2330 Dunaharaszti, Szondi utca 77.

Vendégkönyv

+ Új hozzászólás
Név:
 
E-mail:
 
Üzenet:
 
#22
Anett és Stefan
2012.06.19

Kedves János, kedves Mindenki :)

3 napja vagyunk házasok és tökéletesebb helyszínt, hozzáértőbb csapatot nem is választhattunk volna.
Mi még mindig az esküvőnk mámorában vagyunk, egy olyan feltöltődést és boldogságot kaptunk az esküvőnktől, h azt szavakba is nehéz lenne önteni.
Nekünk különösen nehéz lett volna egyedül összehozni ezt így, mivel _Ausztriából ingáztunk haza minden hétvégén. Kicsit fárasztó volt,de így utólag mégegyszer ugyanúgy megcsinálnánk ezt.
Én kicsit szkeptikus voltam az elején a helyszínnel kapcsolatosan, mivel egri születésű vagyok és mindenáron a székesegyházban tudtam volna elképzelni pl. a templomi ceremóniánkat, de András atya végig olyan segítőkész volt és azt hiszem, ez is így ebben a formában szintén a legjobb választás volt.
Én nagyon vártam az esküvő napját, minden menyasszony így van ezzel. Sokat is készültem rá, beleadtam apait-anyait :)
Álomesküvőnk volt, maximális hozzáértéssel, kedvességgel és segítőkészséggel.
A rendezvényszervezés fantasztikusra sikerült, minden a helyén volt, nagyon sok köszönet Jánosnak és csapatának érte. Szebbet nem is kaphattunk volna. Ez valóban csak a mi napunk volt és egy álom beteljesülését adtátok.
A felszolgálás tökéletes volt, sok köszönet Attilának, aki csapatával hihetetlen nagy összefogottságot bizonyított nekünk egész este.
Az ételek nagyon finomak voltak, egyszerűen olyan elégedettek vagyunk, h ez egész életünkben ugyanígy megmarad. Szuperek voltatok, sok köszönet Nektek!!!!!
Dunaharasztinak ez egy KINCS, hogy van egy ilyen rendezvényháza......Fantasztikus, fenomenális. Szuper vőféllyel, a zenekar pedig csúcs volt.
Ááááááááááá nehéz ezt szavakba ölteni, amikor az ember ennyire elégedett.
A dekoráció álomszép volt, köszönet Neked Judit, Lila köd mindörökéééé:)
Zsenik vagytok, imádunk Titeket!!!!!

Sok puszi: Anett és Stefi

#21
Enikő és Tamás
2012.05.28

Nehéz szavakba önteni amit érzünk a rendezvényházzal kapcsolatban. Életünk egyik legfontosabb napját, az esküvőnk polgári szertartás részét, és a lagzit itt rendeztük meg. Jó döntés volt :)

Kb. 8 hónappal ezelőtt a helyszín kereséssel már oda jutottunk, hogy muszály lesz valamit találni, akármilyet, és lefoglalni, mert az időpont ki van tűzve május 5-re, és a végén nem lesz hol ünnepelni. Időben elkezdtük mi a keresést, csak nem találtunk, valószínűleg az elvárásaink voltak túl nagyok. Kezdtük azt hinni, hogy ilyen helyszín nincs is: kiváló táncparkett; legyen jó nagy kertje; parkolás ne legyen gond; légkondi kell ha túl meleg lenne; normálisan elférjen 80-100 ember körasztaloknál; elég hely legyen a zenekarnak; stb. Nem is gondoltuk, hogy ezeken felül még mennyi fontos dolog van! :)

Aztán egy nap Enikő újra hozzálátott a keresésnek az interneten, és az első hely amit talált, a következőt váltotta ki belőle: "Hú ezt nézd meg édesem, ez nagyon szép!" (és közben visongott...). Azonnal felhívtuk Jánost. 1 óra múlva a helyszínen voltunk. És csak ámultunk és bámultunk, hogy hát mégis valaki megépítette a tökéletes esküvő helyszínt! János nagyon készséges volt, már ott várt minket, összeismerkedtünk, elmondta az alapvető tudnivalókat, mi pedig már akkor eldöntöttük, hogy itt lesz az esküvőnk!

A szervezés során többször jártunk a rendezvényházban, és mindannyiszor ámulatba ejtett a kis tó a híddal, az egész hely elrendezése, a rendezvényház külseje és a belseje is, a mindenhol megbúvó célszerűség, és mindez meseszép köntösbe burkolva. A szervezés során nagyon jól lehetett Jánossal együtt dolgozni, mindig minden javaslatát alátámasztotta tapasztalatokkal és történetekkel. Rendkívül élveztük ezeket az órákat! Amikor nem találtunk nekünk megfelelő fotóst, János ajánlott egyet, akivel nem rég óta dolgozik együtt. Ottó vérprofi! Nagyon hangulatos, és mégis művészi fotókat csinált, nagyon jó választás volt!
A videósokat szintén János ajánlotta, nagyon megszerettük őket is. Fantasztikus érzés volt, hogy minden lépésünket legalább 1 kamera kíséri :)
A zenekar volt az egyetlen, ahol teljesen mi választottunk, őket már 3 évvel ezelőtt megismertük, és ragaszkodtunk hozzájuk. A pécsi DEPO Band kiváló hangulatot teremtett, fiatalos lendületükkel még az idősebbeket is táncra késztették. Több zenész, és "régen zenész" is volt a vendégek között, mindegyikük elégedett volt, sőt néhányuk be is állt a bandába :)

Már a szervezés során éreztük, hogy ez a hely több, mint egy vállalkozás. Ahogy közeledett a nagy nap, egyre inkább éreztük, és az esküvő hetében már tudtuk: itt tényleg mi vagyunk a legfontosabbak! Minden értünk van!

Amikor megérkeztünk a templomból, már a vendégek egy része ott várt ránk. Fel volt díszítve minden. Hihetetlen érzés volt meglátni azokat a dolgokat, amiket előre megbeszéltünk! Előző este még semmi sem látszott az egészből! :) Döbbenetes érzés!
Itt az ideje megemlítenem csodálatos vőfélyünket, hiszen ő már a templomnál ott volt, és irányította a vendégeket. Mihalik Zsolt nem csak egy vőfély. Zsolt A Vőfély! Kimeríthetetlen energiával, versekkel, humoros nyelvezettel, és rendkívül kellemes személyiséggel megáldott ember! A nap során mindig számíthattunk rá, mindig tudott az adott helyzethez megfelelően alkalmazkodni, azt hiszem leginkább neki köszönhető, hogy a hangulat soha nem ült le, a vendégek táncoltak, beszélgettek, jól érezték magukat. Fantasztikus, ízes humorával mindenkit levett a lábáról!

Szóval megérkeztünk a rendezvényházba, és onnantól a rendezvényszervezés csúcsát kaptuk. Gördülékenyen, folyamatosan ment minden, és nekünk nem volt ekkor már semmi tennivalónk, csak ott lenni, és élvezni a nagy napot!
A polgári szertartásnál a koccintáshoz a pezsgőt úgy hozta Attila, a teremfőnök, hogy előjött a kisebbrendűségem: megérdemlem én ezt? :) Attila fantasztikus eleganciájával egy kastély előkelőségét varázsolta oda nekünk. Azon az estén mi voltunk a Király és a Királyné :)
Megjegyzem, a felszolgálók és az italpultosok is elismerésre méltóan tették a dolgukat, soha semmiből nem volt hiány, és mindezt fáradhatatlan kedvességgel tették.
Az étel fantasztikus volt, ezúton is minden elismerésünk a szakácsoknak! Több "ízérzékeny" is volt a vendégek között, de ők is csak dícsérni tudtak. Mi az elhozott ételeket még 4 napig ettük, és az utolsó falat is nagyon ízletes volt!

Végig a szervezés ideje alatt többször mondta János, hogy bármi van aznap, szóljunk, megoldják. És így is volt. Ha "extra" vizet kértünk, már ott is volt. Amikor biztosítótű kellett, szereztek. Az elviteles sütemények már dobozolva ott álltak hegyekben, nekünk csak búcsúzkodni kellett a távozó vendégektől. És ezernyi apróság, ami szinte észrevétlen volt, de óriási terhet vett le a vállunkról, hogy mi tényleg az események középpontjában lehessünk, és felszabadultan ünnepelhessünk. Mindenki csak a hihetetlen profi szervezést látta.

Azóta is emlegetik a vendégek a nagy napot! Csak néhány vélemény a vendégektől, nagyjából szó szerint írva:
"Ilyen profin megszervezett esküvőn még soha nem voltunk! Az elejétől a végéig tökéletes volt!"
"Mi nagyon sok esküvőn voltunk, de ilyen jól még sehol nem éreztük magunkat!"
"Gyönyörű helyet választottatok, tényleg egy mesebeli, idilli helyszín volt!"
"Amikor megláttuk a helyet, megértettük hogy miért Dunaharasztin van a lagzi."


Egy pillanatig sem éreztük, hogy ez egy vállalkozás lenne, aminek célja a profit. Mindig azt éreztük, hogy ez az egész értünk van, hogy csodálatos legyen az a bizonyos nagy nap. És ez jó, nagyon jó érzés! Ez volt közös életünk eddigi legeszebb napja, és ez az egész további házastársi kapcsolatunknak egy csodálatos emléket ad, amire mindig támaszkodhatunk.

Köszönünk mindent János, Zsolt, Attila, és mindenki, akik a rendezvényház keretén belül értünk voltatok 2012. május 5-én! Sosem felejtjük el ezt a napot, titeket és a Dunaharaszti Rendezvényházat!

Sok Szeretettel: Enikő és Tamás

#20
Dóri és Csaba
2012.05.23

Kedves János és a Rendezvényház Minden Dolgozója! 2012. május 19-én volt az esküvőnk és hála a Rendezvényház dolgozóinak tökéletesen sikerült. A násznép nagyon jól érezte magát és mindennel meg voltak elégedve, ahogyan mi is. Az ételek, italok, a kiszolgálás és a zene (Dimenzió) is szuper volt! Nagyon hálásak vagyunk, hogy megszerveztétek az esküvőnket és, hogy sikerült az éjszakai szertartást is kivitelezni, ami csodálatosan sikerült, mindenkinek nagyon tetszett. Dóri és Csabi

#19
Móni és Tamás
2012.05.07

2012. április 21-én tartottuk az esküvőnket a János által ajánlott összeszokott csapat segítségével. Az eredmény: minden úgy történt, ahogy elképzeltük: álomesküvő álomhelyszínen.. Köszönjük János!  

U.i.: köszi a ráksalátát!

#18
Anett és Attila
2012.04.05

Kedves János és Csapata! 2012.március 31-én volt az esküvőnk. Mindenkinek szeretnénk megköszönni a munkáját. Fantasztikusan jó volt. Mihalik Zsolt a világ legeslegjobb vőfélye! A legjobb teremfőnöknek, Attilának, a felszolgálóknak és a szakácsoknak is köszönjük! A násznép is nagyon jól érezte magát és mindennel meg voltak elégedve. Az ételek, italok, a kiszolgálás és a zene is szuper volt! Nagyon hálásak vagyunk, hogy megszerveztétek az esküvőnket és tökéletessé tettétek a napunkat! János tényleg tud valamit, mert NEM esett az eső! Mindenkinek csak ajánlani tudjuk! Még egyszer MINDENKINEK MINDENT KÖSZÖNÜNK! Anett és Attila

#17
Virág és Csaba 2011.09.03.
2011.10.06

Kedves János!Csak köszönetet tudunk mondani nektek a fantasztikusan jól sikerült esküvőnkért. Azóta is az egész násznép a finom ételt, a gyönyörűen feldíszitett termet, a gondozott kertet, a mindenre figyelő pincéreket emlegetik. Visszagondolva az egész lakodalomra nagyon örülönk, hogy a sok-sok keresgetés után ezt a helyszint választottuk.  Sok köszönet:Virág és Csaba

#16
ÉVI & ZSOLT 2011.9.24
2011.09.27

 Kedves János és fantasztikus csapata! Köszönjük, hogy az álmunk a ti segítségetekkel válhatott valóra! Decemberben indult minden, mikor megismertük Jánost, és azonnal bebizonyosodott mennyire talányos. Profizmusát nem rejti véka alá, mindenre megoldást talál. Tökéletes szervező ő magas színvonalon, tuti hogy ha vele beszélsz nem lesz ám unalom. Fantasztikus kiscsapata megtesz ám mindent,hogy a nagy napod tökéletesre sikeredjen. Alázattal, tisztelettel viseltetnek minden vendég iránt, elismerő szavakkal beszél róluk a vendég brigád. A gyönyörű helyszín és tökéletes hangulatfelejthetetlenné teszi a Nagy napodat. Mindez nem sikerült volna, ha nem lett volna ott Attila, aki felügyelte a termet, és minden percben ott termett. A zenéről a dimenzió zenekar gondoskodott, és eufórikus hangulat uralkodott. Végigtáncolta a násznép az estét, erről nincs ám semmi kétség. Vőfélyünknek (Mihalik Zsolt) ezer hála, hogy férjhez mehetett az örömapa lánya. Verseivel könnyet csalt szemünkbe, sárkány anyósunkat egekig röptette. Minden arcra mosolyt csalt a tréfa, s végül minden vendég beért a célba. :) A vacsoráról szó még nem esett, de állíthatjuk, ami ott volt az, az istenek eledele! Fantasztikus az egész banda! Köszönet az egész csapatnak, Nélkületek ez nem is sikerülhetett volna jobban Tökéletes és álomszép esküvőnket megköszönve, Bordás - Tóth Éva & Bordás Zsolt

#15
Brigi és Laci
2011.08.29

Kedves János és szuper csapata! Szeretnénk  megköszönni Mindnyájatoknak az egészen apró részletekig terjedő tökéletes szervezést, a fáradozást és azt a kíváló csapatmunkát, mely végigkísérte az esküvőnket és a lagzit. Családtagjaink, rokonaink és barátaink azóta áradoznak, hogy mennyire szép és csodálatos volt minden! Tökéletessé és álomszéppé tettétek az esküvőnket, felejthetetlen élményt szereztetek mindnyájunknak! Örök hála érte!!! Külön köszönet Mihalik Zsolt vőfélynek, aki felejthetetlen és egyedi humorával mosolyt varázsolt mindannyiunk arcára és nem utolsó sorban ügyelt arra, hogy minden a tervek szerint menjen és közben mindenki nagyon jól érezze magát! Köszönet Briginek a finom süteményekért és a csodálatosan szép tortákért! Köszönet Juditnak a gyönyörű dekorációért és a szép virágokért! Az ételek-italok rendkívül ízletesre sikerültek, öszönet érte a szakácsoknak! Köszönet Attilának és Andreának, akik minden fontos dologra figyeltek helyettünk is! A pincérek és az egész személyzet udvarisak és nagyon segítőkészek voltak, köszönjük nekik is a fáradozásukat! Köszönjük Zsoltnak a fotósnak ill. Józsinak és Kathynak a 14 órás kitartást a rendezvény alatt, reméljük a felvételek is jól sikerülnek majd! Utoljára, de nem utolsó sorban köszönjük Ciml Jánosnak, akinek a profizmusa nélkül az egész nem jöhetett volna létre! Még egyszer nagyon köszönjük Nektek életünk legszebb, legboldogabb napját! Bátran ajánlottuk eddig is és ezután is a DRH lelkes kis csapatát! Brigi és Laci.

#14
Ildi és Laci
2011.08.22

Nagyon köszönünk nektek mindent, tökéletes nap volt! Az ételek kitűnőek voltak, a Lilaköd által készített dekoráció álomszép, a kiszolgálás - egy vendégünk szavaival élve- Oscar díjas volt, a Kozelka tényleg kit ünő hangulatot csinált, és külön köszönet a teremfőnöknek is! János, most már értjük miért van tele minden hétvége a Rendezvényházban! Csak így tovább! Mindenkinek csak ajánlani tudunk Titeket!!! Ez volt életünk legszebb napja!  KÖSZÖNJÜK!!!!!

#13
Niki & Sanyi
2011.08.16

Nagyon örülünk, hogy Nálatok szervezhettük meg az esküvőnket, mert maximálisan meg voltunk elégedve az általatok nyújtott szolgáltatásokkal, külön kiemelendő János türelme, kedvessége és szakmai felkészültsége. Köszönetet szeretnénk még mondani Zolinak és Erikának, amiért egy csodaszép keringőt tanítottak meg nekünk! 2011. június 11. volt életünk legboldogabb napja, köszönjük:)!

© IntroWeb | 2018 - Weboldal készítés, SEO