2330 Dunaharaszti, Szondi utca 77.

Vendégkönyv

+ Új hozzászólás
Név:
 
E-mail:
 
Üzenet:
 
#62
Anett & Imre
2014.09.29

NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÜNK NEKTEK MINDENT!!! A legtökéletesebb helyszínen szervezhettük meg az esküvőnket, a dekoráció és a vacsora is fantasztikus volt. A személyzet minden tagja 110%-ot nyújtott. Gyönyörűen megvalósították minden elképzelésünket, minden apró részletet pontosan a mi igényeink szerint alakítottak. Mindenkinek tiszta szívből ajánljuk, hiszen egy profi csapatot, egy abszolút hibátlan helyszínt és Ciml János személyében egy szuper esküvőszervezőt kapnak!!
Nem tudjuk eléggé megköszönni ezt a felejthetetlen napot! :)

Anett & Imre

#61
Kitti és Attila
2014.09.25

Azt hiszem, mint minden kislány – én is úgy gondoltam anno, hogy Apukám felesége leszek. Később rájöttem, hogy Ő már foglalt – így más tervek után kellett néznem. Ahogy mindenki – én is álmodtam magamnak egy esküvőt, olyan mesebelit. Évekig éltek a képek álmaimban egy szép bálteremről, egy virágokkal tarkított kertről, romantikus tóról és a hófehér galambokról. Soha nem gondoltam azonban, hogy a vágyaimat bárki is maradéktalanul meg tudja valósítani. Pedig megtörtént. Ezúton szeretnék köszönetet mondani a Dunaharaszti Rendezvényház minden kollégájának a rengeteg segítségért, a gyönyörű helyszínért,a profizmusért, az el-nem-fogyó mosolyokért a felszolgálók arcáról – röviden, hogy megalkották azt, amit réges régen megálmodtam.
Szívből ajánlom a csapatot és a helyszínt olyanoknak, akik szeretnék életük Nagy napját egy romantikus meseként megélni – hisz csodák igenis vannak. Még egyszer köszönjük.

Kitti&Attila

#60
Brigi & Nelson
2014.09.04

Sziasztok!
Nem is tudom hol kezdjem, már eltelt majdnem két hónap és nem tudtam mit írjak ide, mert úgy éreztük nem lehet szavakba önteni amit 2014.07.18-án életünk legszebb napján Nálatok élhettük át! De most mégis írok pár sort, hogy kifejezzük hálánkat, hogy Ti ilyen helyet hoztatok létre és, hogy ennyi segítséget adtatok. Sosem voltam nagy házasság fan, mert mindig azt mondtam, hogy csak mesebeli esküvőt szeretnék ami nem biztos, hogy össze jön.... de össze jött, sőt ennél szebbet álmodni sem tudtam volna. Gyönyörűen fel volt díszítve a terem,nagyon finom volt a vacsora, remek volt a a kiszolgálás, Dimenzió zenekar nagyon jó zenét játszott, sose volt üres a tánctér, és ha lehetett volna másnap estig mulattunk volna. Köszönet Jánosnak, aki megbeszélés nélkül az első találkozásunknál 3 órát szánt ránk, hogy elmondja mire is számíthatunk Náluk, hát nem csalódtunk, semmit sem nagyított fel csak azért, hogy oda csalogasson minket. Rendkívűl türelemes, segítőkész, jó humorú, lelkes szervező, mindenben segítségünkre volt, még amikor esküvőnk napján kezdés előtt 1 órával, közöltem vele, hogy nem sütötték meg a pogácsát, megnyugtatott, hogy mire oda érünk melegen várja a pogácsa a vendégeket, hát tényleg így volt.  És végül külön köszönet Mihalik Zsoltnak a vőfélyünknek szenzációs volt, Nála jobb nincs a világon. Minden percben figyelt Ránk, minden kívánságunkat teljesítette, velünk mulatta át az egész éjszakát. Mindenkinek ajánlani tudjuk. Több vendég is jelezte, hogy ilyen esküvőben még sosem volt részük, mindenki nagyon jól érezte magát. Egy szóval köszönünk szépen mindent, és kívánjuk, hogy még nagyon sok pár találjon rátok, hogy Ők is átélhessék azt amit Mi átélhettünk!!! 

#59
Zsófi és Ákos
2014.09.03

Kedves János, Zsolt, Attila, és Rendezvényház személyzete!

Szeretnénk megköszönni nektek, hogy még csodálatosabbá tettétek esküvőnk napját. Minden úgy zajlott, ahogy azt elképzeltük: tökéletesen. Ez nem így lett volna a ti profi és hozzáértő munkátok nélkül. Utólag is kiderült, hogy nem is választhattunk volna szebb, és jobb helyszint az esküvőnkhöz.
Zsolt neked is nagyon hálásak vagyunk, mert nélküled nem ment volna ilyen gördülékenyen az este.
Hála Nektek minden akkor és úgy zajlott, ahogy azt együtt előre megterveztük. A vacsora nagyon finom volt, és ezt kiegészítette az elsőrangú kiszolgálás. Köszönjük Attila, hogy ott voltál velünk és lested minden kívánságunk.
Több vendégünk is azt mondta, hogy nem voltak még ennyire jó lagziban.

Aki tökéletes esküvőre vágyik, annak mindenképpen a Dunaharaszti Rendezvényház és személyzete a legjobb választás.

Köszönjük még egyszer a magas színvonalú szervezést!

Zsófi és Ákos

#58
Regina és Marc
2014.09.03

Kedves Rendezvényház Csapat!

Szerintünk nincs olyan esküvő, ahol minden simán megy, még ha minden jól meg is van szervezve. Ez csak természetes.

A mi esküvőnkön viszont minden a feje tetejére állt, vagy éppen eltért a menetrendtől. Eleve egy kicsit rendhagyó volt, hiszen három nemzetet kellett, három különböző nyelven rendezni vegyítve a másik két nemzet szokásaival. Volt itt minden, amire nem számítottunk… meglepetés lovaskocsi… pap eltűnt táskája… anyós az apóssal egymásra esnek a lépcsőn… tolmács gyereke belepottyan a tóba, a tolmács utána, a tanú kölcsönadja az ingét neki a fotózás előtt… és még sorolhatnám. :)

A lényeg a lényeg! Az esküvő mégis olyan gördülékenyen ment, mint soha nem is gondoltuk. Ez egy igazi csapat! Nagyon köszönjük az észrevétlen, de nagyszerű munkátokat a háttérben!

Vendégeink is rendkívül elégedettek voltak mindennel és sírjuk vissza a legényfogó levest...

További legalább ugyanilyen sikeres munkát kívánunk Nektek és legalább ilyen jó bulit a többi párnak, ki itt tervezi szervezni nagy napját.

#57
Stella & Balázs
2014.08.22

Kedves Rendezvényház csapat!

Nem volt titok már a közös munka alatt sem, hogy elsősorban a szolgáltatás színvonala miatt választottunk Titeket. Ma már tudjuk, hogy jobb döntést nem hozhattunk volna!

A szokásos dolgok helyett leírunk inkább két pontot, ami a jövőbeli pároknak hasznos lehet  

1. A vége felé már nagyon húzós a szervezés. Rövidek a határidők, és sok a váratlan dolog. AKKOR nagyon nem mindegy, milyen csapat áll az ember mögött, és mi 100%-os támogatást kaptunk.

2. Azt gondolja az ember, majd ő mindenre figyel az esküvőn. Hát nem. Óriási segítség, hogy egy profi csapat mindent területet átlát, mindenre figyel, közbeavatkozik, ha kell, és kontrollál mindent. Nagyon megnyugtató, hogy csak magunkra és a vendégekre kellett figyelni!

Reméljük vendégként mielőbb visszatérünk  

#56
Zita és Fercsi
2014.08.21

Sziasztok!

Többször voltunk már esküvőn a Rendezvényházban és nem gondoltuk volna, hogy a saját esküvőnket is ennyire gördülékenyen fogjuk megélni, mint amikor vendégként voltunk Nálatok.
A csapat levett minden gondot a vállunkról, így tényleg élvezni tudtuk az esküvőnk minden egyes pillanatát.

Szeretnénk megköszönni a sok segítséget, a szervezést, hogy mindig együttműködőek voltatok, a kifogástalan lebonyolítás, a rendkívül ízletes vacsorát, az igényes tálalást, és hogy mindenre gondoltatok helyettünk is.
Nagyon profi csapat vagytok, akiknek semmi sem jelent kihívást.

Köszönünk mindent és hasonló sikereket kívánunk a jövőben!

Zita és Fercsi

#55
Stephanie & Adrián
2014.08.07

Sziasztok!
Ezúton szeretném megköszönni magunk, és minden vendégünk nevében ezt a csodálatos estét!
Örülök, hogy sikerült a legfelkészültebb,legmegbízhatóbb kedves társaságot megtalálnom az esküvőnk szervezésére és lebonyolítására :-)
az első beszélgetésünktől kezdve folyamatosan nyitottak voltatok bármilyen kérdéssel is nyaggattalak benneteket, barátságosak, megértőek voltatok.
Amit talán sokan nem tudnak, hogy mindössze 2 hét állt rendelkezésünkre mindent megszervezni, és mégis mintha hosszú időn keresztül szerveztük volna az egészet, annyira hibátlan lett :-)
külön kiemelném az ott dolgozó személyzetet, akik kitűnő munkát végeztek, és nagyon barátságosak is.
Az esküvőnkkel a mai napig nem bírunk betelni, legszívesebben minden hónapban megismételnénk :-)
További sok sikert kívánok Nektek, és remélem, hogy sikerül még vendégként átmulatnunk néhány éjszakát :-)

#54
Evi és Jenő 2014.06.27
2014.07.28

Sziasztok!
Most vagyunk egy honapos boldog házasok...éppen nászúton vagyunk...ezt találtuk a legmegfelelőbb pillanatnak ,hogy megköszönjük nektek életünk egyik legszebb napját és egyben legjobb buliját.A családunk és a barátaink a mai napig emlegetik az esküvőnket...sorolhatnánk hogy mi minden volt ami fantasztikus volt...mi csak annyit irunk, hogy nélkületek nem lett volna ilyen gyönyörű és tökéletes!!!!Ezt a levelet írva elérzékenyül az ember...megszerettünk titeket...a helyet es azt a varázst amit ott leltünk!!!!
Gyönyörű esküvőnk volt....akik ezt olvassák és esküvőt terveznek...ne keressenek tovább...a tökéletesre találtak rá...egy személyes találkozó Jánossal és mindenki megérti majd miről írunk most.
Kedves János,Zsolt,Ágik,Attila és a kedves pincérek és mindenki aki részese volt az esküvőnknek...nagyon köszönünk mindent...mi már másnap újra kezdtük volna...ha tehetnénk megismételnénk.    

ÉVI & JENŐ

#53
Timi & Zsolt
2014.07.13

Sziasztok,

Szeretném megköszönni, hogy általatok valóra vált az álmom, amit már 4 éves korom óta tervezgetek. Én megtaláltam a hercegem, ti pedig megteremtettétek a tökéletes esküvőt :)

Januárban találta anyukám a rendezvényházat, amibe azonnal beleszerettünk még a téli környezetben is, mondanom sem kell, hogy nyáron még csodálatosabb ez a helyszín.

Külön kiemelném a vőfélyünket, Zsoltot. Pontosan olyan vőfély volt, amilyet szerettünk volna. Mindig figyelt ránk, mondta, hogy mi következik (engem még etetett is, mert persze, hogy azt elfelejtettem :) Mindig megkérdezte tőlünk, hogy "Jó ez így, vagy kezdjük elölről? " Mindig az volt a válasz, hogy minden jó, de most azt a választ adjuk, hogy inkább kezdjük elölről, mert szeretnénk átélni az egészet megint! :)

A vendégeink visszajelzése is azt volt, hogy ilyen jól szervezett esküvőn még nem voltak. A teljes csapat nagyon profi volt és mindent megtett, hogy jól érezzük magunkat. Külön kiemelném még a pultos lányokat, akik szerintem ennyi Jagert még nem töltöttek ki, mint nálunk, szinte a csapból folyt :)

A hangulat szuper volt, köszönhetően a zenekarnak (Dimenzió), mindig tudták milyen számokat kell játszani, így folyamatosan táncoltunk reggelig!

János, Ági, köszönjük a szervezést és, hogy mindenre gondoltatok helyettünk is! :) a somlói galuska nagyon finom volt (állítólag, sajnos mint menyasszony erről is lemaradtam :( ) Továbbá köszönöm, hogy nagymamám kényelmes székéről is gondoskodtatok, így ő is nagyon jól érezte magát és sokáig tudott maradni!

Mindenkinek ajánlom ezt az esküvői helyszínt, aki szeretné, hogy csodálatos környezetben és egy profi csapat szervezésével valósuljon meg minden esküvői vágya. Nálunk ez így volt és valóban felejthetetlen élményt kaptunk!

Hozzátenném még, hogy ez a csapat tényleg elérte azt, hogy teljes nyugalommal vágjunk bele a nagy napba és így tényleg élveztük minden egyes pillanatát!

Köszönjük!!!
Timi & Zsolt

© IntroWeb | 2018 - Weboldal készítés, SEO