2330 Dunaharaszti, Szondi utca 77.

Vendégkönyv

+ Új hozzászólás
Név:
 
E-mail:
 
Üzenet:
 
#57
Stella & Balázs
2014.08.22

Kedves Rendezvényház csapat!

Nem volt titok már a közös munka alatt sem, hogy elsősorban a szolgáltatás színvonala miatt választottunk Titeket. Ma már tudjuk, hogy jobb döntést nem hozhattunk volna!

A szokásos dolgok helyett leírunk inkább két pontot, ami a jövőbeli pároknak hasznos lehet  

1. A vége felé már nagyon húzós a szervezés. Rövidek a határidők, és sok a váratlan dolog. AKKOR nagyon nem mindegy, milyen csapat áll az ember mögött, és mi 100%-os támogatást kaptunk.

2. Azt gondolja az ember, majd ő mindenre figyel az esküvőn. Hát nem. Óriási segítség, hogy egy profi csapat mindent területet átlát, mindenre figyel, közbeavatkozik, ha kell, és kontrollál mindent. Nagyon megnyugtató, hogy csak magunkra és a vendégekre kellett figyelni!

Reméljük vendégként mielőbb visszatérünk  

#56
Zita és Fercsi
2014.08.21

Sziasztok!

Többször voltunk már esküvőn a Rendezvényházban és nem gondoltuk volna, hogy a saját esküvőnket is ennyire gördülékenyen fogjuk megélni, mint amikor vendégként voltunk Nálatok.
A csapat levett minden gondot a vállunkról, így tényleg élvezni tudtuk az esküvőnk minden egyes pillanatát.

Szeretnénk megköszönni a sok segítséget, a szervezést, hogy mindig együttműködőek voltatok, a kifogástalan lebonyolítás, a rendkívül ízletes vacsorát, az igényes tálalást, és hogy mindenre gondoltatok helyettünk is.
Nagyon profi csapat vagytok, akiknek semmi sem jelent kihívást.

Köszönünk mindent és hasonló sikereket kívánunk a jövőben!

Zita és Fercsi

#55
Stephanie & Adrián
2014.08.07

Sziasztok!
Ezúton szeretném megköszönni magunk, és minden vendégünk nevében ezt a csodálatos estét!
Örülök, hogy sikerült a legfelkészültebb,legmegbízhatóbb kedves társaságot megtalálnom az esküvőnk szervezésére és lebonyolítására :-)
az első beszélgetésünktől kezdve folyamatosan nyitottak voltatok bármilyen kérdéssel is nyaggattalak benneteket, barátságosak, megértőek voltatok.
Amit talán sokan nem tudnak, hogy mindössze 2 hét állt rendelkezésünkre mindent megszervezni, és mégis mintha hosszú időn keresztül szerveztük volna az egészet, annyira hibátlan lett :-)
külön kiemelném az ott dolgozó személyzetet, akik kitűnő munkát végeztek, és nagyon barátságosak is.
Az esküvőnkkel a mai napig nem bírunk betelni, legszívesebben minden hónapban megismételnénk :-)
További sok sikert kívánok Nektek, és remélem, hogy sikerül még vendégként átmulatnunk néhány éjszakát :-)

#54
Evi és Jenő 2014.06.27
2014.07.28

Sziasztok!
Most vagyunk egy honapos boldog házasok...éppen nászúton vagyunk...ezt találtuk a legmegfelelőbb pillanatnak ,hogy megköszönjük nektek életünk egyik legszebb napját és egyben legjobb buliját.A családunk és a barátaink a mai napig emlegetik az esküvőnket...sorolhatnánk hogy mi minden volt ami fantasztikus volt...mi csak annyit irunk, hogy nélkületek nem lett volna ilyen gyönyörű és tökéletes!!!!Ezt a levelet írva elérzékenyül az ember...megszerettünk titeket...a helyet es azt a varázst amit ott leltünk!!!!
Gyönyörű esküvőnk volt....akik ezt olvassák és esküvőt terveznek...ne keressenek tovább...a tökéletesre találtak rá...egy személyes találkozó Jánossal és mindenki megérti majd miről írunk most.
Kedves János,Zsolt,Ágik,Attila és a kedves pincérek és mindenki aki részese volt az esküvőnknek...nagyon köszönünk mindent...mi már másnap újra kezdtük volna...ha tehetnénk megismételnénk.    

ÉVI & JENŐ

#53
Timi & Zsolt
2014.07.13

Sziasztok,

Szeretném megköszönni, hogy általatok valóra vált az álmom, amit már 4 éves korom óta tervezgetek. Én megtaláltam a hercegem, ti pedig megteremtettétek a tökéletes esküvőt :)

Januárban találta anyukám a rendezvényházat, amibe azonnal beleszerettünk még a téli környezetben is, mondanom sem kell, hogy nyáron még csodálatosabb ez a helyszín.

Külön kiemelném a vőfélyünket, Zsoltot. Pontosan olyan vőfély volt, amilyet szerettünk volna. Mindig figyelt ránk, mondta, hogy mi következik (engem még etetett is, mert persze, hogy azt elfelejtettem :) Mindig megkérdezte tőlünk, hogy "Jó ez így, vagy kezdjük elölről? " Mindig az volt a válasz, hogy minden jó, de most azt a választ adjuk, hogy inkább kezdjük elölről, mert szeretnénk átélni az egészet megint! :)

A vendégeink visszajelzése is azt volt, hogy ilyen jól szervezett esküvőn még nem voltak. A teljes csapat nagyon profi volt és mindent megtett, hogy jól érezzük magunkat. Külön kiemelném még a pultos lányokat, akik szerintem ennyi Jagert még nem töltöttek ki, mint nálunk, szinte a csapból folyt :)

A hangulat szuper volt, köszönhetően a zenekarnak (Dimenzió), mindig tudták milyen számokat kell játszani, így folyamatosan táncoltunk reggelig!

János, Ági, köszönjük a szervezést és, hogy mindenre gondoltatok helyettünk is! :) a somlói galuska nagyon finom volt (állítólag, sajnos mint menyasszony erről is lemaradtam :( ) Továbbá köszönöm, hogy nagymamám kényelmes székéről is gondoskodtatok, így ő is nagyon jól érezte magát és sokáig tudott maradni!

Mindenkinek ajánlom ezt az esküvői helyszínt, aki szeretné, hogy csodálatos környezetben és egy profi csapat szervezésével valósuljon meg minden esküvői vágya. Nálunk ez így volt és valóban felejthetetlen élményt kaptunk!

Hozzátenném még, hogy ez a csapat tényleg elérte azt, hogy teljes nyugalommal vágjunk bele a nagy napba és így tényleg élveztük minden egyes pillanatát!

Köszönjük!!!
Timi & Zsolt

#52
Andi és Laci
2014.06.22

Kedves Ágik,János,Attila, Zsolt és a DRH minden munkatársa!

Már korábban is nagyon sok jót hallottam a Rendezvényházról. Amikor először mentem el érdeklődni a Házba egy csodálatos világba csöppentem. Ámulatba ejtett a kert szépsége, a kerti tó gyönyörűsége és a ház tökéletessége. Mikor hazaérve órákig beszéltem páromnak a hely nagyszerűségéről és János profizmusáról, a párom csak annyit mondott: Ezt látnom kell! Hát igen...Egyértelmű volt számunkra, hogy a Rendezvényházban szeretnénk tartani az esküvőnket:))
Októberben leültünk Jánossal átbeszélni, hogy mi is az elképzelésünk a nagy napról.Bármi kérdésünk volt János azonnal tudott válaszolni, ötleteket adni, sőt több olyan ötlete is volt, ami sokkal jobbnak bizonyult a mi elképzeléseinkhez képest. Ezek után Ágival megbeszéltük a dekorációt, ami csodálatos lett, /a menyasszonyi csokrom az álmaimat is felül múlta!!/. Zsolt, a vőfély egy szimpátia találkozón elmesélte nekünk, hogy mit is csinál egy esküvőn. Rögtön tudtuk, hogy ő lesz a tökéletes választás, hiszen stílusa megnyerő, rugalmas, humoros, segítőkész...... egy vérbeli profi!
Ezek után felgyorsultak az események. Az esküvőnk előtti héten leültünk mindannyian egy nagy megbeszélésre, ahol szinte percről percre megbeszéltük az esküvő menetét. Ezen a megbeszélésen ott volt Attila,a teremfőnök és Ági is, János aszisztense, akinek szintén sokat köszönhetünk.
Az esküvőnk 2014.06.08.-án egy csodálatosan meleg,kora nyári napon volt. A terem gyönyörűen volt dekorálva. A kiszolgálás tökéletes volt: a kifogástalan leves után ínycsiklandozó sültes tálak érkeztek a násznép nagy örömére. Megszámlálhatatlan dicséretet és elismerést kaptunk az ételek minőségére, illetve a fehér kesztyűs szervírozásra.
Tényleg minden tökéletes volt. Zsolt könnyedén levezényelte az estét. Attiláék sürögtek- forogtak a vendégek körül. A pultos lányok szorgosan öntögették az italokat, a konyha pedig az isteni finom vacsorát főzött nekünk. Majdnem elfelejtettem megemlíteni a mennyei somlói galuskát és az éjféli pörköltet:))

Nagyon köszönünk mindent egy profi csapatnak:

Andi és Laci

#51
Andi & Tomi
2014.06.15

Kedves Ágik, János, Attila és a DRH munkatársai!

Nem is tudom, hol kellene kezdenünk, hisz annyi pozitív dolgot tudnánk felsorolni, hogy nem is férne ki az oldalra. Már több ízben mondtunk köszönetet nektek, így most inkább a leendő párokhoz szólnánk.
Mikor nekivágtunk az esküvői helyszín keresésnek, a DRH volt az első, amit megtekintettünk, és elsőre beleszerettünk. Itt éreztették velünk már a legelején, hogy nincs mitől tartani, csodás esküvőnk lesz, ők majd gondoskodnak róla és minden támogatást meg fogunk kapni. Persze ilyen szavak hallatán az emberben benne van a kételkedés, a sok kérdés, de ez mind-mind szépen eloszlik az idő haladtával. Ráadásul mikor mi olvastuk ugyanígy, mint most Ti a vendégkönyv bejegyzéseit, hogy „vendégként éreztük magunkat a nagy napon”, „profizmus”, „tökéletesség”, „vendégszeretet”, „barátokká válik a személyzet”, stb., még mi sem gondoltuk, hogy ez tényleg így lesz.
A mi esküvőnk 2014.05.24-én volt és kimondhatjuk, hogy annyira tökéletes volt, hogy jobbat és szebbet nem is tudtunk volna elképzelni (sem magunk megszervezni). Nem szeretnénk megismételni azokat a dicséreteket, amiket az előttünk szólók már megtettek, csak igazolni tudjuk, hogy MINDEN igaz!
Köszönjük a csapatnak a végtelen támogatást, a barátságot, a szervezést, szóval mindent! Sok sikert kívánunk a DRH-nak a jövőben és szerintünk még fogunk találkozni! Mi garantáltan tovább fogunk ajánlani titeket barátainknak és ismerőseinknek, hisz szeretnénk még menni hozzátok vendégként!
Kedves párok, csak egy dolgot tudunk javasolni nektek, mégpedig, hogy menjetek le a DRH-ba és üljetek le Jánossal beszélgetni és meg fogjátok tapasztalni mindazt, amiről beszéltünk.

Üdvözlettel

Andi és Tomi
2014.05.24, ( türkizkék-barna dekor képek)

#50
Anna & Robi
2014.06.14

Legalább 200 árajánlatot kértünk Budapesten, és sehol semmi ami megfelelt volna. Ekkor párom (most már férjem… wííí:) :)) javaslatára bővítettük a keresést az agglomerációs területekre. Éppen Budafokon barangoltunk virtuálisan, mikor megtaláltuk a Dunaharaszti Rendezvényház hirdetését. Tetsztett nagyon, felhívtuk és már aznap hajlandóak voltak bemutatni személyesen a helyet (már önmagában ez giganagy plussszpont!!! – nem kellett heteket várni egy szabad időpontra). Mikor megérkeztünk rögtön beleszerettünk, gyönyörű táj, hatalmas tér és minden elképzelésünk megvalósítható – PÉNZTÁRCÁNKNAK MEGFELELŐEN. János nagyon segítőkész és rugalmas volt, minden szőrszálhasogató kérdésünkre nyugodtan és kielégítően válaszolt, valamint szakértelme lenyűgözött. Ennek köszönhetően, mikor eljöttünk onnan és megkérdeztem Robit – Neki mi tetszik ebben a helyben? – a válasza csak ennyi volt: JÁNOS!!! :)
És igaza volt. Rengeteg terhet le vett a vállunkról és az esküvőnk NEM olyan volt, amilyennek elképzeltük……SOKKAL SOKKAL JOBB ANNÁL!!!
Az esküvőnk 1 hónapja volt és nem túlzunk ha azt mondjuk, azóta is minden nap kapjuk a visszajelzéseket mennyire gyönyörű és mennyire tökéletes esküvő volt, az alábbi megfogalmazásokban:
- „Gyönyörű esküvő volt, gyönyörű volt az idő, és a helyszín? Hogy találtátok? Mint egy hollywoodi film!
- Fantasztikus esküvő volt, a helyszínválasztás lenyűgöző, nagyon illett hozzátok… és a vacsora…. még sosem ettem ilyen finomat esküvőn!
….és különféle változatokban kb. ugyanez :)
A helyszín nagyon sok lehetőséget adott a kreatív ötletekre, apró kedves programokra, ami emlékezetessé teszi az esküvőt a vendégek számára. DE NEM CSAK MINKET IHLETETT MEG, hanem Vendégeket is! Fantasztikus programokkal készültek melyek örök emlékké tették ezt a napot.?

Néhány szó a pénteki esküvőről:
Eleinte volt sok félelmünk ezt illetően, különösen mikor világossá vált számunkra, hogy nem csak a péntek munkanap, hanem a szombat is. DE NEM JELENTETT GONDOT! Rengetegen eljöttek, rengetegen maradtak hajnal 3-ig még úgy is, hogy másnap 8-ra mentek dolgozni. Aki szeret eljön, és ott lesz. De ha valaki mégis ódzkodik attól, hogy nem érnek oda munka után, János és Dunaharaszti Önkormányzata lehetővé teszi, hogy este legyen a szertartás, ami hihtetelen romantikus – gyertyafényes szigetecsként…..hmmm…. :)
Összefoglalva: Tökéletes esküvő, tökéletes helyszínen. Hamupipőke és Aranyhaj elbújhat ;)
(János! Ez az új szlogened ;))

Üdv és sok sok köszönet,
Anna&Robi

#49
Marcsi és Gábor
2014.06.05

Köszönetnyilvánító levél a Dunaharaszti Rendezvényház minden dolgozójának.

Sziasztok

2014.05.23-n volt az esküvőnk, mely életünk legszebb napjává vált általatok. 2013. év végén néztük meg először a rendezvényházat és rögtön beleszerettünk. Az első beszélgetés során meggyőzött minket János és az egész csapat profizmusa és tudása. Az egész szervezés során végig biztonságban éreztük magunkat, tudtuk, hogy az esküvőnk a legjobb csapat kezében van. A szolgáltatók bőséges listájából választhattunk ( zenekar, vőfély, dekoratőr, fotós, videós, cukrász …), de nem erőltettetek ránk senkit.
Miután a rendezvényházzal belevágtunk a szervezésbe, már fel is gyorsultak az események. Bármi kérdésünk volt, azonnal megválaszoltátok és segítettetek mindenben. Május 23-ra összeállt minden, a nagy napon csak magunkra kellett figyelni.
Ezúton szeretnénk köszönetet mondani a tökéletes szervezésért és kiszolgálásért. A vendégektől csak magasztaló visszajelzéseket kaptunk- még azoktól a vendégektől is, akik nem szeretnek esküvőkre járni-, külön kiemelve a mosolygós és közvetlen személyzetet ( még hajnalban is ), a profi felszolgálást, a rendkívül ízletes ételeket, a sosem kifogyó poharakat. Ki kell még emelnünk a vőfélyt és a zenekart, melyet szintén Ti ajánlottatok- teli találat volt mindkettő. A vőfély rendkívül könnyedén és szórakoztatóan vezényelte le az egész estét. A zenekar, rögtön megtalálta a legjobb hangulathoz illő zeneszámokat, félelmetes bulit csináltak. Különösen tetszett mindenkinek a környezet, a kialakított kis szigettel.

AMIT TŐLETEK KAPTUNK NEM LEHET SZAVAKKAL KIFEJEZNI. Köszönünk mindent.
Marcsi és Gábor

Ui.: Ha esküvői helyszínt kerestek ne gondolkozzatok tovább.

#48
Marcsi és Vili
2014.06.05

Kedves Ágik, János, Attila, és a DHR minden Munkatársa!

Nehéz szavakba önteni a hálát.
A készülődés közben nyújtott megnyugtató jelenlétért, és hogy minden apró részletet segítettetek a helyére tenni. Az elegáns díszítésért. A fantasztikusan finom ételekért, az igényes tálalásért és felszolgálásért.
Azért, hogy mi és vendégeink voltunk Nektek ezen a gyönyörű napon a legfontosabbak. Hogy mindenki bátran otthon érezhette magát Nálatok. Amiért nem kellett szégyenkeznünk egy összetört váza vagy a mindig láb alatt levő gyereksereg miatt. A reggelig kitartó kedves mosolyokért.
A mind a magyar, mind a nemzetközi vendéglátást megszégyenítő 100%-os profizmusért, és azért a kis pluszért, ami Nálatok még ezen felül is minden vendégnek mindig kijár.
A felszabadult és teljes, aggodalommentes ünneplésért, amit Ti tettetek nekünk lehetővé. Azért az elismerését és rengeteg dicséretért, amit a Ti nevetekben zsebeltünk be a vendégektől, és amit ezúton szeretnénk Nektek továbbítani.
Köszönjük Nektek, hogy életünk legszebb napjának aktív résztvevői, megteremtői voltatok. Mindig hálával és mosollyal gondolunk Rátok.

Marcsi és Vili

© IntroWeb | 2018 - Weboldal készítés, SEO