2330 Dunaharaszti, Szondi utca 77.

Vendégkönyv

+ Új hozzászólás
Név:
 
E-mail:
 
Üzenet:
 
#11
Zita & Csabi 2011.08.06.
2011.08.15

Kedves János és CSAPATA!Egy álmunk vált valóra!!! Az egy éves közös munkánknak meg lett a  gyümölcse! Köszönjük Neked, hogy végig értünk voltál, mindent értünk tettél, bármikor zavarhattunk és bármikor türelemmel voltál felénk. Köszönjük Attilának és a szuper csipet-csapatának, hogy minden kívánságunkat lesték és minden igényünket kielégítették, legyen szó akár egy kötényről, vagy egy pár cipőről az asztal alatt! ;) Mindemellett a tánctudásukról is tanúbizonyságot tettek!!! :) Köszönjük Lacinak a vőfélyek királyának, akit azóta minden vendég emleget és dicsér - hiába "Nekem a 661 Nektek életetek legszebb ünnepe!" Örülünk, hogy rábíztuk. Nem utolsó sorban köszönjük Juditnak a dekorosok királynőjének, akivel fél szavakból megértettük egymást és maximálisan eltalálta elképzeléseinket a felejthetetlen virágcsokraival. Köszönet MINDENÉRT!Zita & Csabi

#10
Szilvi és Zoli 2011. 07.30
2011.08.01

Kedves János és kedves kis csapata!Ezúton is szeretnénk megköszönni Mindenkinek a fáradozását, és munkáját, amivel TÖKÉLETESSÉ varázsolta az esküvőnket. Minden szuper volt. A vendégsereg visszajelzése alapján ilyen egy "tökéletes lagzi". Külön köszönet: Mihalik Zsolt - a világ legjobb, legviccesebb vőfélyének, akinek humora utánozhatatlan. Attilának - teremfőnök Úrnak, akinek figyelmét nem kerüli el semmi, tányér nem marad üresen, pohár nem marad szárazon :-) továbbá a felszolgáló személyzetnek. És nem utolsó sorban köszönjük Jánosnak aki ezt az egészet profin megszervezte. Ja és tényleg van neki összeköttetése ott fent mert nálunk sem esett az eső. :-)

#9
Gabi és Józsi
2011.07.25

Kedves János, Attila, Andrea és a TÖBBIEK! 2011.07.23-án volt az esküvőnk. Nem találjuk a szavakat, melyekkel le tudnánk írni elégedettségünket és hálánkat Nektek. Minden csodálatos volt, kezdve Mihalik Zsolttal és a Kozelka Band nagyszerű talpalávalójával. De nem utolsó sorban millió köszönet a vendéglátó személyzetnek az Isteni étel és italért, valamint a tökéletes kiszolgálásért. János Neked pedig azért, hogy bíztál Bennünk, hogy ki fog sütni a nap a szertartásra.
U.i.: Minden leendő házasulandónak üzenjük: Jánosnak tényleg van odafent összeköttetése ; ) Mindent köszönünk!!! Gabi & Józsi

#8
Orsi és Zoli
2011.07.19

:)  2011.07.16-án volt az esküvőnk nálatok. Minden nagyon szuper volt, és ezt nem csak mi állítjuk a férjemmel :) , hanem az ÖSSZES VENDÉG is!! Szuper volt az étel,a felszolgálás,a zene (KOZELKA BAND) ÉS minden! Külön köszönet Jánosnak amiért tényleg figyelt mindenre és a Lányának, meg az összes pultosnak aki segített hajnalban hulla fáradtan munka után megtalálni az elkóborolt öcsémet. :) Ha bárki kérdezi én titeket foglak ajánlani. Köszönjük!

#7
Szandi és Robi
2011.06.25

2011.06.04-én tartottuk nálatok az esküvőnket! Remek nap volt, mind ketten megvoltunk elégedve a kiszolgálással, az ételekkel, és a dekorációval is! Mindenkinek tudjuk ajánlani!!!! Köszönjük ezt a szép napot, amit kaptunk!!!!!:)

#6
Ancsa és Balázs
2011.06.08

Sziasztok! Idén május 28-án volt az esküvőnk Nálatok! Elmondhatjuk, hogy valóban életünk legszebb napja volt május 28-a, ami nagyrészt egy kiváló csapatnak is köszönhető !A násznép kivétel nélkül csak elismeréssel beszélt nekünk a helyet, a szervezést és a kiszolgálást illetően, amely úgy ahogy volt tökéletes volt! Ezt a hajnali ötig tartó mulatság is bizonyította. Azt a fajta lelkiismeretes törődést, kedvességet, amit felénk nyújtottatok, azt hiszem nem is lehet igazán szavakkal kifejezni, ezt át kell élni! KÖSZÖNJÜK MINDENKINEK, aki munkájával hozzájárult ahhoz, hogy életünk egyik legfontosabb eseménye ilyen csodálatos volt! Ancsa és Balázs

#5
Lőrincz-Antal Marianna és Lőrincz Zsolt
2011.05.23

Szeretnénk megköszönni Ciml Jánosnak és az ő lelkiismeretes csapatának, hogy a Mi Napunkat meseszéppé varázsolta!! Kivételes hozzáállásotokkal elértétek azt amit igértetek... Ez a nap valóban csak Rólunk szólt, értünk voltatok és vendégeinkért!! A visszajelzések boldogsággal töltöttek el ezért kiemelnék pár dolgot amiért külön köszönet: minden kisgyermekre ugyanúgy figyeltetek, mint a felnőttekre,  a fehér kesztyűben való felszolgálásért, a sok - sok őszinte mosolyért amit tőletek kaptunk, és hogy minden pillanatban ott voltatok ahol kellett... Csodaszép környezetben, egy álmot valósítottatok meg! Köszönjük Ciml Jánosnak a lebonyolítást, az ötleteket, és az odaadó lelkesedését, Mihalik Zsolt vőfélynek a kiváló hangulatot, a lányok táncoltatását, szórakoztatását, és hogy "begyüjtötted nekem a kulcsokat" :), Kozleka Band-nak a talpalávalót, és  az utolsó számot, amit soha nem felejtek el...., Bencs Attilának és munkatársainak a maximális kiszolgálást és felszolgálást, Lilaköd dekorációnak a varázsaltos díszitést és a pillangókat, Marcella Cukrászdának a tortánkat, a Főszakácsnak és kollégáinak a finom ételeket, és mindenkinek köszönet aki aznap értünk volt!!!!A lejobbakat kívánjuk!!! Ti vagytok az ETALON!!!

#4
Farkasné Kovács Enikő
2010.09.30

Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a szép helyet! Nekünk idén volt itt az esküvőnk, és mindenki nagyon jól érezte magát, mindennel meg voltak elégedve. Színvonalas, profi kiszolgálásban volt részünk, kedves és segítőkész emberek vettek minket körbe, és mindenki hozzájárult ahhoz, hogy széppé és emlékezetessé váljon életünk egyik legszebb napja, amit ezúton is még egyszer Mindenkinek nagyon szépen köszönjük!

#3
Emese és Péter
2010.09.28

 A mi esküvönk is ezen a gyönyörű helyen volt, minden nagyon jól sikerült, az ételek nagyon izletesek voltak, a kiszolgálás remek volt. Mindenkinek csak ajánlani tudom!Köszönjük, hogy életünk legszebb napját igazi álomesküvővé varázsoltátok. További munkátokhoz sok sikert kívánunk! Még nagyon sok elégedett megrendelést a jövőben!

#2
Örökös Beáta
2010.02.18

Milyen szép lett volna, ha a 8 éve, Dunaharasztin tartott esküvőnket ilyen színvonalas, igényes környezetben rendezhettük volna meg! No majd az aranylakodalmat ide szervezzük! Gratulálunk hozzá! 2010. febr.

© IntroWeb | 2018 - Weboldal készítés, SEO