2330 Dunaharaszti, Szondi utca 77.

Vendégkönyv

+ Új hozzászólás
Név:
 
E-mail:
 
Üzenet:
 
#67
Timi és Levente
2015.01.04

Kedves János és szorgos csapatának minden tagja!!!

Ezúton is szeretnénk megköszönni, hogy mind az esküvőre való készülődést, mind az esküvő napját nagyszerűvé varázsoltátok! A vendégek és mi is maximálisan elégedettek voltunk a helyszínnel, a kiszolgálással, az ételek, italok széles választékával, nem beszélve az időjárásról! :) Hisz' ígérted, hogy az idő kedvezni fog! Csodás este volt!
Nagy örömmel térünk vissza hozzátok 2015 nyarán barátaink esküvőjére!!!

Timi és Levente
2014.09.20.

#66
Kinga & Barnabás
2014.11.23

Sziasztok!

Szeretnénk megköszönni Jánosnak és Csapatának, hogy a MI NAPUNK is tökéletesen sikerült! Köszönjük a remek szervezést, a szuper és fantasztikus hangulatot, a mennyei vacsorát, a kifogástalan felszolgálást, a gyönyörű dekorációt, a szuper videót és a fotókat! Mi is és a vendégek is nagyon elégedettek voltak. Mindenki figyelmes és készséges volt. Egyszerűen ennél jobbat álmodni sem tudtunk volna.  KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!!!!

#65
Anett es csaladja
2014.11.22

Kedves Adam, Janos és csapata!
2014. November 21-en tartottuk nagyszüleim 50.hazassagi evfordulójat. Nagyszüleim úgy döntöttek h a mi esküvőnk utan Ők is ezen a csodalatos helyen szeretnek megünnepelni az evfordulójukat. Ismet mindenki nagyon jól erezte magat. Az etelek nagyon finomak voltak. Csillanak is nagyon köszönjük a szervezést es a kedvesseget.
Megegyszer Mindenkinek köszönjük!
Molnar-Juhasz Anett es csaladja

#64
Írisz és András
2014.11.09

#72 Írisz és András 2014-11-09 18:57
Kedves János és csapata!

Napsütéses októberi szombaton volt az esküvőnk, amin olyan jól éreztük magunkat, hogy semmin sem változtatnánk ha újra csinálnánk. Nem gondoltuk, hogy tökéletes esküvő létezik, de a valóság az, hogy a rendezvényházban ezt éltük át, végig kiváló hangulatban.

János ('direktor úr') a legprofibb szervező, akivel összehozhat egy esküvő előtt álló párt a jó szerencséje. Rutinos, tapasztalt, de nem erőltetett ránk semmit, viszont rengeteg opciót vázolt fel - és mi választhattunk. Zsolt a legjobb vőfély, akivel eddigi esküvőlátogató pályafutásunk alatt találkoztunk: remekül teremtett hangulatot, a lábai úgy pörögnek, mint senkinek és folyamatosan ügyelt ránk. Nála jó kezekben van az este! Attila kiválóan szervezte és irányította a szintén remek munkát végző felszolgálókat és pultosokat, akik gondoskodtak róla, hogy senki se tudjon éhes vagy szomjas maradni. :) Köszönet minden szorgos kéz munkájáért!
A házra jellemző profizmus mindenütt ott van: a dekoráció szuper volt, az ételek mind ízletesek és finomak, az italok minőségiek, az aprósütemények hiányoznak és azóta pogácsáért is Dunaharasztiba járunk.

Most, egy hónappal az esküvőnk után már hiányzik az a hangulat, ami mindig fogadott minket. Szívesen újraélnénk!

És hogy a vendégeink hogy látták? Íme két idézet:
"A vacsora helyszíne egyszerűen telitalálat volt minden tekintetben. Nem hivalkodó, de nagyon szép és tökéletesen feldíszített termet kaptatok. Szép volt a kis tavas, hidas, vízeséses park. A kiszolgálás minden igényt kielégített. A személyzet minden kívánságunkat leste, néha még előbb kitalálták mit is szeretnénk, mint mi. A kajára sem lehetett panasz. Finom is volt és sok is. Mindenki megtalálhatta a számára legjobban ízlő ételt. Nem is kellett volna ennél több fajta étel, ital, süti. Így is el tudtuk érni a tele hasat.  A zenekar szintén jó választás volt. Megtalálták a társaságot megmozgató számokat, jól zenéltek és főleg jól énekeltek! Jó volt látni titeket, hogy milyen felszabadultan buliztatok és mennyire élveztétek az estét és mennyire szép pár vagytok együtt!  Ez a jó hangulat ráragadt a vendégekre és még a személyzetre is.  Szóval egyszerűen le a kalappal az esküvőtök előtt!  Köszönöm, hogy ott és a részese lehettem! :-)"

#63
Anita & Norbi
2014.10.20

Kedves János és csapata :)

Igaz már majdnem két hónap eltelt,de még egyszer szeretnénk megköszönni mindent, amit a rendezvényház csapata tett meg az esküvőnkért. Minden tökéletes volt, és hibátlan.
A visszajelzés is mind-mind pozitív volt, az isteni finom húslevestől, a gyönyörű dekoráción át a profi, kedves személyzet, a zenészekről nem is beszélve, mindenki fel volt emlegetve újra amikor végignéztük a képeket és a videót...és mivel tudtuk, hogy profi kezekben vagyunk mi is jól és felszabadultan érezhettük magunkat egész nap.(ebben persze Zsolti is a segítségünkre volt)
Még egyszer köszönjük szépen!

#62
Anett & Imre
2014.09.29

NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÜNK NEKTEK MINDENT!!! A legtökéletesebb helyszínen szervezhettük meg az esküvőnket, a dekoráció és a vacsora is fantasztikus volt. A személyzet minden tagja 110%-ot nyújtott. Gyönyörűen megvalósították minden elképzelésünket, minden apró részletet pontosan a mi igényeink szerint alakítottak. Mindenkinek tiszta szívből ajánljuk, hiszen egy profi csapatot, egy abszolút hibátlan helyszínt és Ciml János személyében egy szuper esküvőszervezőt kapnak!!
Nem tudjuk eléggé megköszönni ezt a felejthetetlen napot! :)

Anett & Imre

#61
Kitti és Attila
2014.09.25

Azt hiszem, mint minden kislány – én is úgy gondoltam anno, hogy Apukám felesége leszek. Később rájöttem, hogy Ő már foglalt – így más tervek után kellett néznem. Ahogy mindenki – én is álmodtam magamnak egy esküvőt, olyan mesebelit. Évekig éltek a képek álmaimban egy szép bálteremről, egy virágokkal tarkított kertről, romantikus tóról és a hófehér galambokról. Soha nem gondoltam azonban, hogy a vágyaimat bárki is maradéktalanul meg tudja valósítani. Pedig megtörtént. Ezúton szeretnék köszönetet mondani a Dunaharaszti Rendezvényház minden kollégájának a rengeteg segítségért, a gyönyörű helyszínért,a profizmusért, az el-nem-fogyó mosolyokért a felszolgálók arcáról – röviden, hogy megalkották azt, amit réges régen megálmodtam.
Szívből ajánlom a csapatot és a helyszínt olyanoknak, akik szeretnék életük Nagy napját egy romantikus meseként megélni – hisz csodák igenis vannak. Még egyszer köszönjük.

Kitti&Attila

#60
Brigi & Nelson
2014.09.04

Sziasztok!
Nem is tudom hol kezdjem, már eltelt majdnem két hónap és nem tudtam mit írjak ide, mert úgy éreztük nem lehet szavakba önteni amit 2014.07.18-án életünk legszebb napján Nálatok élhettük át! De most mégis írok pár sort, hogy kifejezzük hálánkat, hogy Ti ilyen helyet hoztatok létre és, hogy ennyi segítséget adtatok. Sosem voltam nagy házasság fan, mert mindig azt mondtam, hogy csak mesebeli esküvőt szeretnék ami nem biztos, hogy össze jön.... de össze jött, sőt ennél szebbet álmodni sem tudtam volna. Gyönyörűen fel volt díszítve a terem,nagyon finom volt a vacsora, remek volt a a kiszolgálás, Dimenzió zenekar nagyon jó zenét játszott, sose volt üres a tánctér, és ha lehetett volna másnap estig mulattunk volna. Köszönet Jánosnak, aki megbeszélés nélkül az első találkozásunknál 3 órát szánt ránk, hogy elmondja mire is számíthatunk Náluk, hát nem csalódtunk, semmit sem nagyított fel csak azért, hogy oda csalogasson minket. Rendkívűl türelemes, segítőkész, jó humorú, lelkes szervező, mindenben segítségünkre volt, még amikor esküvőnk napján kezdés előtt 1 órával, közöltem vele, hogy nem sütötték meg a pogácsát, megnyugtatott, hogy mire oda érünk melegen várja a pogácsa a vendégeket, hát tényleg így volt.  És végül külön köszönet Mihalik Zsoltnak a vőfélyünknek szenzációs volt, Nála jobb nincs a világon. Minden percben figyelt Ránk, minden kívánságunkat teljesítette, velünk mulatta át az egész éjszakát. Mindenkinek ajánlani tudjuk. Több vendég is jelezte, hogy ilyen esküvőben még sosem volt részük, mindenki nagyon jól érezte magát. Egy szóval köszönünk szépen mindent, és kívánjuk, hogy még nagyon sok pár találjon rátok, hogy Ők is átélhessék azt amit Mi átélhettünk!!! 

#59
Zsófi és Ákos
2014.09.03

Kedves János, Zsolt, Attila, és Rendezvényház személyzete!

Szeretnénk megköszönni nektek, hogy még csodálatosabbá tettétek esküvőnk napját. Minden úgy zajlott, ahogy azt elképzeltük: tökéletesen. Ez nem így lett volna a ti profi és hozzáértő munkátok nélkül. Utólag is kiderült, hogy nem is választhattunk volna szebb, és jobb helyszint az esküvőnkhöz.
Zsolt neked is nagyon hálásak vagyunk, mert nélküled nem ment volna ilyen gördülékenyen az este.
Hála Nektek minden akkor és úgy zajlott, ahogy azt együtt előre megterveztük. A vacsora nagyon finom volt, és ezt kiegészítette az elsőrangú kiszolgálás. Köszönjük Attila, hogy ott voltál velünk és lested minden kívánságunk.
Több vendégünk is azt mondta, hogy nem voltak még ennyire jó lagziban.

Aki tökéletes esküvőre vágyik, annak mindenképpen a Dunaharaszti Rendezvényház és személyzete a legjobb választás.

Köszönjük még egyszer a magas színvonalú szervezést!

Zsófi és Ákos

#58
Regina és Marc
2014.09.03

Kedves Rendezvényház Csapat!

Szerintünk nincs olyan esküvő, ahol minden simán megy, még ha minden jól meg is van szervezve. Ez csak természetes.

A mi esküvőnkön viszont minden a feje tetejére állt, vagy éppen eltért a menetrendtől. Eleve egy kicsit rendhagyó volt, hiszen három nemzetet kellett, három különböző nyelven rendezni vegyítve a másik két nemzet szokásaival. Volt itt minden, amire nem számítottunk… meglepetés lovaskocsi… pap eltűnt táskája… anyós az apóssal egymásra esnek a lépcsőn… tolmács gyereke belepottyan a tóba, a tolmács utána, a tanú kölcsönadja az ingét neki a fotózás előtt… és még sorolhatnám. :)

A lényeg a lényeg! Az esküvő mégis olyan gördülékenyen ment, mint soha nem is gondoltuk. Ez egy igazi csapat! Nagyon köszönjük az észrevétlen, de nagyszerű munkátokat a háttérben!

Vendégeink is rendkívül elégedettek voltak mindennel és sírjuk vissza a legényfogó levest...

További legalább ugyanilyen sikeres munkát kívánunk Nektek és legalább ilyen jó bulit a többi párnak, ki itt tervezi szervezni nagy napját.

© IntroWeb | 2018 - Weboldal készítés, SEO