2330 Dunaharaszti, Szondi utca 77.

Pénteki esküvő

Pénteki esküvő

A pénteki esküvő előnyei:

Ha pénteki esküvő mellett döntötök, biztosan pénzt spórolhattok meg, amelyet akár a Nászútra is fordíthattok! Ha úgy döntötök, hogy pénteken tartjátok az esküvőtöket, annak nem csak anyagi előnyei lehetnek, hanem időt és pénzt spórolhattok vele, és a násznépnek is két napja marad arra, hogy kipihenje az esküvő kellemes „fáradalmait”.

Még többet spórolni?

Pénteki esküvő esetén, sok esetben az esküvői szolgáltatókat kedvezményes áron tudjátok igénybe venni. A fotósok, videósok, zenészek, zenekarok és egyéb esküvői szolgáltatást nyújtók, sokkal inkább hajlandóak tárgyalni a pénteki kedvezményes árról. Pénteki esküvő esetén, egy költségkímélő, barátságos árat lehet egyeztetni a szolgáltatókkal.

Ha összeadjuk a különböző szolgáltatók által nyújtott kedvezményeket, akkor látni fogjuk, hogy akár több százezer forintot tudtok megspórolni, úgy hogy az esküvő minősége nem csorbul.

Pénteki esküvő esetén, könnyebben választhattok a dátumok közül, egyszerűbben, könnyebben tudtok helyet foglalni a templomban, és biztosan kevés szolgáltatótól halljátok majd azt, „Sajnos már foglaltak vagyunk!”

Májustól-szeptemberig minden Pénteki esküvő esetén a Dunaharaszti Rendezvényház is megajándékozza az Ifjú Párt!

1.500 Ft/fő

kedvezményt adunk minden 3 éven felüli vendégünk után.

Ha felkeltettük érdeklődéseteket, forduljatok hozzánk bizalommal! A szabad pénteki időpontokról érdeklődni lehet Ciml Jánosnál, a Dunaharaszti Rendezvényház esküvőszervezőjénél az alábbi elérhetőségeken.

Tel: +36 20 234 5044

E-mail: ciml@rendezvenyhaz.com

Megkértünk egy párt, írjanak egy pár sort a péntekkel kapcsolatos tapasztalataikról. Íme a levél:

Pár héttel ezelőtt az e-mail fiókomban villogott egy kis boríték. A Dunaharaszti Rendezvényháztól kaptam levelet, amelyben arra kértek, írjam meg pár mondatban, miért választottuk a pénteki napot esküvőnk megrendezésére.  Nem kellett sokat haboznom, mert azonnal jöttek a válaszok.
Az évfordulónk napján szerettünk volna összeházasodni, ami szombatra esett. Sajnos szinte mindenhol a kinézett dátum foglalt volt, de nem csak ez, hanem szinte minden szombat foglalt volt szeptemberig.  Több helyet is végigjártunk, mire rábukkantunk Jánosékra és a Rendezvényházra.        A Rendezvényház teljesen magával ragadott minket, és az örömszülőket is… Ekkor már tudtuk, biztosan itt szeretnénk összeházasodni, a szigeten, amit már annyi romantikus filmben láttam. De itt is FOGLALT volt minden kinézett dátum. János megkérdezte mit szólnánk esetleg a péntekhez? Addig meg sem fordult a fejünkben ez a nap. Pénteken esküvő??  De életünk egyik legjobb döntését hoztuk, (persze azon kívül, hogy összeházasodtunk :-)) hogy ezt a napot választottuk…
1. Kedvezményesen bérelhettük a menyasszonyi autót, és a legjobb vőfélyt is megtaláltuk.
2. A templomban azonnal sikerül időpontot egyeztetni. Mindig is rettegtem, hogy jaj, majd utánunk azonnal jön a következő pár, nem lesz időnk fotózkodni, nem tudok csokrot dobni, a gratulációkat fogadni, mert percre pontosan kell távozni, hogy a következő pár is a templom elé érkezhessen, vagy mi futunk bele az érkezésünkkel egy másik esküvőbe. Pénteken ezzel semmi gond sem volt, mi voltunk és a násznép, az esti misén kívül senki sem sürgetett minket.
3. A dekorosoktól ajándékba kaptuk az autódíszt, a Rendezvényháztól a kinti szertartáshoz a székeket, szőnyeget, boldogságkapu alapot.
4. Sikerült megszereznünk a Dimenzió Zenekart, akiknek minden szombatja tele volt, de ugye péntek, szerencsére szabad…  Ja, és egy picit alkudni is tudtam!! J
5. A fotóstól a péntek miatt 15 000 forint értékű fotókönyvet kaptunk kiegészítésként az alap csomaghoz
6. Olcsóbb volt a rendezvényház bérleti díja, az étkezés (Ami lássuk be 140 főnél igen fajsúlyos összeg)
7. A fodrásznál nem volt más menyasszony csak Én J
8. A vendégek utólagos visszajelzései szerint, is jó döntés volt a péntek, mert 2 teljes napot tudtak pihenni. És külön öröm volt számunkra, hogy a vidéki rokonokkal szinte „kipihenve” együtt tölthettük a vasárnapot, egy közös ebéd kíséretében. Nőiesen bevallom, picit féltem, hogy többen nem jönnek el a péntek miatt. De több mint 3 hónappal hamarabb megkapták a meghívót, így 2 ember kivételével mindenki el tudott jönni. Tehát akik azt mondják, hogy a péntek emiatt gáz, azoknak nincs igaza!
9. Rengeteg pénzt spóroltunk, így a korábban tervezett esküvői keret alatt tudtunk maradni, így megleptük magunkat egy B nászúttal, és elmentünk 1 hétre Görögországba, egy csodálatos szállodába.
Bevallom nőiesen, a várható anyagi előnyök miatt is fogadtuk el a pénteki napot!
MEGÉRTE, 2 nászútra mehettünk el, a vendégek fantasztikusan érezték magukat, a mi álmunk teljesült, összeházasodtunk!!!! Bátran ajánlom a pénteki napot, minden házasulandó párnak.
Ha már megírtam a levelet, magam és férjem nevében ismét szeretnék köszönetet mondani a Dunaharaszti Rendezvényház fantasztikus csapatának. Ti is nagyban hozzájárultatok, hogy ilyen fantasztikusra sikeredett életünk egyik legfontosabb napja!

Szép Napot Mindenkinek!

Lili és Gábor

Vissza
© IntroWeb | 2018 - Weboldal készítés, SEO