2330 Dunaharaszti, Szondi utca 77.

Vendégkönyv

+ Új hozzászólás
Név:
 
E-mail:
 
Üzenet:
 
#37
Niki és Joci
2013.06.12

Mi azokhoz szeretnénk szólni, akik még keresik a nagy napjukhoz a megfelelő helyszínt!
Ne is fárasszátok tovább magatokat, megtaláltátok!!  
Hibátlan környezettel övezett, esküvőkre teremtett épületben egy szuper, összeszokott, tényleg hozzáértő és nem utolsó sorban „jófej” csapat garázdálkodik itt Dunaharasztin!
A kaja is fantasztikus! Kiemelnénk az Újházi tyúkhúslevest, ami jobb, mint otthon... valamint itt ragadnánk meg az alkalmat, hogy az egyik vendégünket idézzük (aki egyébként egy 21 éves jól táplált fiatalember): „Mama! Tudod, hogy a te főztödet szeretem a legjobban, de ez itt még annál is finomabb!”

Igazából leírhatnánk mi is mindazt, amit az előző hozzászólók már megtettek, de nem akarjuk elismételni... olvasgassátok, és higgyétek el a kommenteket szóról szóra...

Számunkra (szerintünk minden pár számára) az volt a lényeg, hogy ne idegeskedéssel teljen el ez a nap, hiszen ha már fejest ugrunk a házaséletbe, akkor az első napját élvezzük is.
Nekünk sikerült!!!!  Megkaptuk a segítséget a szervezésnél és a lebonyolításnál, ami nem csak könnyebbséget, de nagy megnyugvást is jelentett!


És most megosztjuk veletek a tökéletes lagzi receptjét:
Ha adott egy szerelmes pár, akinek van 2 szép nagy családja, remek baráti társasága, akkor öntsük össze őket, adjunk hozzá a többség ízlésének megfelelő talp alávalót, fűszerezzük meg Mihalik Zsolt vőféllyel, tegyünk hozzá 100 szeletnyi Marcellás tortát és egy csipetnyi dekorációt, valamint temérdek jókedvet, vidámságot és egy leheletnyi elérzékenyülést. A hozzávalókkal töltsük meg a Dunaharaszti Rendezvényházat és a magas tűzön kevergessük legalább 18 órán keresztül, míg nem az utolsó vendég is puhára fő...  
Végül a nagy nap öröméből és boldogságából táplálkozzunk egy életen át...

... másnap a morzsapartin, csupán annyi a teendő hogy fogadjuk a :" Köszönjük , hogy megosztottátok velünk ezt az élményt" és az ehhez hasonló visszajelzések véget nem érő sorát...  

A vendégeink nekünk köszönték, mi pedig Jánosnak, Zsoltnak, Áginak, Attilának és a személyzet összes tagjának köszönjük 2013. június 1-jét!  

Niki és Joci

#36
Barbi és Attila
2013.05.23

Kedves János, Ági, Zsolt, Attila és a csapat többi tagja!

Az esküvőnk szervezésének kezdetekor találtunk rá a Dunaharaszti rendezvényházra és első látogatásunkkor eldöntöttük, hogy nekünk bizony itt lesz a lakodalmunk!
Szerencsére így is lett, és a szimpátia találkozók alkalmával is nagy egyet értésben, nyugodtan körvonalazódtak a Nagy Nap eseményei.
János sok segítséget nyújtott, jó ötleteket adott, Zsolt tökéletesen terelgette, szórakoztatta a násznépet, Attila és csapata pedig abszolút profin rendezte a vendégek kiszolgálását, Ági aznap este minden kérésünket/kívánságunkat leste, csak úgy mint a többiek! Mi ketten is fantasztikusan éreztük magunkat!
A vendégektől csakis pozitív visszajelzéseket kaptunk, hogy őket idézzük: gyönyörű volt a helyszín, finomak az ételek, jó hangulat, és profi szervezés.
Hálás köszönet mindenért, számunka ez a nap tényleg tökéletes volt!

További jó munkát nektek és még sok-sok sikeres esküvőt!
Mi a 25.-et is itt tartjuk majd!!!  

Barbi és Attila

#35
Kovács Mónika
2013.04.29

Ezúton is szeretném, megköszönni Jánosnak és a csapatnak, amit értünk tettek.

A szüleim 25. Házassági Évfordulóját Ünnepeltük ezen a csodálatos helyszínen. A környezet egyszerűen mesebeli a díszítés fantasztikus volt. Az ételek csodálatosan voltak tálalva és istenien finomak voltak.
Minden tökéletes volt. A vendégek is nagyon elégedettek voltak mindennel.

Mindenkinek csak ajánlani tudom, mert tökéletes a helyszín, az ételek és a kiszolgálás.

Nagyon köszönünk mindent!

#34
Judit és Csabi
2013.04.25

Kedves János a Redezvényház Csapata és Zsolt vőfély,

Szeretnénk megköszönni Nektek, hogy életre szóló gyönyörű szép élménnyé varázsoltátok az esküvőnk napját. A kezdetektől fogva, a készülődésen át a lagzi lebonyolításáig minden kerek, egész és zökkenőmentes volt. Gratulálunk Nektek, hogy ilyen profi módon végzitek a munkátokat és valóban megvalósult álommá varázsoljátok a párok igényeit. Külön szeretnénk megköszönni az estén ott dolgozó személyzetnek a sok segítséget, kedvességet amivel a vendégek irányában viselkedtek. Zsolt vőfélynek gratulálunk, mert pontosan akkor, és ott vitte a napot amikor kellett, nem volt sok, nem volt kevés, egyszerűen tényleg úgy gondoljuk, hogy ő az igazi vőfély.
Sok sikert, kitartást, és rengeteg sok szép esküvőt kívánunk Nektek a jövőben is!
Biztosak lehettek benne, hogy mindig ajánlani fogunk Titeket :)

Judit és Csabi

Lemaradt hogy az esküvőnk 2013.04.13-án volt :)

#33
Reni és Péter
2012.11.09

Kedves János és a DRH csapata!

Szeretnénk csatlakozni azon ifjú házasok táborához, akik kifejezték köszönetüket és hálájukat értetek és munkátokért vendégkönyvetekben.

Olvasgatva a leveleket, sorra ismerünk rá azokra a csodás élményekre, érzésekre, pillanatokra, tökéletes szervezésre, figyelmességre, kedvességre, egyszóval profizmusra, amit mi magunk is tapasztaltunk Veletek/Nálatok.

Azt gondoljuk, hogy valamit igazán jól csinálni csak szívből lehet, szeretettel. Amikor az ember bele teszi szívét-lelkét a nagy ügybe, legyen az bármi. Ez a Ti esetetekben tényleg egy nagybetűs ÜGY, hiszen arra vállalkoztatok, hogy a házasság szövetségében útra kelő fiatalok nagy napját tegyétek tökéletessé. Ez jóval több, mint üzlet, ez egyben egy nemes ügy szolgálata is. Sokak életébe való vetés, amelynek nagy jelentősége van. Egész életre szóló, meghatározó élménnyel gazdagodhat általatok az ember, amihez később vissza tud nyúlni és tud belőle meríteni. Egy esküvő, egy ünnepi vacsora sikerülhet jól, lehet szép. De mennyivel több, ha tökéletes! Főleg a mai világban, ahol a kedvesség, az emberség, az alapvető jóakarat sajnos már nem olyan magától értetődő. De adni csak úgy lehet, ha az embernek adatik. Jó életvezetés, látás, bölcsesség, kipróbáltság, alázat és nagy szív.

Számunkra ez volt a meghatározó élmény, amit Tőletek kaptunk, amely ugyan sok külső tényezőben – csodás külső szertartásban, gyönyörűen feldíszített teremben, tökéletes kiszolgálásban, rendkívül ízletes ételekben, kedvességben, odafigyelésben, gördülékenységben – nyilvánult meg, mégis látható volt mindezek mögött a nagy szívetek.

Szeretnénk megköszönni, hogy a mi nagy napunkat is így tettétek tökéletessé, hogy a mi életünkbe is vetettetek. El sem tudjuk képzelni, hogy milyen sok ember, milyen összetett, összehangolt, jól szervezett munkájának eredményeként jött létre az a csoda, amit mi már készen kaptunk.

A magunk és minden kedves vendégünk nevében szeretnék köszönetet mondani Nektek az élményért, elismerni munkátokat és odaszánásotokat és további sok sikert kívánni a küldetésetekhez.

Azért reméljük, hogy legalább egyszer megadatik számunkra, hogy vendégként is részt tudjunk venni egy Idézet:
DRH-s esküvőn
és újra átéljük a csodát!  

Az biztos, hogy jó szívvel fogunk ajánlani benneteket mindenkinek.

Sok szeretettel és köszönettel:
Reni és Péter

#32
Orsi és Balázs
2012.11.02

Kedves János és Csapata!

Bár 2012.09.01-én volt az esküvőnk, de csak most tértünk magunkhoz, a döbbenetből és a profizmustól, amit nálatok tapasztaltunk. Az első pillanattól kezdve inkább barátként kezeltetek minket nem pedig ügyfélként és ez nagyon jól esett. Mindenkit lenyűgözött az esküvő, és az ahogy azt Ti megszerveztétek. Minden gondot levettetek a vállunkról, így nekünk csak egymásra kellet figyelnünk. Vendégként és párként is nagyszerű volt nálatok lenni. Még egyszer köszönjük, csak az nem tudjuk, hogy az a sokk rendőr, hogy került oda :)

#31
Buzás Andrásné
2012.10.26

Az október 20-i vendégsereg nevében szeretném megköszönni ezt a csodálatos élményt. Kifogástalan volt minden és mindenki. Azt hiszem, mint örömszülő, nem is kívánhattam volna szebbet jobbat a gyerekeimnek. Hálával és ezer köszönettel mindenkinek.

#30
Orsika és Gyula
2012.10.22

Kedves János  Zsolt  Attila  és csapat  
Nagyon Nagyon Köszönjük szépen ezt a csodás napot! Nagyon jó volt minden! a dekoráció a kaja a CSAPAT ááááá ezt nem is lehet szavakba önteni. A barátok is elvoltak ájulva mindentől.Nagyon jól éreztük magunkat. A piszoárért elnézést még mindig nem derült ki ki a hunyó,de meg lesz  
A Zsolttól majd még szeretnénk táncórát venni. Hatalmas a láb munkája :)
Nagyon köszönjük az Ő munkásságát is!
Fantasztikus volt minden! Köszönjük még 100-szor
Puszi Nektek!

#29
Zsófi és Andris
2012.10.19

Kedves János és csapata!

Még csak beszélgettünk az esküvőről, amikor már a helyszíneket elkezdtük nézegetni a neten, valamint érdeklődtünk ismerőseink körében, hogy ők mit ajánlanak. Esküvőnknek egy tökéletes helyszínt álmodtunk meg, melyet sokáig nem találtunk.
A véletlen hozta, hogy amikor már kezdtük feladni a reményt a helyszín felkutatásával kapcsolatban, hivatalosak lettünk egy esküvőre, mely Nálatok zajlott. Nem volt kérdés attól a perctől kezdve, hogy a mi esküvőnk hol lesz megtartva. A házba és a környezetbe egyből beleszerettünk, nem érdekeltek sem a vélemények, sem a tapasztalatok, tudtuk, hogy mi ezt szeretnénk.
A szervezést illetően akkor nyugodtunk meg teljesen, amikor az első találkozó megtörtént, és bebizonyosodott, hogy egy olyan profi csapat segítségével, mint a Ház csapatával, semmi gond nem lesz a Nagy Napon.
Minden tökéletesen zajlott, a szervezést, a készülődést, a lebonyolítást egyaránt beleértve. Soha nem gondoltam volna, hogy van valahol egy olyan hely, ahol életünk legszebb napja valóban azzá válhat, minden gond, probléma, idegeskedés nélkül.
A vendégek véleményei csak pozitívak, mindenki fergetegesen érezte magát az első perctől kezdve az utolsóig. Mindenkinek nagyon tetszett és ízlett minden. Nagyon sokan mondták, hogy ezt a napot ők is sokáig fogják emlegetni, nem csak mi.

Úgy gondoljuk, hogy mindez nélkületek nem valósulhatott volna meg. Életünk legszebb napját valóban sikerült felejthetetlenné tennetek, és az ezt megelőző heteket is élményekkel töltöttétek meg. Legszívesebben visszapörgetnénk az időt, mert nagyon jól éreztük magunkat, és, mert hiányzik a Nagy Nap, az azt megelőző szervezés, készülődés, mely életünk egy szakaszát varázslatossá tette.
Köszönet a csodálatos dekorációért Juditnak, mely meghitté tette az egész napot.
Köszönet Attila teremfőnök Úrnak, hogy minden apró részletre figyelt, felügyelt, hogy tökéletes legyen minden.
Köszönet a felszolgálóknak, akik mindent megtettek, hogy frappánsan történjen minden.
Köszönet Józsa László vőfélynek, aki megtisztelt minket jelenlétével, aki megkoronázta és akinek soha nem felejtjük el ezt a napot.
Külön köszönet Jánosnak, aki rendkívüli figyelemmel, türelemmel és készséggel állt hozzánk. Minden csodálatos volt.  Kívánunk nagyon sok sikert munkátokhoz, a jövőben.
NAGYON KÖSZÖNÜNK MINDENT!!!
Bárki kérdezni, mi Titeket ajánlunk! 

#28
Mónika és Gábor
2012.09.04

Köszönjük János és kedves csapata!:))))

2012. augusztus 11-én volt az esküvőnk a DRH-ban. Csodálatos napon, csodálatos helyen, csodálatos időben! Nehéz szavakba önteni, milyen volt, azt át kell élni!

Ha valaki, akkor mi aztán sok-sok helyszínt bejártunk, időt és energiát nem kímélve, de egyik helyszínnél sem volt az a "wow" érzés. Ám amikor bekanyarodtunk a DRH kertjébe egy októberi délutánon, valami megmozdult bennünk. Nálunk alapvető feltétel volt, hogy legyen lehetőség kültéri szertartásra, legyen elég hely a körasztalos elrendezésre és ne a fal színe határozza meg a dekoráció színét, hanem mi! Egymásra néztünk és tudtuk, hogy megtaláltuk! János magabiztossága és jártassága azonnal levett a lábunkról, a finom narancslevet szürcsölgetve hallgattuk őt, és máris arról fantáziáltunk, milyen szép is lesz itt az esküvőnk. Az igényeink alapján minden szolgáltatóból (zenekar, vőfély, fotós, videós, dekoros) bátran tudott ajánlani többet is, akik profik és megbízhatóak, s nekünk csak választani kellett. Minden szolgáltató jól ismeri egymást, elég egy összenézés és mindenki tudja a maga dolgát. Szállás is megoldható a közelben, ahol kedvesen fogadnak és kényelmesen ki lehet pihenni a hajnalig tartó táncos mulatságot.

Mi végül mindenkit János ajánlataiból választottunk, és nem is bántuk meg! Maximálisan jól döntöttünk! A vőfélyünk, Mihalik Zsolt egy született vőfély! A Kozelka Band-del tökéletesen gondoskodtak a jó hangulatról, bolondozásról, így az igencsak táncoslábú vendégsereg hajnalig mulatott a lagzin. Csóka Zsolt fotósunk mind a jegyesfotózáson, mind pedig a nagy napon rettentő türelmesen és kedvesen foglalkozott velünk. Köszönet a Varsányi házaspárnak is, akik a videózáson túl a menyasszonyi ruhám igazításában is lelkesen és fáradhatatlanul közreműködtek. :) Köszönjük Juditnak a dekorációs munkáját, igazi lila-rózsaszín lett, ahogyan képzeltük!

A helyszín pedig? Nincs rá szó, milyen tökéletes volt!!! Bizsergető érzés volt a menyasszonyi autóval begurulni a kertbe a fotózás után, látva a gyönyörűen feldíszített kis szigetet és hidat, a polgári szertartás helyszínét. Bár aznap kolbászoltak arrafelé felhők, de János még azokat is jól elküldte, hogy ne zavarják a ceremóniát.:) Maga a szertartás is nagyon meghitt volt, ami ebben a környezetben - egyik vendégünk szerint - egyenesen ámulatba ejtő volt. Mint a filmekben...Gyönyörű és meghitt pillanatok születtek akkor ott a kertben, s feledhetetlen, hogy a közös házas életünk ott kezdődött el.
És amikor már mindenki azt hitte, hogy ennél nincs tovább, ezeket az élményeket nehéz lesz túlszárnyalni, akkor jött a vacsora Attila vezényletével...fejedelmi ételekkel és udvarias, gyors, profi kiszolgálással.

Az esküvő egy olyan fontos momentum az ember életében, amire jó érzés életünk végéig emlékezni. Egy csodálatos és felejthetetlen nap! Nos, ez nekünk itt a DRH-nál biztosan sikerült! Azóta már eltelt pár hét, de napokig csak a feledhetetlen pillanatokról és a élményekről tudtunk beszélni. ..
Minden vendégünk csakis felsőfokú jelzőkkel illette az esküvőnket, így elmondhatjuk, hogy megérte annyit foglalkozni a szervezéssel, amiben a Jánosék maximálisan partnerek voltak. Minden a leegyeztetett forgatókönyv szerint történt, semmire nem volt gondunk!
Csak egy baj volt: olyan hamar eltelt az a nap....:) Olyan szívesen átélnénk újra és újra! :)

Az esküvőnk után 3 héttel a jegyes oktatásról megismert másik kedves ifjú pár esküvőjére hívtak meg minket, s így volt alkalmunk vendég oldalról is megtapasztalni milyen a felszolgálás és a kiszolgálás. A pincérek fehér kesztyűkben pillanatok alatt az asztalokra varázsolták a tálakat a finomabbnál finomabb ételekkel és nem fukarkodtak újratölteni a tálakat, ha bármi is elfogyott róla. Az biztos, hogy éhes vendég nem ült semelyik asztalnál a vacsora után. Az ételek és az üdítők minőségiek! Minden nagyon kulturált és fantasztikus!

Ha még egyszer kéne választani, vagy bárkinek ajánlani esküvős helyszínt, akkor gondolkodás nélkül a DRH-t választanánk és javasolnánk. (Lehet, hogy elfogultak vagyunk?:))

Köszönjük még egyszer!
Mónika és Gábor

© IntroWeb | 2018 - Weboldal készítés, SEO