2330 Dunaharaszti, Szondi utca 77.

Vendégkönyv

+ Új hozzászólás
Név:
 
E-mail:
 
Üzenet:
 
#32
Orsi és Balázs
2012.11.02

Kedves János és Csapata!

Bár 2012.09.01-én volt az esküvőnk, de csak most tértünk magunkhoz, a döbbenetből és a profizmustól, amit nálatok tapasztaltunk. Az első pillanattól kezdve inkább barátként kezeltetek minket nem pedig ügyfélként és ez nagyon jól esett. Mindenkit lenyűgözött az esküvő, és az ahogy azt Ti megszerveztétek. Minden gondot levettetek a vállunkról, így nekünk csak egymásra kellet figyelnünk. Vendégként és párként is nagyszerű volt nálatok lenni. Még egyszer köszönjük, csak az nem tudjuk, hogy az a sokk rendőr, hogy került oda :)

#31
Buzás Andrásné
2012.10.26

Az október 20-i vendégsereg nevében szeretném megköszönni ezt a csodálatos élményt. Kifogástalan volt minden és mindenki. Azt hiszem, mint örömszülő, nem is kívánhattam volna szebbet jobbat a gyerekeimnek. Hálával és ezer köszönettel mindenkinek.

#30
Orsika és Gyula
2012.10.22

Kedves János  Zsolt  Attila  és csapat  
Nagyon Nagyon Köszönjük szépen ezt a csodás napot! Nagyon jó volt minden! a dekoráció a kaja a CSAPAT ááááá ezt nem is lehet szavakba önteni. A barátok is elvoltak ájulva mindentől.Nagyon jól éreztük magunkat. A piszoárért elnézést még mindig nem derült ki ki a hunyó,de meg lesz  
A Zsolttól majd még szeretnénk táncórát venni. Hatalmas a láb munkája :)
Nagyon köszönjük az Ő munkásságát is!
Fantasztikus volt minden! Köszönjük még 100-szor
Puszi Nektek!

#29
Zsófi és Andris
2012.10.19

Kedves János és csapata!

Még csak beszélgettünk az esküvőről, amikor már a helyszíneket elkezdtük nézegetni a neten, valamint érdeklődtünk ismerőseink körében, hogy ők mit ajánlanak. Esküvőnknek egy tökéletes helyszínt álmodtunk meg, melyet sokáig nem találtunk.
A véletlen hozta, hogy amikor már kezdtük feladni a reményt a helyszín felkutatásával kapcsolatban, hivatalosak lettünk egy esküvőre, mely Nálatok zajlott. Nem volt kérdés attól a perctől kezdve, hogy a mi esküvőnk hol lesz megtartva. A házba és a környezetbe egyből beleszerettünk, nem érdekeltek sem a vélemények, sem a tapasztalatok, tudtuk, hogy mi ezt szeretnénk.
A szervezést illetően akkor nyugodtunk meg teljesen, amikor az első találkozó megtörtént, és bebizonyosodott, hogy egy olyan profi csapat segítségével, mint a Ház csapatával, semmi gond nem lesz a Nagy Napon.
Minden tökéletesen zajlott, a szervezést, a készülődést, a lebonyolítást egyaránt beleértve. Soha nem gondoltam volna, hogy van valahol egy olyan hely, ahol életünk legszebb napja valóban azzá válhat, minden gond, probléma, idegeskedés nélkül.
A vendégek véleményei csak pozitívak, mindenki fergetegesen érezte magát az első perctől kezdve az utolsóig. Mindenkinek nagyon tetszett és ízlett minden. Nagyon sokan mondták, hogy ezt a napot ők is sokáig fogják emlegetni, nem csak mi.

Úgy gondoljuk, hogy mindez nélkületek nem valósulhatott volna meg. Életünk legszebb napját valóban sikerült felejthetetlenné tennetek, és az ezt megelőző heteket is élményekkel töltöttétek meg. Legszívesebben visszapörgetnénk az időt, mert nagyon jól éreztük magunkat, és, mert hiányzik a Nagy Nap, az azt megelőző szervezés, készülődés, mely életünk egy szakaszát varázslatossá tette.
Köszönet a csodálatos dekorációért Juditnak, mely meghitté tette az egész napot.
Köszönet Attila teremfőnök Úrnak, hogy minden apró részletre figyelt, felügyelt, hogy tökéletes legyen minden.
Köszönet a felszolgálóknak, akik mindent megtettek, hogy frappánsan történjen minden.
Köszönet Józsa László vőfélynek, aki megtisztelt minket jelenlétével, aki megkoronázta és akinek soha nem felejtjük el ezt a napot.
Külön köszönet Jánosnak, aki rendkívüli figyelemmel, türelemmel és készséggel állt hozzánk. Minden csodálatos volt.  Kívánunk nagyon sok sikert munkátokhoz, a jövőben.
NAGYON KÖSZÖNÜNK MINDENT!!!
Bárki kérdezni, mi Titeket ajánlunk! 

#28
Mónika és Gábor
2012.09.04

Köszönjük János és kedves csapata!:))))

2012. augusztus 11-én volt az esküvőnk a DRH-ban. Csodálatos napon, csodálatos helyen, csodálatos időben! Nehéz szavakba önteni, milyen volt, azt át kell élni!

Ha valaki, akkor mi aztán sok-sok helyszínt bejártunk, időt és energiát nem kímélve, de egyik helyszínnél sem volt az a "wow" érzés. Ám amikor bekanyarodtunk a DRH kertjébe egy októberi délutánon, valami megmozdult bennünk. Nálunk alapvető feltétel volt, hogy legyen lehetőség kültéri szertartásra, legyen elég hely a körasztalos elrendezésre és ne a fal színe határozza meg a dekoráció színét, hanem mi! Egymásra néztünk és tudtuk, hogy megtaláltuk! János magabiztossága és jártassága azonnal levett a lábunkról, a finom narancslevet szürcsölgetve hallgattuk őt, és máris arról fantáziáltunk, milyen szép is lesz itt az esküvőnk. Az igényeink alapján minden szolgáltatóból (zenekar, vőfély, fotós, videós, dekoros) bátran tudott ajánlani többet is, akik profik és megbízhatóak, s nekünk csak választani kellett. Minden szolgáltató jól ismeri egymást, elég egy összenézés és mindenki tudja a maga dolgát. Szállás is megoldható a közelben, ahol kedvesen fogadnak és kényelmesen ki lehet pihenni a hajnalig tartó táncos mulatságot.

Mi végül mindenkit János ajánlataiból választottunk, és nem is bántuk meg! Maximálisan jól döntöttünk! A vőfélyünk, Mihalik Zsolt egy született vőfély! A Kozelka Band-del tökéletesen gondoskodtak a jó hangulatról, bolondozásról, így az igencsak táncoslábú vendégsereg hajnalig mulatott a lagzin. Csóka Zsolt fotósunk mind a jegyesfotózáson, mind pedig a nagy napon rettentő türelmesen és kedvesen foglalkozott velünk. Köszönet a Varsányi házaspárnak is, akik a videózáson túl a menyasszonyi ruhám igazításában is lelkesen és fáradhatatlanul közreműködtek. :) Köszönjük Juditnak a dekorációs munkáját, igazi lila-rózsaszín lett, ahogyan képzeltük!

A helyszín pedig? Nincs rá szó, milyen tökéletes volt!!! Bizsergető érzés volt a menyasszonyi autóval begurulni a kertbe a fotózás után, látva a gyönyörűen feldíszített kis szigetet és hidat, a polgári szertartás helyszínét. Bár aznap kolbászoltak arrafelé felhők, de János még azokat is jól elküldte, hogy ne zavarják a ceremóniát.:) Maga a szertartás is nagyon meghitt volt, ami ebben a környezetben - egyik vendégünk szerint - egyenesen ámulatba ejtő volt. Mint a filmekben...Gyönyörű és meghitt pillanatok születtek akkor ott a kertben, s feledhetetlen, hogy a közös házas életünk ott kezdődött el.
És amikor már mindenki azt hitte, hogy ennél nincs tovább, ezeket az élményeket nehéz lesz túlszárnyalni, akkor jött a vacsora Attila vezényletével...fejedelmi ételekkel és udvarias, gyors, profi kiszolgálással.

Az esküvő egy olyan fontos momentum az ember életében, amire jó érzés életünk végéig emlékezni. Egy csodálatos és felejthetetlen nap! Nos, ez nekünk itt a DRH-nál biztosan sikerült! Azóta már eltelt pár hét, de napokig csak a feledhetetlen pillanatokról és a élményekről tudtunk beszélni. ..
Minden vendégünk csakis felsőfokú jelzőkkel illette az esküvőnket, így elmondhatjuk, hogy megérte annyit foglalkozni a szervezéssel, amiben a Jánosék maximálisan partnerek voltak. Minden a leegyeztetett forgatókönyv szerint történt, semmire nem volt gondunk!
Csak egy baj volt: olyan hamar eltelt az a nap....:) Olyan szívesen átélnénk újra és újra! :)

Az esküvőnk után 3 héttel a jegyes oktatásról megismert másik kedves ifjú pár esküvőjére hívtak meg minket, s így volt alkalmunk vendég oldalról is megtapasztalni milyen a felszolgálás és a kiszolgálás. A pincérek fehér kesztyűkben pillanatok alatt az asztalokra varázsolták a tálakat a finomabbnál finomabb ételekkel és nem fukarkodtak újratölteni a tálakat, ha bármi is elfogyott róla. Az biztos, hogy éhes vendég nem ült semelyik asztalnál a vacsora után. Az ételek és az üdítők minőségiek! Minden nagyon kulturált és fantasztikus!

Ha még egyszer kéne választani, vagy bárkinek ajánlani esküvős helyszínt, akkor gondolkodás nélkül a DRH-t választanánk és javasolnánk. (Lehet, hogy elfogultak vagyunk?:))

Köszönjük még egyszer!
Mónika és Gábor

#27
Szilvi és Zsolt
2012.08.29

Kedves János és csapata!

Egy amúgy is varázslatos napot sikerült tökéletessé tennetek számunkra. Az első alkalommal, amikor megláttuk a helyszínt, még a tél nyomai voltak mindenütt, de tudtuk, ha megjön a nyár és minden zöldell, ez lesz a tökéletes választás. És tényleg így lett. Amikor megérkeztünk a templomi szertartás után a Dunaharaszti Rendezvényházhoz, mindenki ámulatba esett. Ez csak fokozódott a kis szigeten megtartott polgári szertartás alatt, majd amikor beléptünk a terembe. Egytől-egyig minden vendég odajött hozzánk, hogy elmondja, mennyire csodálatos ez a helyszín.
Mihalik Zsolt egy született vőfély, hálás köszönet, hogy levett minden gondot a vállunkról és mi önfeledten ünnepelhettünk és nagyon köszönjük Neked is János, hogy rábeszéltél minket, hogy a vőfélyes megoldás mellett tegyük le a voksunkat. De nem is akarunk egy embert kiemelni, mert az egész csapat csodás volt. Attila, a teremfőnök, a felszolgálók, Andrea, akihez bármivel fordulhattunk az egész este folyamán, Csóka Zsolt a fotósunk és persze a Kozelka Band, akik hajnalig húzták a talpalávalót.
Az ételekről csak annyit, hogy amikor valaki, aki amúgy elég keveset szokott enni, megkérdezi, hogy „már háromszor vettem a tárkonyos ragulevesből, szerintetek nem ciki, ha mégegyszer szedek?”, az többet elmond bármilyen jelzőnél.
Azt mondják, hogy az embernek a saját esküvőjén nem az a dolga, hogy jól érezze magát… János és profi csapata ezt nem így gondolják… köszönet érte, hogy nem csak a vendégek, hanem mi is egy csodás emlékekkel teli nappal lettünk gazdagabbak, melyre 20 év múlva is örömmel gondolunk vissza.

Szilvi és Zsolt

#26
GUTH házaspár
2012.08.21

Kedves János és a DRH csapata!

2012.08.18. Egy nap, ami más mint a többi, számunkra... Amit Ti még különlegesebbé tettetek Nekünk!
Csodálatos volt a helyszín, a felszolgálók kedvessége és türelme kifogástalan volt, Attila vezetésével minden nagyon gördülékenyen ment, amiért külön köszönet Mindenkinek aki a szombati esküvőnkön dolgozott!
Jánosnak Köszönet, amiért Csak Értünk volt! És ezúton is bocsánat a rengeteg felesleges kérdésért, mert valóban igazad volt... mindent majd 11nappal az esküvő előtt!  
Köszönjük azt is, hogy mindent pontosan és precízen átbeszéltünk, hogy minden tökéletesen és a megbeszéltek szerint zajlott! Köszönet azért, hogy óvtad a pénztárcánkat és azért is, amiért akárhányszor felhívtalak, mindig számíthattam Rád! Köszönet Mihalik Zsoltinak a VILÁG LEGJOBB vőfélyének, hogy végig vezényelte az esküvőt kellő humorral és pikantériával és versikével!  MIndenkinek nagyon tetszett!
Mindent Nagyon nagyon nagyon Köszönünk Nektek!
Nemsokára megtalálom az alkalmat, hogy újra a DRH-ba töthessünk 1napot, mert már most hiányoztok!!!!!!!!!!

KÖSZÖNET MINDENÉRT! IMÁDTUK AZ EGÉSZET és TÖKÉLETES volt, ami a Ti odafigyeléseteknek és jó csapat munkátoknak köszönhető!

Guthné Fosztó Kriszta & Guth Laci
2012.08.18.

Ui.: Osztom az előttem szólók kommentjét, hiszen Nálunk is egyöntetűen mindenki azt mondta, hogy még soha nem voltak ennyire jó esküvőn... a helyszín, a kedvesség, az ételek, a hangulat és a családias-barátias környezet! És ez így igaz, ettől volt oly TÖKÉLETES!

#25
Andi és Pisti
2012.08.12

Kedves János!

Hasonlóan az előttem szóló párokhoz, mi is csak köszönetet tudunk mondani, mindenért.
Nem akarok senkit név szerint kiemelni, (egyrészt mert nem tudok) minden és mindenki tökéletes volt, hiba semmiben sem volt!
Másrészt nehogy kihagyjak valakit.
A lényeg, hogy akit és akiket Jánosunk ajánlt, AZ RENDBEN VOLT.
Több rokonunktól és barátunktól hallottuk azt a véleményt, hogy ilyen jó esküvőn még nem voltak... pedig vannak közöttük, akiknek az esküvőre járás majdnem minden hétvégi program.
Semmit sem csinálnánk máshogy így utólag sem. Igazi álomesküvő volt.
Jánosra, a csapatára és akit Ő ajánl lehet számítani, leveszik a terhet a "Főasztalnál ülők" válláról. Mindenkinek csak ajánlani tudom a helyet és a csapatot is.
Köszönünk mindent: Andi és Pisti

#24
Orsi és Zoli
2012.07.10

Kedves János és Mindenki!
Ezúton szeretnénk még egyszer megköszönni, hogy segítettetek tökéletessé tenni a "nagy napunkat":) A helyszínt mindenkinek csak ajánlani tudjuk, a kert gyönyörű és a terem díszítése is szuper volt. A vacsora isteni volt, minden vendégünk dicsérte. Külön köszönet Attilának, aki végig mindenről gondoskodott a buli alatt, és Zsoltnak, a vőfélyünknek, aki mindent kézben tartott:) Nagy köszönettel tartozunk a Dimenzió zenekarnak is (akiket szintén János ajánlott:)), akik fergeteges hangulatot varázsoltak a táncparkettre. Mi nem vagyunk egy táncoslábú pár, de szombat éjszaka végig roptuk a szuper zenére:) Egy szó mint száz, nagyon jól éreztük magunkat, minden jól sikerült, és mindenkinek csak ajánlani tudjuk a Rendezvényház csapatát! Még egyszer nagyon köszönjük: Orsi és Zoli

#23
Anikó és Krisztián
2012.07.06

Kedves János,

Ezúton szeretnénk megköszönni az esküvőnk lebonyolítását, ami nélkületek nem lehetett volna ilyen tökéletes! Ha most kezdenénk el szervezni az esküvőt, akkor sem választanánk más helyszínt, csapatot! A rendezvényház párját ritkítóan szép, hasonlót sem találtunk anno, a terem tágas, és kényelmes, és itt hívnám fel a figyelmet a menyasszonyok számára kialakított mosdóra, ami szintén egyedülálló, hogy ilyen apróságokra is gondoltok :) Külön köszönet Attilának is, aki a konyhai csapatával együtt életünk egyik legszínvonalasabb vacsoráját tálalta elénk, és Juditnak is az álom szép dekorációért. Mindenkinek ajánljuk a helyet a vendégeink körében is, de azt hiszem aki ott volt az esküvőnkön, vagy járt már valaha a rendezvényházban, annak nincs szüksége több győzködésre :) Kiemelném még - és külön köszönet - Jánosnak az állandó rendelkezésre állásért, és a sok profi szolgáltatóért, akik tovább emelték az esküvőnk színvonalát. Aki egy igazán vidám, hihetetlenül jól táncoló, figyelmes, ötletes és hagyományokhoz hű vőfélyt szeretne az esküvőjére, szeretettel ajánljuk Mihalik Zsoltot, mi nem csalódtunk benne sem, sőt! :)
Több vendégünk véleménye, hogy a miénk volt a legjobb esküvő, amin valaha voltak, ezért a köszönet csak Titeket illet, még egyszer köszönet mindenért!

Aniko Berencsi közzétett Dunaharaszti Rendezvényház üzenőfalán

„Helyettem is elmondtál mindent, Zsuzsi :) Köszönjük, hogy életünk legszebb napját tökéletessé tettétek a profizmusotokkal! Az ételek messze a legjobbak voltak, amit valaha ettünk, a rendezvényház csodálatos, a vőfélyre (Mihalik Zsolt) pedig nincsenek szavak :) De legfőképpen Ciml Jánosnak köszönünk mindent, aki összehangolta az egész csapatot, és bármiben számíthattunk a segítségére :) Nem utolsó sorban neked is Köszönjük Zsuzsi, nagyon megkedveltünk, és reméljük, találkozunk még :) üdv, Anikó és Krisztián”

© IntroWeb | 2018 - Weboldal készítés, SEO