2330 Dunaharaszti, Szondi utca 77.

Vendégkönyv

+ Új hozzászólás
Név:
 
E-mail:
 
Üzenet:
 
#29
Zsófi és Andris
2012.10.19

Kedves János és csapata!

Még csak beszélgettünk az esküvőről, amikor már a helyszíneket elkezdtük nézegetni a neten, valamint érdeklődtünk ismerőseink körében, hogy ők mit ajánlanak. Esküvőnknek egy tökéletes helyszínt álmodtunk meg, melyet sokáig nem találtunk.
A véletlen hozta, hogy amikor már kezdtük feladni a reményt a helyszín felkutatásával kapcsolatban, hivatalosak lettünk egy esküvőre, mely Nálatok zajlott. Nem volt kérdés attól a perctől kezdve, hogy a mi esküvőnk hol lesz megtartva. A házba és a környezetbe egyből beleszerettünk, nem érdekeltek sem a vélemények, sem a tapasztalatok, tudtuk, hogy mi ezt szeretnénk.
A szervezést illetően akkor nyugodtunk meg teljesen, amikor az első találkozó megtörtént, és bebizonyosodott, hogy egy olyan profi csapat segítségével, mint a Ház csapatával, semmi gond nem lesz a Nagy Napon.
Minden tökéletesen zajlott, a szervezést, a készülődést, a lebonyolítást egyaránt beleértve. Soha nem gondoltam volna, hogy van valahol egy olyan hely, ahol életünk legszebb napja valóban azzá válhat, minden gond, probléma, idegeskedés nélkül.
A vendégek véleményei csak pozitívak, mindenki fergetegesen érezte magát az első perctől kezdve az utolsóig. Mindenkinek nagyon tetszett és ízlett minden. Nagyon sokan mondták, hogy ezt a napot ők is sokáig fogják emlegetni, nem csak mi.

Úgy gondoljuk, hogy mindez nélkületek nem valósulhatott volna meg. Életünk legszebb napját valóban sikerült felejthetetlenné tennetek, és az ezt megelőző heteket is élményekkel töltöttétek meg. Legszívesebben visszapörgetnénk az időt, mert nagyon jól éreztük magunkat, és, mert hiányzik a Nagy Nap, az azt megelőző szervezés, készülődés, mely életünk egy szakaszát varázslatossá tette.
Köszönet a csodálatos dekorációért Juditnak, mely meghitté tette az egész napot.
Köszönet Attila teremfőnök Úrnak, hogy minden apró részletre figyelt, felügyelt, hogy tökéletes legyen minden.
Köszönet a felszolgálóknak, akik mindent megtettek, hogy frappánsan történjen minden.
Köszönet Józsa László vőfélynek, aki megtisztelt minket jelenlétével, aki megkoronázta és akinek soha nem felejtjük el ezt a napot.
Külön köszönet Jánosnak, aki rendkívüli figyelemmel, türelemmel és készséggel állt hozzánk. Minden csodálatos volt.  Kívánunk nagyon sok sikert munkátokhoz, a jövőben.
NAGYON KÖSZÖNÜNK MINDENT!!!
Bárki kérdezni, mi Titeket ajánlunk! 

#28
Mónika és Gábor
2012.09.04

Köszönjük János és kedves csapata!:))))

2012. augusztus 11-én volt az esküvőnk a DRH-ban. Csodálatos napon, csodálatos helyen, csodálatos időben! Nehéz szavakba önteni, milyen volt, azt át kell élni!

Ha valaki, akkor mi aztán sok-sok helyszínt bejártunk, időt és energiát nem kímélve, de egyik helyszínnél sem volt az a "wow" érzés. Ám amikor bekanyarodtunk a DRH kertjébe egy októberi délutánon, valami megmozdult bennünk. Nálunk alapvető feltétel volt, hogy legyen lehetőség kültéri szertartásra, legyen elég hely a körasztalos elrendezésre és ne a fal színe határozza meg a dekoráció színét, hanem mi! Egymásra néztünk és tudtuk, hogy megtaláltuk! János magabiztossága és jártassága azonnal levett a lábunkról, a finom narancslevet szürcsölgetve hallgattuk őt, és máris arról fantáziáltunk, milyen szép is lesz itt az esküvőnk. Az igényeink alapján minden szolgáltatóból (zenekar, vőfély, fotós, videós, dekoros) bátran tudott ajánlani többet is, akik profik és megbízhatóak, s nekünk csak választani kellett. Minden szolgáltató jól ismeri egymást, elég egy összenézés és mindenki tudja a maga dolgát. Szállás is megoldható a közelben, ahol kedvesen fogadnak és kényelmesen ki lehet pihenni a hajnalig tartó táncos mulatságot.

Mi végül mindenkit János ajánlataiból választottunk, és nem is bántuk meg! Maximálisan jól döntöttünk! A vőfélyünk, Mihalik Zsolt egy született vőfély! A Kozelka Band-del tökéletesen gondoskodtak a jó hangulatról, bolondozásról, így az igencsak táncoslábú vendégsereg hajnalig mulatott a lagzin. Csóka Zsolt fotósunk mind a jegyesfotózáson, mind pedig a nagy napon rettentő türelmesen és kedvesen foglalkozott velünk. Köszönet a Varsányi házaspárnak is, akik a videózáson túl a menyasszonyi ruhám igazításában is lelkesen és fáradhatatlanul közreműködtek. :) Köszönjük Juditnak a dekorációs munkáját, igazi lila-rózsaszín lett, ahogyan képzeltük!

A helyszín pedig? Nincs rá szó, milyen tökéletes volt!!! Bizsergető érzés volt a menyasszonyi autóval begurulni a kertbe a fotózás után, látva a gyönyörűen feldíszített kis szigetet és hidat, a polgári szertartás helyszínét. Bár aznap kolbászoltak arrafelé felhők, de János még azokat is jól elküldte, hogy ne zavarják a ceremóniát.:) Maga a szertartás is nagyon meghitt volt, ami ebben a környezetben - egyik vendégünk szerint - egyenesen ámulatba ejtő volt. Mint a filmekben...Gyönyörű és meghitt pillanatok születtek akkor ott a kertben, s feledhetetlen, hogy a közös házas életünk ott kezdődött el.
És amikor már mindenki azt hitte, hogy ennél nincs tovább, ezeket az élményeket nehéz lesz túlszárnyalni, akkor jött a vacsora Attila vezényletével...fejedelmi ételekkel és udvarias, gyors, profi kiszolgálással.

Az esküvő egy olyan fontos momentum az ember életében, amire jó érzés életünk végéig emlékezni. Egy csodálatos és felejthetetlen nap! Nos, ez nekünk itt a DRH-nál biztosan sikerült! Azóta már eltelt pár hét, de napokig csak a feledhetetlen pillanatokról és a élményekről tudtunk beszélni. ..
Minden vendégünk csakis felsőfokú jelzőkkel illette az esküvőnket, így elmondhatjuk, hogy megérte annyit foglalkozni a szervezéssel, amiben a Jánosék maximálisan partnerek voltak. Minden a leegyeztetett forgatókönyv szerint történt, semmire nem volt gondunk!
Csak egy baj volt: olyan hamar eltelt az a nap....:) Olyan szívesen átélnénk újra és újra! :)

Az esküvőnk után 3 héttel a jegyes oktatásról megismert másik kedves ifjú pár esküvőjére hívtak meg minket, s így volt alkalmunk vendég oldalról is megtapasztalni milyen a felszolgálás és a kiszolgálás. A pincérek fehér kesztyűkben pillanatok alatt az asztalokra varázsolták a tálakat a finomabbnál finomabb ételekkel és nem fukarkodtak újratölteni a tálakat, ha bármi is elfogyott róla. Az biztos, hogy éhes vendég nem ült semelyik asztalnál a vacsora után. Az ételek és az üdítők minőségiek! Minden nagyon kulturált és fantasztikus!

Ha még egyszer kéne választani, vagy bárkinek ajánlani esküvős helyszínt, akkor gondolkodás nélkül a DRH-t választanánk és javasolnánk. (Lehet, hogy elfogultak vagyunk?:))

Köszönjük még egyszer!
Mónika és Gábor

#27
Szilvi és Zsolt
2012.08.29

Kedves János és csapata!

Egy amúgy is varázslatos napot sikerült tökéletessé tennetek számunkra. Az első alkalommal, amikor megláttuk a helyszínt, még a tél nyomai voltak mindenütt, de tudtuk, ha megjön a nyár és minden zöldell, ez lesz a tökéletes választás. És tényleg így lett. Amikor megérkeztünk a templomi szertartás után a Dunaharaszti Rendezvényházhoz, mindenki ámulatba esett. Ez csak fokozódott a kis szigeten megtartott polgári szertartás alatt, majd amikor beléptünk a terembe. Egytől-egyig minden vendég odajött hozzánk, hogy elmondja, mennyire csodálatos ez a helyszín.
Mihalik Zsolt egy született vőfély, hálás köszönet, hogy levett minden gondot a vállunkról és mi önfeledten ünnepelhettünk és nagyon köszönjük Neked is János, hogy rábeszéltél minket, hogy a vőfélyes megoldás mellett tegyük le a voksunkat. De nem is akarunk egy embert kiemelni, mert az egész csapat csodás volt. Attila, a teremfőnök, a felszolgálók, Andrea, akihez bármivel fordulhattunk az egész este folyamán, Csóka Zsolt a fotósunk és persze a Kozelka Band, akik hajnalig húzták a talpalávalót.
Az ételekről csak annyit, hogy amikor valaki, aki amúgy elég keveset szokott enni, megkérdezi, hogy „már háromszor vettem a tárkonyos ragulevesből, szerintetek nem ciki, ha mégegyszer szedek?”, az többet elmond bármilyen jelzőnél.
Azt mondják, hogy az embernek a saját esküvőjén nem az a dolga, hogy jól érezze magát… János és profi csapata ezt nem így gondolják… köszönet érte, hogy nem csak a vendégek, hanem mi is egy csodás emlékekkel teli nappal lettünk gazdagabbak, melyre 20 év múlva is örömmel gondolunk vissza.

Szilvi és Zsolt

#26
GUTH házaspár
2012.08.21

Kedves János és a DRH csapata!

2012.08.18. Egy nap, ami más mint a többi, számunkra... Amit Ti még különlegesebbé tettetek Nekünk!
Csodálatos volt a helyszín, a felszolgálók kedvessége és türelme kifogástalan volt, Attila vezetésével minden nagyon gördülékenyen ment, amiért külön köszönet Mindenkinek aki a szombati esküvőnkön dolgozott!
Jánosnak Köszönet, amiért Csak Értünk volt! És ezúton is bocsánat a rengeteg felesleges kérdésért, mert valóban igazad volt... mindent majd 11nappal az esküvő előtt!  
Köszönjük azt is, hogy mindent pontosan és precízen átbeszéltünk, hogy minden tökéletesen és a megbeszéltek szerint zajlott! Köszönet azért, hogy óvtad a pénztárcánkat és azért is, amiért akárhányszor felhívtalak, mindig számíthattam Rád! Köszönet Mihalik Zsoltinak a VILÁG LEGJOBB vőfélyének, hogy végig vezényelte az esküvőt kellő humorral és pikantériával és versikével!  MIndenkinek nagyon tetszett!
Mindent Nagyon nagyon nagyon Köszönünk Nektek!
Nemsokára megtalálom az alkalmat, hogy újra a DRH-ba töthessünk 1napot, mert már most hiányoztok!!!!!!!!!!

KÖSZÖNET MINDENÉRT! IMÁDTUK AZ EGÉSZET és TÖKÉLETES volt, ami a Ti odafigyeléseteknek és jó csapat munkátoknak köszönhető!

Guthné Fosztó Kriszta & Guth Laci
2012.08.18.

Ui.: Osztom az előttem szólók kommentjét, hiszen Nálunk is egyöntetűen mindenki azt mondta, hogy még soha nem voltak ennyire jó esküvőn... a helyszín, a kedvesség, az ételek, a hangulat és a családias-barátias környezet! És ez így igaz, ettől volt oly TÖKÉLETES!

#25
Andi és Pisti
2012.08.12

Kedves János!

Hasonlóan az előttem szóló párokhoz, mi is csak köszönetet tudunk mondani, mindenért.
Nem akarok senkit név szerint kiemelni, (egyrészt mert nem tudok) minden és mindenki tökéletes volt, hiba semmiben sem volt!
Másrészt nehogy kihagyjak valakit.
A lényeg, hogy akit és akiket Jánosunk ajánlt, AZ RENDBEN VOLT.
Több rokonunktól és barátunktól hallottuk azt a véleményt, hogy ilyen jó esküvőn még nem voltak... pedig vannak közöttük, akiknek az esküvőre járás majdnem minden hétvégi program.
Semmit sem csinálnánk máshogy így utólag sem. Igazi álomesküvő volt.
Jánosra, a csapatára és akit Ő ajánl lehet számítani, leveszik a terhet a "Főasztalnál ülők" válláról. Mindenkinek csak ajánlani tudom a helyet és a csapatot is.
Köszönünk mindent: Andi és Pisti

#24
Orsi és Zoli
2012.07.10

Kedves János és Mindenki!
Ezúton szeretnénk még egyszer megköszönni, hogy segítettetek tökéletessé tenni a "nagy napunkat":) A helyszínt mindenkinek csak ajánlani tudjuk, a kert gyönyörű és a terem díszítése is szuper volt. A vacsora isteni volt, minden vendégünk dicsérte. Külön köszönet Attilának, aki végig mindenről gondoskodott a buli alatt, és Zsoltnak, a vőfélyünknek, aki mindent kézben tartott:) Nagy köszönettel tartozunk a Dimenzió zenekarnak is (akiket szintén János ajánlott:)), akik fergeteges hangulatot varázsoltak a táncparkettre. Mi nem vagyunk egy táncoslábú pár, de szombat éjszaka végig roptuk a szuper zenére:) Egy szó mint száz, nagyon jól éreztük magunkat, minden jól sikerült, és mindenkinek csak ajánlani tudjuk a Rendezvényház csapatát! Még egyszer nagyon köszönjük: Orsi és Zoli

#23
Anikó és Krisztián
2012.07.06

Kedves János,

Ezúton szeretnénk megköszönni az esküvőnk lebonyolítását, ami nélkületek nem lehetett volna ilyen tökéletes! Ha most kezdenénk el szervezni az esküvőt, akkor sem választanánk más helyszínt, csapatot! A rendezvényház párját ritkítóan szép, hasonlót sem találtunk anno, a terem tágas, és kényelmes, és itt hívnám fel a figyelmet a menyasszonyok számára kialakított mosdóra, ami szintén egyedülálló, hogy ilyen apróságokra is gondoltok :) Külön köszönet Attilának is, aki a konyhai csapatával együtt életünk egyik legszínvonalasabb vacsoráját tálalta elénk, és Juditnak is az álom szép dekorációért. Mindenkinek ajánljuk a helyet a vendégeink körében is, de azt hiszem aki ott volt az esküvőnkön, vagy járt már valaha a rendezvényházban, annak nincs szüksége több győzködésre :) Kiemelném még - és külön köszönet - Jánosnak az állandó rendelkezésre állásért, és a sok profi szolgáltatóért, akik tovább emelték az esküvőnk színvonalát. Aki egy igazán vidám, hihetetlenül jól táncoló, figyelmes, ötletes és hagyományokhoz hű vőfélyt szeretne az esküvőjére, szeretettel ajánljuk Mihalik Zsoltot, mi nem csalódtunk benne sem, sőt! :)
Több vendégünk véleménye, hogy a miénk volt a legjobb esküvő, amin valaha voltak, ezért a köszönet csak Titeket illet, még egyszer köszönet mindenért!

Aniko Berencsi közzétett Dunaharaszti Rendezvényház üzenőfalán

„Helyettem is elmondtál mindent, Zsuzsi :) Köszönjük, hogy életünk legszebb napját tökéletessé tettétek a profizmusotokkal! Az ételek messze a legjobbak voltak, amit valaha ettünk, a rendezvényház csodálatos, a vőfélyre (Mihalik Zsolt) pedig nincsenek szavak :) De legfőképpen Ciml Jánosnak köszönünk mindent, aki összehangolta az egész csapatot, és bármiben számíthattunk a segítségére :) Nem utolsó sorban neked is Köszönjük Zsuzsi, nagyon megkedveltünk, és reméljük, találkozunk még :) üdv, Anikó és Krisztián”

#22
Anett és Stefan
2012.06.19

Kedves János, kedves Mindenki :)

3 napja vagyunk házasok és tökéletesebb helyszínt, hozzáértőbb csapatot nem is választhattunk volna.
Mi még mindig az esküvőnk mámorában vagyunk, egy olyan feltöltődést és boldogságot kaptunk az esküvőnktől, h azt szavakba is nehéz lenne önteni.
Nekünk különösen nehéz lett volna egyedül összehozni ezt így, mivel _Ausztriából ingáztunk haza minden hétvégén. Kicsit fárasztó volt,de így utólag mégegyszer ugyanúgy megcsinálnánk ezt.
Én kicsit szkeptikus voltam az elején a helyszínnel kapcsolatosan, mivel egri születésű vagyok és mindenáron a székesegyházban tudtam volna elképzelni pl. a templomi ceremóniánkat, de András atya végig olyan segítőkész volt és azt hiszem, ez is így ebben a formában szintén a legjobb választás volt.
Én nagyon vártam az esküvő napját, minden menyasszony így van ezzel. Sokat is készültem rá, beleadtam apait-anyait :)
Álomesküvőnk volt, maximális hozzáértéssel, kedvességgel és segítőkészséggel.
A rendezvényszervezés fantasztikusra sikerült, minden a helyén volt, nagyon sok köszönet Jánosnak és csapatának érte. Szebbet nem is kaphattunk volna. Ez valóban csak a mi napunk volt és egy álom beteljesülését adtátok.
A felszolgálás tökéletes volt, sok köszönet Attilának, aki csapatával hihetetlen nagy összefogottságot bizonyított nekünk egész este.
Az ételek nagyon finomak voltak, egyszerűen olyan elégedettek vagyunk, h ez egész életünkben ugyanígy megmarad. Szuperek voltatok, sok köszönet Nektek!!!!!
Dunaharasztinak ez egy KINCS, hogy van egy ilyen rendezvényháza......Fantasztikus, fenomenális. Szuper vőféllyel, a zenekar pedig csúcs volt.
Ááááááááááá nehéz ezt szavakba ölteni, amikor az ember ennyire elégedett.
A dekoráció álomszép volt, köszönet Neked Judit, Lila köd mindörökéééé:)
Zsenik vagytok, imádunk Titeket!!!!!

Sok puszi: Anett és Stefi

#21
Enikő és Tamás
2012.05.28

Nehéz szavakba önteni amit érzünk a rendezvényházzal kapcsolatban. Életünk egyik legfontosabb napját, az esküvőnk polgári szertartás részét, és a lagzit itt rendeztük meg. Jó döntés volt :)

Kb. 8 hónappal ezelőtt a helyszín kereséssel már oda jutottunk, hogy muszály lesz valamit találni, akármilyet, és lefoglalni, mert az időpont ki van tűzve május 5-re, és a végén nem lesz hol ünnepelni. Időben elkezdtük mi a keresést, csak nem találtunk, valószínűleg az elvárásaink voltak túl nagyok. Kezdtük azt hinni, hogy ilyen helyszín nincs is: kiváló táncparkett; legyen jó nagy kertje; parkolás ne legyen gond; légkondi kell ha túl meleg lenne; normálisan elférjen 80-100 ember körasztaloknál; elég hely legyen a zenekarnak; stb. Nem is gondoltuk, hogy ezeken felül még mennyi fontos dolog van! :)

Aztán egy nap Enikő újra hozzálátott a keresésnek az interneten, és az első hely amit talált, a következőt váltotta ki belőle: "Hú ezt nézd meg édesem, ez nagyon szép!" (és közben visongott...). Azonnal felhívtuk Jánost. 1 óra múlva a helyszínen voltunk. És csak ámultunk és bámultunk, hogy hát mégis valaki megépítette a tökéletes esküvő helyszínt! János nagyon készséges volt, már ott várt minket, összeismerkedtünk, elmondta az alapvető tudnivalókat, mi pedig már akkor eldöntöttük, hogy itt lesz az esküvőnk!

A szervezés során többször jártunk a rendezvényházban, és mindannyiszor ámulatba ejtett a kis tó a híddal, az egész hely elrendezése, a rendezvényház külseje és a belseje is, a mindenhol megbúvó célszerűség, és mindez meseszép köntösbe burkolva. A szervezés során nagyon jól lehetett Jánossal együtt dolgozni, mindig minden javaslatát alátámasztotta tapasztalatokkal és történetekkel. Rendkívül élveztük ezeket az órákat! Amikor nem találtunk nekünk megfelelő fotóst, János ajánlott egyet, akivel nem rég óta dolgozik együtt. Ottó vérprofi! Nagyon hangulatos, és mégis művészi fotókat csinált, nagyon jó választás volt!
A videósokat szintén János ajánlotta, nagyon megszerettük őket is. Fantasztikus érzés volt, hogy minden lépésünket legalább 1 kamera kíséri :)
A zenekar volt az egyetlen, ahol teljesen mi választottunk, őket már 3 évvel ezelőtt megismertük, és ragaszkodtunk hozzájuk. A pécsi DEPO Band kiváló hangulatot teremtett, fiatalos lendületükkel még az idősebbeket is táncra késztették. Több zenész, és "régen zenész" is volt a vendégek között, mindegyikük elégedett volt, sőt néhányuk be is állt a bandába :)

Már a szervezés során éreztük, hogy ez a hely több, mint egy vállalkozás. Ahogy közeledett a nagy nap, egyre inkább éreztük, és az esküvő hetében már tudtuk: itt tényleg mi vagyunk a legfontosabbak! Minden értünk van!

Amikor megérkeztünk a templomból, már a vendégek egy része ott várt ránk. Fel volt díszítve minden. Hihetetlen érzés volt meglátni azokat a dolgokat, amiket előre megbeszéltünk! Előző este még semmi sem látszott az egészből! :) Döbbenetes érzés!
Itt az ideje megemlítenem csodálatos vőfélyünket, hiszen ő már a templomnál ott volt, és irányította a vendégeket. Mihalik Zsolt nem csak egy vőfély. Zsolt A Vőfély! Kimeríthetetlen energiával, versekkel, humoros nyelvezettel, és rendkívül kellemes személyiséggel megáldott ember! A nap során mindig számíthattunk rá, mindig tudott az adott helyzethez megfelelően alkalmazkodni, azt hiszem leginkább neki köszönhető, hogy a hangulat soha nem ült le, a vendégek táncoltak, beszélgettek, jól érezték magukat. Fantasztikus, ízes humorával mindenkit levett a lábáról!

Szóval megérkeztünk a rendezvényházba, és onnantól a rendezvényszervezés csúcsát kaptuk. Gördülékenyen, folyamatosan ment minden, és nekünk nem volt ekkor már semmi tennivalónk, csak ott lenni, és élvezni a nagy napot!
A polgári szertartásnál a koccintáshoz a pezsgőt úgy hozta Attila, a teremfőnök, hogy előjött a kisebbrendűségem: megérdemlem én ezt? :) Attila fantasztikus eleganciájával egy kastély előkelőségét varázsolta oda nekünk. Azon az estén mi voltunk a Király és a Királyné :)
Megjegyzem, a felszolgálók és az italpultosok is elismerésre méltóan tették a dolgukat, soha semmiből nem volt hiány, és mindezt fáradhatatlan kedvességgel tették.
Az étel fantasztikus volt, ezúton is minden elismerésünk a szakácsoknak! Több "ízérzékeny" is volt a vendégek között, de ők is csak dícsérni tudtak. Mi az elhozott ételeket még 4 napig ettük, és az utolsó falat is nagyon ízletes volt!

Végig a szervezés ideje alatt többször mondta János, hogy bármi van aznap, szóljunk, megoldják. És így is volt. Ha "extra" vizet kértünk, már ott is volt. Amikor biztosítótű kellett, szereztek. Az elviteles sütemények már dobozolva ott álltak hegyekben, nekünk csak búcsúzkodni kellett a távozó vendégektől. És ezernyi apróság, ami szinte észrevétlen volt, de óriási terhet vett le a vállunkról, hogy mi tényleg az események középpontjában lehessünk, és felszabadultan ünnepelhessünk. Mindenki csak a hihetetlen profi szervezést látta.

Azóta is emlegetik a vendégek a nagy napot! Csak néhány vélemény a vendégektől, nagyjából szó szerint írva:
"Ilyen profin megszervezett esküvőn még soha nem voltunk! Az elejétől a végéig tökéletes volt!"
"Mi nagyon sok esküvőn voltunk, de ilyen jól még sehol nem éreztük magunkat!"
"Gyönyörű helyet választottatok, tényleg egy mesebeli, idilli helyszín volt!"
"Amikor megláttuk a helyet, megértettük hogy miért Dunaharasztin van a lagzi."


Egy pillanatig sem éreztük, hogy ez egy vállalkozás lenne, aminek célja a profit. Mindig azt éreztük, hogy ez az egész értünk van, hogy csodálatos legyen az a bizonyos nagy nap. És ez jó, nagyon jó érzés! Ez volt közös életünk eddigi legeszebb napja, és ez az egész további házastársi kapcsolatunknak egy csodálatos emléket ad, amire mindig támaszkodhatunk.

Köszönünk mindent János, Zsolt, Attila, és mindenki, akik a rendezvényház keretén belül értünk voltatok 2012. május 5-én! Sosem felejtjük el ezt a napot, titeket és a Dunaharaszti Rendezvényházat!

Sok Szeretettel: Enikő és Tamás

#20
Dóri és Csaba
2012.05.23

Kedves János és a Rendezvényház Minden Dolgozója! 2012. május 19-én volt az esküvőnk és hála a Rendezvényház dolgozóinak tökéletesen sikerült. A násznép nagyon jól érezte magát és mindennel meg voltak elégedve, ahogyan mi is. Az ételek, italok, a kiszolgálás és a zene (Dimenzió) is szuper volt! Nagyon hálásak vagyunk, hogy megszerveztétek az esküvőnket és, hogy sikerült az éjszakai szertartást is kivitelezni, ami csodálatosan sikerült, mindenkinek nagyon tetszett. Dóri és Csabi

© IntroWeb | 2018 - Weboldal készítés, SEO