2330 Dunaharaszti, Szondi utca 77.

Vendégkönyv

+ Új hozzászólás
Név:
 
E-mail:
 
Üzenet:
 
#52
Andi és Laci
2014.06.22

Kedves Ágik,János,Attila, Zsolt és a DRH minden munkatársa!

Már korábban is nagyon sok jót hallottam a Rendezvényházról. Amikor először mentem el érdeklődni a Házba egy csodálatos világba csöppentem. Ámulatba ejtett a kert szépsége, a kerti tó gyönyörűsége és a ház tökéletessége. Mikor hazaérve órákig beszéltem páromnak a hely nagyszerűségéről és János profizmusáról, a párom csak annyit mondott: Ezt látnom kell! Hát igen...Egyértelmű volt számunkra, hogy a Rendezvényházban szeretnénk tartani az esküvőnket:))
Októberben leültünk Jánossal átbeszélni, hogy mi is az elképzelésünk a nagy napról.Bármi kérdésünk volt János azonnal tudott válaszolni, ötleteket adni, sőt több olyan ötlete is volt, ami sokkal jobbnak bizonyult a mi elképzeléseinkhez képest. Ezek után Ágival megbeszéltük a dekorációt, ami csodálatos lett, /a menyasszonyi csokrom az álmaimat is felül múlta!!/. Zsolt, a vőfély egy szimpátia találkozón elmesélte nekünk, hogy mit is csinál egy esküvőn. Rögtön tudtuk, hogy ő lesz a tökéletes választás, hiszen stílusa megnyerő, rugalmas, humoros, segítőkész...... egy vérbeli profi!
Ezek után felgyorsultak az események. Az esküvőnk előtti héten leültünk mindannyian egy nagy megbeszélésre, ahol szinte percről percre megbeszéltük az esküvő menetét. Ezen a megbeszélésen ott volt Attila,a teremfőnök és Ági is, János aszisztense, akinek szintén sokat köszönhetünk.
Az esküvőnk 2014.06.08.-án egy csodálatosan meleg,kora nyári napon volt. A terem gyönyörűen volt dekorálva. A kiszolgálás tökéletes volt: a kifogástalan leves után ínycsiklandozó sültes tálak érkeztek a násznép nagy örömére. Megszámlálhatatlan dicséretet és elismerést kaptunk az ételek minőségére, illetve a fehér kesztyűs szervírozásra.
Tényleg minden tökéletes volt. Zsolt könnyedén levezényelte az estét. Attiláék sürögtek- forogtak a vendégek körül. A pultos lányok szorgosan öntögették az italokat, a konyha pedig az isteni finom vacsorát főzött nekünk. Majdnem elfelejtettem megemlíteni a mennyei somlói galuskát és az éjféli pörköltet:))

Nagyon köszönünk mindent egy profi csapatnak:

Andi és Laci

#51
Andi & Tomi
2014.06.15

Kedves Ágik, János, Attila és a DRH munkatársai!

Nem is tudom, hol kellene kezdenünk, hisz annyi pozitív dolgot tudnánk felsorolni, hogy nem is férne ki az oldalra. Már több ízben mondtunk köszönetet nektek, így most inkább a leendő párokhoz szólnánk.
Mikor nekivágtunk az esküvői helyszín keresésnek, a DRH volt az első, amit megtekintettünk, és elsőre beleszerettünk. Itt éreztették velünk már a legelején, hogy nincs mitől tartani, csodás esküvőnk lesz, ők majd gondoskodnak róla és minden támogatást meg fogunk kapni. Persze ilyen szavak hallatán az emberben benne van a kételkedés, a sok kérdés, de ez mind-mind szépen eloszlik az idő haladtával. Ráadásul mikor mi olvastuk ugyanígy, mint most Ti a vendégkönyv bejegyzéseit, hogy „vendégként éreztük magunkat a nagy napon”, „profizmus”, „tökéletesség”, „vendégszeretet”, „barátokká válik a személyzet”, stb., még mi sem gondoltuk, hogy ez tényleg így lesz.
A mi esküvőnk 2014.05.24-én volt és kimondhatjuk, hogy annyira tökéletes volt, hogy jobbat és szebbet nem is tudtunk volna elképzelni (sem magunk megszervezni). Nem szeretnénk megismételni azokat a dicséreteket, amiket az előttünk szólók már megtettek, csak igazolni tudjuk, hogy MINDEN igaz!
Köszönjük a csapatnak a végtelen támogatást, a barátságot, a szervezést, szóval mindent! Sok sikert kívánunk a DRH-nak a jövőben és szerintünk még fogunk találkozni! Mi garantáltan tovább fogunk ajánlani titeket barátainknak és ismerőseinknek, hisz szeretnénk még menni hozzátok vendégként!
Kedves párok, csak egy dolgot tudunk javasolni nektek, mégpedig, hogy menjetek le a DRH-ba és üljetek le Jánossal beszélgetni és meg fogjátok tapasztalni mindazt, amiről beszéltünk.

Üdvözlettel

Andi és Tomi
2014.05.24, ( türkizkék-barna dekor képek)

#50
Anna & Robi
2014.06.14

Legalább 200 árajánlatot kértünk Budapesten, és sehol semmi ami megfelelt volna. Ekkor párom (most már férjem… wííí:) :)) javaslatára bővítettük a keresést az agglomerációs területekre. Éppen Budafokon barangoltunk virtuálisan, mikor megtaláltuk a Dunaharaszti Rendezvényház hirdetését. Tetsztett nagyon, felhívtuk és már aznap hajlandóak voltak bemutatni személyesen a helyet (már önmagában ez giganagy plussszpont!!! – nem kellett heteket várni egy szabad időpontra). Mikor megérkeztünk rögtön beleszerettünk, gyönyörű táj, hatalmas tér és minden elképzelésünk megvalósítható – PÉNZTÁRCÁNKNAK MEGFELELŐEN. János nagyon segítőkész és rugalmas volt, minden szőrszálhasogató kérdésünkre nyugodtan és kielégítően válaszolt, valamint szakértelme lenyűgözött. Ennek köszönhetően, mikor eljöttünk onnan és megkérdeztem Robit – Neki mi tetszik ebben a helyben? – a válasza csak ennyi volt: JÁNOS!!! :)
És igaza volt. Rengeteg terhet le vett a vállunkról és az esküvőnk NEM olyan volt, amilyennek elképzeltük……SOKKAL SOKKAL JOBB ANNÁL!!!
Az esküvőnk 1 hónapja volt és nem túlzunk ha azt mondjuk, azóta is minden nap kapjuk a visszajelzéseket mennyire gyönyörű és mennyire tökéletes esküvő volt, az alábbi megfogalmazásokban:
- „Gyönyörű esküvő volt, gyönyörű volt az idő, és a helyszín? Hogy találtátok? Mint egy hollywoodi film!
- Fantasztikus esküvő volt, a helyszínválasztás lenyűgöző, nagyon illett hozzátok… és a vacsora…. még sosem ettem ilyen finomat esküvőn!
….és különféle változatokban kb. ugyanez :)
A helyszín nagyon sok lehetőséget adott a kreatív ötletekre, apró kedves programokra, ami emlékezetessé teszi az esküvőt a vendégek számára. DE NEM CSAK MINKET IHLETETT MEG, hanem Vendégeket is! Fantasztikus programokkal készültek melyek örök emlékké tették ezt a napot.?

Néhány szó a pénteki esküvőről:
Eleinte volt sok félelmünk ezt illetően, különösen mikor világossá vált számunkra, hogy nem csak a péntek munkanap, hanem a szombat is. DE NEM JELENTETT GONDOT! Rengetegen eljöttek, rengetegen maradtak hajnal 3-ig még úgy is, hogy másnap 8-ra mentek dolgozni. Aki szeret eljön, és ott lesz. De ha valaki mégis ódzkodik attól, hogy nem érnek oda munka után, János és Dunaharaszti Önkormányzata lehetővé teszi, hogy este legyen a szertartás, ami hihtetelen romantikus – gyertyafényes szigetecsként…..hmmm…. :)
Összefoglalva: Tökéletes esküvő, tökéletes helyszínen. Hamupipőke és Aranyhaj elbújhat ;)
(János! Ez az új szlogened ;))

Üdv és sok sok köszönet,
Anna&Robi

#49
Marcsi és Gábor
2014.06.05

Köszönetnyilvánító levél a Dunaharaszti Rendezvényház minden dolgozójának.

Sziasztok

2014.05.23-n volt az esküvőnk, mely életünk legszebb napjává vált általatok. 2013. év végén néztük meg először a rendezvényházat és rögtön beleszerettünk. Az első beszélgetés során meggyőzött minket János és az egész csapat profizmusa és tudása. Az egész szervezés során végig biztonságban éreztük magunkat, tudtuk, hogy az esküvőnk a legjobb csapat kezében van. A szolgáltatók bőséges listájából választhattunk ( zenekar, vőfély, dekoratőr, fotós, videós, cukrász …), de nem erőltettetek ránk senkit.
Miután a rendezvényházzal belevágtunk a szervezésbe, már fel is gyorsultak az események. Bármi kérdésünk volt, azonnal megválaszoltátok és segítettetek mindenben. Május 23-ra összeállt minden, a nagy napon csak magunkra kellett figyelni.
Ezúton szeretnénk köszönetet mondani a tökéletes szervezésért és kiszolgálásért. A vendégektől csak magasztaló visszajelzéseket kaptunk- még azoktól a vendégektől is, akik nem szeretnek esküvőkre járni-, külön kiemelve a mosolygós és közvetlen személyzetet ( még hajnalban is ), a profi felszolgálást, a rendkívül ízletes ételeket, a sosem kifogyó poharakat. Ki kell még emelnünk a vőfélyt és a zenekart, melyet szintén Ti ajánlottatok- teli találat volt mindkettő. A vőfély rendkívül könnyedén és szórakoztatóan vezényelte le az egész estét. A zenekar, rögtön megtalálta a legjobb hangulathoz illő zeneszámokat, félelmetes bulit csináltak. Különösen tetszett mindenkinek a környezet, a kialakított kis szigettel.

AMIT TŐLETEK KAPTUNK NEM LEHET SZAVAKKAL KIFEJEZNI. Köszönünk mindent.
Marcsi és Gábor

Ui.: Ha esküvői helyszínt kerestek ne gondolkozzatok tovább.

#48
Marcsi és Vili
2014.06.05

Kedves Ágik, János, Attila, és a DHR minden Munkatársa!

Nehéz szavakba önteni a hálát.
A készülődés közben nyújtott megnyugtató jelenlétért, és hogy minden apró részletet segítettetek a helyére tenni. Az elegáns díszítésért. A fantasztikusan finom ételekért, az igényes tálalásért és felszolgálásért.
Azért, hogy mi és vendégeink voltunk Nektek ezen a gyönyörű napon a legfontosabbak. Hogy mindenki bátran otthon érezhette magát Nálatok. Amiért nem kellett szégyenkeznünk egy összetört váza vagy a mindig láb alatt levő gyereksereg miatt. A reggelig kitartó kedves mosolyokért.
A mind a magyar, mind a nemzetközi vendéglátást megszégyenítő 100%-os profizmusért, és azért a kis pluszért, ami Nálatok még ezen felül is minden vendégnek mindig kijár.
A felszabadult és teljes, aggodalommentes ünneplésért, amit Ti tettetek nekünk lehetővé. Azért az elismerését és rengeteg dicséretért, amit a Ti nevetekben zsebeltünk be a vendégektől, és amit ezúton szeretnénk Nektek továbbítani.
Köszönjük Nektek, hogy életünk legszebb napjának aktív résztvevői, megteremtői voltatok. Mindig hálával és mosollyal gondolunk Rátok.

Marcsi és Vili

#47
2013.06.14. Zsuzsi és Attila
2014.02.13

Sziasztok!

Először is azokhoz szeretnék szólni, akik még a „Nagy Nap” előtt, a szervezés fázisában állnak. 2013.06.14-én volt az esküvőnk a Dunaharaszti Rendezvényházban, de már 2012 augusztusában elindult a szervezési „projekt”, bejártunk számos helyszínt, folyamatosan érkeztek az árajánlatok. Nem voltak túl nagy elvárásaink, de ahhoz ragaszkodtunk, hogy egy rendezett környezetben, a vacsora helyszínen megtartva legyen a ceremónia, kedves és profi legyen a személyzet és ne legyen párhuzamosan még egy esküvő, mert nem szeretnék a mosdóban összefutni egy másik menyasszonnyal. (A budapesti nagyobb rendezvényházaknál és éttermeknél ez sajnos így működik, 2-3 esküvőt bonyolítanak egyszerre.)
A DRH-ról már a korábbiakban is nagyon sok jót hallottam és olvastam, így félretettük azt az igényünket, hogy budapesti helyszínt keresünk és kilátogattunk Jánosékhoz. A férjem meglehetősen kritikus tud lenni, de mindkettőnk számára „szerelem volt első látásra” a DRH, és a Jánossal eltöltött beszélgetés után egyértelmű volt számunkra, hogy ez az a helyszín, amit megálmodtunk magunknak. Mindketten vidékiek vagyunk, így a család segítségére nem tudtunk számítani. Izgultam, hogy munka mellett, hogy fogjuk a 65 fős esküvőnket megszervezni. Fölösleges volt minden aggodalmam, mert János és az ő profi csapata, teljes mértékben levette a terhet a vállunkról. Remek Szolgáltatókkal (pl: zenekar, vőfély, sminkes, stb…)állnak kapcsolatban, nem volt más dolgunk, csak hogy a számunkra legszimpatikusabbakat kiválasszuk az ajánlásai közül. A „Nagy Nap” nem azzal telt, hogy virágért és tortáért szaladgáltunk, termet díszítettünk, nem kellett a Vendégektől szívességet kérnünk, feladatokkal megbízni őket, mert Jánosék mindent elintéztek helyettünk! Még a vidéki vendégek elhelyezésében is segítségünkre voltak, a szállás biztosításával kapcsolatban is volt megoldásuk!

Időjárás, ceremónia: Jánosnak biztosan van valami titka vagy varázsereje. Csodálatos volt az időjárás, verőfényes napsütésben mondtuk ki az Igent! Az Anyakönyvvezető hölgy kedves és szimpatikus volt, és ami a legfontosabb, meghitt és romantikus volt a ceremónia, nem pedig a „futószalagos” típus, amikor 15 perc jut egy párra.

Étel: ez volt a legnagyobb félelmem. Vajon elegendő lesz-e a mennyiség, mert nincs annál nagyobb égés, mint amikor éhesen távozik a Vendég. Hogy a barátainkat idézzem: „istenkirály” volt a kaja és megmaradt annyi, hogy az még kb. 20 fő számára elegendő lett volna. A menü teljes egésze olyan volt, amibe nem lehetett belekötni, zseniális a Szakács!

Dekoráció: eléggé magas elvárásokat támasztottam a díszítésre vonatkozóan, fényképekkel bombáztam Ágit, amik mintaként szolgáltak a virágok színvilágához, a váza és a gyertyatartók formájához. Álomszép lett a dekorációnk, tátva maradt a vendégek szája, amikor meglátták. Ízléses és elegáns volt Áginak köszönhetően, mint amit kislányként megálmodtam!

Zenekar: a Dimenziónak köszönhetően, még az idősebb, lábfájásra panaszkodó vendégek is reggelig ropták. Kedvesek és közvetlenek voltak, mindig tudták, hogy milyen stílusú zenét kell játszaniuk annak érdekében, hogy a hangulat a tetőfokán legyen egész éjszaka. Nagyon sok Rajongót szereztek maguknak!

Vőfély: alapvetően „vőfély ellenesek” voltunk, mert nem szerettünk volna véget nem érő versikéket, és a jó hangulatot megszakító játékokat. Azt kértük Mihalik Zsolttól, hogy ceremónia mesteri feladatot lásson el. Zsolt azt tette, amit kértünk! Nem volt belőle sok, de mindig ott termett, ha szükség volt rá, remekül kézben tartotta és irányította az eseményeket! A vendégek szavazata alapján elnyerte az „Éjszaka táncosa” címet, utánozhatatlan a lábtechnikája! Imádtuk a humorát és egyedi stílusát, a baráti körünkben szállóigévé váltak a szónoklatai és viccei! Hát igen! Az Ő nevét szigorúan csak nagy betűkkel szabad illetni!

Személyzet: egész nap 100%-on pörögtek, még reggel 5-kor is készségesek voltak és mosolygósan teljesítették a már nem szomjas Vendégek kéréseit! A teremfőnök, Attila minden részletre odafigyelve irányította a kollégákat, 1. osztályú kiszolgálásban volt részünk!

Órákig tudnék áradozni az esküvőnk napjáról, mert Jánoséknak köszönhetően minden úgy sikerült, ahogyan az a Nagy Könyvben meg van írva! Életünk végéig hálásak leszünk a DRH teljes csapatának azért, hogy a hozzáállásukkal és profizmusukkal álomszerűvé tették az esküvőnket!

Javaslat az esküvő előtt álló pároknak: ha még keresitek a megfelelő helyszínt, látogassatok ki a DRH-ba és beszélgessetek egyet Jánossal! Onnantól kezdve nem lesz kérdéses a helyszín!

És végezetül egy jó tanács a „Nagy Napra” az ifjú párnak: azon a napon kizárólag csak egymással foglalkozzatok! Arra koncentráljatok, hogy mennyire szeretitek egymást és hogy milyen csodálatos esemény előtt álltok. Ilyenkor már nem szabad foglalkozni a részletekkel (bízzatok meg Jánosékban, Ők mindent kézben tartanak), hogy vajon mindenki jól érzi-e magát, ízlik-e az étel, stb, mert úgy el fog repülni ez a nap, hogy fontos, hogy minden pillanatát egymásra figyelve éljétek meg!

Zsuzsi és Attila

#46
Anikó és Attila
2013.10.28

Nekünk augusztus 30-án volt az esküvőnk a Házban. FANTASZTIKUS volt MINDEN!!!
Az első beszélgetéstől meggyőző volt minden,amit kaptunk.Köszönjünk a tippeket.
Mihalik Zsolt, a VŐFÉLY!!!!Ajánlom mindenkinek.Azt csinálta és úgy ahogy MI kértük.Mindent megoldott, nem volt sok,úgy csinálta ahogy ezt kell.
Kozelka zenekar egyszerűen fantasztikus.Mindenhol őket hallgatnánk.
A vacsoránk is lenyűgöző volt.A kiszolgáló személyzetre sem lehet egy szavunk sem.
Arankának köszönjük a finom sütiket és a Marcella Cukrászdának a különleges tortánkat.
És hát a mi Jánosunk és Ágink!!!Nagyon köszönünk nektek mindent!Sosem felejtjük el ezt a fantasztikus napot.

#45
Otília és Zoltán
2013.10.08

Kedves János és Csapata!

Végig úgy éreztük, hogy biztonságban és egy nagyon profi csapat kezében van az esküvőnk szervezése!
Mondhatni, hogy egy eléggé 'problémás' pár voltunk, mivel kedves férjecskémmel igencsak eltérően gondolkodtunk az esküvő fogalmáról, de szerencsénkre János és csapata minden felvetett kérdésre szemrebbenés nélkül tudta a megoldást így minden apró kérdőjel hirtelen ködbe veszett.
Most már mi is tudjuk miért olyan különleges ez a hely :) viszont mégis picit kiemelném a mi esetünket...
... a lagzink előtt kevesebb mint 2 héttel kórházba kerültem. Első pár napban még messze nem volt biztos, hogy a szeptember 14-re tervezett menyegző meg lesz tartva. Minden addigi fontosnak tűnő részlet eltörpült, hiszen az egészségem volt a tét. Sajnos a Jánosékkal való nagy beszélgetésről is kimaradtam, párom képviselt illetve egy ideig telefonon csatlakoztam. Rengeteg kérdés volt bennem, na meg abban sem voltam biztos, hogy így láthatatlanba meglehet mindent beszélni, hisz annyi apró részlet van ami a legvégére vár tisztázásra.
Több mint 2 órányi telefonos beszélgetés után számomra nem volt kérdés többé, hogy lesz vagy sem lagzi!
És ezen elhatározással 2 napra rá kiengedtek a kórházból, picit legyengülve, picit kimerülve, de teljes gőzerővel folytattam a lagzis előkészületeket! Nagy izgalommal vártam a szombati napot és elérkezett a várva várt pillanat... minden apró részletben benne volt a profi munka: a vendégfogadás alatti felszolgálás, az ételek, a dekoráció, Zsolt támogatása és természetesen a kiváló csapatmunka!!!!!
Nagyon jól estek az apró figyelmességek: Attila segítsége amikor az ülésrend picit hibádzott, Zsolt folyamatos gondoskodása a legyengült menyasszony iránt, felszolgálok mosolya és a folyamatos jó kedve.
Vendégeink külön kiemelték az újházi tyúkhúslevest, a finomabbnál-finomabb húsokat, a gyönyörű környezetet, a mosolygós pultos lányokat és Mihalik Zsolt profi munkáját :) És még sorolhatnám a sok-sok dicsérő szavakat melyeket vendégeink hagytak hátra.
Mindent összevetve lagzink végén számunkra egyértelmű volt, hogy életünk legjobb döntését hoztuk amikor a rendezvényház mellett döntöttünk :)!

KÖSZÖNJÜK még egyszer a sok segítséget, az odaadást a szervezésben és minden-minden kis apróságot/figyelmességet amit TŐLETEK (János, Ági, Szerémy Ági, Mihalik Zsolt, Attila, a szakács, a felszolgáló lányok és fiúk) kaptunk !!!!!
Mi meleg szívvel fogunk ajánlani barátainknak és ismerőseinknek bízva abban, hogy még hosszú-hosszú éveken át sok boldog párnak váltjátok valóra álmaik esküvőjét, ahogy a miénket is! :)


Baráti szeretettel:

Otília és Zoltán

#44
Kriszta & Roland
2013.09.23

Csak annyit szeretnénk mondani, hogy: KÖSZÖNJÜK SZÉPEN! Életünk leggyönyörűbb napja volt és ezt nektek is köszönhetjük!

Kedves Párok!

Ne gondolkodjatok, hogy hol legyen az esküvő. Egyértelműen ide gyertek!!!!!  

Köszönjük a csodát!
Köszönünk mindent:
Kriszta és Roland 

#43
Anikó és Viktor
2013.09.15

Sziasztok!

Köszönjük, hogy nálatok rendezhettük/ nálatok rendeztétek az esküvőnket! Semmi nem sikerülhetett volna jobban!!!!

A mi esküvőnk volt 2013. augusztus 18-án (vasárnap!), az utolsó napos, meleg hétvégén a nyáron. Ez János ötlete volt, amikor először, tavaly decemberben felhívtam idegesen, hogy már csak őszi hétvégék vannak. Igaza lett (mint minden másban is később)...

Csak egy is történet arról, hogy itt mindenki profi: Volt egy arab vendégünk, akinek teremfőnökünk ATTILA külön tyúkhúslevessel és csirke tállal készült. Győzött Attila és csapata. Majd hajnalban az arab vendég(Attila elől bújkálva) egy olyan adag csülökpörköltet tolt magába, hogy nézni is rossz volt. Győzött a szakács is!

Az egész násznép elájult a helyszíntől, a személyzettől, az ételektől és mindentől.

Zsolt vőfélyünkről még a magyarul nem beszélő német vendégeink is azt mondták, hogy milyen jófej volt, pedig egy szót sem értettek abból, amit mondott.

Másnap János megkérdezte, hogy van-e hiányérzetünk. Igen, van! Az, hogy már nem mehetünk esküvő előtti megbeszélésekre. A hiányérzet azóta sem múlt, úgyhogy a következő esküvőnket is nálatok szervezzük, de ott már vendégek lesztek!

Nem tudjuk eléggé megköszönni az élményt és az emlékeket!

A mos.gyil. :) és Viktor

© IntroWeb | 2018 - Weboldal készítés, SEO