2330 Dunaharaszti, Szondi utca 77.

Vendégkönyv

+ Új hozzászólás
Név:
 
E-mail:
 
Üzenet:
 
#47
2013.06.14. Zsuzsi és Attila
2014.02.13

Sziasztok!

Először is azokhoz szeretnék szólni, akik még a „Nagy Nap” előtt, a szervezés fázisában állnak. 2013.06.14-én volt az esküvőnk a Dunaharaszti Rendezvényházban, de már 2012 augusztusában elindult a szervezési „projekt”, bejártunk számos helyszínt, folyamatosan érkeztek az árajánlatok. Nem voltak túl nagy elvárásaink, de ahhoz ragaszkodtunk, hogy egy rendezett környezetben, a vacsora helyszínen megtartva legyen a ceremónia, kedves és profi legyen a személyzet és ne legyen párhuzamosan még egy esküvő, mert nem szeretnék a mosdóban összefutni egy másik menyasszonnyal. (A budapesti nagyobb rendezvényházaknál és éttermeknél ez sajnos így működik, 2-3 esküvőt bonyolítanak egyszerre.)
A DRH-ról már a korábbiakban is nagyon sok jót hallottam és olvastam, így félretettük azt az igényünket, hogy budapesti helyszínt keresünk és kilátogattunk Jánosékhoz. A férjem meglehetősen kritikus tud lenni, de mindkettőnk számára „szerelem volt első látásra” a DRH, és a Jánossal eltöltött beszélgetés után egyértelmű volt számunkra, hogy ez az a helyszín, amit megálmodtunk magunknak. Mindketten vidékiek vagyunk, így a család segítségére nem tudtunk számítani. Izgultam, hogy munka mellett, hogy fogjuk a 65 fős esküvőnket megszervezni. Fölösleges volt minden aggodalmam, mert János és az ő profi csapata, teljes mértékben levette a terhet a vállunkról. Remek Szolgáltatókkal (pl: zenekar, vőfély, sminkes, stb…)állnak kapcsolatban, nem volt más dolgunk, csak hogy a számunkra legszimpatikusabbakat kiválasszuk az ajánlásai közül. A „Nagy Nap” nem azzal telt, hogy virágért és tortáért szaladgáltunk, termet díszítettünk, nem kellett a Vendégektől szívességet kérnünk, feladatokkal megbízni őket, mert Jánosék mindent elintéztek helyettünk! Még a vidéki vendégek elhelyezésében is segítségünkre voltak, a szállás biztosításával kapcsolatban is volt megoldásuk!

Időjárás, ceremónia: Jánosnak biztosan van valami titka vagy varázsereje. Csodálatos volt az időjárás, verőfényes napsütésben mondtuk ki az Igent! Az Anyakönyvvezető hölgy kedves és szimpatikus volt, és ami a legfontosabb, meghitt és romantikus volt a ceremónia, nem pedig a „futószalagos” típus, amikor 15 perc jut egy párra.

Étel: ez volt a legnagyobb félelmem. Vajon elegendő lesz-e a mennyiség, mert nincs annál nagyobb égés, mint amikor éhesen távozik a Vendég. Hogy a barátainkat idézzem: „istenkirály” volt a kaja és megmaradt annyi, hogy az még kb. 20 fő számára elegendő lett volna. A menü teljes egésze olyan volt, amibe nem lehetett belekötni, zseniális a Szakács!

Dekoráció: eléggé magas elvárásokat támasztottam a díszítésre vonatkozóan, fényképekkel bombáztam Ágit, amik mintaként szolgáltak a virágok színvilágához, a váza és a gyertyatartók formájához. Álomszép lett a dekorációnk, tátva maradt a vendégek szája, amikor meglátták. Ízléses és elegáns volt Áginak köszönhetően, mint amit kislányként megálmodtam!

Zenekar: a Dimenziónak köszönhetően, még az idősebb, lábfájásra panaszkodó vendégek is reggelig ropták. Kedvesek és közvetlenek voltak, mindig tudták, hogy milyen stílusú zenét kell játszaniuk annak érdekében, hogy a hangulat a tetőfokán legyen egész éjszaka. Nagyon sok Rajongót szereztek maguknak!

Vőfély: alapvetően „vőfély ellenesek” voltunk, mert nem szerettünk volna véget nem érő versikéket, és a jó hangulatot megszakító játékokat. Azt kértük Mihalik Zsolttól, hogy ceremónia mesteri feladatot lásson el. Zsolt azt tette, amit kértünk! Nem volt belőle sok, de mindig ott termett, ha szükség volt rá, remekül kézben tartotta és irányította az eseményeket! A vendégek szavazata alapján elnyerte az „Éjszaka táncosa” címet, utánozhatatlan a lábtechnikája! Imádtuk a humorát és egyedi stílusát, a baráti körünkben szállóigévé váltak a szónoklatai és viccei! Hát igen! Az Ő nevét szigorúan csak nagy betűkkel szabad illetni!

Személyzet: egész nap 100%-on pörögtek, még reggel 5-kor is készségesek voltak és mosolygósan teljesítették a már nem szomjas Vendégek kéréseit! A teremfőnök, Attila minden részletre odafigyelve irányította a kollégákat, 1. osztályú kiszolgálásban volt részünk!

Órákig tudnék áradozni az esküvőnk napjáról, mert Jánoséknak köszönhetően minden úgy sikerült, ahogyan az a Nagy Könyvben meg van írva! Életünk végéig hálásak leszünk a DRH teljes csapatának azért, hogy a hozzáállásukkal és profizmusukkal álomszerűvé tették az esküvőnket!

Javaslat az esküvő előtt álló pároknak: ha még keresitek a megfelelő helyszínt, látogassatok ki a DRH-ba és beszélgessetek egyet Jánossal! Onnantól kezdve nem lesz kérdéses a helyszín!

És végezetül egy jó tanács a „Nagy Napra” az ifjú párnak: azon a napon kizárólag csak egymással foglalkozzatok! Arra koncentráljatok, hogy mennyire szeretitek egymást és hogy milyen csodálatos esemény előtt álltok. Ilyenkor már nem szabad foglalkozni a részletekkel (bízzatok meg Jánosékban, Ők mindent kézben tartanak), hogy vajon mindenki jól érzi-e magát, ízlik-e az étel, stb, mert úgy el fog repülni ez a nap, hogy fontos, hogy minden pillanatát egymásra figyelve éljétek meg!

Zsuzsi és Attila

#46
Anikó és Attila
2013.10.28

Nekünk augusztus 30-án volt az esküvőnk a Házban. FANTASZTIKUS volt MINDEN!!!
Az első beszélgetéstől meggyőző volt minden,amit kaptunk.Köszönjünk a tippeket.
Mihalik Zsolt, a VŐFÉLY!!!!Ajánlom mindenkinek.Azt csinálta és úgy ahogy MI kértük.Mindent megoldott, nem volt sok,úgy csinálta ahogy ezt kell.
Kozelka zenekar egyszerűen fantasztikus.Mindenhol őket hallgatnánk.
A vacsoránk is lenyűgöző volt.A kiszolgáló személyzetre sem lehet egy szavunk sem.
Arankának köszönjük a finom sütiket és a Marcella Cukrászdának a különleges tortánkat.
És hát a mi Jánosunk és Ágink!!!Nagyon köszönünk nektek mindent!Sosem felejtjük el ezt a fantasztikus napot.

#45
Otília és Zoltán
2013.10.08

Kedves János és Csapata!

Végig úgy éreztük, hogy biztonságban és egy nagyon profi csapat kezében van az esküvőnk szervezése!
Mondhatni, hogy egy eléggé 'problémás' pár voltunk, mivel kedves férjecskémmel igencsak eltérően gondolkodtunk az esküvő fogalmáról, de szerencsénkre János és csapata minden felvetett kérdésre szemrebbenés nélkül tudta a megoldást így minden apró kérdőjel hirtelen ködbe veszett.
Most már mi is tudjuk miért olyan különleges ez a hely :) viszont mégis picit kiemelném a mi esetünket...
... a lagzink előtt kevesebb mint 2 héttel kórházba kerültem. Első pár napban még messze nem volt biztos, hogy a szeptember 14-re tervezett menyegző meg lesz tartva. Minden addigi fontosnak tűnő részlet eltörpült, hiszen az egészségem volt a tét. Sajnos a Jánosékkal való nagy beszélgetésről is kimaradtam, párom képviselt illetve egy ideig telefonon csatlakoztam. Rengeteg kérdés volt bennem, na meg abban sem voltam biztos, hogy így láthatatlanba meglehet mindent beszélni, hisz annyi apró részlet van ami a legvégére vár tisztázásra.
Több mint 2 órányi telefonos beszélgetés után számomra nem volt kérdés többé, hogy lesz vagy sem lagzi!
És ezen elhatározással 2 napra rá kiengedtek a kórházból, picit legyengülve, picit kimerülve, de teljes gőzerővel folytattam a lagzis előkészületeket! Nagy izgalommal vártam a szombati napot és elérkezett a várva várt pillanat... minden apró részletben benne volt a profi munka: a vendégfogadás alatti felszolgálás, az ételek, a dekoráció, Zsolt támogatása és természetesen a kiváló csapatmunka!!!!!
Nagyon jól estek az apró figyelmességek: Attila segítsége amikor az ülésrend picit hibádzott, Zsolt folyamatos gondoskodása a legyengült menyasszony iránt, felszolgálok mosolya és a folyamatos jó kedve.
Vendégeink külön kiemelték az újházi tyúkhúslevest, a finomabbnál-finomabb húsokat, a gyönyörű környezetet, a mosolygós pultos lányokat és Mihalik Zsolt profi munkáját :) És még sorolhatnám a sok-sok dicsérő szavakat melyeket vendégeink hagytak hátra.
Mindent összevetve lagzink végén számunkra egyértelmű volt, hogy életünk legjobb döntését hoztuk amikor a rendezvényház mellett döntöttünk :)!

KÖSZÖNJÜK még egyszer a sok segítséget, az odaadást a szervezésben és minden-minden kis apróságot/figyelmességet amit TŐLETEK (János, Ági, Szerémy Ági, Mihalik Zsolt, Attila, a szakács, a felszolgáló lányok és fiúk) kaptunk !!!!!
Mi meleg szívvel fogunk ajánlani barátainknak és ismerőseinknek bízva abban, hogy még hosszú-hosszú éveken át sok boldog párnak váltjátok valóra álmaik esküvőjét, ahogy a miénket is! :)


Baráti szeretettel:

Otília és Zoltán

#44
Kriszta & Roland
2013.09.23

Csak annyit szeretnénk mondani, hogy: KÖSZÖNJÜK SZÉPEN! Életünk leggyönyörűbb napja volt és ezt nektek is köszönhetjük!

Kedves Párok!

Ne gondolkodjatok, hogy hol legyen az esküvő. Egyértelműen ide gyertek!!!!!  

Köszönjük a csodát!
Köszönünk mindent:
Kriszta és Roland 

#43
Anikó és Viktor
2013.09.15

Sziasztok!

Köszönjük, hogy nálatok rendezhettük/ nálatok rendeztétek az esküvőnket! Semmi nem sikerülhetett volna jobban!!!!

A mi esküvőnk volt 2013. augusztus 18-án (vasárnap!), az utolsó napos, meleg hétvégén a nyáron. Ez János ötlete volt, amikor először, tavaly decemberben felhívtam idegesen, hogy már csak őszi hétvégék vannak. Igaza lett (mint minden másban is később)...

Csak egy is történet arról, hogy itt mindenki profi: Volt egy arab vendégünk, akinek teremfőnökünk ATTILA külön tyúkhúslevessel és csirke tállal készült. Győzött Attila és csapata. Majd hajnalban az arab vendég(Attila elől bújkálva) egy olyan adag csülökpörköltet tolt magába, hogy nézni is rossz volt. Győzött a szakács is!

Az egész násznép elájult a helyszíntől, a személyzettől, az ételektől és mindentől.

Zsolt vőfélyünkről még a magyarul nem beszélő német vendégeink is azt mondták, hogy milyen jófej volt, pedig egy szót sem értettek abból, amit mondott.

Másnap János megkérdezte, hogy van-e hiányérzetünk. Igen, van! Az, hogy már nem mehetünk esküvő előtti megbeszélésekre. A hiányérzet azóta sem múlt, úgyhogy a következő esküvőnket is nálatok szervezzük, de ott már vendégek lesztek!

Nem tudjuk eléggé megköszönni az élményt és az emlékeket!

A mos.gyil. :) és Viktor

#42
Ildi & Misi
2013.09.10

Az esküvőnk másnapján megkérdezték tőlünk, hogy van-e valami, amit másképp csináltunk volna. A válasz egyértelműen „NEM” volt. Ha egy szóval jellemezni kellene a Nagy napunk, akkor az a TÖKÉLETES lenne. És akiknek ezt köszönhetjük a Dunaharaszti Rendezvényház profi csapata.

Ezúton is szeretnénk megköszönni mindazt, amit a Rendezvényháztól kaptunk.
Köszönjük Ágnesnek a gyönyörű dekorációt és a még gyönyörűbb virágokat.
Köszönjük Zsolt vőfélynek, hogy egész nap mellettünk volt. Megnyugtató volt a jelenléte. Kézben tartott mindent, nekünk csak egymásra kellett figyelnünk :-), hiszen a hangulatra és vendégek jó kedvére is nagy figyelmet fordított.

Köszönjük Attilának és a szakácsoknak, a remek ételeket és a zökkenőmentes kiszolgálást.
És végül köszönjük Jánosnak, hogy létrehozta a Rendezvényházat, ahol életünk eddigi legszebb napját éltük át. Köszönjük a rengeteg segítséget, ötletet és kedvességet, amit a szervezés és az esküvő alatt kaptunk.

Ildi & Misi
(2013. augusztus 17.)

#41
Vendégek
2013.09.09

Tisztelt Rendezvényház!
Tisztelt Dolgozók!

Most 7-én voltunk a meseszép ifjú pár; Tacsiék esküvőjén és elsőrendű, kifogástalan szervezésben volt részünk. A környezet káprázatos, az esküvői terem berendezése finom és elegáns volt. Szerencsés volt a kör alakú asztalok beállítása, amely a lenyűgöző, pazar látványt kiemelte.
Nagyon tetszett mindannyiunknak a teremfőnök udvarias és mindenre kiterjedő figyelmessége, a felszolgálók szolgálatkész, udvarias és higiénikus tevékenysége.
Az étrend amellett, hogy frenetikus volt, a húsleves valami elképesztően ízletes, és ellenállhatatlan lett . A feltálalt húsok isteniek voltak és meghökkentően finom a sárgabarackkal, sajttal töltött szelet is (és köszönjük, hogy a vegákra is gondoltak).
A zenekar nagyon jó hangulatot teremtett, igazán kedvünkre való volt a zenei stílusok váltakozása.
Összességében megköszönjük az Önök munkáját, örök emléket nyújtottak nekünk a fiatal pár lakodalmán.
Tisztelettel: Balla Attila, Balláné Mariann és további elégedetten jól szórakozó családtagjaink

#40
Robi es Betty
2013.09.09

2013.augusztus 10-én volt az esküvőnk a DRH-ban.
Röviden, tömören: elegancia, precíz szervezés, összehangolt munka, maximális segítőkészség jellemezte a mi nagy napunkat.
Az időjárás némi aggodalomra adott okot, de Jánosnak valóban van kapcsolata az Égiekkel, mert ragyogó napsütés volt az egész ceremónia ideje alatt.
Külön kiemelnénk Mihalik Zsolt munkáját, mert mindig ott volt, ahol kellett, annyit, amennyit kellett és minden kérésünket alázattal és zokszó nélkül teljesítette.

A teremfőnök Attila kiválóan ellátta a feladatát, összehangolt munka volt a tükörszervizes felszolgálás,aminek a látványát a vendégeink és mi is nagyon élveztük.
A pincérek udvariasak voltak, minden helyzetet kellő eleganciával oldottak meg.
Összefoglalva tökéletes nap volt, köszönjük szépen.

#39
Baliné Sarkadi Niki és Bali Tibi
2013.07.01

Sziasztok!

Nem is tudom,hogy hogy kezdjem…hogy is írjam le mindazt,amit átéltünk pár napja,a Mi Nagy Napunkon……
Annyira jól sikerült minden,annyira nem volt semmi feszültség rajtunk,hogy majdnem úgy éreztük magunkat mi is,mintha vendégek lennénk.
Jó pár hónapja ,mikor először léptük át a Rendezvényház ajtaját már láttuk,hogy ez lesz a mi helyünk…
Mikor Jánosunkat  először megláttuk,nem gondoltam volna,hogy ő lesz az esküvőnk „motorja”..kicsit aggódtam is,hogy biztosan ő lesz e az,aki erre a feladatra termett és teljes odaadással leszervezné azt a napot.Nem egészen az a tipikus „Berényi Claudia”..  
De persze ez az érzésem a 2.találkozón már teljesen elillant,sőt biztos voltam benne,hogy ő lesz a mi emberünk.
Az egész csapat csodálatos volt,a helyszín gyönyörű,az ételek eszméletlen finomak voltak,a kiszolgálás csillagos ötös.A vendégek azt mondták,hogy ezek a felszolgálók gondolatolvasók,amikor csak arra gondoltak kicsit hangosabban,hogy „igyunk még egyet?”már ott is volt!!”Már csak egy kárpáti borzaska van?”és ők máris hoztak egy kisebb tálnyi adagot…hihetetlen..  kedvesek,gyorsak,tényleg profik!Köszönet Attilának is persze!Zsoltnak,aki szintén nagyon profin terelgette a vendégeket és levezényelte az egész napunkat.  
Kiemelnénk Eszterünket  is,akihez már szinte csak szórakozásból jártunk táncórákra ,annyira jó fej volt!!!  
Varga Zoli fotósunkat is őszinte szívvel ajánlom mindenkinek,mert nála tehetségesebb ,barátságosabb emberrel ritkán találkozni!És a végére ,de nem utolsó sorban Mártai Mariann,aki olyan szép arcot varázsolt nekem,hogy még én is bemutatkoztam a tükörképemnek!
Annyira jól sikerült minden aznap,hogy ennél jobb tényleg nem is lehetett volna!!!
Köszönet ezért mindannyiótoknak!!!!

Niki & Tibi

#38
Móni-Marci
2013.06.28

Kedves János! Kérlek tudom, hogy hosszú levél, de mielőtt tovább fogod küldeni egy helyesírást ellenőrizz nekem, mert egy gány szövegszerkesztő programban írtam és nincs rá időm, mert nagyon el akarom már neked küldeni! :)

Ez még nem a honlapi levél, mert ezt hosszúnak szánom. Úgy gondoltam, hogy ha olyan párral találkoztok, akiket hasonló kétségek gyötörnek, mint engem az elején vagy csak úgy látod jónak, hogy megoszd velük, akkor mutasd meg nekik. A formátuma egy levél az Ismeretken Párhoz, de megköszönném, ha mindenkihez eljutna aki csak dolgozott azon, hogy olyan legyen a lagzink, amilyen. Ugyanakkor útmutatónak is nevezhetjük a tökéletes esküvő megalkotásához. Igyekszem csatolni pár képet is a vizuális beállítottságúaknak majd.
 
Ezek a saját élményeink, és ha a Jánostól kapott infókkal gyanúsan egybecsengenek, akkor az NEM a véletlen műve. Hónapokkal az esküvő előtt eldöntöttük mi lesz a menetrend és minden 100% - ig úgy lett, ahogy megbeszéltük.  Ha konkrét kérdésetek van, akkor pedig bátran hívjatok fel, szóban is megerősítem szívesen illetve kifejtem a tapasztalatainkat.
 
 
Kedves Házasulandó Ismeretlen Pár!
 
Ezúton is gratulálok elhatározásotokhoz, hogy egybekötitek életeteket. És gratulálok, mert a legjobb helyre jöttetek megünnepelni eme jeles eseményt! A tökéletes esküvő receptjét megtanultuk és most megosztom veletek:  Gyere el a DRH-ba és hagyd, hogy megszervezzék az esküvődet.
Elmondom a mi történetünket. Rahner Marci vagyok és kitaláltam, hogy egyszerű 20 személyes esküvőt szeretnék. Anyakönyvvezető meg szűk családi kör. Az esküvő, úgysem arról szól… az csak egy papír…
Hát. Nem. Ez nem így van. Azért egyes számban írom a levél nagy részét, mert úgy érzem, hogy a lányoknak könnyebben megy a ráhangolódás az esküvőkre. Nekem nehezen ment.. illetve Jánosnak 2óra alatt sikerült elhúzni a mézesmadzagot az orrom előtt. Amikor pedig kimentünk a tóhoz megnézni a ceremónia helyszínét, akkor végleg eldőlt a kérdés, itt bizony LAGZI lesz a javából. Életem legjobb döntése volt, hogy hallgattam Jánosra! A helybe, a személyzetbe, az egész miliőbe egyből beleszerettünk! Elmesélek pár részletet, ami miatt itt KELL tartanod az esküvődet:
-          Szabadtéri ceremónia: Varázslatos és a DRH fölött MINDIG kék az ég!!! És ez nem vicc! Most írás közben is libabőrös a karom, ha a ceremóniakezdésre gondolok. 2013. június 28-án délután 17 órakor kezdődött a ceremónia, 15:30-kor pedig leszakadt az ég.  Az összes vendég elázva vagy esernyővel érkezett. Mindenki azt kérdezte, amit én is Jánostól, hogy mi lesz a ceremóniával? És a vendégeknek elmondtam, amit János, illetve a vőfélyünk mondott nekem: „van „B” terv, itt az árkádok alatt is be tudjuk rendezni az esküvőt. De, még van fél óra kezdésig! Ne kapkodjunk!” A menyasszony (Móni) eközben, kissé izgulva az öltözőben várt a sorsára. 16:50-kor megkérdeztem a vőfélyt, hogy mi lesz? Mert még esik, mire János szavait visszhangozva válaszolt:  „ Még van 10 perc, ne kapkodjunk!” És kérlek szépen 16:58 perckor elállt az eső! Mintha elzárták volna! János magabiztos mosollyal az arcán kérdezte tőlem: „Na kipakolhatunk?”  Fű és a friss eső illata ülte meg a mezőt és a személyzet a semmiből 10 perc alatt újra elővarázsolta a szabadtéri helyszínt dekorációval , hangosítással, mindennel! És amikor elindultunk a vörös szőnyegen Mónival, akkor 7-8-9-10 ágra kisütött a nap. A felhők nem tűntek el! Épp csak a rendezvényház fölött egy lukon kikandikált a nap és elállt az eső. Mint a mesében.
 
-          Dekoráció: Egyszerű dolgunk volt! Bármi lehetséges, amilyen szín vagy anyag esetleg nincs, azt megszerzik. Nincs lehetetlen. Azért is mondom, mert párom Móni lakberendezőként végzett, és a lakás textilekre specializálódott. Nem volt egyszerű dolga a dekorosunknak és a virágosunknak (Ági és Judit), de amikor Móni meglátta a berendezett termet és a csokrát, azért elállt a lélegzete! Az egyik kedvencem: szalagon lógó rózsák (gondolom bármilyen virág lehet) mini vázákban… fantasztikus és imádta a násznép! (remélem találok róla képet)
 
-          Vőfély: Egy jó vőfély aranyat ér! Mihalik Zsolt… nem is.. bocsánat így helyes MIHALIK ZSOLT!!!!! Vannak a rokonok, akik azt hiszik, hogy képesek betölteni ezt a tisztet. Vannak az önjelölt vőfélyek, akik azt hiszik, hogy ha tudnak pár szaftos versikét, akkor már vőfélyek lesznek. Vannak a hivatásos és Celeb vőfélyek, akik vagy a nevükből élnek vagy pedig a csillogó honlapjukból. És van a Mihalik Zsolt! Amikor kollégáim megkérdezték ma melóban, hogy volt-e vőfély, mondtam, hogy nem… nálunk nem vőfély volt, hanem Zsolt volt! Több, mint vőfély! Azt hiszem, most jött el az ideje, hogy ismét felhívjam a figyelmet, hogy ez NEM egy kampányszöveg! Senki nem kért meg ennek a levélnek a megírására! De most (4 nappal az esküvő után is még benne van a bugi a lábamban, és ha visszagondolok bármelyik mozzanatára az eseménynek, borsódzik a hátam!!!) A násznép visszajelzése alapján nem volt olyan a teremben, akivel ne váltott volna szót privátban is. Több 30 körüli haverom jött oda, hogy össze kellet kapniuk magukat, hogy Zsolt le ne táncolja őket a parkettről és még azt is megtáncoltatta, akit lehetetlennek tűnt. Nincs egy unalmas pillanat az esküvőn, nincsen holtidő! /És egy fontos adalék, aminek utána kellett néznem – Csicsóka: Burgonyára hasonlító gumós növény. Rendszertanilag a napraforgóval áll rokonságban. Szegények krumplijának is nevezik./ Ennek különösen nagy jelentősége lesz közös életetek során.  :)
 
-          Étel/Ital: A minőség kiváló, a mennyiség elpusztíthatatlan.  Bármit rendelhettek rosszul nem jártok. Javaslom, hogy legyen külön natúr sütött és bundában sült cucc, de amúgy mindegy mit rendeltek. Az éjféli kaja!!! Nálunk töltött káposzta volt és hortobágyi. Ha mindkettőt rendelitek, akkor a hortobágyiból szerintem többet, mert imádta a nép, káposztából maradt ugyan, de nagyon jól fog esni másnap otthon, hogy nem kell főzni, és a mélyhűtőbe is bedobhatod! :) Fel- /kiszolgálás: A pincérek és a pultos fiúk, -lányok tündérek. Amikor reggel 5-kor elindultunk haza, akkor még mindig mindenki mosolyogva, frissen (frissnek tűnve :)) pakolt, mosogatott. Mellesleg több szingli barátom is úgy tűnt nem csak az ital miatt szereti látogatni sűrűn az italpultot… :) Teremfőnökünk és felügyelőnk Attila és Ági vérprofi k voltak. A főasztal kiemelt figyelmet kapott, a speciális étrendesek külön odajöttek utána megköszönni, hogy „figyeltünk” rájuk. Mindketten a nyugalom és higgadtság megtestesült szobrai és mindent megoldanak. (Nálunk például betoppant két vendég, akik azt mondták, hogy nem jönnek) Szemrebbenés nélkül oldották meg két pillanat alatt a gondunkat. Én csak ráböktem, hogy ez az illető elhozta a párját, pedig azt mondta, hogy nem fogja és már át is variálták úgy az ülésrendet, hogy optimális legyen! Semmi dolgunk nem volt, és amennyire leizzadtam, amikor megérkezett a plusz két fő, Attila két másodperc alatt megnyugtatott, hogy nem lesz itt semmi gond, megoldja. És így is lett. :)
 
-           Zenekar! A ZENEKAR!  Nálunk a Dimenzió játszott. Tudni kell rólam, hogy 10 éve éneklek kórusban és 5 éve magánéneket tanulok, valamint amatőr musicalénekes vagyok és van egy zenekarom is. Ebből kifolyólag a barátaink többsége énekes vagy zenész volt. Nagy gondot fordítottunk a zenekar kiválasztására. Alaposan a körmükre néztünk. Utólag bevallhatom, hogy volt egy szám, amelyiknél egy abszolút hallású barátommal beálltunk a sarokba, mert mondtam neki, hogy ezt hallgasd meg és a telefonom hangmagasság mérőjét lóbálva dicsekedtem, hogy milyen kifogástalan minőségű zenekarunk van! Pontosak, precízek és hihetetlenül kedvesek!
 
-          Ami aranyszabály: a DRH-n csak a hangulat 50%-a múlik, a másik 50% rajtatok áll! Mindig legyetek a party közepén és nem lesz gond! A többit a zenészek, a vőfély és mindenki, aki körülöttetek (értetek) dolgozik elintézik.
 
-          És készüljetek föl a búcsúzkodásra!!! 3-4szer annyi idő lesz, mint a vendégváráskor a köszöntés.  Mindenkitől meg kell hallgatnod, hogy milyen fantasztikus volt a ceremónia, a vőfély, mennyire ízlett a kaja és, hogy moccanni sem bírt, egészen addig, amíg a zenekar rá nem kezdett!


Egy mondatban összefoglalva, az esküvőnket: Előre megfonotlt szándékkal elkövetett Boldogság! Elnézést a szakmai színezetért (jogi területen dolgozom.... :) )
 
Személyes beszámolóért hívj!  

????????????????????????????????????????????????????????????????????????
 

Marci és Móni (06-30-3355-433)

© IntroWeb | 2018 - Weboldal készítés, SEO