2330 Dunaharaszti, Szondi utca 77.

Vendégkönyv

+ Új hozzászólás
Név:
 
E-mail:
 
Üzenet:
 
#195
Siklósiné Pályi Júlia
2021.07.17
Úgy gondolom, mint örömany a kedves vendégünk szépen összefoglalta kommentben, hogy is sikerült Veronika és Dávid esküvője . " Életem legjobb esküvőjén vettem részt tegnap Dunaharasztiban. Mesés környezetbem egy "mézeskalács" házikó, értsd. étteremben, fantasztikus vőféllyel, aki nem hagyta "békén" a társaságot, ugyanakkor nem volt sok. Vicces volt, táncolt, énekelt, megmozgatta a vendégsereget egy pazarul berendezett étteremben. Finom elegancia jellemzte a környezetet. Volt ellőtér és kinti fedett "talponálló". A házigazdákról nem is beszélve. Köszönöm a meghivást, egy élmény volt!! " Zsolt vőfélynek és Dominikának külön is köszönet a családtól.
#194
Kata & Gergő
2021.06.27
Kata & Gergő 2021.06.05. 2019-es eljegyzésünk után rögtön elkezdtük a megfelelő helyszínt megtalálni! Sok helyről kértünk árajánlatot, de amikor elmentünk megnézni a Rendezvényházat, azonnal beleszerettünk a helyszínbe. Amikor pedig Jánossal is elkezdtünk beszélgetni kb nem is volt kérdés, hogy ezt a helyszínt választjuk! A hangulata, a kialakítása, a szépsége, mintha csak magunknak álmodtuk volna meg! Gyönyörű volt a Nagy napunk! Jánosék nagyon kitettek magukért, mindenre odafigyeltek, mindent kézben tartottak, nekünk csak tényleg élvezni kellett azt a napot! Bármikor újra titeket választanánk! Köszönjük a munkátokat, csak ajánlani tudunk, reméljük még találkozunk egy szintén ott megtartott esküvőn ☺️
#193
Lilla és Dávid, 2021. 06. 12.
2021.06.15
Azt mondják, bakik nélküli, tökéletes esküvő nem létezik. Én úgy érzem, a miénk pedig az volt, köszönhetően a Dunaharaszti Rendezvényház teljes csapatának. Profizmus, precizitás, korrektség, maximális rugalmasság, kedvesség jellemzi őket. Minden egyes megbeszélésről jókedvűen távoztunk, egy kicsit úgy éreztük, mintha oda „haza” járnánk. Ezen a helyen tényleg minden a pár igényeire van szabva, bármit kértünk, azt teljesítették. Isteni ételeket kóstolhattunk meg náluk, az ételallergiásokra is külön odafigyelnek. Kata gyönyörű dekort készített nekünk, a felszolgálás kiváló volt, és a Jánosék által ajánlott ajánlott DJ- és ceremóniamesterünk, Norbi is kitűnő munkát végzett. Álmainkban sem gondoltuk volna, hogy ennyire csodálatos esküvőnk lesz. Még egyszer köszönünk mindent Jánosnak, Dominak, Katának, Norbinak és a teljes felszolgáló csapatnak. Ide bármikor visszatérnénk.
#192
Adri&Gábor
2021.06.08
06.04. napján tartottuk itt az esküvőnket. Köszönjük Dominikának és Jánosnak a profi szervezést és a sok segítséget, tökéletessé tették a napunkat. Minden apró részletre figyeltek és bármiben számíthattunk rájuk, nekünk a végén már szinte semmi dolgunk nem maradt, mindent kézben tartottak. Katának szeretnénk megköszönni a fantasztikus dekorációt, Zsoltnak (vőfély) az egész estés közreműködést, és a kiváló hangulatot. Köszönjük továbbá Gabinak a tánc betanítást, minden óránk nagyon jó hangulatban telt. A zenéről Endy gondoskodott, és bár nem volt könnyű dolga a nem túl aktív násznéppel, de így is sikerült mindenkit rávennie a hajnalig tartó táncolásra. A vendégeink visszajelzése alapján is csak pozitívumokat kaptunk a helyszínre, a szervezésre, a finom ételekre, a gyors és precíz felszolgálásra vonatkozóan. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk a Dunaharaszti Rendezvényházat.
#191
Kazatsay Mária
2021.05.27
Kedves János ! 2020-as év utolsó esküvőjeként fergetegeset bulizhattunk Orsolya és Steve novemberi esküvőjén. Mint lányos örömanya nagyon aggódtam, hogy milyen is lesz egy "CSAK" éjfélig tartó lagzi, hisz annak idején mikor elképzeltük a gyermekünk nagy napját nem erre készültünk. A hírtelen jött korlátozások miatt előrébb kellett hozni minden eseményt pár órával, amit a Dunaharaszti Rendezvényház elképesztő profizmussal meg is oldott. Aznap november 7.-én gyönyörű, szinte nyári napsütéses idő volt. A terem díszítése, a környezet csodálatos, a hangulat nagyszerű, a kiszolgálás elegáns és gyors, az ételek pedig nagyon-nagyon finomak voltak. A vendégek kitűnően érezték magukat, nagyon sok dicséretet kaptunk, mind az étellel, mind a helyszín szépségével kapcsolatban. Hatalmas buli volt, sok-sok tánccal és vidámsággal. Köszönjük Kedves János, valamint az egész csapatnak a tökéletes szervezést és lebonyolítást, a családias fogadtatást, a séfnek a finom fogásokat. Az esküvő és lagzi minden percét élveztük. Ez a szép, emlékezetes nap tökéletesebb nem is lehetett volna! Az ifjú párnak Hosszú, Boldog Házasságot kívánunk! A Rendezvényháznak pedig nagyon sok szép esküvő és családi esemény megszervezését, lebonyolítását kívánjuk a 2021-es évre. Üdvözlettel. Mária ( a menyasszony anyukája )
#190
Evy&Gabi
2020.12.03
Kedves János, Domi, és az egész csapat! Szeretnénk megköszönni ezt a csodálatos esküvőt, amit szerveztetek nekünk! Tényleg életünk legszebb napja volt, minden hibátlan volt, gyönyörű volt a dekoráció, tökéletes a szervezés. Külön köszönjük a szakácsoknak az isteni, minőségi ételeket, minden nagyon finom volt, a vendégek is imádták. Csupa olyan visszajelzéseket kapunk a vendégeinktől is, hogy tökéletes esküvő volt, és mi is imádtuk minden pillanatát! Még egyszer nagyon nagyon köszönjük ezt a csodát, amit létrehoztatok nekünk! ♥️ Üdvözlettel: Evy & Gabi
#189
Angelika&Gábor 2020.10.17.
2020.12.03
Kedves János és Domi! Szeretnénk megköszönni Nektek, hogy közel 1 évig segítettetek bennünket esküvőnk szervezésében. Végig mellettünk voltatok, ezúton is köszönjük hogy amikor az utolsó pillanatokban is variáltunk, akkor is támogattátok az elképzeléseinket. :) 2020 október 17. egy csodálatos nap volt a számunkra és a násznéptől is csak azt a visszajelzést kaptuk, hogy minden szuper volt, fantasztikus szervezés, igazi álomesküvő! Finom volt a vacsora, isteniek a sütik, gyönyörű és egyben lélegzetelállító volt a dekor. És akit MINDENKI imádott egész este alatt és az első szimpátia találkozó után tudtuk, hogy Ő lesz a mi vőfélyünk nem mást mint Zsolt. Nem tudjuk szavakkal leírni, hogy mennyire lenyűgözött minket (és mindenkit!) az egész este alatti profizmusa, jókedve, hozzáállása. Fantasztikus ember! Reméljük, hogy egyszer még ellátogathatunk hozzátok, mint esküvői vendégek. :) A mi esküvőnk nálatok életünk LEGNAGYOBB bulija volt! Mindent köszönünk még egyszer és a legjobbakat kívánjuk: Angelika&Gábor
#188
Viktória&Ádám 2020.10.09.
2020.12.03
Aki álmai esküvőjét szeretné, náluk rendezze meg.
#187
Szandi&Ricsi 2020.09.05.
2020.12.03
A legszebb hely, amit választhattunk! Nagyon köszönjük a szervezőknek, hogy tökéletessé varázsolták életünk egyik legfontosabb napját!
#186
Dóra&Laci 2020.09.03.
2020.12.03
Szeptember 3.-án tartottuk itt az esküvőnket. Először, amikor láttuk a helyet, biztossá vált, hogy itt akarjuk tartani a lagzinkat. A helyszín mesébe illő, a kert rendezett és gyönyörű. A ház jó elrendezésű, nagy teremmel rendelkezik. Rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk a vendégek részéről, hogy nagyon finom volt az étel, a pincérek odafigyeltek mindenkire. Amint üres poharat láttak, rögtön kérdezték mit hozhatnak. 4 perc alatt kihozták mindenkinek a levest melegen. Az étel allergiásokra külön odafigyelnek. János, Domi, Kata és a többiek minden apró részletre odafigyeltek. Nekünk csak tényleg élvezni kellett a nagy napunkat. Szeretnénk megköszönni profi munkát és kiemelkedő szolgáltatást, és hogy minden az elképzelésünk szerint történt. Nyugodt szívvel tudjuk ajánlani a helyet.
© IntroWeb | 2018 - Weboldal készítés, SEO