszönni a PROFI munkát, amivel elősegítettétek, hogy az esküvőnk egy megvalósult álom legyen! Detti, neked külön szeretnénk megköszönni azt a gondoskodó figyelmet, amivel a puzzle minden darabkáját a helyére illesztetted úgy, hogy nekünk erre semminemű gondunk ne legyen, így csak sodródnunk kellett az árral, és élvezni ezt a csodálatos napot minden idegeskedés, és stressz nélkül. Azt hiszem, talán ez volt a legfontosabb komponens egész idő alatt, hiszen nyugodtan, higgadtan tudtuk végigvinni az egész napot, és nem külső szemlélőként rohantak el a szemünk láttára az események, hanem teljes mértékig résztvevői tudtunk lenni az egésznek, és meg tudtuk élni minden pillanatát! Nem tudjuk eléggé megköszönni neked!!! János Neked köszönjük szépen ezt a csodálatos párhuzamos univerzumot, amit létrehoztál Dunaharasztin. Elképesztő az egész helyszín, mondhatom, hogy feldíszítve még csodálatosabb volt, mint amiről bármikor is álmodhattunk (ezt Katának külön meg fogom köszönni egy e-mailben). Hálásak vagyunk, hogy olyan szenvedéllyel tudtál beszélni az esküvőszervezésről, hogy azonnal meggyőztél minket: a lehető legjobb helyen és kezekben vagyunk, EZ A MI HELYÜNK! Végig azt éreztük, hogy olyan odaadással és precizitással álltok mellettünk, mintha a saját esküvőtökre készülnétek. A személyzet is valami fenomenális! Szerintem viszonylag ritka, hogy a násznépnek feltűnjön, hogy a személyzet is mennyi munkát tesz bele egy ilyen eseménybe. Nálunk nagyon sokan jelezték, hogy rendkívül elégedettek voltak a felszolgálókkal/személyzettel (is), hiszen a legnagyobb odafigyeléssel, humorérzékkel, kellő mértékű lazasággal, és toleranciával álltak az egész eseményhez. Mi is ugyanezt tapasztaltuk, mindenki végtelenül bájos és segítőkész volt velünk, le a kalappal az egész személyzet előtt, ilyet még nem láttunk! Kérlek adjátok át nekik köszönetünket!!! A másik, amit mindenki kiemelt a vendégeink közül, hogy az ételek elsőosztályúak voltak!
#164
Adri & Peti
2019.08.11
Kedves János, Detti, Domi, Kata és Zsolti! Köszönjük szépen, hogy tökéletessé varázsoltátok a Nagy Napunkat! Köszönjük a hihetetlenül színvonalas szervezést, a fantasztikus dekorációt, a nagyszerű vőfélyünk, Zsolti munkáját, illetve a kiváló vacsorát! Mindennel száz százalékosan elégedettek voltunk és bátran ajánljuk a pároknak, hogy titeket válasszanak. Ezek után is sikeres éveket kívánunk nektek és megegyszer köszönjük a munkátokat! :)
#163
Ivett és Peti
2019.08.07
Kedves Detti, János és mindenki a Rendezvényházból ! :) Nagyon szépen köszönjük a tökéletes esküvőt, amiben rengeteg segítséget kaptunk tőletek. Előtte is sejtettük , de most már biztosan tudjuk, hogy a legeslegjobb helyszínt választottuk. A vendégeink teljesen odáig voltak mindenért :) Nagyon hálásak vagyunk nektek! Mindent köszönünk :) Üdv: Ivett&Peti
#162
Dr. Kánnai Zoltán, Kánnainé Ivony Anna
2019.07.29
Tisztelt Szervezők! Mint örömszülők, szerettünk volna tökéletes esküvőt, lakodalmat rendezni egyetlen leányunknak és ez a Rendezvényházban maradéktalanul teljesült. Vendégeink véleményéből idézek: "profi szervezés", "kiváló ételek", "udvarias, barátságos kiszolgálás", "csodálatos természeti környezet", "hangulatos, baki nélküli lebonyolítás". Természetesen mi magunk is így gondoljuk, de nagy öröm tölt el bennünket, hogy rokonságunkban és baráti köreinkben még hosszú ideig emlegetni fogják ezt a számunkra is nagyon fontos, kedves eseményt. Hálásak vagyunk minden munkatársuknak, köszönjük szépen! (2019. július 26.)
#161
Kata és Vince
2019.06.15
Kedves Detti és János! Köszönjük a profizmust és a kedves, barátságos légkört, amivel körülvettetek minket az első találkozás pillanatától fogva. A szervezés fázisában végig számíthattunk Rátok, minden emailre gyorsan és készségesen válaszoltatok. Saját elképzeléseinket szívesen fogadtátok, ha pedig kifogytunk belőle, rengeteg kreatív ötletetek volt a tarsolyotokban. Az általatok ajánlott szolgáltatókkal is maximálisan meg voltunk elégedve, az esküvőt összeszokott csapatként bonyolítottátok le, élveztük minden percét. A vendégek azóta is lelkendeznek róla, milyen finom volt a vacsora, milyen kedves, odafigyelő, készséges volt a kiszolgáló személyzet. Visszük a híreteket és reméljük, hogy vendégként visszalátogathatunk Hozzátok nemsokára!
#160
Francisco&Zsófia
2019.06.11
Kedves Detti és János! Szeretnénk megköszönni, hogy a Nagy Napunkat a szervezőkészségetekkel és kedvességetekkel még tökéletesebbé varázsoltátok. Hála ennek a fantasztikus helyszínnek az esküvőnk tényleg meseszerű volt, a lakodalom pedig az év eseménye (legalábbis a barátok, családok és a mi véleményünk szerint). :) Minden vendégünk áradozik a helyszínről és arról milyen fanatasztikusan érezték magukat. Az ételek nagyon finomak voltak, a felszolgálók előtt le a kalappal, nagyon figyelmesek és udvariasak voltak, Kata a dekoros is nagyon segítőkész volt mindig! Egy szó, mint száz, minden tökéletes volt!!! Megvalósult az álmunk!
© IntroWeb | 2018 - Weboldal készítés, SEO